·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Het Bewuste Pad
Titel : Bewustwording (Seksuele) 2 door Mascha Roedelof
Tekst : Vrouwen hebben het nodig om zich in contact met een ander helemaal veilig, vertrouwd, en gerespecteerd te voelen. Zij zullen hartepijn ervaren als de man geen hartsverbinding aangaat in de seksualiteit en tijdens het maken van liefde met elkaar (to make love).

Afhankelijk van het type vrouw leidt dit tot het niet meer willen aangaan van seksualiteit met de ander of het zelfs niet meer kunnen. Hun lichaam gaat ‘op slot’. Deze vrouwen hebben ‘geluk’. Hun lichaam geeft een duidelijk en eerlijk signaal dat er iets niet klopt voor hen. Hierdoor zijn ze congruent met wat emotioneel en spiritueel diep gevoeld wordt. Ook al is het dan onbewust en gaan ze op zoek bij seksuologen en/of psychologen om hun ‘probleem’ op te lossen, wat heel vaak tot teleurstellingen en frustratie leidt. Vaak voelen vrouwen zich hier niet gezien en begrepen. Seksuologen adviseren bijvoorbeeld vaak om te fantaseren om lustgevoelens op te wekken. Als een vrouw dan zegt dat ze zich niet prettig voelt bij fantaseren, wordt ze als niet normaal beschouwd. Want iedereen fantaseert, wordt dan beweerd. Deze vrouwen voelen diep in zichzelf aan dat als je fantaseert, je met je aandacht niet bij je partner bent en dat de verbinding niet volledig tot stand kan komen. En dit is juist waar ze zo diep naar verlangen. Seksualiteit en intimiteit vinden niet plaats in het hoofd. Onze maatschappij is ver af geraakt van het op natuurlijke manier beleven van seksualiteit en intimiteit. Dat wat onnatuurlijk is, is als natuurlijk aangenomen (en visa versa) en dat veroorzaakt allerlei verwarringen in onze menselijke systemen (lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel). Als je ontspannen en open bij elkaar gaat liggen, gaat de energie na een tijdje vanzelf van jou naar je partner stromen en visa versa, mits er geen blokkades opgebouwd zijn. Daar hoef je helemaal niets voor te doen. Je hoeft het gewoon maar te laten zijn, het te laten gebeuren. Dóen haalt je uit je ware natuur.

Het lichaam van een ander type vrouw reageert anders, waardoor zij zich in seksualiteit juist heel gemakkelijk geeft en zich dus eigenlijk weggeeft vanuit haar 1ste en 2de chakra. Vaak wordt hier gedacht dat ze vrij is in seksualiteit, om dan tot de ontdekking te komen dat er angst is voor intimiteit. Of dat er in haar hart een diep verlangen is naar het aangaan van een harts- en zielsverbinding met de ander. Het weggeven van jezelf vanuit je 1ste en 2de chakra kan leiden tot bijvoorbeeld terugkerende blaasontsteking of een (zeer) pijnlijke buik/PMS/menstruatieklachten. Als haar hartsenergie niet ontvangen wordt door haar partner kan dit leiden tot diepe hartepijn.

Beide situaties leiden uiteindelijk tot onvrede in de vrouw zelf en ten slotte geeft dit problemen in de relatie.

Als jij dit herkent en je vindt dat het genoeg geweest is, dan is wellicht de workshop ‘vier je vrouwZijn, ontdek de Godin in jeZelf’ iets voor jou. Neem de verantwoordelijkheid voor jeZelf: het is jouw leven en ook jij hebt recht op realisatie van jeZelf. Dat is je geboorterecht. Het begint ermee in je eigen kracht te gaan staan...

Zowel vrouwen als mannen zijn beiden voor 100% verantwoordelijk voor hun relatie. Als man zit je mogelijk (en meestal is dit een wisselwerking waardoor jullie elkaar aangetrokken hebben) ook met onverwerkte angsten en patronen die al eeuwenoud zijn. Als jij een goed contact hebt met je lichaam zal je hartepijn kunnen voelen of pijn in je testikels of op de eikel, of prostaat. Dit kunnen voor jou lichamelijke signalen zijn dat je geen volledige verbinding aangaat in de seksualiteits- en intimiteitsbeleving met je partner. Je kan ook behoefte of een drang voelen tot heel frequent vrijen met jezelf, jouw partner, of meerdere vrouwen. Je kunt je als gevolg hiervan lusteloos en moe voelen. Als jij dit bij jezelf herkent of je wil je gewoon vrijer leren voelen in je seksualiteitsbeleving, is de workshop ‘vier je manZijn, ontdek de God in jeZelf’ wellicht iets voor jou.

Samen groeien in Seksuele Bewustwording is een prachtige ontwikkelingsweg... Een tussenweg is er niet meer... de tijd van compromissen is voorbij...

Jouw Ware Essentie vraagt om duidelijke en heldere keuzes voor jeZelf...


Voor meer informatie en artikelen: kijk op www.hetbewustepad.nl, site van Bewust Leven Begeleider Mascha Roedelof
Website : http://www.hetbewustepad.nl/links.php
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI