·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Lichtwerkers
Naam : Celia Fenn
Titel : Het Lied van Harmonie - november 2008
Tekst : De Energieën voor November 2008
Aartsengel Michaël via Celia Fenn
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets
November 2008

Geliefde Lichtwerkers, de Energie van Verandering gaat over de Aarde. Nu jullie door de 11:11-poort gaan wordt de Aarde in een hogere Straling en Licht gebracht dat helpt bij het versnellen van de verschuiving naar het Nieuwe Bewustzijn. De Mensheid heeft de collectieve keuze gemaakt om een nieuwe fase van Evolutie te betreden, deze keer op een hoger niveau van bewustzijn, en dus worden jullie, als Lichtwerkers, nu voorbereid op het werk dat jullie gaan doen in deze volgende fase van de manifestatie van de Nieuwe Aarde.

Wij vergelijken deze nieuwe energie die de Planeet binnenkomt met een “Lied van Harmonie”. Het is Goddelijke Creatieve Intelligentie die naar beneden stroomt als een Rivier van Goud Licht en Klank, en de muziek is die van Harmonie en Vrede. Het is de Gouden Toon die de resonantie zal bepalen voor Wereldwijde Vrede en Harmonie en een Nieuw Tijdperk van Licht.

Geliefden, jullie hebben de Keuze gemaakt en jullie hebben je Afgestemd op de binnenkomende energieën. In de afgelopen tien jaar van Transformatie en Overgang hebben jullie eraan gewerkt om te Ontwaken en jezelf te bevrijden van de oude patronen van angst en beperking en om een nieuwe Innerlijke Balans en Harmonie te scheppen. Nu kunnen jullie het leven op Aarde ervaren in het Licht van Liefde, Compassie en Dankbaarheid, en jullie zijn klaar om anderen naar deze nieuwe manier van leven te leiden.

In de loop van de volgende twee maanden tot het einde van het jaar, die worden gekenmerkt door de 11:11- en 12:12-poort, en daarna de December-Zonnewende, worden jullie afgestemd op jullie nieuwe Werk en Doel voor de volgende fase van Aarde’s Evolutie. In de fase zullen de zaden van Vrede en Overvloed die jullie hebben gezaaid zich op wonderbaarlijke manieren gaan te manifesteren nu de Mensheid begint samen te werken om een Vredige Toekomst voor Allen te garanderen.

Jullie zullen leiders zijn in het Lied van Harmonie. Jullie zullen anderen leren zien door de ogen van Liefde en Compassie, en dat jullie daadwerkelijk Eén Familie zijn op Aarde. Nu de Geest jullie in Zielengroepen en Zielfamilies heeft gebracht, zijn jullie het beginsel van Familie van Licht gaan begrijpen. Nu gaan jullie alles op Aarde zien als deel van een Grotere Familie, en jullie gaan zien hoe jullie alles kunnen omarmen in het Lied van Harmonie en Liefde.

Geliefde Lichtwerkers, jullie zijn van ver gekomen en jullie hebben hard gewerkt. Nu is de tijd gekomen om te genieten van de beloning van jullie werk van vele levens. Nu is de tijd om Overvloed, Vrede, Liefde en Vreugde in jullie leven binnen te laten. Nu is de tijd om de Stroom van Goddelijke Zegeningen met Dankbaarheid te omarmen. Want de lange strijd is voorbij en nu gaan jullie manifesteren met Ontspanning en Vreugde in het Gouden Licht van Overvloed.

Het wordt tijd om de grote zegeningen te begrijpen van het leven op Aarde en het avontuur van het leven dat jullie samen creëren als een uitdrukking van de Goddelijke Wil. Het wordt tijd om alle oude patronen van lage eigenwaarde, angst, schuld, boosheid en veroordeling van anderen los te laten, en te accepteren dat iedereen hier is om te evolueren en te groeien in het Licht van hun ziel.

Geliefden, wanneer je dualiteit en oordeel als concepten in je leven loslaat, en de “Ene Familie” op Aarde omarmt, zullen jullie bewegen met de muziek van het Lied van Harmonie. Want jullie hebben een rijke en diverse cultuur gecreëerd op jullie planeet, en toch zijn jullie allen Geliefde Uitdrukkingen van Goddelijk Licht in Materiële Vorm. Wanneer je dit beginsel volledig begrijpt, zal het je de kracht geven om angst en haat los te laten, en om het Goddelijke Doel achter alle dingen in te zien.

In de Oude Energie waren jullie als kinderen, en jullie werden gedreven door intense en vaak vervormde emoties en angsten. Maar nu zijn jullie ontwaakt in het Licht als volwassen wezens van Licht en jullie worden gedreven door zuivere Liefde en Compassie als een reflectie van jullie Innerlijke Goddelijkheid. Jullie gaan die Goddelijkheid zien in Anderen en keuzes maken gebaseerd op dat Licht. Aldus verheft de Aarde zich naar Goddelijk Licht en resoneert Zij met het Lied van Harmonie dat op de Planeet weerklinkt als een sleutel voor het Toekomstige ontvouwen van haar Evolutie in het Licht.

De Energieën voor November 2008

In November staat de Zon in Schorpioen en vanaf 22 November in Boogschutter. De Zon, Mercurius, Mars en Pluto zullen in November allemaal door Boogschutter gaan en een intense energie voortbrengen in het 9de huis van Spirituele Wijsheid. Verwacht een tijd van diep inzicht en nieuw bewustzijn terwijl jullie je voorbereiden op de nieuwe energieën van 2009.

De Volle Maan is op 13 November in Stier, het 2e huis geregeerd door Venus. Dit is een Aarde-maan, en vertegenwoordigt als zodanig een goede gelegenheid om je te focussen op het manifesteren van Overvloed en Schoonheid tijdens de binnenkomende cyclus van de Nieuwe Aarde-energie.

De Nieuwe Maan is op 27 November in Boogschutter. Dit is een goed moment om te mediteren over Ontwaken en Hoger Bewustzijn nu jullie je erop voorbereiden om door de versnelde energieën naar het Nieuwe Jaar en de nieuwe cyclus van manifestatie te gaan.

Op die dag, 27 November, zal Pluto Boogschutter voor de laatste maal verlaten en Steenbok binnengaan. Dit is een indicatie dat het werk van innerlijke Spirituele Transformatie is volbracht, en dat de nieuwe evolutionaire focus op de Aarde zelf en op de manifestatie van deze innerlijke transformaties gevestigd zal zijn als nieuwe vormen en nieuwe manieren van leven.

Het is werkelijk een Gezegende Tijd om op deze Aarde te zijn, en terwijl jullie verdergaan op jullie weg door nieuwe creaties van Licht en Vreugde, wensen wij jullie Goedheid en Avontuur op jullie Reis!

Copyright © 2008 Celia Fenn Star Child Global
Nederlandse vertaling © 2008 Frank Hoogerbeets, Ditrianum (www.ditrianum.org).

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.


Copyright © 2002-2008 Ditrianum Media Center

Website : http://www.
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI