·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Celia Fenn
Titel : De Expansie van Liefde en de Energieën van de Tweelingvlam
Tekst : Aartsengel Michaël via Celia Fenn
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets
December 2008

Aartsengel Michaël via Celia Fenn

Geliefde Lichtwerkers, Nu jullie de maand December binnengaan, voelen jullie de Expansie van Licht en Liefde op jullie Planeet! Op dit moment ervaren jullie een Kwantumverschuiving van Bewustzijn, en bereiden jullie je voor op de Nieuwe Avonturen en de nieuwe taken die zich aandienen in het Komende Jaar 2009.

Deze Grote Verschuiving van Bewustzijn in December 2008 noemen wij de “Expansie van Liefde”, want deze Verschuivingen en Transformaties die jullie hebben ervaren waren allemaal bedoeld om jullie meer te laten ervaren van Wie Jullie Zijn, en om nog dieper de Liefde te ervaren in de Kern van jullie Wezen, de Liefde die jullie Innerlijke Goddelijkheid is.

We hebben deze verschuiving ‘Ascensie’ genoemd, en in de beginjaren van deze verschuiving vergeleken wij het met een reis. Jullie gingen naar Hogere Dimensies van jullie Wezen en Bewustzijn, alsof jullie een plaats hadden om naartoe te gaan dat jullie ‘Thuis’ noemden. Maar nu weten jullie dat jullie nergens anders heen kunnen dan dieper in jullie eigen Wezen. Jullie kunnen alleen maar expanderen in de Liefde die jullie al Zijn diep in jullie zelf.

Geliefde Lichtwerkers, jullie dragen in jullie zelf de Dimensies van Zijn en het Bewustzijn van God. Dit zijn niet aspecten buiten jullie, het zijn geen aspecten die jullie buiten jullie zelf hoeven te zoeken. Zoals de Meester Jezus ooit zei: “het Koninkrijk van God is in Jullie!” Geliefden, alles wat jullie zoeken is in Jullie. Thuis is in Jullie. De meest prachtige ervaringen van Stralende Liefde zijn in Jullie, erop wachtend om tot uitdrukking te worden gebracht en door Jullie te worden ervaren. Jullie zijn gemanifesteerde Liefde, de Zonen en Dochters van God, de Kinderen van het Licht!

Geliefden, nu de oude realiteit verdwijnt met zijn oude patronen van angst en geweld en gebrek, verrijst de Nieuwe Aarde-Realiteit die is gebaseerd op de patronen van het Heilige Hart, de Roos van de Tweelingvlam-energieën. Jullie zijn aan het ontdekken hoe jezelf af te stemmen op de Focus of het Centrum van Energie in je Hart dat zich ontvouwt als een Roos en dat de Hemel en de Aarde bijeen houdt door middel van de Elektrische en Magnetische ‘polariteiten’ van de Godkracht-energieën. Jullie zijn aan het ontdekken hoe te bewegen op de krachtige stromen van deze Godkracht of Goddelijke Intelligentie zoals die in jullie beweegt. En jullie leren hoe de machtige, creatieve Magie te ervaren van deze Diepe Liefde die via het Hart stroomt.

Jullie leren hoe de Liefde te expanderen totdat jullie zien dat Alles in jullie Omgeving, jullie Waarneming, jullie Ervaring, een aspect is van God-in-Jullie, en dat het trilt en pulseert met de Passie en Liefde en het Verlangen van de Goddelijke Bronenergie. Het Verlangen om Alles te Zijn, te Worden en te Ervaren wat jullie kunnen Zijn door de creaties en manifestaties van jullie fysieke wezen, is een uitdrukking van de Goddelijke Liefde of van de Goddelijke Kracht binnenin. Jullie leren het leven te zien vanuit Liefde en Dankbaarheid nu jullie waarnemingen zich beginnen te focussen en jullie beseffen dat jullie Eén zijn in de Liefde van God, dat jullie Liefde zijn op Aarde, de levende vertegenwoordiging van de Liefde van God. Een Menselijke Engel, verenigd met Alle Dingen in het Bewustzijn van God.

Op dit moment beginnen Jullie deel uit te maken van het Lied van Harmonie … het lied van het ‘Ene’. En jullie zijn klaar voor de Grotere avonturen van Vreugde die zich manifesteren door de Heilige Roos of de Tweelingvlam van Goddelijk Bewustzijn voor de Nieuwe Aarde-Realiteit. In dit proces van Hoger Bewustzijn kunnen jullie Alles zien wat Existeert als een uitdrukking of manifestatie van ‘de Geliefde’, de Liefde van God die de energie is die jullie terugvoert naar het Hart van God. Jullie worden deel van de diepe passie van Goddelijke Liefde die door alle dingen stroomt. En jullie kunnen, als jullie daarvoor kiezen, die Vreugde en Extase ervaren binnen een partnerschap in de materiële wereld.

Geliefden, op 12 December, de 12:12-poort in Tijd/Ruimte, zal er een Volle Maan zijn met de Maan in Tweelingen en de Zon in Boogschutter. Tweelingen is het Astrologische huis van de ‘Tweeling’, die in de Nieuwe Realiteit de energie vertegenwoordigt van de Tweelingvlam of Heilige Verbintenis. Met de Zon in het Vuurteken van Spirituele Passie, vertegenwoordigd door Boogschutter, en de Maan in het Huis van de Heilige Verbintenis, vertegenwoordigd door Tweelingen, zal de vurige passie van de Heilige Verbintenis ontvlammen in de Harten van diegenen die ontvankelijk zijn voor deze Liefde en hen helpen de Liefde te Expanderen binnen hun Veld van Ervaring en Waarneming. En zij zullen de Leiders worden in de volgende cyclus van Bewuste Evolutie naar diepere aspecten van Goddelijke Liefde en dier uitdrukking op de Planeet.

De energie zal zich blijven opbouwen tot 21 December, het moment van de Planetaire Zonnewende, wanneer de Zuidelijke Pool van de Planeet – de Vrouwelijke Pool van de Aarde – op één lijn staat met het Galactische Centrum op 26 graden Boogschutter. Het Galactische centrum is het Hart van de Melkweg, die Heilige Ruimte waar de energieën van de Melkweg in een Heilige Verbintenis worden gehouden. Het is de plaats van waaruit Eenheid en Harmonie stroomt. De Aarde zal zich afstemmen op deze krachtige stromen van Eenheid en Harmonie, en Liefde zal de Harten openen van diegenen op Aarde die klaar zijn om het Lied van Eenheid in de Kern van hun Wezen te ontvangen. De machtige golf van Tweelingvlam-Liefde die jullie zullen ervaren tussen 12 en 21 December zal jullie werkelijk ‘verheffen’ naar een nieuw niveau in jullie Ervaring en Waarneming van jezelf als een Menselijk Engelenwezen en –bewustzijn. De Tweelingvlam-Liefde uit de Bron zal de Tweelingvlam-Liefde binnenin ontsteken en Wonderen creëren van Gepassioneerde Liefde, die diep zal worden gevoeld door diegenen die klaar zijn om deze nieuwe manifestatie van de Liefde van God binnen te laten.

De Energieën voor December 2008

De Volle Maan is op 12 December in Tweelingen, met de Zon in Boogschutter. Zoals we al hebben gezegd is dit een ideaal moment om de energieën van de Tweelingvlam en de Heilige Verbintenis binnenin te vieren. Het zal ook een goede tijd zijn om die Liefde in haar manifestatie aan te trekken als een relatie of partner als dat je verlangen is. De zaden kunnen worden gezaaid op dit krachtige moment van Liefde en Eenheid, en het verlangen zelf zal een uitdrukking voortbrengen van de realiteit als de tijd daar rijp voor is!

De Zonnewende valt op 21 December, en dit zal de Winterzonnewende zijn op het Noordelijk halfrond en de Zomerzonnewende op het Zuidelijk halfrond. Wederom een moment van krachtige afstemmingen op de Goddelijk Vrouwelijke energie en de energie van de Heilige Verbintenis binnenin.

25 December is het traditionele Feest van de Geboorte van Christus, en voor Lichtwerkers kan het een goed moment zijn om de geboorte te vieren van het Licht van Christusbewustzijn door de komst van Yeshua en Maria Magdalena om de Gouden Ster van de Heilige Verbintenis vast te houden en om die ‘Ster’ vast te leggen als een Voorbeeld voor het Heilige Huwelijk binnen het Energieveld van de Planeet. De Gouden ‘Ster’ die de Wijzen naar Bethlehem leidden was de Gouden Ster van de Heilige Verbintenis, gecreëerd door de Heilige Verbintenis van die twee Gouden Straalzielen als Tweelingvlammen binnen het Etherische Veld van de Planeet.

De Zon gaat op 22 December in Steenbok en veel planeten gaan in December door Steenbok. Er is nu een algehele focusverschuiving van Boogschutter, het huis van Spiritueel Vuur, naar Steenbok, het huis van de manifestatie van Aardse wijsheid en leiderschap. De Planeet van Transformatie, Pluto, gaat nu Steenbok binnen en zal niet meer terugkeren in Boogschutter. Die cyclus is voorbij en afgerond; de nieuwe cyclus staat in het teken van de manifestatie van de Nieuwe Realiteit op de Planeet.

De Nieuwe Maan in Steenbok op 27 December zal een ideaal moment zijn om de ‘zaden’ in overweging te nemen voor de volgende cyclus van Manifestatie en Avontuur die begint in 2009!

Geliefden, wij van de Engelendimensies feliciteren jullie met het welgedane werk. Dat jullie mogen genieten van het Gouden Licht van Liefde in jullie levens gedurende deze maand van Vreugde en Verandering. Dat het Avontuur moge doorgaan, en dat jullie de Diepe Verlangens en Dromen van Liefde mogen ervaren die jullie Zielen wensen uit te drukken op de Nieuwe Aarde!

Copyright © 2008 Celia Fenn Star Child Global
Nederlandse vertaling © 2008 Frank Hoogerbeets, Ditrianum (www.ditrianum.org).

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2002-2008 Ditrianum Media Center

Website : http://www.ditrianum.org
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI