·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Astrologie
Naam : Bep Jonker
Titel : De Waterman in 2009
Tekst : Vanaf maandag 19 januari 2009 om 23 uur 41 loopt de Zon aan de hemel in het teken van de Waterman en dus tijd voor het jaar overzicht van de Watermannen, ik wens jullie weer vel plezier bij het lezen en zoals altijd zijn er vragen mail ze dan naar: bepjonker@hotmail.com.

De Waterman,het teken van vrijheid, gelijkheid en broederschap, dit is de mens die zich aansluit bij anderen mits hij zijn individualiteit mag behouden.
De Waterman laat iedereen in zijn waarde en heeft een hekel aan discriminatie, wat een ander doet en denkt is zijn eigen zaak.
Emotioneel gezien blijft de Waterman liever op wat afstand aangezien emoties zijn objectiviteit bedreigen.
Hij/zij verliest zich liever niet in gevoelskwesties. Voor deze mens is het makkelijker om zich bezig te houden met onpersoonlijke emoties dan geconfronteerd te worden met persoonlijke diepgaande emotionaliteit.
Een Waterman is vernieuwend, origineel en neemt over het algemeen geen blad voor zijn mond, hij wil kunnen en mogen zeggen wat hij denkt en soms heeft dat een taboe doorbrekend effect.
Als de Waterman teveel aan regels of aan banden gelegd wordt veranderd hij of zij in de rebel en komt zonder meer in opstand, persoonlijke vrijheid staat namelijk zeer hoog in het vaandel van de Watermanmens.

Bij de Waterman horen lichamelijk gezien de onderbenen (spataderen) en het homeopathische middel dat bij dit teken hoort is Natrium muriaticum, dit middel brengt je weer terug naar je eigen kern. Watermannen beseffen dat zij een druppel zijn in een grote oceaan, maar ze willen wel precies weten welke druppel zij dan zijn. Door je als Waterman steeds onder de mensen te bewegen ontwikkel je een brede visie en een medemenselijkheid die zo uniek is voor de Waterman.

Dan de planeten die dit jaar de Watermannen beïnvloeden.

Pluto:
staat symbool voor bovenmenselijke kracht, voor onzichtbare machten, voor transformatie, vernietiging en intensiteit. Pluto staat symbool voor de oerkracht van de mens. Pluto geeft dood en wedergeboorte hij maakt dwangmatig en obsessief.
En deze Pluto maakt een subtiel aspect naar de Zon van alle Watermannen die jarig zijn tussen 19 en 25 januari, dat geeft jullie de kracht om dit jaar veranderingen aan te brengen in jullie leven.
Dit alles zonder krachtexplosies maar wat aan vernieuwing toe is daarvoor kun je nu de kans aan gereikt krijgen om dat te veranderen.


Neptunus:
vertegenwoordigt het ongrijpbare, het onpersoonlijke en het spirituele. Neptunus staat symbool voor het gevoel van kosmische verbondenheid met alles wat leeft en voor de spirituele kracht in de mens.
Alle Watermannen die jarig zijn tussen 10 en 17 februari krijgen dit jaar deze Neptunus bovenop hun Zon en dat en dat kan jullie veel gevoeliger en medelijdender maken ten aanzien van de mensen om je heen.
Onder invloed van Neptunus kun je ook belangstelling krijgen voor de één of andere godsdienst of voor de meer spirituele kant van het leven.
Maar de andere kant van deze Neptunus is dat je over wat weinig energie beschikt zolang hij jouw Zon beïnvloed of je bent sneller teleurgesteld en je kunt met bedrog te maken krijgen.


Saturnus:
staat symbool voor de grens van de menselijke mogelijkheden. Saturnus hoort bij je verantwoordelijkheidsgevoel, je geweten en de vormkracht. Controle, structuur, beperking en concentratie hoen allemaal bij deze planeet.
Tot eind oktober loopt deze Saturnus nog in het teken van de Maagd waardoor alle Watermannen die jarig zijn tussen 1 en 19 februari nog een lastig aspect van Saturnus op hun Zon hebben. Jullie kunnen nog het gevoel hebben behoorlijk tegengewerkt te worden in je doen en laten tot eind oktober 2009.
Degene die dus jarig zijn tussen 10 en 17 februari staan onder invloed van zowel neptunus als saturnus en dat kan wijzen op weinig energie, tegenwerking en het gevoel niet helemaal te weten welke kant je op moet. Wees geduldig, neem niets klakkeloos aan en probeer bij jezelf te blijven, probeer je creativiteit en je inlevend vermogen te ontwikkelen daar is het nu tijd voor.
Jupiter:
is de planeet van groei en expansie, de planeet die ook symbool staat voor de innerlijke geneeskracht. Jupiter laat zien waar de groeikracht en bewustzijnsverruiming ligt. Jupiter geeft de stimulans om te groeien en om jezelf te ontwikkelen.
En deze planeet wordt over het algemeen de weldoener genoemd, hij brengt optimisme, groeimogelijkheden en voorspoed mits je oppast voor enige vorm van overdrijven want dat hoort ook bij deze Jupiter. Sinds 5 januari 2009 loopt deze planeet in het teken van de Waterman en dat doet hij gedurende het gehele jaar, profiteer er van want Jupiter loopt maar eens in de 12 jaar in jouw Zonneteken. Kijk maar even terug naar 1997 toen liep deze planeet ook door het teken van de Waterman en misschien kun je nog herinneren wat er toen aan groeimogelijkheden waren en vergelijk ze met je huidige situatie vaak zit er een bepaalde overeenkomst in. Soms laat Jupiter een hele andere manier van groei zien en kom je de nodige kilo’s aan ook dat is mogelijk als Jupiter over jouw Zon wandelt.

IK wens alle Watermannen een prachtig jaar toe met veel kansen en mogelijkheden.

Warme groet en tot de volgende maand
Bep
www.desterrenlijn.nl

Website : http://www.desterrenlijn.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI