·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Astrologie
Naam : Bep Jonker
Titel : De Vissen van februari 2009 tot februari 2010
Tekst : De Vissenmens is sensitief, beïnvloedbaar en idealistisch, zij zijn onbaatzuchtig en neigen er naar om zichzelf op te offeren. De Vissenmens heeft geen duidelijk afgebakende identiteit men is eigenlijk zijn hele leven op zoek naar zichzelf, naar zijn ego. Het inlevingsvermogen van de Vissen is groot en het is voor deze tekens heel moeilijk om nee te zeggen dit is ook de reden waarom zij zoveel “vrienden” hebben.
De Vissenmens leert ons de betrekkelijkheid van het leven in te zien, het leert ons dat tijd fictief is, dat geld fictief is en dat al het maatschappelijk streven uiteindelijk bij ons levenseinde niets meer waard is.
Dit teken leert ons met regelmaat afstand te nemen van onze betrokkenheid, geniet van de natuur, een zonsondergang, je hebt je best gedaan en er van gemaakt wat mogelijk was vandaag.
Openstaan voor de kansen die op je pad komen, meebewegen met de stroom, opgaan in het grote geheel dat is allemaal Vissenenergie. Vissen weten, vissen voelen, vissen overzien, zij zijn het laatste teken van de dierenriem en zij vloeien mee met de behoeften die leven in de maatschappij, ze zijn zachtmoedig, vredig en vriendelijk naar iedereen maar zij raken van slag van al het moeten in deze maatschappij.

De voeten is het lichaamsdeel dat bij dit teken hoort en het homeopathische middel dat bij het Vissen teken hoort is Ferrum Phosphoricum voor iedereen die oververmoeid is, ziek wordt en last van bloedarmoede heeft, als de vechtlust afneemt omdat je het gevoel hebt dat je voor een verkeerd doel vecht Ferrum phosphoricum herstelt de kracht en brengt je terug bij je eigen energie en je verbondenheid met het grote geheel.

Dan de planeten die het komende jaar de Vissen Zon beïnvloeden.

Pluto:
Pluto staat symbool voor bovenmenselijke kracht, voor onzichtbare machten, voor transformatie, vernietiging en intensiteit. Pluto staat symbool voor de oerkracht van de mens. Pluto geeft dood en wedergeboorte hij maakt dwangmatig en obsessief.
Alle Vissen die jarig zijn tussen 18 en 24 februari krijgen een subtiel aspect van deze Pluto op hun zon.
Dat kan jullie kansen opleveren die tot hervormingen kunnen leiden zeker als je samenwerkt aan een project. Dank zij Pluto kunnen jullie vernieuwen wat aan vernieuwing toe is zonder al te veel problemen te veroorzaken.

Uranus:
Uranus vertegenwoordigt het principe van doorbraak en bevrijding. Uranus geeft de behoefte aan onafhankelijkheid en eigenheid. Hij doorbreekt grenzen en zet alles waarmee hij in contact komt onder spanning, grilligheid en rusteloosheid.
Alle Vissen die jarig zijn tussen 10 en 17 maart krijgen deze Uranus bovenop hun Zon dit jaar en voor jullie betekent dat vrijheid, dwz Uranus vraagt dit jaar of je er aan wilt werken om een stuk persoonlijke vrijheid te creëren, dat kan voor ieder van jullie op een ander terrein liggen, daar heb je de geboortehoroscoop voor nodig omdat vlak aan te kunnen geven, maar het is belangrijk dat je werkt aan het realiseren van een stukje vrijheid en het ontplooien van je eigen unieke stukje persoonlijkheid.

Saturnus:
Saturnus staat symbool voor de grens van de menselijke mogelijkheden. Saturnus hoort bij je verantwoordelijkheidsgevoel, je geweten en de vormkracht. Controle, structuur, beperking en concentratie hoen allemaal bij deze planeet.
Alle Vissen die jarig zijn tussen 5 en 20 maart hebben Saturnus tot eind oktober 2009 recht tegenover hun Zon staan. Jullie kunnen je nog tot die tijd tegengewerkt voelen, afgeremd, somber en zelfs weinig vitaal.
Moeilijkheden komen vooral vanuit de buitenwereld, vooral van superieure en gezagdragers, geen goede periode om met succes je doelen te bereiken. Zaken die nu spelen kunnen iets te maken hebben met voorvallen of situaties van zo’n 14 jaar geleden het lijkt of dat alles nu getoetst wordt op zijn waarde, na oktober wordt het beter. Echter niet voor degene die jarig zijn tussen 18 en 24 februari die krijgen vanaf november te maken met Saturnus die staat dan in een lastig aspect naar jullie Zon en dat geeft een beetje het zelfde soort gevoel als hierboven beschreven zoals je geremd voelen, weinig vitaliteit, afgeremd en wat somber maar het is een veel minder openlijk proces dan het verhaal hierboven, jullie kunnen soms het gevoel krijgen dat je met je rug tegen de muur staat en je niet weet waar tegen je vecht en waarom er van dit soort dingen op je pad komen, heb geduld forceer de boel niet, let goed op je gezondheid en laat je niet van het rechte pad brengen.

Jupiter:
Jupiter is de planeet van groei en expansie, de planeet die ook symbool staat voor de innerlijke geneeskracht. Jupiter laat zien waar de groeikracht en bewustzijnsverruiming ligt. Jupiter geeft de stimulans om te groeien en om jezelf te ontwikkelen.
Het is nog een eindje weg maar vanaf 18 januari 2010 gaat de planeet Jupiter een heel jaar lang in het teken van de Vissen lopen en dat beloofd altijd kansen om te groeien en voor diegene die geplaagd worden door de andere planeten voor jullie kunnen de lastige omstandigheden dan wat verzacht worden.

Ik wens alle Vissen een mooi en groeizaam jaar toe vol liefde, wijsheid en begrip.

Februari 2009.
Website : http://www.desterrenlijn.nl/
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI