·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Ismaël Sananda
Titel : 'Een dramatische Koninginnedag 2009'
Tekst : Op 30 april vieren we in Nederland de verjaardag van de Koningin. Dit jaar eindigde het feest in een drama; een 38 jarige man reed met zijn auto dwars door een haag van toeschouwers. Er zijn zeven doden te betreuren, inclusief de dader. In de media wordt druk gespeculeerd over zijn beweegreden. Was het een doelbewuste aanslag op de Koninklijke familie of was het iets anders?

Ons inziens was het iets anders. Onze opvatting is gebaseerd op het uitgangspunt dat pijnlijke gebeurtenissen niet plaatsvinden om ons te dwarsbomen, maar om ons iets duidelijk te maken. Wat zou zijn boodschap kunnen zijn? Uit de spaarzame informatie kunnen we opmaken dat de dader zijn baan en huis was kwijtgeraakt. Was het wraak op de maatschappij? Zocht hij publiciteit voor zijn onvrede en maakte hij gebruik van de vele camera's tijdens het bezoek van de Koninklijke stoet?

In deze overgangstijd zullen velen hun zekerheden verliezen. Door de economische recessie staan veel banen op de tocht en door de scheefgegroeide huizenmarkt wordt wonen onbetaalbaar. Met andere woorden, steeds meer mensen zullen in de nabije toekomst hun oude wereldje zien instorten. De vraag is hoe wij, als individu en als samenleving, hiermee om kunnen gaan.

Nemen we onze gevoelens van onvrede op tijd serieus en zoeken we een constructieve oplossing voor de problemen die we in het leven ervaren? Door het contact met de ziel te herstellen, vinden we als individu het vertrouwen dat nodig is om ons door de woelige tijd van verandering heen te loodsen. Door het contact met de ziel te herstellen weten we hoe we een positieve draai aan ons vastgelopen leven moeten geven.

En hoe kunnen we als samenleving hiermee omgaan? Draaien we de rug toe naar mensen die vastlopen in hun leven of proberen we elkaar, zo nodig en mogelijk, een helpende hand toe te steken? Ieder op zijn eigen manier, op basis van zijn eigen talenten. Die talenten hebben we niet gekregen voor puur eigen gewin en om anderen te veroordelen, we hebben ze gekregen om een liefdevolle samenleving mee op te bouwen.

De dader en de slachtoffers hebben hun leven geschonken om ons een noodsignaal te geven. Het gezamenlijk aangaan van de uitdaging is ons geschenk aan hun.

In licht en liefde,
Ismaël Sananda

In het achtergrondartikel 'De reis van de ziel' op de website staat hoe we het contact met de ziel kunnen herstellen.--------------------------------------------------------------------------------

Dit artikel mag verspreid worden, mits onder vermelding van:
Ismaël Sananda - www.newearthcreation.nl
Website : http://www.newearthcreation.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI