·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Sjamanisme
Naam : Peter de Haan
Titel : Kracht van paard
Tekst : Een weekend lang werken met kracht van paard. Het is voor iedereen die het geheim van paard wil leren kennen op alle niveaus. Je krijgt contact met Horse Spirit, je leert als paard te leven in het hier en nu en je leert wat healing van het paard voor je kan doen.

Vanuit het Sjamanisme heb ik leren denken in termen als: alles is Spirit en natuur is je bondgenoot. Paard heb ik leren kennen als een van de mooiste voorbeelden van dat verbond. Ik leerde paard zo kennen bij Hettie Yff. Zij is de ideale persoon om samen paard in al die dimensies te onderzoeken. De traditionele Siberische Sjamaan weet en werkt al lang met deze kennis. Het wordt tijd dat deze kennis ook hier gedeeld gaat worden. Dat doen Hettie en ik samen in een weekend waar we paard op mentaal, fysiek, energetisch en spiritueel niveau met je onderzoeken. Kortom healing voor de ziel. We verwerven inzichten en worden sterker.

Vrijdagavond: werken we alleen met de spirit van paard, onder andere met de Spirit Crazy Horse. Deze Indiaan is een groot kenner van de ziel van het paard en is een mooie opstap naar het weekend.
Zaterdag: staat de hele dag in het teken van het fysieke paard. Hettie heeft een heerlijk stel paarden die graag met ons leren en spelen. Je leert onder andere de paardenziel kennen. Er is steeds de mogelijkheid het geleerde terug te koppelen en een plek te geven. De avond is geheim.
Zondag: in de ochtend krijg je nog een paar laatste lessen buiten met de paarden. We besluiten het weekend in de kring waar we alles aan elkaar rijgen. Je gaat die middag anders weg dan je gekomen bent:
je hebt er een bondgenoot bij!

VOOR WIE?
De weekenden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is. Voorkennis is niet noodzakelijk. Dit geldt voor zowel het sjamanistiche deel als het werken met paarden. Heb je wel ervaring, dan is dat meegenomen. Maar ik weet zeker dat je nog veel nieuwe dingen gaat horen dit weekend. Alle stof wordt helder, vakkundig en enthousiast uitgelegd. De informatie wordt afgewisseld met veel rituelen, integreren en zelf ervaren.

WANNEER?
In juli: 10,11, 12
in september: 4, 5, 6 en 25, 26, 27
in oktober: 23,24 en 25.

WAT KOST HET?
Je betaalt €225,- voor het hele weekend, inclusief alle maaltijden, slaapplaats en gebruik van de paarden.
Je aanmelding is definitief als je € 100,- aanbetaald hebt. De groep wordt niet groter dan 6 personen en minimaal 3 personen. Dus als je serieus bent, is handelen geboden!

WAAR?
Kruisstraat 5
6086 AR NEER

WIE?
Hettie Yff werkt al dertig jaar met paard en ruiter. In Spanje leste ze bij een beroemde hogeschoolruiter. Hierdoor kreeg ze inzicht in de subtiele werking van en met het paard.
Peter de Haan is de reisleider op deze reis langs de krachten van het sjamanisme. Hij combineert al jaren zijn werk met Sjamanistische inzichten.

INFORMATIE
Bellen naar Peter de Haan: 0180 319 819
of Hettie Yff: 0475 520 663
of e-mailen naar: info@sjamaan.nl
Website : http://www.sjamaan.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI