·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Natascha Lossie
Titel : Einde van het lijden -
Tekst : Einde van het lijden

Veel te weinig mensen zijn zich nog bewust van het gegeven dat alles in het leven een afspiegeling is van de interne processen die zich afspelen. Ieder mens afzonderlijk komt op deze wereld met zijn eigen doelen. Deze zijn zogezegd van tevoren al bepaald. Hoe je deze doelen gaat behalen, weet je dan nog niet. Wat je wel weet, maar ook meteen vergeten bent zodra je geboren wordt, is dat je hierheen komt om dingen te leren.

Mensen laten vele kansen onbenut, omdat zij blijven hangen in aangeleerde patronen. Alles wat je om je heen ziet is een gevolg van deze aangeleerde werkelijkheid. Je ziet in je omgeving bevestigd alles wat jij naar buiten projecteert. Je omgeving is dus eigenlijk een projectiescherm van jouw realiteit.

Soms bevalt deze realiteit helemaal niet. Veel mensen gaan dan de schuld bij anderen leggen. Er is geen schuld. Er is slechts je eigen realiteit op je eigen projectiescherm. Nu komen we bij het punt waarmee we begonnen en dat is dat alles in het leven een afspiegeling is van de interne processen die zich afspelen. Want… verander je je eigen werkelijkheid, dan verandert je omgeving. Niemand kan dus schuld hebben van jouw situatie. Beter gezegd; iedereen laat jou zien wat jij denkt dat waar is.

Het interessante hiervan is dat veel lijden kan worden voorkomen, als mensen anders gaan denken. Als een pijnlijke ervaring ten grondslag ligt aan wat je nu gelooft, dan is het wel nodig dat er eerst gewerkt wordt aan het verwerken van de emoties. Het wegnemen van de emoties zorgt voor het ontladen van de ervaring, maar verandert nog niet je innerlijke waarheid. Deze kun je veranderen door je denken te transformeren. Blijf je denken zoals je dacht, dan projecteer je deze werkelijkheid op je projectiescherm.

Wij zouden kunnen leven in vrijheid als we onze innerlijke realiteit zouden kunnen veranderen. Voor velen lijkt dit onmogelijk. En geloof het of niet… de meeste mensen willen het liever moeilijk, maar ook dat wordt door het denken veroorzaakt.

Het doel waarmee we hier zijn gekomen is nooit geweest om te lijden, maar wel om te leren. Ons denken zorgt ervoor dat het vaak lijden wordt. Zeker nu elke gedachte zich vrijwel direct manifesteert. Dit vraagt om een nieuwe manier van denken, waarmee we een nieuwe wereld zullen scheppen.

Natascha Lossie
www.leefjekracht.nl

Website : http://www.leefjekracht.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI