·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Lichtwerkplaats
Titel : Inspiratie - Je intuïtie als instrument om je wensen te realiseren
Tekst : Intuïtie, we hebben het allemaal en we maken er allemaal bewust of onbewust gebruik van. Het behoort tot onze natuurlijke waarnemingsvermogens. We kennen toch allemaal wel van die momenten, dat je net aan iemand denkt en vervolgens de telefoon gaat en diegene je belt? Daar is je intuïtie aan het werk. En zo zijn er nog vele moment meer waar onze intuïtie ons leidt, waarschijnlijk veel vaker dan we ons er bewust van zijn. Hoe werkt dat bij jou, hoe ga jij om met je intuïtie? Ben je je er heel bewust van en gebruik je het als extra gereedschap? Ben je je bewust van die kleine ingevingen die o-zo bepalend kunnen zijn, of laat je die voor wat ze zijn.

Vertrouwen, geduld en moed
Naar je intuïtie luisteren vraagt om vertrouwen. Je intuïtie werkt vaak heel subtiel, zegt je net even rustiger aan te doen of een speelsere route te nemen dan je met je hoofd bedacht had, want... druk, druk, druk. Terwijl, wanneer je intuïtie je zelfs via een veel kortere route kan leiden waardoor je de dingen die je wilde doen misschien wel veel soepeler tot stand komen.

Intuïtie kan een inzicht laten zien waarbij verleden, heden en toekomst samenvallen; een beeld in de – voor onze mind – toekomst. Op het inzicht vertrouwen, geduld hebben maakt dat intuïtie realiteit wordt. Ogenschijnlijk laat intuïtie iets zien in de toekomst, waarnaar we dan toe bewegen. En die bewegingen vragen juist om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn. Je gevoel volgen in het hier en nu, stappen zetten, maken je intuïtie realiteit.

Je intuïtie heel bewust inzetten als extra gereedschap kan een prachtige manier zijn om je wensen te realiseren – op een manier die vaak veel eenvoudiger is dan je met je hoofd had kunnen bedenken. Je hoofd beredeneert voornamelijk vanuit het bekende, en juist om je wensen te realiseren dien je vaak onbekende terreinen te verkennen; intuïtie gaat voorbij het bekende en brengt het onbekende naar je toe. Belangrijkst ingrediënten? Vertrouwen, geduld, moed om je ingevingen te volgen.

Leuk, al die woorden, het gaat natuurlijk om de praktijk...
Dus tijd om te gaan experimenteren en verkennen hoe je je intuïtie als bewuster instrument voor je kunt laten werken. Neem een onderwerp, niet te groots of te spannend, kies iets eenvoudigs. Stel een vraag over dit onderwerp en stel je open via je intuïtie antwoorden te ontvangen.

Bijvoorbeeld: vraag je intuïtie je de komende dagen te laten zien op welke wijze je nog meer plezier in je dagelijkse leven kunt ervaren. Bij het stellen van deze vraag krijg je misschien al direct een impuls, als dat zo is, volg die dan door ernaar te handelen de komende dagen. Krijg je niet direct een impuls, dan is dat ook prima. Je hebt je vraag duidelijk kenbaar gemaakt, laat het los, je hebt je open gesteld voor een antwoord, je intuïtie zal je een antwoord tonen.

Misschien krijg je morgen ineens een bericht van iemand met een uitnodiging iets nieuws te ondernemen, lees je een artikel over iets waar je altijd veel plezier in beleefde of je altijd al had willen doen; een antwoord kan via alle wegen tot je komen. Je weet het wanneer het een antwoord op je vraag betreft, je zult het ongetwijfeld herkennen dat je intuïtie je hier de weg wijst. Veel plezier!

Ontdek je levenskunst...

Warmhartelijks,
Tiara Dijkhof
www.lichtwerkplaats.nl

Wil je naar aanleiding van deze Inspiratiemail iets kwijt, je ervaringen delen of heb je vragen? Mail me: welkom@lichtwerkplaats.nl

Onlangs werd bij Diep Magazine een artikel dat ik schreef over Telepathie geplaatst. Als je het boeiend vind kun je hier klikken om het artikel te lezen.

Meer over mij en mijn activiteiten voor je ontwikkeling met hart & ziel kan je lezen op www.lichtwerkplaats.nl, over mijn visie meer op www.werkplaatsvoorbezieling.nl.
Website : http://www.lichtwerkplaats.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI