·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Diana
Titel : de kracht van creativiteit
Tekst : ‘Kunstzinnige workshops en retraites in Nederland, Zweden en Spanje’

De kracht van creativiteit

De neurofysische ontdekkingen van Roger Sperry, Joseph Bogen en Michael Gazzaniga toonden aan dat de beide hersenhelften informatie verschillend verwerken en dat ze beide sfecifieke functies hebben. De linkerhersenhelft is gespecialisserd in taal, logica en analyse. Terwijl de rechterhersenhelft zich toelegd op holistische, visuele en ruimtelijke waarnemeningen.
Die kennis gebruikt coach en counselor Diana Bergsma tijdens haar creatieve en zingevings retraites en workshops met succes. Bij de workshops en buitenlandse retraites ligt de focus op het stimuleren van de vijf zintuigen. Dat doet Diana door beeldend vormen, vocale expressie en beweging aan te bieden waarin zij procesmatig werkt vanuit de verschillen in de hersenhelften. Mensen willen graag creatiever zijn in hun leven maar weten niet hoe. Vaak ontkennen mensen hun diepste verlangens en zitten vastgeroest in rollen. Zij zegt, “vaak zie ik mensen met kleurloze opvattingen veranderen in mensen met fantasierijke, diepzinnige en spirituele ervaringen die een nieuwe energie opdoen en vanuit zichzelf hun leven vorm kan geven”.
De workshops en buitenlandse retraites:
In Nederland begeleidt Diana Bergsma ondermeer vrouwenkrachtgroepen waardoor vrouwen meer balans krijgen tussen hoofd en hart, denken en doen, voelen en beredeneren.
Ook kunnen er verschillende buitenlandse kunstretraites van een week geboekt worden in Zweden, Nederland of in Andalusië. De kunstretraites worden gehouden op bijzondere locaties in de natuur en bergen. Een van de retraites is ‘Schilder en zing vanuit je hart’, waarbij door middel van creatief werk zoals schilderen, zingen, dansen en meditatie de deelnemers in contact komen met hun kracht en het hier en nu. Dit proces helpt om oude herinneringen los te laten en ruimte te creëren voor nieuwe mogelijkheden.
Voor wie:
Zowel voor bedrijfsteams die vastzitten en nieuwe mogelijkheden willen ontdekken als voor individuen die op zoek zijn naar persoonlijke groei.
Over Diana Bergsma:
Diana Bergsma heeft al vijfentwintig jaar ervaring in het werken met mensen en volgde de opleidingen Cultureel Maatschappelijke Vorming- kunst en cultuur met de specialisatie beeldende vorming. Daarnaast is Diana kunstenaar en soundheler. Ook is zij Maatschappelijk werker met de specialisatie gezin- en familieverhoudingen. Diana woonde en werkte 12 jaar in Spanje waar ze haar eigen counselingpraktijk had en werkte in het Spaanse blijf-van-mijn-lijfhuis.
Voor meer informatie over de workshops en retraites:
Diana Bergsma, www.kunstretraite.nl en www.innerlijkereizen.info telefoon: 06-39804150 en 0313 795142


Website : http://www.innerlijkereizen.info
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI