·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : BG Vriendenkring
Titel : Lezing: 'Hulp en genezing langs geestelijke weg - medisch bewijsbaar' op 12 maart 2012 in Dordrecht
Tekst : Hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning

Met het groeiend bewustzijn voor totale en alternatieve mogelijkheden van genezing, krijgt ook het thema genezing langs geestelijke weg steeds meer aandacht, ook in vakkringen. Daarbij duikt steeds weer de naam van Bruno Gröning (†1959) op. Door buitengewone genezingssuccessen werd hij in de 50-er jaren wereldbekend. Hij liet de kennis na over het opnemen van een natuurlijke, genezende kracht die hij ‘de Heilstrom’ noemde. Net zoals toentertijd vinden er tegenwoordig nog steeds talrijke genezingen plaats, ook van ongeneeslijke ziekten. Een veelvoud van door artsen zorgvuldig gecontroleerde succesberichten zijn hiervan het bewijs.

De Bruno Gröning-Vriendenkring is wereldwijd één van de grootste organisaties voor genezing langs geestelijke weg. Hier kunnen geïnteresseerden en hulpzoekenden kosteloos leren de genezende kracht op te nemen. Daarbij gebeuren regelmatig verbazingwekkende genezingen, zelfs van jarenlang bestaande chronische ziekten. Reeds tijdens zijn leven had Bruno Gröning plaatselijke gemeenschappen opgebouwd. Tegenwoordig zijn deze in alle continenten van de wereld. Hier komen de Bruno Gröning vrienden regelmatig bijeen om gezamenlijk de genezende kracht op te nemen en over hun ervaringen en genezingen te vertellen.

Ieder is vrij om zich bij de Bruno Gröning-Vriendenkring aan te sluiten of deze ook weer te verlaten. Er bestaan geen financiële of juridische verplichtingen. Alles wordt uitsluitend door vrijwillige bijdragen gefinancierd. Naar het voorbeeld van Bruno Gröning vinden er geen medische adviezen, onderzoeken of behandelingen plaats.

Hulp bij verslavingen
Talrijke genezingsberichten tonen dat ook bij alcohol- en drugsverslaving, alsook bij andere verslavingen, een duurzame genezing langs geestelijke weg mogelijk is. Daarbij verdwijnen niet alleen de symptomen, maar vooral ook de innerlijke oorzaken van de verslaving.

Jonge mensen in de Vriendenkring
In de Bruno Gröning-Vriendenkring komen wereldwijd jonge mensen bij elkaar in jeugdgemeenschappen. De leer van Bruno Gröning helpt hen zelfbewust en succesvol meester over hun leven te zijn. Door opname van de genezende kracht kunnen angsten, depressies, allergieën en veel meer verdwijnen, alsook problemen op school, bij de studie en in het beroep. Levensvreugde en zelfvertrouwen zijn weer vaste waarden in het leven.

De Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF)
De Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF) is een internationale organisatie van duizenden artsen en vertegenwoordigers van andere medische beroepen uit meer dan 70 landen. Ze onderzoekt sinds 1992 hulp en genezingen die langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning tot stand zijn gekomen. De genezingen worden door artsen gecontroleerd en, zo mogelijk, op basis van medische onderzoeken door onafhankelijke artsen gedocumenteerd. Inmiddels is er een omvangrijk archief ontstaan. Om met deze kennis wereldwijd zieke en hulpbehoevende mensen te helpen, geven artsen en psychologen van de MWF hun ervaringen kosteloos door aan collega’s en geïnteresseerden door middel van regelmatige lezingen in binnen- en buitenland.

Informatieve lezingen
De informatieve lezingen vinden plaats op 12 maart en 2 april om 19.30 uur in de Kerkzaal aan de S.M. Hugo van Gijnweg 12, 3317 JM te Dordrecht.

Inhoud van de lezing
• Gebeurde genezingen worden voorgesteld en voor iedereen begrijpelijk uitgelegd
• De toehoorders kunnen tijdens de lezing op eenvoudige en natuurlijke wijze de genezende kracht zelf ervaren
• Bruno Gröning en zijn leer
• De Bruno Gröning-Vriendenkring
• De Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep (MWF)
Duur van de lezingen ca. 2 uur.
Voor informatie: tel. 0180-428018. Ook op vele andere plaatsen in Nederland worden regelmatig lezingen gegeven.

Documentairefilm ‘Het fenomeen Bruno Gröning’
Open, objectief en meeslepend belicht de film de diverse stadia van het leven en werken van Bruno Gröning. Originele film- en geluidsdocumenten, archiefmateriaal en groots opgezette speelfilm¬scènes werden hierin verwerkt. In het bijzonder de verhalen van de meer dan 50 getuigen uit die tijd over de door hen beleefde hulp en genezingen maken deze film tot een indrukwekkende belevenis. De film wordt vertoond van 15.00 tot 21.00 uur (incl. 2 pauzes) op 24 maart en 14 april in de Kerkzaal aan de S.M. Hugo van Gijnweg 12, 3317 JM te Dordrecht.
Plaatsreserveren tel. 010-4612334 of http://www.bruno-groening-film.org/index.php?page=termine.php&lang=nl&sub=dates&land=NL
Alle geïnteresseerden zijn uitgenodigd. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

http://www.bruno-groening.org/nederlands/ hier vindt u wetenswaardigheden over Bruno Gröning, zijn leer, de Bruno Gröning-Vriendenkring, de MWF, alsook meer dan 200 genezingsberichten.
Trailer op Internet http://www.youtube.com/watch?v=vD_8C1e5fUE
E-Mail: netherlands@bruno-groening.org
Website : http://www.youtube.com/watch?v=z-euPng5thQ&feature=related
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI