·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Sjamanisme
Naam : Asherah van den Berg
Titel : Op zondag 6 mei 2012 Speciale kinder- en volwassenmiddag (Indianen/ sjamanenmiddag)
Tekst : Op zondag 6 mei 2012 Speciale kinder- en volwassenmiddag (Indianen/ sjamanenmiddag) Op zondag 6 mei 2012 Speciale kinder- en volwassenmiddag (Indianen/ sjamanenmiddag)

Aanvang 13.00 tot 17.00 uur. De kosten zijn € 12,50 per kind, € 15 per volwassen (inclusief de entree van het park en de materialen, exclusief consumpties of hapjes. Deze zijn tegen goedkope prijzen verkrijgbaar in het Blote Voetenpark zelf. ) http://www.blotevoetenpark.nl en op www.lesoleill.com / http://www.everyoneweb.com/dharmaevents . Minimaal aantal deelnemers : 15 /Maximaal aantal deelnemers: 40. Aanmelden en meer informatie : info@centrumdharma.com of 06-20558935


Samen met Asherah van den Berg maken jullie samen van natuurlijk materiaal een eigen indianentooi en kleuren jullie je eigen indianen T-shirt in . Daarna gaan we als echte indianen met de sjamanendrum en andere instrumenten het blote voetenpark verkennen. Je krijgt ook een eigen indianennaam (Zittende Buffel, Rennende Vos, Zingende maan enzovoort) In het bos maken we van kartonnen dozen een echte totempaal. Wat weten jullie van de indianen? Omdat het zondag 13 mei moederdag is, kan je ook een leuk presentje voor moederdag maken. Je kunt kiezen uit een mooi versierd hart of versierde cadeautje voor jouw moeder of voor jezelf. Ook volwassen mogen meedoen. Meenemen: je ouders, opa en oma, oom of tante of gewoon een volwassene die je leuk vindt (of natuurlijk je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes enzovoorts) een kartonnen doos, (en als je er een hebt) een eigen mooie veer, sterk garen, een schort, vuilniszak en natuurlijk speelkleding aandoen. Geef wel bij je aanmelding aan welke maat T-shirt je hebt. Je wordt namelijk als indiaan geschminkt en aangekleed en samen met ons ga je op blote voeten door het park heen. We maken er een plezierige leuke dag van die jullie je nog lang zullen herinneren!
Onderweg wordt er het een en ander gevraagd over wat je weet van de Indianen. Hoe leefden zij, wat was voor hen belangrijk? Sjamanisme is waarschijnlijk de oudste manier van leven en denken. Meestal wordt het geassocieerd met een prachtige natuurlijke omgeving, met enorme beren en imposante adelaars. Niet met drie-hoog-achter en een duivennest op je balkon. Toch is er niet zo’n groot verschil. We moeten net als onze voorouders voor onszelf en onze naasten zorgen. We zoeken genezing als we ziek zijn en raad als we een probleem hebben. We proberen in harmonie met onze omgeving te leven, ook al is die niet zo natuurlijk meer als toen. In deze maatschappij waarin onze kinderen toch onze toekomst zijn, is het van groot belang het kind in jezelf te ontdekken en je ook weer in Liefde verbinden met de kinderen die je op de wereld hebt gebracht. Onze kinderen moeten het toch straks maar klaren in deze hectische maatschappij. Laten we dus zuinig zijn op onze kinderen.

Website : http://www.lesoleill.com
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI