·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Mascha Roedelof
Titel : Zwangerschap - verlangen naar een kindje
Tekst : Je voelt het verlangen in je naar een kindje. Dat verlangen maakt nogal wat los in je. Vragen die opkomen, gevoelens van onzekerheid, angst en spanning wellicht. Je voelt dat je je graag fysiek, emotioneel, mentaal, en spiritueel wilt voorbereiden op het ouderschap.

Want hoe sta jij in je vrouwZijn, hoe staat jouw partner in zijn manZijn, hoe staan jullie samen in jullie relatie, (h)erken je de Liefde… Onvoorwaardelijke Liefde? Doorvoelen jij en je partner de essentie van Sexuele Energie die jouw levensenergie is?


Verband sex(ualiteit), lovemaking, zwangerschap en bevalling
Wat is het verband tussen sex(ualiteit), lovemaking (zoals de engelsen zo mooi zeggen: de energie van lovemaking voelt zacht en verbonden), zwangerschap en bevalling?

Zoals ik het zie en voel, heeft het alles met elkaar te maken want zoals je in je sex staat, zo sta je in het leven: dus ook tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Elk moment weer kun je weer opnieuw kiezen op welke manier je jouw sexuele energie (wat je levensenergie is) naar buiten brengt: in een vervullend liefdevol samenkomen met elkaar, een prachtig schilderij, het bouwen van een fantastische website, healing, ga zo maar door… Voorgaande activiteiten laten je voelen dat het leven (de levensenergie) in je leeft, vrijelijk stroomt, bruist: kortom je voelt je vervuld en levend. Plat neuken, zonder liefde/hartsverbinding, vervuld niet, je volproppen met eten ook niet… Je kunt vast nog meer activiteiten invoelen die je leeg en onvervuld achterlaten. Zo kun je in jezelf het onderscheid tussen levengevend en levennemend voelen.


Bewust uitnodigen van een ziel
Het bewust uitnodigen van een ziel in je leven, tijdens een bewust en heilig liefdevol verbonden liefdesspel, geeft levensenergie door aan de vrucht. Het zaad van de man zal liefdevol vanuit zijn hart en ziel energetisch geladen zijn. Als je als vrouw orgastisch bent op het moment dat je het zaad van je partner ontvangt, geef je jouw vrouwelijke levensenergie door tijdens de conceptie. Een bewust liefdevol aanwezig zijn in liefdevolle harts- en zielsverbinding voelt als een warme veilige vertrouwde bedding voor de ziel. Vanuit de andere dimensie kijkt de ziel toe. Je kunt je voorstellen dat deze ziel zich heel welkom voelt bij jullie: een bewuste uitnodiging laat je heel welkom voelen. Dat is nog eens een geweldige start van je aardse leven!


You come to us from another World
from beyond the Stars and void of Space
Transcendent, pure, of imaginable beauty
bringing with you the essence of Love
You transform all who are touched by you

You are the master Alchemist
You Light the Fire of Love
in Earth and Sky
in Heart and Soul of every being
Through your Loving
existence and nonexistence merge

~Rumi~

gedicht gevonden op 23 november 2012,
een aantal jaar nadát ik de tekst voor de workshop 'vier je zwangerZijn, ontdek jouw diepste vrouwZijn' geschreven heb


Het zal duidelijk zijn dat voorgaande ook tijdens de zwangerschap en bevalling geldt. Het is geweldig als aanstaande ouders zich bewust voorbereiden op de conceptie, zwangerschap, en bevalling.


Voorbereiding op een bewuste conceptie
Je kunt je op verschillende manieren voorbereiden op een bewuste conceptie. Je kunt leren een heilige ruimte te scheppen voor jou en je partner, waarin je de ziel van jullie aanstaande kindje bewust uitnodigt. Je kunt leren hoe je je kunt voorbereiden op je zwangerschap. Je kunt de verschillende aspecten van jou als vrouw, aanstaande moeder, en vriendin onderzoeken.

Je kunt leren een dieper contact met jezelf te ervaren en daardoor straks ook met de baby in je buik. Je kunt leren te luisteren naar de signalen, de innerlijke wijsheid, van jouw lichaam en hierop te vertrouwen. Je kunt leren op welke manier je jouw partner hierin kunt laten delen.

Wil je hierover leren? Lees dan verder bij de workshop 'vier je zwangerZijn, ontdek jouw diepste vrouwZijn'.Mascha Roedelof
Lattrop (vlakbij Denekamp - Overijssel)
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding

Lees meer:
http://www.hetbewustepad.nl/index.php?menu_id=2
Website : http://www.hetbewustepad.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI