·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Mascha Roedelof
Titel : Pedofelie - een signaal van een verworden gesexualiseerde samenleving
Tekst : Het woord 'sex' is voor velen nog een beladen woord. Waardoor sexualiteit vanuit een beladen, verwarde verwrongen verworden psyche benaderd wordt: alles wordt gesexualiseerd benaderd en waargenomen. Zelfs de aanraking van het geslacht van je kind. Dan rijzen vragen als: 'wat vind je ervan dat ouders de geslachtsorganen van hun kinderen (gedeeltelijk) aanraken en visa versa'. De vraag alleen al laat zien dat deze aan een verwarde psyche ontsproten is in plaats van vanuit een natuurlijke geïntegreerde sexualiteitsbeleving, want de vraag wordt gesteld vanuit een gesexualiseerde omgang met (heel jonge) kinderen.

Vanuit een natuurlijke omgang met je (heel jonge) kind begrijp je dat je jouw kind NOOIT vanuit sexuele lading en bijbedoeling dient aan te raken. De oppervlakkige vraag: 'wat vind je ervan dat ouders de geslachtsorganen van hun kinderen (gedeeltelijk) aanraken en visa versa' laat zien dat de vragensteller geen inzicht en doorzicht heeft in de problematiek van de verwarde gesexualiseerde psyche. Het gaat veel verder en dieper dan aanraken. Het gaat om: aanraken, benaderen, kijken, én energetisch uitreiken naar jouw (heel jonge) kind. Dit houdt dus ook in dat je jouw kind niet vanuit een sexuele lading en bijbedoeling knuffelt! Of vanuit een sexuele lading en bijbedoeling vragen stelt. Of vanuit een sexuele lading en bijbedoeling aan jouw kind denkt.


De verwarde en verworden gesexualiseerde psyche neemt altijd gekleurd waar
Pedofelie is één signaal van een verwarde verwrongen verworden gesexualiseerde samenleving. De tegenhanger van pedofelie is in alles (verborgen) sexuele boodschappen en/of beelden zien. Zowel pedofelie als zijn/haar tegenhanger zijn perversiteiten als gevolg van het afgesneden zijn van de natuurlijke verbinding met jeZelf en Al dat Is.

Als gevolg van een liefdevolle hartsverbinding komt het liefdeshormoon Oxytocine vrij. Voor (heel jonge) kinderen is het uitermate belangrijk dat ze liefdevol geknuffeld worden, zodat ze een basisveiligheid in zichZelf ontwikkelen. Ook tijdens het geven van borstvoeding komt Oxytocine vrij wat de hartsverbinding tussen mama en de baby versterkt.


het geven van borstvoeding in het openbaar wordt jammer genoeg vanuit verwrongen gesexualiseerd denken nog steeds afgewezen


voor (heel jonge) kinderen is het uitermate belangrijk dat ze liefdevol geknuffeld worden, zodat ze een basisveiligheid in zichZelf ontwikkelen


de behoefte van het kind volgend kun je jouw kind bij je in bed laten slapen


vanuit hun natuur knuffelen kinderen elkaar als een vanzelfsprekendheid, op scholen waar kinderen de dag beginnen met meditatie en elkaar omhelzen in een kring komt pesten bijna niet voor


Het liefdeshormoon Oxytocine wordt ook aangemaakt bij partners die elkaar vanuit een liefdevolle hartsverbinding, die echte liefde is, benaderen en omhelzen. Vrijen vanuit een liefdevolle hartsverbinding vervult. Dit in tegenstelling tot plat neuken waardoor je jouw levensenergie weg laat lekken met als gevolg dat je je leeg voelt en al weer snel op zoek moet naar opvulling. (Sexuele) verslaving is een andere perversiteit als gevolg van het afgesneden zijn van de natuurlijke verbinding met jeZelf en Al dat Is.

Ware spiritualiteit betekent dat je volledig samen gevallen bent met jouw natuurlijk Zelf en Al dat Is. Het volledig samen vallen met je natuurlijke Zelf is een alchemistisch pad van bewustwording, waarbij je jouw lusten transformeert. Er zijn vele spirituele paden die je volgen kunt op jouw bewuste pad. Tantra is er één van. Wil je Tantra als weg naar bewust Zijn volgen dan vraagt dat een voortdurend alert bewust aanwezig Zijn van jou. In het Westen, en ook inmiddels in het Oosten waar Tantra haar oorsprong vindt, wordt Tantra vaak aangeboden als techniek, methodiek..., als product dus, ter sublimering van sex.

Dat is niet waar Tantra ten diepste over gaat. Ten diepste gaat Tantra over het gebruiken van sexuele energie als spirituele kracht: een kracht die volledig vrij komt nadat de energie van lust getransformeerd is. Sexuele energie komt dan beschikbaar als vrije spirituele wilskracht. Als je weet dat alles in het Universum (de Universa) ontstaat en bestaat ten gevolge van sexuele energie, dan begrijp je dat het van levensbelang is de essentie van sexuele energie te doorleven en te begrijpen (is doorleefd Weten). Tantra als Weg naar bewust Zijn is veel breder en dieper: Tantra is een levenswijze. Evenals dat Yoga dat is. Beide 'paden' volgen een andere 'route', met uiteindelijk hetzelfde 'doel': volledig samenvallen met jouw natuurlijk Zijn, jouw Bron. Vanuit Tantra begrijp je dat Ware Spiritualiteit niets te maken heeft met religieuze dualistische verhalen, maar alles met Oorspronkelijke Bron Religie.


Opvoeding en scholing
Ten aanzien van deze aspecten en belevingen is er nog veel onbegrip vanuit onwetendheid. Zowel bij ouders, verzorgers van (heel jonge) kinderen, onderwijzers, hulpverleners, of wie ook maar (zijdelings) met (heel jonge) kinderen om gaat. Wil je hierin helderheid voor jezelf dan kun je de teksten en columns op mijn website lezen en/of je kunt mij ont-moeten tijdens één van de activiteiten die ik je aanreiken kan.Mascha Roedelof
Lattrop (vlakbij Denekamp - Overijssel)
Deze column mag vrij verspreid worden met Bronvermelding


Lees meer:
http://www.hetbewustepad.nl/index.php?nws_id=81
Website : http://www.hetbewustepad.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI