·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Mascha Roedelof
Titel : Pedofilie - een signaal van een verworden gesexualiseerde samenleving
Tekst : Het woord 'sex' is voor velen nog een beladen woord. Waardoor sexualiteit vanuit een beladen, verwarde verwrongen verworden psyche benaderd wordt: alles wordt gesexualiseerd benaderd en waargenomen. Zelfs de aanraking van het geslacht van je kind. Dan rijzen vragen als: 'wat vind je ervan dat ouders de geslachtsorganen van hun kinderen (gedeeltelijk) aanraken en visa versa'. De vraag alleen al laat zien dat deze aan een verwarde psyche ontsproten is in plaats van vanuit een natuurlijke geïntegreerde sexualiteitsbeleving, want de vraag wordt gesteld vanuit een gesexualiseerde omgang met (heel jonge) kinderen.

Vanuit een natuurlijke omgang met je (heel jonge) kind begrijp je dat je jouw kind NOOIT vanuit sexuele lading en bijbedoeling dient aan te raken. De oppervlakkige vraag: 'wat vind je ervan dat ouders de geslachtsorganen van hun kinderen (gedeeltelijk) aanraken en visa versa' laat zien dat de vragensteller geen inzicht en doorzicht heeft in de problematiek van de verwarde gesexualiseerde psyche. Het gaat veel verder en dieper dan aanraken. Het gaat om: aanraken, benaderen, kijken, én energetisch uitreiken naar jouw (heel jonge) kind. Dit houdt dus ook in dat je jouw kind niet vanuit een sexuele lading en bijbedoeling knuffelt! Of vanuit een sexuele lading en bijbedoeling vragen stelt. Of vanuit een sexuele lading en bijbedoeling aan jouw kind denkt.


De verwarde en verworden gesexualiseerde psyche neemt altijd gekleurd waar
Pedofilie is één signaal van een verwarde verwrongen verworden gesexualiseerde samenleving. De tegenhanger van pedofilie is in alles (verborgen) sexuele boodschappen en/of beelden zien. Zowel pedofilie als zijn/haar tegenhanger zijn perversiteiten als gevolg van het afgesneden zijn van de natuurlijke verbinding met jeZelf en Al dat Is.

Als gevolg van een liefdevolle hartsverbinding komt het liefdeshormoon Oxytocine vrij. Voor (heel jonge) kinderen is het uitermate belangrijk dat ze liefdevol geknuffeld worden, zodat ze een basisveiligheid in zichZelf ontwikkelen. Ook tijdens het geven van borstvoeding komt Oxytocine vrij wat de hartsverbinding tussen mama en de baby versterkt.

Lees meer:
http://hetbewustepad.nl/index.php?nws_id=81
Website : http://www.hetbewustepad.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI