·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Artikelen-over-Bewustwording
Naam : Mascha Roedelof
Titel : Vergeving - Eerste Nieuwe Maan 11-01-2013
Tekst : We zijn allemaal oorzakelijk geweest aan dat wat ontstaan is in het grote geheel. En we zijn allemaal oorzakelijk aan wat we in gezamenlijkheid (gaan) co-creëren. Voordat we de verlangde harmonieuze wereld kunnen laten ontvouwen in gezamenlijke co-creatie dient er innerlijk nog wat opgeruimd te worden. Zo binnen zo buiten.

Het opruimen van de innerlijke ballast gaat gepaard met loslaten van rommel in je psyche die anderen (en ook jijzelf) daarin gedumpt hebben.

Vandaag is het nieuwe maan: een geweldig moment voor transformatie van innerlijke rommel, waardoor ieders prachtige licht en helderheid kan gaan schijnen waardoor je geluk beleeft in het NU. Van daaruit ontstaat de harmonieuze wereld waar ik over schrijf als vanzelf. Moeiteloos. Wat niet betekent dat je er geen moeite voor hoeft te doen. Maar je ervaart deze moeite dan als all inclusive. Als een logisch gevolg van de keuzes die je maakt, waarbij je bereid bent verantwoordelijkheid te dragen van (de gevolgen van) je keuzes.

Zo terugkijkend op je leven, je relaties, en je creaties dien je dus verantwoordelijkheid te nemen voor je aandeel in de shit. Vergeving, diepe vergeving, naar alles wat is, ooit was, en ooit zal zijn… (en het kan nodig zijn ‘sorry’ te zeggen…).

♥♥♥

De astrologische stand van deze eerste nieuwe maan van 2013 maakt het praten over gevoel makkelijker, maar gevoelens kunnen gemakkelijk gerationaliseerd worden in plaats van ze te beleven. Oude gevoelens kunnen boven komen drijven en als gevolg van de invloed van de planeet Mercurius kan er lucht komen waardoor je dat wat oud is anders gaat waarnemen. Een prachtige kans om dat wat nog aan oude emoties in je leeft aan te kijken, te zien voor wat ze zijn, en ze los te laten. Je hoeft niets meer vast te houden. Laat maar gaan. Emoties leiden naar pijnstukken uit het verleden, maar kunnen je daar ook houden. Je mag en kunt nu verder gaan...

In de huidige buitenwereld, evenals in je binnenwereld, kun je zowel het oude als het nieuwe waarnemen. Voel in jezelf waar dat wat je via de buitenwereld naar jezelf terug gespiegeld krijgt, resoneert in jou. Voel wat kloppend is voor jou. De behoefte te doorgronden, markeert het begin van leven. Zodra je het leven (inclusief jezelf) doorleefd kent (doorleefd weten), zal er niets anders zijn dan verwondering. Ken je Zelf en je kent het Al, waardoor je in voortdurende bliss en verwondering bent...

Lees meer:
http://hetbewustepad.nl/index.php?nws_id=78
Website : http://www.hetbewustepad.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI