·
Home
 
·
Advertenties
 
·
Spirituele Artikelen
 
·
Spirituele thema's
 
·
Zoeken / Info
 
·
Spirituele boeken
 
 
·
Ans Corbee
 
·
Celia Fenn
 
·
De Hoeders
 
·
De Monade
 
·
Eckhart Tolle
 
·
Gabriela Gaastra-Levin
 
·
Kryon-Lee Carroll
 
·
Manuela van der Knaap
 
·
Niek Johida
 
·
Praktijk Orfilan
 
·
Ronna Herman
 
·
Spiritual Wisdom
 
·
Steve Rother
 
·
Suzan Caroll
 
·
Valerie Donner
 
     
   
   
 

 

 
 
 
Thema: Kristallen-Edelstenen
Naam : www.channelings.nl
Titel : Kristallen zijn op aarde om menselijk wezen te helpen
Tekst : Inge: Ik voel me de laatste tijd zo sterk aangetrokken tot kristallen. Kunnen jullie daar meer over vertellen?

Channeling: Je weet dat kristallen staan voor bewustzijn. Er zijn cijfers, kleuren, geluid en er zijn kristallen en dat is bewustzijn. Het is bewustzijn dat, zullen we zeggen, zich bezighoudt op de planeet aarde sinds miljoenen en biljoenen jaren. Het gaat om een veld van erg oud bewustzijn. Kristallen leven niet in een realiteit van afscheiding zoals jullie. Kristallen leven in een realiteit van samenzijn, van eenheid, ze leven in de realiteit van God. We zeggen niet dat een kristal God is - omdat alles een deel van God is - maar een kristal is een soort cultivering, een soort opeenhoping van een kwaliteit van de geest dat zich niet heeft afgescheiden tot een individu. En ze hebben besloten zich te scheppen tot iets wat jullie een steen noemen, een kristal.

Dus je hebt een verlangen tot en je kijkt naar dit veld. Nu, het is gewoon een ander veld, dat willen we je zeggen. Het is een ander veld om jou de interactie te tonen tussen fysieke realiteit en een andere realiteit. De realiteit van kristallen is namelijk geen fysieke realiteit, hoewel je ze soms fysiek voelt, ziet, of hoort. Maar het is nog steeds, begrijp dat alsjeblieft, de realiteit van bewustzijn waarin kristallen zich bevinden zonder fysieke realiteit. Dat is wat kristallen zijn. Dus zonder twijfel is het heel duidelijk waarom je je aangetrokken voelt tot kristallen. Je bent altijd heel nieuwsgierig geweest naar een ander bewustzijn. Dus dat je op zoek gaat naar kristallen, verbaast ons geenszins. Het is een prachtige, prachtige wereld.

Kristallen zijn en hebben een bewustzijn. In essentie zijn kristallen op de planeet aarde om te helpen, bijvoorbeeld om het menselijk wezen te helpen meer betrokken te raken bij het geestelijke. Kristallen hebben een bewustzijn dat leeft in een collectieve realiteit terwijl jij leeft in een individuele realiteit. Dus hun komst in je leven, is om je te helpen. Daarom is het geen verrassing dat jij je bij je bewustwording laat helpen door kristallen door ze te gebruiken, ernaar te kijken en ze aan te raken. Dat is geen verrassing. In elk geval zal het je niet schaden.
(Yasha Lavie - www.essenecollege.com)
Website : http://www.channelings.nl
   
Druk op deze button om een reactie op dit artikel te geven.
Reactie(s)
 
 
     
   
 

BookmarkMaak StartpaginaContactGastenboekAdverterenDisclaimer


 
© 2003 - 2007: Powered by: A-Tzi

     
 
    Inloggen
  · Link aanmelden
  · Link aanmelden uitgebreid
  · Advertentie plaatsen
  · Artikel plaatsen
  · Nieuwsbrief
  · Nieuwsbrief Xtra
 
  · BannerExchange
  · BannerPartners
  · Gastenboek
  · Kaartje sturen
  · Spirituele Promotie & Diensten
  Kijk hier voor de mogelijkheden voor spirituele promotie activiteiten
   
   
 
   
   
 
  · StartKunst
  · A-TZI