Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 80 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 1 december 2006
 
 
 
  Website: "Vier het leven....Hou van jezelf" weer in de lucht....  
 

Helaas is de website "Hou van jezelf" door omstandigheden meer dan een week offline geweest. Nu dan uiteindelijk weer en blijvend in de lucht met een nieuw aanbod van workshops en een heerlijk weekend aangeboden in Texel...het eiland van rust en ruimte.

Het oude gastenboek en daarmee alle berichten hierin is verwijderd en daarvoor is een nieuwe in de plaats gekomen. Wij nodigen ieder uit een bericht te plaatsen hierin.

Website: Houvanjezelf

 

 
  Workshop Texel (8 t/m 12 december)  
  Heb jij zin om de hectiek te ontsnappen, dan is 'n weekendje Texel dé manier.
Er zijn voor dit prachtige weekend n.l. nog twee plaatsen beschikbaar.

We zullen heerlijk genieten van de prachtige energie en de rust die juist op
dit eiland gelukkig nog zo sterk aanwezig zijn.

Start Spiritueel: de startpagina voor spiritualiteit

Met als thema 'verbondenheid' mag je even thuis komen bij jeZelf.
Je hoeft niets.... alleen Zijn is voldoende... waarbij jij je kunt opladen tijdens
de meditaties, channelingen, de dans, de wandelingen langs de zee,
het leggen van jouw eigen mandela, of het luisteren naar verhalen bij een
knapperend haardvuurtje.

Wanneer 8/11 dec.
Kosten 175,00 euro incl. 1 diner, ontbijt, lunch, 3 overnachtingen, lakenset.
Meerijden is mogelijk vanuit Dronten.

Gun jij je dit cadeautje, aarzel dan niet en neem snel contact op met mij...
dorritlanfers@chello.nl of 0321 315744.

Harte groet... Dorrit.

 
  Shamballa Basic cursus (20-21 januari)  
  Shamballa Basic cursus

De kern waarbij het bij Shamballa om gaat is liefde en vrijheid....

Liefde voor jeZelf en de hele schepping en vrijheid om te weten wie je bent, waardoor je in je eigen kracht komt te staan.Eenvoudig gezegd eis jij je eigen meesterschap weer op!

Daarom is Shamballa in eerste instantie ook om jezelf te bevrijden.Ieder mens heeft, naast het fysieke lichaam, subtielere, energetische lichamen. Je gevoelens en gedachten zijn uitdrukkingen van deze lichamen. Gedurende deze workshop zullen we dan ook in eerste instantie via meditaties oude emoties, overtuigingen en coderingen opruimen.

Start Spiritueel: de startpagina voor spiritualiteit

Vanwege de uiterst verfijnde en transformerende frequentie is het een zeer krachtige healing energie. Deze vibratie vanuit het collectieve bewustzijn van de Opgevaren en Galactische meesters is nu, in het Aquariustijdperk, ook voor ons beschikbaar.

Tijdens de workshop worden de energiekanalen geopend tot hun oorspronkelijke staat. Dit noemen we 'activering'. Je kunt de kracht daarna waarnemen en er mee werken.Bij Shamballa worden niet alleen de chakra's op het hoofd, de handen, het hart en de voeten afgestemd, maar ook de energievelden in en om je lichaam (je aura). Je lichaam wordt zo een direct kanaal tussen de kosmos en de aarde. Als je de energie de ruimte geeft, groeit en ontwikkelt je energiekanaal in een tempo wat bij jou past naar het niveau dat je jezelf en anderen kan behandelen.

Wat je tijdens de workshops leert

oefeningen om te gronden,
schoonmaken van chakra's,
hoe werk ik met de energieën aan mijn houding/ instelling.
Loslaten van twijfel, oude banden en leefpatronen kan loslaten
Jezelf en anderen kan behandelen.
Energetisch schoonmaken en opladen van b.v. ruimtes, huizen, kristallen, voedsel, en water.
Zelfstandig werken met nog hogere energieën; je ontdekt hoe je kan samenwerken met helpers en begeleiders van hogere dimensies.
Je ontdekt een nieuwe manier van leven en beleven: een nieuw bewustzijn wat niet langer gebaseerd is op twijfel of angst. Je ervaart dat strijd niet langer nodig is en dat verbinding, in de zin van liefde zonder voorwaarden, in wezen de meest natuurlijke manier van leven en samen-leven is. En je ervaart dat alles zich ontvouwt in een tempo en op een manier die bij jou past en je in je waarde laat.
Wat biedt Shamballa?

In de westerse wereld ontwikkelen we ons steeds meer in een persoonlijke, individuele richting. Het ontdekken van het unieke van jezelf staat nu voorop. Maar dat gaat meestal niet vanzelf. We worden zó in beslag genomen door alle bezigheden, dat we nauwelijks toekomen aan de behoefte te ontdekken wie we in wezen zijn. We hebben ook nooit geleerd hoe je dat kan doen. Shamballa biedt je de kracht om deze impasse te doorbreken. Daarna ondersteunt het jouw proces. Het past zich aan aan jouw tempo. Hoe verder je je op deze weg ontwikkelt, hoe meer je wordt wie je in wezen bent. Hoe beter je je herinnert wie je in wezen bent. Dit betekent: niet aannemen wat een ander aandraagt, maar je openen voor de stem van je diepste wezen. Dan blijkt uiteindelijk dat alle antwoorden in jezelf besloten liggen. Het openen van deze poort, deze poort naar jezelf, is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Het betekent wezenlijke vrijheid, in al zijn aspecten.

Uiteindelijk zullen anderen daarvan profiteren, maar nogmaals…. de eerste doelstelling is je eigen ontwikkeling, met alle aspecten die daar bij horen: loskomen van oude patronen, loslaten van twijfel en angst, verwerken van oude pijn en ontdekken van je persoonlijke kracht en talenten. Het 'meesterschap' is bij Shamballa dan ook geen eindstation. Het betekent het 'meester-zijn' van jezelf, en dat groeit dagelijks met je mee.

De workshop wordt gegeven bij mij thuis en bestaat uit 2 weekenden, van 10.00-17.00 uur. De totale kosten zijn 330,00 euro inclusief koffie/thee, koekjes en een kop soep bij je (zelf meegenomen) lunch.

De eerst volgende cursus is gepland in de weekenden van 20/21 januari-10/11 februari 2007.

 
  Keltisch vuurfeest 'Imbolc' (27 januari)  
  Samhain en/ of Imbolc

De Kelten vierden vroeger vier vuurfeesten per jaar, met ieder hun eigen, specifieke kenmerken en thema's. In samenwerking met een boswachter, organiseer ik begin november Samhain en/of eind januari Imbolc.

Samhain viert de binnen gehaalde oogst, verwelkomt de zielen uit het hiernamaals, omdat de poorten op dit moment geopend zijn. Ook wij als mensen kunnen onze blik naar binnen richten en kijken wat het afgelopen jaar ons gebracht heeft en wat wij hebben geoogst. Of wij reeds overgegane zielen willen verwelkomen, om dit feest samen met ons te vieren.

Imbolc verwelkomt de lente, het licht. Dus ook onze ideeën over een bepaald onderwerp, een nieuwe uitdaging of een nieuwe denkwijze of levensfase kan in het licht worden gezet.

Het programma zal er ongeveer als volgt uit zien. De dag begint om 16.00 uur, waarna we twee uur in het bos zullen zijn, daar mediteren, visualiseren, contact maken met bomen en een ritueel uitvoeren tussen de fakkels op een Keltische grafheuvel. In een sfeervolle jachthut, bij een potkacheltje, wacht ons een heerlijke maaltijd. Het avondprogramma wordt geopend met opnieuw een ritueel, buiten bij het vuur.

Daarna zal je worden aangespoord om via de klanken van muziek, al dan niet gecombineerd met meditaties en/of visualisaties, je eigen innerlijke reis te gaan maken.

De avond wordt rond 22.30 uur afgesloten.

De vuurfeesten worden gehouden in de bossen nabij Vierhouten.
Kosten 65, 00 euro incl. eten en drinken.

 
  Meld je aan voor de WebCirkels van StartSpiritueel  
 

 

Start Spiritueel: de startpagina voor spiritualiteit

WebCirkels
StartSpiritueel
(deelname gratis)

 
 


Stuur deze Nieuwsbrief door naar vrienden

 

 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.