Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 86 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 1 juni 2007
 
 
 
  Interessante linken Plaats je agenda op StartSpiritueel !  
 

De zin en onzin van de horoscoop
heldere site met heel veel informatie over de astrologie, de actuele planeetstanden en een kijk op de sterren invloed in 2007.

Spiritueel trefpunt voor spiritueel NL
Opleidingen, cursussen, Workshops, Jeugd, kinderen, volwassenen, religies, stromingen, discussies, studiegroep, bijeenkomsten, algehele spiritualiteit, nederlands en engels, winkels, natuur en mileu en nog veel meer word er hier besproken.

Paranormaal en Spritueel centrum de hoop
voor paranormaal advies en energeitishe behandelingen tevens medium en paragnosten.

Roelien de Lange (Centrum Kristalpunt)
Roelien de Lange is Sjamaans docente, heeft een coaching praktijk, is schrijfster en kunstenares. Zij is medeoprichtster van de School voor Sjamanisme en Sjamanistisch pionier in Nederland. Moonlodges, zomerweken, coaching.

Oude Indonesische geneeswijze
website is geheel vernieuwd !!

Quantum touch
Wij zijn Quantum-Touch in onze praktijk gaan inzetten, wat geweldige resultaten opleverde. Ook in combinatie met andere therapieën, zoals verzamelpunt-correcties, werkt QT erg goed.Voor meer informatie zie onze rubriek QT op de site!

Praktijk voor groei en bewustwording
Op deze site vindt u informatie over mijn praktijk. U kunt bij mij terecht voor vragen in verschillende gebieden, zowel emotioneel, psychisch, sociaal, lichamelijk of spiritueel.

Wave Treatment
Wave Treatment is een praktijk dat werkt op basis van resonantie therapie, frequentie therapie en helium licht therapie.

Mantra, meditatie, satsangs, Gayatri
SitaRam is een Sacha Centrum in Enschede. Sacha betekent dat alle activiteiten in het teken staan van wakker worden. Iedereen is van harte welkom om mee te doen met de activiteiten.

Energetisch magnetisrende coach
Egyptische healing magnetiseren energetische coaching.

Gratis tarotlegging voor levensvragen
Als beginnende tarotlegger wil ik gratis leggingen doen voor allerlei soorten levensvragen.

Welkom thuis bij jezelf
Spirituele website over onder anderen healings, chakra, meditatie en dat soort dingen. Zeker de moeite waard! Aanrader!

School voor hekserij
Een opleiding voor degene die heks willen worden. Ww nodigen je uit een kijkje te nemen op een school met de meest vreemde bijwerkingen. Ook een leuke persoonlijkheids-test: Heb jij Heksenpotentie?

 

 

Geheel gratis en goed vindbaar via Google zijn de advertenties van StartSpiritueel. Vraag je eigen formulier aan, zodat je alleen de advertentiegegevens hoeft in te vullen. Makkelijker kan niet.

Zie voorbeeld: De Brug

 

 
13 D Master Healer workshop met Krijn Koetsveld

 

Toen de Ascended Master Germain indertijd aan Hari Baba vroeg of hij wilde meerwerken aan een nieuwe methode om kosmische energieën door te geven, weigerde hij aanvankelijk. Maar toen hij hoorde dat het er om ging mensen weer in verbinding te brengen met hun Wezenskern (’I Am Presence’), ging hij direct akkoord.
In alle jaren dat ik deze Shamballa 13 D workshops heb gegeven, ben ik steeds weer verrast door de persoonlijke processen, die deze energieën teweegbrengen. Heel verschillend, maar steeds precies dat wat iemand nodig heeft. Daarbij gaat het steeds om een verandering in bewustzijn. Een verandering die ik van mijzelf ken, maar inmiddels weet ik dat het in wezen op net zoveel manieren gebeurt als er deelnemers aan de workshops geweest zijn. Maar hoe uiteenlopend al deze processen ook zijn, ze hebben één ding gemeen: je laat gaandeweg je aangeleerde denkbeelden over hoe de wereld in elkaar zit los. Twijfels en vragen, die in feite slechts uitdrukkingen zijn van het feit dat het je niet lukt om je eigen visie vorm te geven, verdwijnen meer en meer. Inzichten, ingevingen en ’toevallige’ gebeurtenissen zijn als richtingaanwijzers, die je nu weet te interpreteren en te volgen. En dat hele proces, dat is de integratie van je Wezenskern.

Lees verder . . .

 

Kracht-Inn-Creatie
Geef een nieuw idee, plan of project de juiste energie mee, zodat realisatie een succes wordt

Algemene informatie

Loop je al lange tijd rond met een idee, ontwerp, plan of wens, voel je dat je steeds op de drempel blijft staan, wordt de creërende energie keer op keer in de kiem gesmoord, maar ben je er van overtuigd dat het de bedoeling is om deze zingeving in de wereld te zetten, dan kun je hiervoor tijdens de workshop Kracht-Inn-Creatie het juiste fundament bouwen.
Met behulp van een ritueel dat gebaseerd is op het sjamanisme worden de verschillende fasen van een productlevenscyclus doorlopen: van idee (prenatale fase), plan (geboorte), ontwerp (puberteit), uitvoering (volwassenheid), succes (ouderdom) naar een volgend idee (dood en wedergeboorte). In iedere fase worden oefeningen gedaan varierend van visualisaties, muziek maken, trancereizen, opstellingen tot het werken met krachtdieren. De vrijkomende energie wordt opgebouwd in een levenswiel, waar een ieder gedurende en na de dag uit kan putten. Beperkende overtuigingen, blokkades en belemmeringen worden getransformeerd naar bruikbare ondersteuning. Er wordt toegewerkt naar het punt dat de deelnemers een goede basis en de juiste kracht ervaren om voor hun eigen creatie de realisatiefase te betreden, zodat zij het in hun dagelijkse praktijk de gewenste vorm kunnen geven.

De workshop duurt een dag van 10.00 - 18.00 uur. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen.

Begeleiding
Deze training wordt gegeven door Nienke Binkhorst. Voor een uitgebreide kennismaking wordt verwezen naar elders op deze site.

Locatie
De cursus wordt gegeven in het Bolwerk, Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort.

 

Ontwaken en leven

in onvoorwaardelijke liefde

In waarheid samenzijn met Baishjaya - Nico Vlaar

Deze bijeenkomsten zijn er op gericht om door middel van heldere inzichten jouw beleving van "hier op aarde zijn", zowel maatschappelijk als privé, te ontdoen van sluiers die in de loop van je leven zijn ontstaan. We zetten de zaken van alle dag in het perspectief van Essentie. Door middel van vraag en antwoord, diverse soorten meditaties, mantra's zingen en al het andere wat het universum in petto heeft, zal er healing plaatsvinden die er op gericht is om de unieke uitdrukking van ieder mens tot volledige bloei te laten komen.
Baishjaya nodigt je uit om het leven in volledig bewustzijn (= in volle aanwezigheid) te leven en deze levensenergie te delen met Moeder Aarde midden in de maatschappij waar wij deel van uit maken. De intentie is om bij te dragen aan de groei van het energieveld die alle veranderingen in de wereld zal ondersteunen en begeleiden.
Iedereen die zich (h)erkent in het bovenstaande en op zoek is naar innerlijke vrijheid is van harte welkom.

Introductieavond: donderdag 18/1
Data donderdag: 25/1, 8/2, 22/2, 12/4, 26/4, 10/5, 24/5, 7/6, 21/6, 5/7, 19,7 en 2/8 Tijd: 20:00- 22:00. Kosten € 12,50 per avond.
Vrije inloop - U hoeft niet te reserveren.
info: 0575-516004

Nico Vlaar heeft 25 jaar ervaring met het begeleiden van mensen in groepen en individueel. Zijn zoektocht is beëindigd en verdieping vindt plaats. Hij is werkzaam als Energetisch Counseler en is mede beschikbaar voor individuele begeleiding. Wil je meer weten over hem en zijn werk dan kun je kijken op www.aumra.nl Info/aanmelding: Nico Vlaar 0575-516004 of e-mail aumra@euronet.nl of bij 'Het Elfde Huis' 0341-432331 of email: girps@tip.nl

 

De Herbedrading van de mensheid.

We hebben gesproken over de Herbedrading die de hele mensheid nu ervaart.
Deze gebeurtenis is veel grootser dan jullie je kunnen voorstellen. Het menselijk dier evolueert en die evolutie zorgt ervoor dat jullie meer spirit energie kunnen dragen binnen jullie fysieke voertuigen. We zullen dat vandaag iets gedetailleerder bespreken, opdat jullie zullen begrijpen waar het toe leidt.

Geliefden, als jullie konden zien wat wij zien als we zeggen: “Groeten van Thuis”, zouden jullie je eigen verhevenheid begrijpen. Jullie zouden begrijpen waarom jullie hier het Spel kwamen spelen met de Sluier stevig op zijn plaats, om te voorkomen dat jullie zien wie je werkelijk bent.

Jullie kijken soms naar je zelf, oordelen je zelf en denken: “Ik moet wel gek zijn dat ik dezelfde dingen steeds weer laat gebeuren.” Wij applaudisseren dan voor jullie, want wij weten wie jullie zijn en wij koesteren dat beeld totdat jullie je zelf kunnen zien zoals wij dat doen.

God belichaamd.
Op een heel diep niveau weten jullie dat jullie een Spel spelen waarin je niet in staat bent te herinneren wie je bent; jullie begrijpen dat je een wonderbaarlijk, prachtig spel om God te zien. Wij zeggen jullie dat het zo simpel is.

Lees verder . . .

 

44e Bericht van de Hoeders

 

Geliefde broeders en zusters, in zegening strekken wij onze handen naar jullie uit en raken jullie harten aan in liefdevolle eenwording met heel ons Zijn.

Intensief
Voorwaar geliefden, jullie naderen het einde van een intensieve periode van zuivering en inzicht. Enkelen onder jullie hebben zelf deze inzichten verkregen door vanuit een ander perspectief overzicht te vergaren, anderen hebben, zoals in het voorgaande Bericht benoemde voorbeeld, de kracht van ondersteuning ervaren.
Dit alles gebeurde in het Licht van Karma en volledige bevrijding van karma en de integratie van het volledig Bewustzijn op Zielsniveau.

Eens hebben wij hierover gesproken en jullie de aanreiking gegeven, geliefde broeders en zusters dat dit een immer terugkerend proces is, waarin het magnetische veld van dien aard is dat de overgang en transformatie een meer dan bijzondere ondersteuning van het Universum ontvangt. Let wel, geliefden, dat niet alleen jullie in Beweging zijn, doch ook alles rondom jullie en jullie maken er onderdeel van uit.

Kenmerkende veranderingen
Reeds hierin zijn jullie in staat de veranderingen te Her- en te Erkennen. Immers, bij de meeste van jullie gaan deze kenmerkende veranderingen niet langer samen met gevoelens van neerslachtigheid en een gevoel van onvermogen. De integratie van de geest begint zijn vruchten af te werpen. Het lichaam echter is hiervoor nog gevoelig. Vooral de diverse energiepunten in het lichaam, kunnen gedurende deze periode een overgevoelige reactie geven.

Ondersteunen
En jullie, geliefde broeders en zusters kunnen het lichaam helpen ondersteunen. Niet enkel door er zorg voor te dragen. Geliefden, indien er een buis zou zijn met een begin, een midden en een eindstuk en indien jullie water in de buis zouden laten stromen, welk deel van de buis zou het water als eerste bereiken? En welk deel als tweede? En als derde?
Juist ja. Het water zou in eerste instantie door het eerste gedeelte van de buis stromen om vervolgens aan te komen bij het middelste gedeelte. Pas tot slot komt het aan bij het eindstuk.
Gelijk zo is het met de Ziel, de Geest en het Lichaam. Indien zij de buis zouden zijn, dan zouden jullie weten dat het water eerst aankomt bij de Ziel en zich verspreidt naar de Geest en indien het vrijelijk verder kan stromen, zal het uiteindelijk het Lichaam bereiken.

Lees verder . . .

 

DE KUNST VAN LEVEN

Om geluk te ervaren in dit leven moet je daar welbewust voor kiezen.
Zo simpel is het en tegelijkertijd zo moeilijk lijkt het.
Als je jong bent sta je anders in het leven dan wanneer je volwassen bent.
Je “ ondergaat” het leven als ware en dealt zo goed mogelijk met alles wat op je pad komt.
Bij het ouder worden kom je tot de ontdekking dat jij in staat bent tot eigen keuzes hierin.
Als je dit nader beschouwt is dit een grote mate van vrijheid, het leven ligt voor je met al zijn verschillende richtingen.
Dat is nogal wat en kan je ook angst in boezemen.
Je hoeft het niet meer te “ondergaan” je bepaalt zelf welke weg je wilt volgen.
Wat tevens met zich meebrengt dat jij en jij alleen verantwoordelijk bent voor jouw levensgeluk.
Niemand kan jou gelukkig maken, dat zul je zelf moeten doen.
Je mag van een ander niet verlangen dat hij de verantwoording op zich neemt om jou gelukkig te maken. Een ander kan extra geluk toevoegen aan jouw leven, waardoor je leven er een nieuwe dimensie bij krijgt.
Maar het basisgeluk behoort in jezelf te liggen.
Want alle slechte ervaringen die jou overkomen geven je altijd de keus om ervan te leren en om een richting te kiezen die wel goed voor je is.
Het mooie van het leven is ook nog eens dat je van zo’n ervaringen wijzer wordt en sterker.
Het is een leerproces waar iedereen mee dealt, de vraag alleen is hoe buig je ze om , zodat jij er je voordeel uit haalt?

Lees verder . . .

 

 
Zesde Bewustzijn
 
 

Kristallen en Sterren en Indigo mensenkinderen begrijpen dit, omdat ze het 6de bewustzijn al hadden voordat zij naar de Aarde kwamen. Ze zijn IN balans in hun hogere chakras. De lagere chakras begrijpen ze niet, dit hoort ook niet bij hen. VERLICHT jezelf: laat de onbegrepen negatieviteit van de lage bewustzijns LOS. GA naar je HART voor jezelf, voor je denken, voor gevoelens naar anderen toe.

Als je het 4de en 5de bewustzijn begrijpt, activeer je ook een hoger bewustzijn IN jezelf. Dan ben je IN balans, EEN met alles dat er IS, je gaat dan oneindig door, dan zijn er geen grenzen meer. Je kunt alles bereiken door de juiste intentie en dit is door erin te geloven en in te vertrouwen, dat datgene dat je wilt bereiken ook werkelijkheid wordt en dit bewustzijn IS aanwezig IN jezelf en dit IS het Eenheidsbewustzijn. Dit is een bewustwordingsproces, als je dit begrijpt dan activeer je eenheidsbewustzijn in jezelf. Dan ben je EEN met jezelf, dan voel je liefde voor jezelf, respect voor jezelf, je hebt inleveringgevoelens voor andere mensen. Als je ONRUST in jezelf hebt gevoeld dan zit dit IN je eigen denken. Liefde heelt alle wonden, begin er IN te geloven en er OP te vertrouwen.

Begrijp het 4de bewustzijn: dan begrijp je je eigen EGO en dit BEN jezelf dat in balans moet zijn. Dan begrijp je ook de fundamentele wettige grondbeginselen die wij hebben meegekregen bij je eerste BESTAAN, dit IS het 5de bewustzijn.

Begrijp het 5de bewustzijn: dan begrijp je LIEFDE, voel liefde voor jezelf, wees trots op jezelf, wees niet hard voor jezelf, want je bent het allerbelangrijkste en daarom moet je LIEF zijn voor jezelf en wat je ook doet, doe 't ook voor jezelf.

Begrijp het 6de bewustzijn: GOD bewustzijn zit IN je Christusbewustzijn en niet in JEZUS of in een ander. Vertrouw en geloof hierin, dit heb je IN je zitten en NIET buiten je. Het 6de bewustzijn heeft 10 Dimensies en dit betekent dat er 10 laagjes bewustzijn zijn en dit kunnen wij zelf activeren. Het hangt ervan af wat je begrijpt, dus er zelf bewust van ZIJN en dit kan ook altijd uitgebreid worden. In het 6de bewustzijn zit het Christus bewustzijn en je Geest dat is je verstand en je Waarheidsbewustzijn. Je Waarheidsbewustzijn IS je eigen innerlijk WETEN, spreek de waarheid dan wordt je eigen waarheidsbewustzijn geactiveerd. Het immuunsysteem zit hier ook IN en dit IS je eigen ziekenhuis, zodat je je eigen beter kunt maken, geloof en vertrouw hierin, want je kunt je zelf helen. Iets bewust zijn of worden IS iets begrijpen en dit IS iets accepteren IN jezelf dat je niet kunt zien, maar het IS er wel altijd geweest, maar je wist dit nog niet, het is 'n deel van je ZELF. Het is telkens iets geestelijk bewust zijn.

De mensheid IS een deel van het Almachtig Universele Goddelijke Bewustzijn en de mensheid IS begonnen met het 5de Bewustzijn en dit is de KERN en de BRON van ALLES dat er IS. Liefde voor jezelf is nodig voor je fundamentele wettige grondbeginselen en dit is thuiskomen bij jezelf. Het 4de en 5de Bewustzijn is ook bedoeld voor je ZELF. De mensheid heeft nog meerdere bewustzijns in zijn 6de bewustzijn zitten, deze natuurlijke functies worden beschikbaar gemaakt door hierin te vertrouwen en er in te geloven worden vanzelf deze functies actief gemaakt.

De mens IS nooit klaar met zijn evolutiegroei, maar een ding is zeker je komt NU terug bij je eigen BASIS. Zoek NIET buiten jezelf, zoek altijd IN jezelf. Veranderingen zijn ook steeds nodig, vooral IN je eigen denkwijze want het IS voor je eigen evolutiegroei, je hebt NU een solide basis fundering nodig om ook oneindig door te gaan. Accepteer jezelf zoals je bent, wordt soepeler dan kun je met iedere situatie ook makkelijker omgaan en dit heb je nodig voor jezelf.

De mensheid heeft altijd veelvoudige bewustzijns in zich gehad, deze functies waren niet bij iedereen geactiveerd omdat je niet wist welke bewustzijns er wel waren en hoe je die kon activeren. Je kunt alles wat je wilt in jezelf activeren, omdat je dit ZELF wilt, je bent je eigen baas en dit gaat door tot het oneindige.

Als iemand het 6de Bewustzijn begrijpt, IS dit het EENHEIDSBEWUSTZIJN. Dit betekent dat deze persoon in balans IS en gelooft en vertrouwt IN zichzelf. Je weet nu dat het CHRISTUS bewustzijn heel belangrijk is en al IN je zit. Als je in je eigen innerlijke kracht gelooft en er op vertrouwt geeft dit toegang tot ''sleutels'' voor andere bewustzijns. Dit betekent dat je dan innerlijk kunt horen, innerlijk kunt voelen, innerlijk kunt zien en dit zijn intuïties en daardoor kom je ook de waarheid te weten, dit IS innerlijk weten. Dit geeft deze persoon zoveel meer zelfvertrouwen, dat vaak op arrogantie lijkt, maar dit is niet zo. Dit betekent dat ze vertrouwen en geloven op hun eigen intuïties en instincten en al hun zintuigen gebruiken en ook het 6de zintuig geactiveerd is en ook het waarheidsbewustzijn geactiveerd is, dan functioneert deze persoon heel goed.

Voor de menselijke evolutiegroei is al een hoog niveau van spirituele/geestelijke kennis NU aanwezig. Dit getuigt dat je NU open kunt staan voor anderen waarheden, want vele mensen krijgen NU geweldige informaties door, omdat zij IN contact zijn MET de waarheid. Daarom EIS ook jouw eigen waarheid OP, je bent je eigen baas. Dan weet je voor jezelf wat de werkelijke waarheid is, als je iets leest of hoort of je dit vertrouwt of niet, dit geeft je meer zelfvertrouwen.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.