Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 98 - StartSpiritueel - 10 oktober 2008
 
 
 
  Laatste linken: Nieuws en artikelen:  
 

De plek voor Healings, Regressie en Workshops!
Bij Antahkarana ben je op het juiste adres voor healing, coaching, regressie (2009) en inspirerende workshops! Tevens biedt Antahkarana verwen-en inspiratie arrangementen voor groepen en kunt u op onze webshop mooie unieke edelstenen vinden!

Traditioneel Usui Reiki - Reiki voor Iedereen!
Cursussen en workshops door Maria Orsel en Bas Akkerman. In ons werk focussen wij op de praktische beleving van Reiki en de toepasbaarheid in het dagelijks leven. De eenvoud en toegankelijkheid van het Usui Systeem staan hierbij centraal.

Yoga en Meditatie Friesland
Verschillende Yoga - en Meditatiecursussen; Yoga en Meditatie, Chakrayoga, Ontspanningsyoga, Introductiecursus meditatie, Chakramediatie, Meditatie in beweging. Ga gerust een kijk nemen op de website, bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Energie heling helpt ons op ons spirituele pad.
Aura- & Chakra Healing De aura is het menselijk energieveld. Iedereen heeft zo'n energieveld die het fysieke lichaam omgeeft en doordringt. Het is opgebouwd uit zeven, voor meer info kijk op robertico.nl

PASO Culemborg
Vereniging voor Paranormale en Intuïtieve Ontwikkeling.

consult aurahealing
ik heb een praktijk voor aurahealing in Groningen. Binnen deze praktijk geef ik ook consulten aurareading, cursussen intuitieve ontwikkeling, en avonden met helderziende waarnemingen.(elke eerste dinsdagavond van de maand)

Inzicht & Wijsheid
Als je de moed hebt om terug te gaan naar de kern, en durft te ontdekken wie je werkelijk bent, ligt er innerlijke rijkdom te wachten. Je zult vreugde, passie en inspiratie terugvinden èn je potentieel.

Sabaaydi massage en Cosmic&Flower remedies
Verlang je ook naar dat stiltepunt in Jezelf? Ervaar de weldaad van een kruidenstempel massage. Ik nodig je uit tot overgave zodat je je helemaal kunt verenigen met je lichaam. NIEUW ! Sabaaydi massage in combinatie met Cosmic & Flower chakra-olie.

Anna-Love SpiritualCenter for healing and coaching
In Love and Light Anna Love brings you into the Light. Spriritual coaching and healing starts with your will to grow. Tel. consult can be asked by email Wij spreken Nederlands en Engels.

Colour Coaching - Kleurenpsychologie
Ontdek de betekenis van de kleuren in jouw leven! De kleuren in je kleding zeggen hoe jij je voelt en wie jij bent. Kom langs, en ontdek wat de kleuren over jou te zeggen hebben en hoe je kleur kunt gebruiken om doelen in het leven te bereiken.

Trinity, praktijk voor energetische therapie.
In Hengelo (ov) heb ik een praktijk opgericht om U te kunnen helpen met Uw klachten als magnetiseur. Ik werk met energie, die ik aan U doorgeef om de balans tussen Uw lichaam en geest te herstellen.

Het resultaat is het bewijs!
Het Paranormaal Centrum van Dilan is alleen bedoeld voor mensen met serieuze problemen en lichamelijke klachten die geholpen willen worden en openstaan voor alternatieve genezing en paranormale hulpverlening.

Esther Henderiks Bewustwording Inzicht Heling
Mijn naam is Esther Henderiks en ik geef als medium spirituele consulten in Middelburg. Gidsen of overleden dierbaren leggen contact met mij om u op een liefdevolle manier inzicht te geven in uzelf en waarom bepaalde dingen u overkomen.

Prakijk voor Coaching, Counseling & Therapie
Trainingen Persoonlijke Groei & Bewustwording-Verwerking kinderloosheid -begeleiding bij adoptie - Rouw-en loslatingsprocessen - Spiritualiteit en Zingeving - Individueel en groepswerk. Uitgangspunt:‘met hart en ziel en op zielsniveau.

Ashtar, de Arcturiers, de Pleiadiers en Siriers
Het Ashtar Commando, de Arcturiers, de Pleidiers en de Siriers zijn "Buitenaardse" wezens die zeer betrokken zijn bij de ontwikkeling van de Aarde.


Nieuwe mandala's op Your Mandala, Multidimensional Art.

We all have our own Sacred songs , gifts and scents.
They are almost tangible in the different resonances that people emanate.
It is my Passion to open myself to them and make the Unvisible Visible.
I share some examples with you.

The mandalas are arranged time-wise, with the latest creation shown first.
If you click on the name of the mandala a small screen will open up.

The Receiver Weaver

I was on a retreat with the Silver Wings of Light Goddesses
and you must have tapping in to our weave.
I am of the Goddess Light and more and more
do I feel all colors within me emerging
and so you have really captured my Truth here.
I am also very in tune with the Trinity Light
and you have a double trinity formation in the center—the star tetrahedron—
which is the ultimate in the formation of the Goddess “X” chromosome.

Karinna

www.silverwingsoflight.com

Allemaal Engelen

Vanaf 4 oktober tot en met 25 januari is er een tentoonstelling in het Catharijne Convent museum in Utrecht. Het museum wil naast de alom bekende engelen afbeeldingen ook een engelachtige sfeer creëren en mensen de engelen laten ervaren. Engelen zijn overal en van alle tijden: in taal, reclame, films en natuurlijk in de beeldende kunst. Allemaal Engelen brengt al deze engelen bij elkaar.

Van alle tijden en religies

Allemaal Engelen laat duidelijk zien dat de gevleugelde wezens van alle tijden en religies zijn. De engelen spelen een belangrijke rol in het christendom, maar ook in het jodendom en in de islam. Ook ziet u engelen van hedendaagse kunstenaars. Het oeroude fenomeen leidt in de 21ste eeuw tot actuele interpretaties. Van de geheimzinnige beeld- en geluidsinstallatie The Last Angel van Bill Viola tot de sexy engelen van fotograaf Erwin Olaf.

<< Lees verder >>
<< Website Museum Catharijneconvent >>

Co-Creatie van de Nieuwe Holografische Patronen voor de
Nieuwe Aarde-Werkelijkheid zoals het Vorm aanneemt op Aarde

Aartsengel Michaël via Celia Fenn
vertaald uit het Engels door Ulla Mertens
Oktober 2008

....Geliefden, gaan jullie volledig je nieuwe rol als Medescheppers en Hoeders van de Nieuwe Aarde binnen. Als zodanig hebben jullie de mogelijkheid om de nieuwe Structuren van Licht te genereren en creëren die de materiële vormen van de Nieuwe Arde zullen manifesteren. Geliefde Lichtwerker, op dit ogenblik is het Geliefde Elementalenrijk naar voren gekomen om samen te werken met de Menselijke Engelen in de Co-Creatie van de Nieuwe Aarde Werkelijkheid.

Geliefden, vele jaren hebben jullie in je hart gehuild om de vernieling van de Natuur die je op je Planeet waarneemt. In de Oude Aarde energie breidde de Menselijke Samenleving zich uit ten koste van het Milieu en de Natuur. Het Elementalenrijk trok zich terug en begon jullie eigen boosheid en chaos te weerspiegelen in onstabiele weerpatronen en gebeurtenissen. De Elementaal Hoeders, de Elfjes, Gnomen, Sylfen, Undines en Salamanders trokken zich terug uit de Menselijke wereld van de Derde Dimensie en verbleven in de Hogere Dimensies van Bewustzijn, wachtend op jullie om je bewustzijn te verhogen naar de Hogere Dimensies van Licht en samen met hen een Nieuwe Werkelijkheid te beginnen creëren.

<< Lees verder >>

Workshop voorouders

Nadat we contact hebben gemaakt met moeder aarde, de lady's en de elementalen, begint jou reis.
Het is nl mogelijk om kennis te maken met circa 5 generaties via de vrouwelijke lijn van jou familie.
Dmv een trancereis, opgewekt door het ritme van mijn trommel, verplaats jij je in de emoties van je moeder, oma, overgrootmoeder (en eventueel verder).
Deze manier van reizen is afkomstig vanuit het sjamanisme.
Door het monotone geluid van de trommel, breng jij jezelf als het ware in een lichte trance.
Je ziel maakt deel uit van een familiestam... incarnatie na incarnatie.
Door de verandering van je bewustzijn ben je in staat om de emoties of gedachtes te ervaren van b.v. je moeder of betovergrootmoeder. Waarom reageerde zij zoals ze reageerde. Dit schept verheldering, verbondenheid of juist afstand.

De workshop wordt gehouden vrijdag 31 oktober om 20.30 uur aan de Telgang 7, Dronten.
De kosten zijn 17,50.
Aanmelding verplicht voor 29 oktober. Via de mail of 0321 315744

<< Website: Vier het leven....Hou van jezelf >>

 

"De engelen van de wereld" Zij die regeren over de hele wereld:

Aartsengelen
Aartsengelen zijn de boodschappers van het Goddelijke aan de mensheid. Zij bieden spirituele steun en inspiratie.Zij voorzien ons van openbaringen en zij geven ons alle werktuigen die wij nodig hebben voor onze spirituele ontwikkeling.

Engelen en Beschermengelen
Engelen begeleiden en beschermen ons. Beschermengelen waken over de spirituele groei van een individu gedurende zijn leven, en zij beschermen en verdedigen zijn ziel. Waar de aartsengelen de hele mensheid bestrijken, zijn de beschermengelen er voor individuen.
En verder zijn er talloze engelen die hulp bieden overal op aarde, en die zorgen voor alles wat leeft en bestaat. Je kunt ze aanroepen om hulp, leiding en inspiratie bij alle problemen en moeilijkheden in je leven. Vergeet niet ze daarna te bedanken!

Wie kan de diverse Aartsengelen en anderen goed beschrijven of van welke website kan ik goede beschrijvingen kopieren.

Zondag 26 oktober: Workshop: het maken van zandcirkel 32

Waar: Op de Kalmthoutse heide (grens Nederland- België) in: Ontmoetingscentrum OASIS, Korte Heuvelstraat 47- 49 KALMTHOUT (BELGIË)

Kosten: € 77, -

Aanvang: 10:00 uur

Het bijzondere aan deze code is dat hij volledig is opgebouwd uit vijfhoeken (pentagrammen) en een dodecaëder in het midden. Zoals eerder vermeld in de uitleg van zandcirkel 14 is de vijfhoek onlosmakelijk verbonden aan het menselijk lichaam. De dodecaëder is de basis van ons DNA, maar ook de structurele basis van het Christus bewustzijnsveld die om Moeder Aarde heen ligt. Het is tevens de vorm waaruit de kristallijnen energie van de Akasha archieven is opgebouwd. Daarmee is deze vorm voor ons als Aarde bewoners en als wezens in een menselijk lichaam een zeer belangrijke vorm voor activatie. Het zijn dan ook de aangewezen vormen die ons geheugen aan de gang zullen brengen de diepe herinneringen boven te halen uit ons DNA.

Wanneer je de code van zandcirkel 32 goed zult bekijken en bestuderen zal je nog een aantal Gnostische sleutels vinden die waarschijnlijk nu nog voor je verscholen liggen. Deze sleutels zullen je naar een onderliggende en de diepere betekenis van deze code brengen. Het vinden van deze code vergt al een diepere kennis van de Taal van het Licht en Gnosis om hem te vinden. Succes!

Voor meer informatie over de code klik HIER

Opgave en meer info www.artdezign.nl/agenda.html

Shamballa Basic Healer workshop, 8 + 9 November

Op 8 en 9 november geven wij weer de 2-daagse cursus Shamballa Basic Healer in Diever (gemeente Westerveld, Drenthe).

Na afloop van deze cursus kan je jezelf en anderen (ook op afstand) healings geven. Naast dat je leert te healen met de Shamballa energieën zal je vooral merken dat deze workshop 'oude dingen' opruimt en je spiritualiteit een enorme spirituele impuls geeft !

Wat is Shamballa MDH (Multi Dimensional Healing) eigenlijk ? Shamballa is een healings energie die is geëvolueerd uit Reiki, de Shamballa energie is echter vele malen sterker. Shamballa kan je gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, healing van jezelf en anderen, je kan Shamballa eigenlijk gebruiken in alle facetten van het dagelijks leven. Meer informatie over Shamballa kan je hier lezen.

<< Lees verder >>


 
     
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.