Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar
www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 


Nieuwsbrief 62 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 10 maart 2006

www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl


Themanummer: Vuurlopen

Dé meest vooraanstaande Internationale School voor Vuurlopen in de wereld
- devoted to excellence.


SUNDOOR is opgericht in 1984 om het werk van Peggy Dylan over de wereld te verspreiden. In de mythologie van de Inuit spreekt men over de zevende en laatste deur, de SUNDOOR, die de sjamaan doorgaat op het pad naar volledig ontwaakt bewustzijn.

SUNDOOR trainingen bieden je de methodes, het vertrouwen en de steun om je dromen werkelijk waar te maken. Binnen de trainingen kom je - opnieuw - in contact met jouw kern, je vindt de moed om groot te dromen en leert de vaardigheden om deze dromen te verwezenlijken. In SUNDOOR trainingen maak je kennis met oude wijsheden uit vele culturen in combinatie met de meest recente, beschikbare wetenschappelijke kennis.


SUNDOOR Trainingen & Workshops:
SUNDOOR Initiaton Training van 10 - 17 april 2006
SUNDOOR Breathwork Practitioner Training 31 juli - 7 augustus 2006
Women, Spirit & Power, Femme Vital!, 12 - 15 oktober 2006


Persoonlijke note: Ursula Aerts

Het is inmiddels al weer enkele jaren geleden, dat ik na een burn-out in een langdurige depressie terechtkwam. Een periode die ik nu inmiddels omarm en bijzonder transformerend is geweest. Op alle facetten in mijn leven was ik vastgelopen. Destructieve relaties, geen vervulling in mijn werk, vond nooit dat ik genoeg geld had, een ongezonde levensstijl, laag gevoel van eigenwaarde (ik voelde mij altijd zo dom) en altijd maar een gevoel van strijd en leegte in mijn leven. Ik begreep het leven totaal niet en vanaf de dag dat ik me kon heugen, was elke stap moeizaam en een gevecht. Dat andere mensen wel gelukkig leken te zijn, en hoe ze dat voor elkaar kregen, begreep ik ook niet. Maar één ding was zeker. Alles wat ik tot op dat moment had gedaan en had geleerd in mijn leven, had mij hier gebracht. Ik had geen idee hoe ik verder kon, en wat ik moest gaan doen, of wat ik wilde. In ieder geval nooit meer terug naar mijn oude job. Maar, wat moest ik dan gaan doen? Ik had alleen hier mijn papieren in. Ik was inmiddels ook de 30 al gepasseerd en had geen energie voor herscholing. Ik wist alleen maar dat ik gelukkig wilde zijn. En na twee jaar frustraties, pijn en te veel nadenken, kwam in ik aanraking met alternatieve geneeswijzen. Mijn belangstelling was gewekt. Ik ging voor het eerst uit vrije wil boeken lezen en leerde dat alles met elkaar verbonden is. Ik leerde over de kracht van affirmaties, ontdekte dat God in mij zit en leerde over missies. Bewustwording over reïncarnatie gaf me duidelijkheid, maar gelijk ook de realisatie dat zelfmoord dus ook niet echt een uitkomst is. Enigszins balen destijds, maar ik besloot dus maar om mijn zoektocht naar geluk voort te zetten, maar wat maak mij gelukkig? Ik concludeerde voor mezelf, dat als ik zou weten wat mijn missie was, hier dus mijn talenten zouden liggen en dat dit dus ook dicht bij mijn hart zou liggen en als ik hier dan werk van zou maken, dan zou ik gelukkig worden. Tijdens mijn zoektocht nam ik, met nog 500 anderen, deel aan een zevendaags seminar voor persoonlijke ontwikkeling. Ik had totaal geen idee wat ik me voor moest stellen bij de vuurloop die op de laatste avond op het programma stond. Ik had er noch van gehoord, noch iets over gezien.


De vuurloop werd begeleid door Peggy Dylan. Zij wordt ook wel "de moeder van de westerse vuurloopbeweging" genoemd en is oprichtster van SUNDOOR, de internationale school voor transpersoonlijke educatie en vuurlopen. Om mij heen hoorde ik meerdere mensen zeggen hoe bijzonder zij was en hoe inspirerend en fantastisch, en hoe duizenden mensen in de wereld hun leven hebben geheeld via haar werk. Toen ik haar echter voor het eerst zag tijdens het avondeten, voor aanvang van het vuurloop programma, kon ik het niet zien. Ze zag er nogal alternatief en gewoontjes uit. Maar later, toen ik haar op het podium zag staan, in de eerste paar seconden, herkende ik iets in haar, dat ik nog nooit eerder in iemand had gezien, en voelde ik in mijn lijf een intense vreugde en blijdschap en dacht: "Dit is wat ik wil! Dit is wat ik wil gaan doen!" En ik zag mezelf op een groot podium staan en leidde een vuurloop voor honderden mensen. Wat een fantastisch gevoel! Echter, dit gevoel was maar van korte duur, want ik realiseerde me dat ik niet eens wist wat vuurlopen inhield en dat ik, nooit aan deze Amerikaanse kon tippen en dat dit idee véél te hoog gegrepen was voor mij. Wie denk ik wel niet, dat ik ben? Ik ervoer een diepe teleurstelling over de gedachte dat ik weer iets wilde, dat voor mij onmogelijk was. Het was niet een beetje, maar heel dom van mij om dit te willen.

Enfin, ik had me als doelstelling voor de vuurloop gesteld dat ik mijn missie zou weten en ben die avond enkele keren over het vuur gelopen. De eerste gedachte, nadat ik het pad met kooltjes had bewandeld, was: "Heb ik me hier nu druk om gemaakt? Het valt een beetje tegen, dus dan zal het effect ook wel niet zo goed zijn". Het tegendeel is echter waar. Ongeveer een jaar later stond ik op een podium voor honderden mensen en leidde een vuurloop. Tegenwoordig heb ik mijn eigen bedrijf en geef o.a vuurlopen voor particulieren, binnen opleidingsinstellingen en ik breng deze spirituele beweging ook in het bedrijfsleven. Ik ben internationaal actief en werk voor en naast Peggy. Ik neem steeds vaker het werk van haar over en ook op alle andere fronten is mijn leven getransformeerd naar succes, geluk en liefde, en het blijft maar groeien. Vandaag de dag leef ik mijn missie en het geeft mij inderdaad veel geluk. Niemand had mij 8 jaar geleden kunnen vertellen dat mijn leven zo mooi zou worden, dat ik zo gezegend zou zijn en dat honderden mensen nu via mijn werk en door wie ik nu ben, hun leven kunnen helen. En zonder enige twijfel, weet ik dat, als ik dit kan, iedereen voor het hoogste en het mooiste kan gaan en dit dus kan bereiken. Voor mij, en vele anderen is duidelijk dat het werk, dat Peggy doet in en voor de wereld, onmogelijkheden mogelijk maakt, mensenlevens volledig kan veranderen en dat grote dromen uit kunnen komen. Vuurlopen brengt vrede, harmonie, helderheid, succes, balans, overvloed en liefde in je wereld ik wil je dan ook van harte uitnodigen om jou leven intensief te verrijken, door deel te nemen aan de SUNDOOR Initiation Triaining met Peggy Dylan van 10-17 april in Nederland. Inmiddels komen er mensen uit België, Zweden, India, de Filippijnen, Zwitserland, Schotland, Amerika en natuurlijk Nederland naar de training toe.

Toch zijn er nog een paar plaatsen en ik verheug me erop om enkele lezers van deze nieuwsbrief, bij deze magische week te mogen begroeten. Heb je n.a.v. mijn schrijven vragen of opmerkingen, voel je vrij om contact op te nemen met mij. Ik sta je graag te woord.

Ik wens je warmte, het liefste, het mooiste en hoogste.

Ursula Aerts
SUNDOOR Fire Initiatie Training in Nijeholtpade van 10 - 17 april

De SUNDOOR Initiatie Training in centrum “de Bron”, is een diepgaande studie van vuurlopen, waarbij spirituele initiaties van inheemse culturen gevolgd worden. Deze training daagt je uit om ver buiten je huidige grenzen te reiken. Als deelnemer aan deze buitengewone ervaring word je geleid door een intensief proces van spiritueel ontwaken en persoonlijke groei met de vuurloop als basis. Initiatie is een zevendaags energetisch proces, waarin je levensdoel en de focus in je leven steeds duidelijker worden. Om dit te bereiken neem je gedurende de week deel aan eeuwenoude rituelen en hedendaagse, therapeutische processen. Het team van trainers, met o.a. Peggy Dylan (VS) en Ursula Aerts, geven deze week het beste van zichzelf en creëren een spirituele omgeving, die ervoor zorgt dat je in contact komt met je intuïtie en met de heling en kracht in jezelf.

Naast dat deze op zich staande training een prachtige investering is in jezelf en je spirituele ontwikkeling, is het tevens mogelijk om na het volgen van deze training de Firewalk Instructors Certificaton & Spiritual Leadership Training te volgen. Mocht je belangstelling zijn gewekt, kun je contact opnemen met Ursula Aerts, oprichtster van Definest en organisator voor SUNDOOR.

Investering: 995 euro. Verblijfskosten: 320 euro. (er zijn nog beursen beschikbaar)

Info & aanmelden bij Definest:

T 036 5355388
definest@definest.nl
http://www.definest.nl
http://www.sundoor.com


Start Spiritueel is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van new age, reiki, workshops, healing, bewustwording, ontplooi-ing, groei en zelfontwikkeling. Op weg naar een nieuw spiritueel bewustzijn.
Start Kunst is een Banner StartPagina met heel veel linken op het gebied van schilderkunst, beeldende kunst, fotografie, cursussen, kunstnieuws, galeries, kunstwerken, kunstagenda en exposities.
Start Schrijven is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van schrijven, dichten, verhalen, gedichten, proza, poëzie, columns, artikelen en verder alles wat met schrijven en schrijfkunst te maken heeft.
StartGeluk is een Banner StartPagina voor singles: een overzicht van linken van en voor singles. Alleenstaanden activiteiten, dagtrips, events, informatie, nieuws, dating, vakantie, weblogs, reizen en coaching. Kortom alles wat alleenstaanden interesseert.
Start Winkels is een Banner StartPagina voor winkels, leveranciers, kleine zelfstandigen, detailhandel, aanverwante diensten en producten (o.a. bloemen en tuinen, kleding, boeken, computers, hobby, voeding, wonen, muziek en hun klanten.

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van Start-Single: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website,

Webmaster StartSpiritueel


 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.