Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 83 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 12 januari 2007
 
 
 
  Interessante linken    
 

Francine de Vries; Bachbloesem consulent
Francine de Vries; Bachbloesemconsulent en aromatherapie voor mens en dier. Op mijn internetpagina vindt u informatie over mijn praktijk, waarin ik gebruik maak van Bachbloesem remedies en aromatherapie. Consulten bij u aan huis!

'n plek voor healing en bewustwording
Energetische psychotherapie en Shamballa healing en voor groepen diverse workshops, cursussen en spirituele vakanties, bieden een mogelijkheid te kijken naar jeZelf en daardoor meer en meer te groeien naar het eenheidsbesef.

Emotional Freedom Techniques (EFT)
EFT haalt de emotionele lading van elke nare beleving weg, waardoor een herinnering achterblijft zonder verdriet, boosheid, schuld of angst gevoelens. Effectief bij fobie, verslaving, trauma en pijn.

praktijk voor Zijnsoriëntatie Zutphen
Dynamisch, persoonlijk, spiritueel én concreet! Bij klachten rond burnout, relaties, zingeving, seksualaiteit, rouw, identiteit, emoties enzovoort.

rouw en verliesverwerking aura en chakra
mijn werk bestaad uit rouw en verliesverwerking voor jong en oud aura en chakrahealing voor jong en oud persoonlijke begeleiding voor jong en oud paranormale hulp verlening.

Centrum voor Chinese Geneeskunst
De website van longfeifengwu geeft informatie over the centrum voor chinese geneeskunst.U find informatie over acupunctuur, aurareading, lymfe-drainage, taijiquan en qigong.

Koru praktijk voor psychosociale hulp
Problemen zijn er om opgelost te worden. Soms kun je hierbij wel wat hulp gebruiken. Koru praktijk voor individuele- relatie- en gezinshulpverlening.

Be Unlimited - Avatar trainingen
Avatar is een ervaringsgerichte training en een verbazend effectieve methode om plannen, dromen of persoonlijke doelen te verwezenlijken. Je leert ongewenste gevoelens, twijfels en beperkingen los te laten en te genieten van elk moment.

Marjanka's pages
Uitgebreide site met vele onderwerpen waaronder: allerlei vormen van werken met energie, Bach remedie voor volwassenen, dieren en kinderen, verschillende soorten astrologie, diverse toepassingen met kruiden/olie en magie.

Bijeenkomsten voor Innerlijke Groei
The Project Network is een platform voor sprekers, ideeën en programma's die de wereld positief veranderen, die u inspireren en u ondersteunen bij uw persoonlijke groei.

Centrum Samsara (Raalte)
Centrum Samsara heeft als motto natuurlijk genezen en ontwikkelen d.m.v. praktijk en opleidingen. Zoals: Persoonlijke Intuïtieve Ontwikkeling, Familieopstellingen, Klankmassage en Energetisch Therapeut.

Spiegeling: Creatieve natuurcoaching
Spiegeling :: praktijk voor persoonlijke groei en bewustwording :: Mirjam Bossink :: coaching - creativiteit - natuur - workshops.

Aura Reading/Healing Praktijk
Informatie over Aura Reading/Healing Praktijk van Frits Eichhorn.

spacebuddha.nl Shamballa MDH and more...
Interesting homepage with information on Shamballa Multi Dimensional Healing, Ascended Masters, Channelings, the Crystal Skulls and more. A site dedicated to sharing information to assist people in their journey to Love, Freedom and Oneness.

 

 

Worden Wij Wakker ?

In de voetsporen van Bram Vermeulen en Zecharia Sitchin schrijft en praat Marcel Messing verder. Ik heb inmiddels de hele video bekeken en ben onder de indruk van zijn kennis en wijsheid. Ik wil daarom nogmaals deze link meegeven voor diegene, die het nog niet gezien hebben.

Bekijk de Video op:

http://video.google.nl/videoplay?docid=-8237556361616002934&q=worden+wij+wakker

Op de volgende pagina heb ik meerdere artikelen van Marcel messing geplaatst.

 

 
Samenvatting van het interview met Marcel Messing (video)

door Arjan Hooiveld

11 december 2006

Sinds 11 september 2001 (9/11) is er veel veranderd in de wereld. Nu we vijf jaar verder zijn, zien we dat steeds meer mensen twijfelen aan de officiële versie van die gebeurtenissen. Naast een aantal waarheidsvinders (waaronder de Nederlandse Daan de Wit van Daanspeak.com) is nu ook een flinke hoeveelheid beleidsmakers en mediadeskundigen ervan overtuigd dat er wel eens sprake zou kunnen zijn van een grote leugen, met wereldwijd verstrekkende gevolgen en gevolgen voor het maatschap- pelijke leven, met name op het gebied van veiligheid en privacy. Het eerste dat altijd geweld wordt aangedaan als er oorlog uitbreekt is de waarheid.

Recente onderzoeken naar de ware toedracht van 9/11 doen velen vermoeden dat er meer aan de hand is in de wereld dan wij door de politiek en de media krijgen voorgeschoteld. Steeds vaker worden we geconfronteerd met berichtgeving die niet alleen de waarheid verhult, maar ons ook in de angstgreep houdt van de 'war on terror'. Voor onze 'veiligheid' worden er vergaande technieken ontwikkeld waarmee ons hele doen en laten precies kan worden nagegaan. 'Big Brother is watching you' via camera's, internet, telefoon, bank et cetera. Wordt een totale controle en bewustzijnsmanipulatie uiteindelijk mogelijk door de implantatie van de onderhuidse microchip?

Wereldorde

Een machtselite, bestaande uit een collectivum van toplieden uit de politiek, religie, bedrijfsleven, banken en geheime diensten, schrikt er niet voor terug om de mens net als in 'Big Brother' te controleren voor zijn doeleinden, zijn wereldorde. "Niet alleen dreigen we de komende jaren te worden 'opgesloten' in een gigantische magnetische kooi van stralingen die ons volledig 'dehumaniseren', de krachten achter het wereldtoneel zijn ook bezig om de mens stap-voor-stap ("voor onze veiligheid") via een wurgend controlesysteem in hun greep te krijgen. Eerst door onze privacy beetje bij beetje uit te schakelen, daarna mogelijk gevolgd door geavanceerde elektronische technologieën. Internet speelt hierbij een zeer belangrijke rol." De werkelijkheid blijkt soms totaal anders te zijn dan we dachten. Zelfs als we menen haar enigszins te kennen, worden er toch steeds weer nieuwe deuren geopend.

Polarisatie neemt toe en daarmee ook het onbewust door onszelf gecreëerde klimaat van angst. In alle hoeken en gaten van onze samenlevingen waart het virus van angst en vertwijfeling. Menigeen heeft het idee dat dit virus opzettelijk is uitgezet, alsof een machtige schaduw de angstsituatie uitbuit voor eigen doeleinden. De chaos die momenteel op vele plekken in de wereld geschapen is, vertoont een zekere structuur die verwijst naar die verborgen krachten achter het wereldtoneel, die er op uit lijken te zijn een totaal andere wereldorde te scheppen. In deze nieuwe wereldorde wordt de moderne techniek, elektronica, op vele fronten ingezet om grote mensenmassa's te controleren ("tot slaaf te maken").

Messing schrijft over de uiterst geheime Orde der Illuminaten, opgericht in 1776 door de joodse denker Adam Weishaupt en het verband dat door diverse auteurs wordt gelegd met Skull & Bones, een organisatie waarvan een aantal machtige Amerikanen lid zijn, waaronder de familie Bush en het in 1921 door John D. Rockefeller opgerichte CFR (Counsil on Foreign Relations). Messing stelt de vraag "hoe het komt dat de laatste 8 directeuren van de CIA (inclusief Bush senior) en ten minste 14 van de 18 secretaris-generaals van de VN lid waren of zijn van CFR en dat de laatste vier decennia verschillende kandidaten voor het presidentschap of vice-presidentschap van zowel de Democraten als de Republikeinen vanuit het CFR kwamen? (Eisenhower, Kennedy, Nixon, Carter, Ford, N. Rockefeller, Bush senior, Clinton, Bush jr.).

Verder ziet Messing een bedenkelijke rol voor de NSA, de Amerikaanse National Security Agency, waar zo'n 65.000 mensen werken en die tot doel heeft 'de veiligheid van Amerika te waarborgen'. Voor 9/11 wist bijna geen Amerikaan van het bestaan van deze grootste geheime dienst ter wereld, gevestigd in Fort Meade, Maryland.

© Arjan Hooiveld

Bron: http://www.unitynet.nl

>> Lees hier verder >>

 

Eén van de mooiste OverLight training met Steve & Barbara Rother.

OverLight Transition Teams Training is de tweede training in de OverLight reeks.
Je hoeft geen andere training te hebben gevolgd om aan dit seminar deel te nemen. OverLight ondersteunt diegenen die willen werken aan hun persoonlijke healing of die voornamelijk healen met woorden. De Transition Teams worden gevormd door de bij­zondere lichtwerkers, die werken met zielen die de overgang maken van de ene kant van de sluiter naar de andere. Het zijn spirituele begeleiders bij zowel het geboorte­proces als het proces dat wij ‘sterven’ noemen.

Tijdens de training zullen alle aspecten in de oefeningen aan bod komen en onderga je alle processen zelf. We begeleiden je door ervaringsgerichte oefeningen geboren te worden en deze wereld te verlaten.

Transition kan ook gezien worden als een overgang van een huidige situatie naar een nieuwe situatie. Dit kan zijn op gebied van werk, relatie, woning, enz. Het is het los­laten van het oude en openstaan voor het nieuwe. Dit seminar gaat ook over je eigen proces.

Ook dit seminar bevat een Live Channel van de “Group”.

OverLight 4 – Inverse Wave Therapy te Genk

8-10 februari 2007 - 395 euro per persoon

Bron: http://www.alohaspirit.nl

Water is Leven! - lezing door Boudewijn Leliveld

Zonder water geen leven! De aarde bestaat voor zo’n 70% uit water en wij mensen uit zelfs nog meer. Water geleidt de energie door ons lichaam en water van een goede structuur, met de juiste energie, helpt ons gezond te houden.

Het water uit de kraan heeft echter een heel andere structuur dan water uit een natuurlijke bron. Ook al komt er gezuiverd water uit onze kraan, dan nog is het beladen met allerlei energetische ballast. Mensen die het boek van Masuru Emoto gelezen hebben weten dat... Water heeft geheugen... Ons lichaam neemt de ballast over en meer en meer raken wetenschappers en onderzoekers ervan overtuigd dat dit de grote hoeveelheid moderne ziektes bij de mens veroorzaakt.

Door de toepassing van vibrations (trillingen van energie) is Boudewijn Leliveld in staat de structuur van het water te veranderen, ten behoeve van het welzijn van mens, plant en dier. Een spraakmakende lezing over water, wat heel wat meer blijkt te zijn dan we zo in eerste instantie denken.

Info/opgave: Emilia Hollander, 0594-631159 of via mail of site (zie contactgegevens hieronder)

Bron: http://www.zininzijn.com

 

Doel in ons leven

De meeste onder ons begrijpen wel dat het DOEL van ons leven is, geestelijke rijkdom vergaren. Wij zijn al sinds Atlantis hiermee bezig, wij werden toen in Atlantis heel erg met onszelf geconfronteerd. Wij begrepen toen echt niet, dat wij zelf verantwoordelijk waren voor onszelf, dit is wel ieder zijn LEVENSDOEL om dit te begrijpen. Vrede krijgen wij als iedereen zich in zichzelf verdiept, zo dat we teruggaan naar onze eigen oorspronkelijke natuurlijke scheppende kracht.

Wij hebben een BLAUWDRUK in onze ziel

Een ''agenda'' met persoonlijke gegevens erin

Diegene die zichzelf gereinigd en geheeld hebben kunnen misschien hierna anderen ermee helpen. Zodat wij dan ook allemaal in balans kunnen komen.
De Aarde is de beste leerschool, alles wat wij hier op Aarde leren, nemen wij mee terug naar onze spirituele familie daarboven en alles wordt gedeeld.

''Er wordt beweerd dat in de mens op Atlantis chips en onzichtbare programma's zijn ingebracht''. Wat toen nog niet zichtbaar was voor ons, is nu heel duidelijk geworden, want het zijn onze eigen foutjes die in onze eigen agenda zitten in zit in onze blauwdruk in onze eigen ziel. Zo gauw wij begrijpen wat in onze agenda zit kunnen wij er iets aan doen. In onze agenda kunnen nog 1 t/m 5 levenslessen staan genoteerd die nog in onszelf aanwezig kunnen zijn en die wij zelf nog mogen leren begrijpen, dit is in de Atlantische tijd vastgelegd en ook bekend bij onze ZIEL.

Onze negatieve punten die wij zelf nog moeten leren zijn onze blokkades. Dus wij hebben geen ''geheime chips of programma's'' in ons, wij mogen nu zelf gaan ZIEN en WETEN waar onze ''blokkades'' zitten en onze ziel helpt ons daarmee. In onze 3 onderste chakras zitten onze levenslessen. Hebben wij die lessen begrepen dan laten die automatisch los uit onze agenda en chakras, daar gaat het om.

Het gaat er vooral om, dat wij onze EGO en dat is onze persoonlijkheid gaan begrijpen en in balans brengen. Onze Ziel wil dat wij onze eigen levenslessen gaan INZIEN en dit betekent dat wij WAKKER mogen en ook veel BEWUSTER mogen zijn over onszelf. Als wij bewuster leven valt de sluier van onwetendheid weg en komt de waarheid terug in onszelf, neem zelf het initiatief hiervoor, ons leven bestaat uit kiezen en keuzes maken die wij telkens kunnen veranderen.

Het zijn eigenlijk maar een paar min - punten in ons karakter/persoonlijkheid die iedere keer terugkomen, dit betekent toch dat wij dit niet zien anders zouden wij er toch iets aan veranderen, of iets loslaten, maar wij zijn er ons zelf niet bewust van. Foutjes zien wij terug in ons karakter. Wees toch blij als iemand 'n tip geeft over iets dat wijzelf nog niet konden zien in onszelf, dat zijn pas echte cadeautjes. Wij kunnen zelf heel moeilijk onze eigen karakterfouten zien, omdat wij te veel naar buiten zijn gericht en dus geen contact hebben met onze eigen innerlijke zelf. Het gaat om bewuster te zijn in onze innerlijke gewaarwording.

 

  Vervolg.........  
 

Iedereen moet terug naar de KERN, naar zijn BASIS van zijn natuurlijk bestaan. Wij mogen gaan LUISTEREN naar onze binnenste kern, want onze ZIEL kent onze foutjes / onevenheden, maar wijzelf kunnen dit vaak niet zien in ons zelf? Daarom hebben wij een AGENDA gekregen en dat betekent dat onze eigen ZIEL ons dit laat INZIEN dus dat onze ziel er ons BEWUST van gaat maken totdat wij die levensles(sen) begrepen hebben, dan kunnen wij iets veranderen of iets LOSLATEN. Onze ziel kent onze agenda en wil schoonmaken, als wij dit begrijpen kunnen wij nu ook beter naar onze ziel luisteren en dat is innerlijk weten.

Wij zijn alleen hier op Aarde omdat wij nog iets mogen begrijpen, en ook iets mogen veranderen in onszelf. Een agenda is alleen voor ons zelf bedoeld, dus wat onze ZIEL ons laat weten, is iets voor onszelf ZICHTBAAR te maken, waar wij zelf blind voor zijn. Dit zichtbaar maken is altijd en alleen voor ons zelf bedoeld.

Evolutie betekent vooruit gaan en niet stil blijven staan, stilstaan is al achteruit gaan. Wij gaan echt allemaal door deze evolutiegroei. Onze eigen ziel PRIKKELT ons steeds weer om die kleine foutjes te laten zien, want dit is die rode draad die in ons zit van jongs af aan, wij LUISTEREN niet. Als wij onze levenslessen begrepen hebben krijgen wij een voldaan gevoel en dan gaat die AGENDA uit onze blauwdruk en uit onze ziel en dan veranderd er iets heel positiefs in onszelf en wij hebben dan onze levens TAAK volbracht en is onze MISSIE volbracht!

LES 1 Als wij meer ZELF VERTROUWEN zouden hebben, dan zouden wij veel BEWUSTER en GELUKKIGER kunnen zijn. Bij de meeste mensen is deze les de belangrijkste LES en een rode draad in hun hele leven. Daarom hebben ook veel mensen moeite ermee om iets te veranderen en los te laten en blijven daarom in cirkels ronddraaien omdat ze niet vertrouwen en of geloven in hun zelf en in iets nieuws en daarom niet kunnen veranderen. Zonder vertrouwen en geloven kunnen wij niet leven, want dan functioneren wij helemaal niet goed. Dan kunnen wij niets veranderen in onszelf. Dit is de GROOTSTE FOUT of beter gezegd GEMIS in iemands leven. Zelfvertrouwen hebben wij nodig voor 'n gezond en gelukkig leven.

LES 2 Als wij gauw KWETSBAAR zijn, dit zijn dan of worden dan EMOTIES en dit is een belangrijke levensles en een heel ZEER punt, wij zijn dan BANG om gekwets te worden en dan staat de 3de chakra te open, dit is nu juist die rode draad in hen leven. Transformeer dit naar positieve energie en zo houden wij die positieve energie bij ons die wij zelf zo hard nodig hebben en Leef voluit, laat je niet leven door anderen. Wij zelf zijn eigen BAAS en wij kunnen iets veranderen.
Wij mogen MEE LEVEN, niet MEELIJDEN en emoties zijn onbegrepen gevoelens.

LES 3 Dit is een andere levensles ANGSTEN, die zijn er ook in alle vormen. Leer om te gaan met die angsten. Wordt BEWUSTER. Wij kunnen de tijd niet stil zetten, maar wij kunnen wel onze gevoelens hierover veranderen en loslaten, leer LOSLATEN. Angst ontstaat alleen als wij niet genoeg ZELF vertrouwen hebben.

Les 4 Als wij niet FLEXIBEL genoeg zijn kunnen wij ook niets veranderen in ons zelf, dan zitten wij in een vastgeroest patroon. Maar dan zijn wij ook heel boos als iemand ons iets laat zien, wat wij zelf nog niet hebben gezien, dan slaat de vlam in de pan? Dan zeggen wij dat wij heel kwetsbaar zijn, nee wij staan dan niet open voor wat iemand ons probeert te laten INZIEN. Wordt eens WAKKER en zie wat er met jezelf aan de hand is, BEWUST worden dit is voor ons allen zo.
LOSLATEN en steeds veranderen HOORT bij het leven, daar groeien wij door.
Weet dat materie helemaal niet belangrijk is, er wordt echt niet gekeken naar iemands rijkdom. Ons doel is dat wij innerlijke rijkdom vergaderen, innerlijke rijkdom kunnen wij mee naar boven nemen, materie moeten wij toch achterlaten.

LES 5 WAKKER worden is INZIEN. Weet of je EGO in balans is, want onze EGO moet in balans zijn want dit is onze persoonlijkheid. Wij mogen nog beter voor ons zelf OPKOMEN, zodat niemand ons meer kan DOMINEREN, wij zijn onze eigen baas en niemand kan MACHT over ons hebben. Macht is het tegenovergestelde van innerlijke kracht en zeer negatief. ( zie artikel EGO voor meer informaties hierover)

Laat het verleden LOS, dit was alleen bedoeld als een leerschool en nu moeten wij verder. Als wij onze levenslessen niet leren, moeten wij weer terug komen naar de Aarde met diezelfde lessen totdat wij die bepaalde les ook begrijpen. Onze Ziel weet alles van ons, dus wij kunnen onszelf niet voor de gek houden.
Denk nu niet die levenslessen horen bij mijn vorige leven. Als wij die lessen in een vorig leven nog niet begrepen hebben blijft deze les in onze agenda bestaan. Wij houden die levensles bij ons totdat wij die levensles(sen) begrepen hebben, zo simpel is dit. Daarom is het zo belangrijk om bewuster van onszelf te ZIJN. Een AGENDA is een persoonlijke agenda alleen voor onszelf en voor niemand anders.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

 

 
     
 
Stuur deze nieuwsbrief door . . . .
 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.