Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 

Nieuwsbrief 54 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 12 november 2005

www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl


Beste mensen,

Vanaf nu is het mogelijk een advertentie te plaatsen op StartSpiritueel. Je kunt kiezen uit verschillende onderwerpen en daarna de juiste regio. Na het plaatsen van een advertentie krijg je een mailtje in je mailbox ter bevestiging van de advertentie. Er wordt nog gewerkt aan het wijzigen en verwijderen van de advertentie. Te verwachten Updates zijn o.a. het plaatsen van meerdere afbeeldingen.

Voor het plaatsen van een advertentie klik op: http://www.startspiritueel.nl/indexads.html

De oproepjes, spiritueel nieuws en de agenda bij de link: "Agenda en andere evenementen" worden om deze reden binnenkort verwijderd.

Andere advertentiemogelijkheden:

Bij mogelijke problemen kun je mailen met info@a-tzi.nl

Vriendelijke groet,

Team StartopZoek


Net als de website en de lezingen is het doel van deze docu-film het in kaart brengen van het bewustzijn en daarmee de onsterfelijkheid van de mens aan te tonen. Met hopelijk als resultaat dat men de angst voor de dood kan loslaten en de zin van het (huidige) leven gaat ervaren.

STAYA ERUSA

Een film over het bewustzijn van de mens.
Staya Erusa geeft inzicht in ons evolutieproces vanaf het ontstaan van het leven op aarde tot aan het einddoel van 's mens bestaan.

Op indrukwekkende wijze worden we in de film vriendschappelijk bij de hand genomen (voice-over: Jeanne Kooijmans & Henk van Ulsen) en geleid door het onmetelijke universum waar de mysteries van leven en dood worden verklaard.

Via beelden en animaties krijgen we antwoorden op vraagstukken als schizofrenie, psychose, Down syndroom, reïncarnatie, karma, dementie, depressie, processen van overlijden, Hiernamaals, mediums etc. Maar ook de consequenties van bijvoorbeeld orgaandonatie, euthanasie en zelfdoding komen aan de orde. Ook een antwoord op de werkelijk oorzaak van de opwarming van de aarde. Dat er leven is op alle planeten…. En dat alles in 75 minuten…

We gaan zeker anders denken als we beseffen dat we met onze gedachten zélf al het leed en ellende op aarde veroorzaken. Ook het natuurgeweld.
Een wereldwijde omslag zou er kunnen plaatsvinden als blijkt dat ieder van ons al duizenden levens heeft geleefd en dat we zélf ooit alle rassen waren en in alle religies.

Staya Erusa is een film van Ronald Jan Heijn, Harry Beckers en Claudia Bredewold geproduceerd voor de stichting Fase Drie.

Aan de film werkten o.a. mee: Theo Ordeman, Karel H. Hille, Micha Klein, Henk van Ulsen, Jeanne Kooijmans, Edwin Frinking, Hélène Wiesenhaan, Daniël van Zweden en nog vele anderen……..

Thema's

Het zal duidelijk zijn dat een uitgebalanceerd samenspel tussen vorm en inhoud een belangrijk onderdeel essentieel is.
In deze film komen een 18-tal thema’s aan de orde:

1. atoom en het ontstaan van het leven
2. Atlantis
3. bewustzijn en de zin van het leven
4. reïncarnatie en de blauwdruk van de mens
5. processen van overlijden
6. hiernamaals, de zeven bewustzijnslagen
7. geboorte en bewustzijn
8. euthanasie
9. zelfmoord
10. karma, wet van oorzaak en gevolg
11. orgaandonatie
12. schizofrenie
13. depressie
14. psychosen
15. dementie
16. downsyndroom
17. mediums
18. opwarming aarde en milieu

Meer info op de website van: stichting Fase Drie


SPIRITUEEL CAFÉ AQUAMARIJN

Onderwerp: Innerlijk Geluk, Liefde en Relaties

Spreker: Hendrik van der Ham

Onszelf goedkeuren, is de eerste stap op weg naar innerlijk geluk. Hiervoor moeten we blokkades opheffen en dat doen we door ons bewust te worden van wie we werkelijk zijn. We dwalen allemaal en ook daarvoor is een reden - we zijn onderweg om de regisseur van ons leven te worden. Innerlijk geluk, een leven vol liefde en plezierige relaties, zijn voor ons allemaal weggelegd. Aan de hand van de levenservaringen van Hendrik van der Ham, een mooi sprookje, de principes van 'De Zevende Dag - Boek I - De liefde' (een boek dat je op weg helpt om echt vanuit je hart te leven) en anekdotes, wordt uitgelegd hoe je dichter bij de realisatie van plezierige relaties, een leven vol liefde en innerlijk geluk komt. Je zult tijdens de lezing antwoorden krijgen op de belangrijke vragen in jouw leven - ook als je deze vragen niet hebt uitgesproken, aldus Hendrik van der Ham.

Datum: : Zondag 13 november

Aanvang: 19.00 uur

Toegang: € 7,50

Plaats: Aquamarijn, Stratumsedijk 57 Eindhoven


Op dinsdag 29 november wordt er een lezing gegeven over de Thetatechniek en de DNA activatie. Dit zal plaatsvinden te Schagen, hotel/rest. Markt tijden 20:00 tot 22:00 uur.

Voor meer informatie en aanmelding:

Margreet Moolenaar 06-25032364 margreet-moolenaar@hotmail.com

Susanne Draaisma 0517-384057 sdraaisma@home.nl


Deep is verhuisd naar

Oogststraat 2 1 hoog 1097 ZT Amsterdam tel.: 020-6944843 of 06-17278519

Programma
12 nov. Den Haag 15.00 uur Brouwersgracht 2K Diksha Mantra Chakra
20 nov. Amsterdam 13.00 uur Oogststraat 2 1 hoog Diksha Mantra Chakra
21 nov. 12.00 gitaarles beginners Oogststraat 2 1 hoog
26 - 27 nov. Voorbereiding weekend 21 daagse en India reis
4 dec. Amsterdam Ooogststraat 2 1hoog Diksha Mantra Chakra
10 dec. Den Haag 15.00 uur Brouwersgracht 2 K Diksha Mantra Chakra
11 dec. Amsterdam 13.00 uur Oogststraat 2 Voorlichting Groeiproces 2006
14 dec. Gitaarles gevorderden 12.00 uur Oogstraat 2 1 hoog
18 dec. Eindhoven Divine centrum Diksha Mantra Chakra samen met Harmen
24 25 26 dec. Kerstretraite samen met Byodo Mantras Dikshas Meditatie Natuur en veel stilte

Waarschijnlijk
31 dec. 15.00 Oudjaarsconcert + Diksha in de Hofkerk Amsterdam
1 jan. Nieuwjaarsconcert + Diksha Barthkapel Den Haag
Februari 2006 India reis
Maart 2006 Start Jaarproces Diksha Mantra en Chakra bewustzijn

Aanmelden: bhakti@wanadoo.nl 020-6944843 06-17278519

Info: www.bhakti.nl


StartopZoek is een zoek- en gebruikersvriendelijke advertentie site van Nederland en BelgiŽ. Daarnaast vind je hier een groot overzicht van linken op onderwerp en veel nieuws op onderwerp. Op StartOpZoek kun je naast producten ook je diensten aanbieden.De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd:
  • Praktijk voor Esoterische Bewustwording. Spirituele bewustwording, auratekeningen, bevat tevens gedichten, sprookjes, en bijbelverhalen met esoterische uitleg. Ook biedt een forum de kans om eigen verhalen en ervaringen op te schrijven.
  • Spiritueel Centrum De Helende Kracht is een nieuw geopend centrum te Hilversum waarin workshops, cursussen en consulten worden gegeven door een tal van mediums, in dit centrum is eveneens een New Age winkel gevestigd.
  • BE*YOU. Praktijk voor eenheidsbewustzijn 'zo binnen zo buiten'. Ontdek je talenten, je innerlijke dynamiek en verbind die met je levensdoel. Ik begeleid cliënten in minimaal 2 sessies met Het Talentenspel dat is ontwikkeld door Willem Glaudemans.
  • Aquarius; praktijk voor NEI therapie en REIKI, KinderNEI, Zwangerschapsbegeleiding, Spirituele testen. NEI is een methode om onverwerkte emoties op te sporen die de oorzaak van allerlei lichamelijke klachten en hinderlijke gedragspatronen kunnen zijn.
  • Praktijk Umai voor spirituele ontwikkeling en begeleiding. Reiki cursussen en behandelingen. EFT behandelingen. Verschillende workshops en paranormale bijeenkomsten.
  • De RODE TANTRA KRING (ROTA-KRING) heeft als missie om een concrete en constructieve bijdrage leveren aan het "integreren" van de tantrische filosofie in het leven van alledag.
  • Lidia Aurora. Paragnost, medium, kaartlegging, contact met gidsen en gidsentekening. Bekend van de vele paranormaalbeurzen. Kijk op mijn website voor mijn beursagenda en meer informatie!
  • Sjoerdhidma. psychometrie wordt gedaan door mensen die gebruik maken van hun gevoeligheids-zintuig. deze mensen worden ook wel eens medium genoemd en een ieder medium werkt op zijn/haar eigen wijze.
  • Bureau Nurlaila - bureau voor steun, begeleiding en opleiding in Franeker. Frans de Vries - Klaver, Astrid Klaver - De Vries en Sjoukje Varwijk zijn de drijvende krachten achter Bureau Nurlaila, wat 'lichtpuntje in de duisternis' betekent.

Start Spiritueel is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van new age, reiki, workshops, healing, bewustwording, ontplooi-ing, groei en zelfontwikkeling. Op weg naar een nieuw spiritueel bewustzijn.
Start Kunst is een Banner StartPagina met heel veel linken op het gebied van schilderkunst, beeldende kunst, fotografie, cursussen, kunstnieuws, galeries, kunstwerken, kunstagenda en exposities.
Start Schrijven is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van schrijven, dichten, verhalen, gedichten, proza, poëzie, columns, artikelen en verder alles wat met schrijven en schrijfkunst te maken heeft.
Start-Single is een Banner StartPagina voor singles: een overzicht van linken van en voor singles. Alleenstaanden activiteiten, dagtrips, events, informatie, nieuws, dating, vakantie, weblogs, reizen en coaching. Kortom alles wat alleenstaanden interesseert.
Start Winkels is een Banner StartPagina voor winkels, leveranciers, kleine zelfstandigen, detailhandel, aanverwante diensten en producten (o.a. bloemen en tuinen, kleding, boeken, computers, hobby, voeding, wonen, muziek en hun klanten.

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van Start-Single: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website,

Webmaster StartSpiritueel


 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.