Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 111 - StartSpiritueel - 14 februari 2009
 
 
 
  :: Weerstand [frequentie 1e kwartaal 2009] :: Janosh Art  
 

Het mysterie van graancirkels boeit al jaren duizenden mensen. Nog steeds verschijnen jaarlijks, vooral in Engeland, meer dan honderd nieuwe graancirkels. Zo bevat elke graancirkel een andere code die invloed heeft op een specifiek deel van ons onderbewustzijn. Het is niet voor niets dat elk hologram een eigen titel draagt, zoals Openheid, Integratie en Tijdverschuiving. Alle kleurrijke hologrammen met hun geometrische vormen en krachtige symboliek vindt u boven in het artwork 'naar gallery 1' voor de bewuste mens van de toekomst.

Frequenties stijgen met een snelheid als nooit tevoren. Daardoor komt ons creatieproces in een nog hogere frequentie met daarmee gepaard gaande snelheid. De oude, heersende energie heeft wat rekbaarheid betreft het plafond bereikt en dit kan bij ons weerstand oproepen. Weerstand tegen het onbekende, waardoor we liever vasthouden aan het oude. De energie van Weerstand kan je net dat duwtje geven om de stap te zetten naar je nieuwe werkelijkheid.

<< lees meer op de website >>

 

 
  Hot Stone Massages  
 

Hot Stone massage is een van de oudste vormen van massage welke in de laatste paar jaren weer volop in de belangstelling is komen te staan. Terecht want het is een heerlijke ervaring die je jezelf best eens mag gunnen.

Vooral de oude culturen, zoals de indianen en maori´s maakten gebruik van de stenen. De stenen werden ´s nachts tegen het lichaam aangelegd om lekker warm te blijven. Later ontdekte men andere positieve werkingen door massage met de stenen.

De stenen, basalt of lavastenen, kunnen warmte goed vasthouden. Ze worden au bain Marie opgewarmd tot 45/60°. Naast de warmte zit er ook energie in de stenen zelf. Tijdens de massage worden er stenen op het lichaam gelegd en wordt er mee gemasseerd. De stenen zijn rond en glad en daardoor heel geschikt om over het met olie ingewreven lichaam te glijden, wat een sensationeel gevoel is.

De hot Stone massage is een zachte massage, maar vergis je niet in de kracht daarvan. Door de warmte vindt er een enorme dieptewerking plaats. De massage heeft effect op alle organen en cellen in het lichaam. Naast het feit dat de massage erg lekker en ontspannend is, is een behandeling aan te raden als je last hebt van o.a. spierpijn, reumatische pijnen, stijfheid, spanning in het lijf, fibromyalgie en ziekte van Lyme.
Deze massage heeft een reinigende werking op het lichaam waardoor extra water gedronken moet worden. Zelfs de dagen na de massage is het aan te raden 2 glazen water per dag extra te drinken om zo alle ballaststoffen te kunnen afvoeren.

Bij zwangerschap, kanker, burnout en uitputting is het nodig eerst advies van de huisarts of behandelende therapeut te vragen voordat je van een hot Stone massage gaat genieten.

<< Lees verder >>

Angela Dol heeft een Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen, Astrologie en Massage in Apeldoorn.
Website: www.angelanatuurlijk.nl

 

 
  Ron Baker - Welkom bij Weerbericht Nummer Veertig  
 

Dit Weerbericht biedt een overzicht van de Wintermaanden in 2009.

Dit jaar brengt ons naar het middelpunt van een 9-jarige cyclus
(2004-2012) waarin het potentieel van de ziel wordt geïntegreerd.

In februari zal er meer duidelijkheid komen via de Schaduw die het bewustzijn duidelijker binnendringt. Er zullen meer uitbarstingen zijn.

In de buitenwereld zullen er enkele belangrijke communicatieproblemen zijn en tegelijkertijd het verlangen op nieuwe manieren te verbinden. Dit zal onrust veroorzaken zelfs in de Verenigde Naties. Er zal een behoefte aan herstructurering zijn, zelfs door verschillende landen te confronteren. De Verenigde Staten zullen een van de belangrijkste landen zijn die weer in balans moeten komen door hun enorm sterke controle binnen de Verenigde Naties los te laten.

De geallieerden in de oorlogen in Irak en Afghanistan zullen ook problemen ondervinden. Later in deze maand en in maart, kan er ook een conflict met Iran plaatsvinden. In die periode kan het gevaar en de angst bestaan dat er oorlog verklaard gaat worden. Dit zal druk van Israel en de Palestijnen veroorzaken.

Pakistan en India zullen misschien ook in conflict zijn. Het is mogelijk dat er zaken aan het licht komen die laten zien dat de VS het oplossen van het conflict tussen Pakistan en India bemoeilijkt vanwege persoonlijke belangen.

De maand februari zal de conflicten duidelijker aan het licht brengen ook op persoonlijk niveau. In deze tijd zullen we gaan zien hoe oude structuren en manieren van zijn/samenhang tot een einde zullen komen. Je zult gaan zien op welke wijze ‘groepsmanieren' van connecties maken niet langer werken.

Sommige belangrijke structuren zullen meer corruptie aan het licht brengen. Wanneer je denkt dat de onthulling aan het einde van 2008 krachtig was zul je zien dat er nu in economische structuren nog meer aan het licht komt, zoals die van China en andere landen. Zelfs Europese landen zullen veel onbalans laten zien.

<< Lees verder >>

 

 
  Link aanmelden Uitgebreid (ook als je geen eigen website hebt)  
 

Een uitgebreide linkpagina is een extra pagina op StartSpiritueel met info over jouw spirituele website, die vervolgens wordt aangemeld in een van de provincies.

Voorbeelden:

<< Lees meer >>

 

 
  Aura Foto Video Studio “Aquarius”  
 

Aquarius Aura Foto Video Studio te Tilburg is een spiritueel bedrijf gespecialiseerd in het geven van consulten op basis van aurafoto- en auravideoreportages. Wij maken gebruik van de nieuwste vorm van auratechnologie - Aura Video Station programma.

Aura Foto Video Studio “Aquarius”

In onze studio kunt u niet alleen de mooiste aurafoto's laten maken, maar ook genieten van levensechte beelden van je energieveld rond uw hoofd, chakra's en gehele lichaam. De bewegende kleuren kunt u live aanschouwen op het videoscherm. Vervolgens wordt ook uw geestelijke toestand, de staat van uw emoties en uw fysieke lichaam weergegeven. Door juiste en secure interpretatie van de complete staat van uw energieveld wordt een kleurenwereld van uw aura ontcijferd en vertaald in de vorm van een prognose van je persoonlijke ontwikkeling.

Bent u nieuwsgierig naar uzelf? Wilt u meer weten over uw verborgen en wel ontwikkelde talenten? Bent u opzoek naar uw persoonlijke levenstaak, uw eigen missie in het leven? Dan hebben wij voor u gerichte consulten voor het herkennen van uw missie en de realisatie daarvan.

<< lees verder >>

 

 
  Lichtwerk technieken  
 

De intentie van dit weekend is om ‘je licht’ te openen, om je te verbinden met de lichtenergieën die al om je heen zijn. Je leert technieken om samen te werken met de engelen en andere lichtwezens. Hierbij zijn o.a. aartsengel Michael, Moeder Maria, Metatron en de verheven meester St. Germain aanwezig, om jullie in dit proces te begeleiden. Ze leren je om je energie-kanalen te openen, zodat je hun boodschappen kunt gaan ontvangen. Ook leer je deze boodschappen te interpreteren en te gebruiken.

Door het openen van je energiekanalen ga je ook je eigen potentieel ontwikkelen in de wereld. Je bereidt jezelf voor om ‘jouw plek’ in de wereld in te gaan nemen. Je opent je keelchakra en je hartchakra voor de goddelijke energieën. Zo maak je een verbinding met de aartsengelen, waardoor je je transformatieproces versnelt.

<< lees verder >>

 

 
  Cosmic&Flower Chakraoliën  
 

De unieke lijn van deze 7 Cosmic & Flower chakra oliën zijn een combinatie van 7 heilige Egyptische chakra oliën en een Cosmic & Flower Energy.

De 7 chakra oliën:
Sakkara is het oudste complex met koningsgraven, waaronder de allereerste Piramide van Djoser. In 2002 werden daar twee graven uit de periode 2.300 jaar v. Chr. geopend van overleden artsen van het Koninklijke hof. In deze graven vond men tabletten van het fi jnste albast met 7 kleine vulopeningen met daaronder de inscripties van de 7 heilige oliën der Farao`s in hiërogliefen geschreven.

 

Bestel hier een van de chakra olië

 

 
     
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Heb je een spirituele website: meld hier je link aan.
(Heb je nog geen spirituele website: neem dan contact op met mij)

Voor op- en aanmerkingen: StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)
Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.