Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 90 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 15 september 2007
 
 
 
 

Persoonlijke ervaringen

 
 

Ook naar aanleiding van de voorgaand nieuwsbrieven van StartSpiritueel wil ik hier ook even in het kort mijn ervaringen neerschreven. Mails die ik inmiddels heb ontvangen zal ik later plaatsen anders wordt deze brief weer te lang, want er is veel te publiceren op dit gebied. Niet gek natuurlijk want er gebeurt veel en dat bij velen getuigen alle mails en nieuwsbrieven die ik zelf ontvang. 2007 is misschien inderdaad een jaar van Zuivering en Manifestatie.

Bij mij zijn circa twee maanden geleden allerlei verschijnselen begonnen: duizeligheid, allerlei ongemakken en opkomende angsten waarvan ik dacht deze al lang opgeruimd te hebben. Dus in eerste instantie schrikken en zelfs hyperventilatie waar ik vroeger last van had kwam om de hoek kijken. Ik heb heel veel gesprekken gevoerd, niet in de laatste plaats met mijzelf maar ook met mijn lieve vriendin en coach Ans Corbee en anderen. Ik kan ook nu nog niet zeggen wat de aanleiding is: Theta heling waar ik weer intensief mee begonnen was, heel veel lezen en doen op spiritueel gebied en zo verder. Op zich is dit helemaal niet belangrijk uiteindelijk. De oorzaak ligt op het gebied van spirituele aanvaarding van je wezen, je ziel, je Lichtlichaam of uiteindelijk hoe je dit zelf het beste wil benoemen. Er wordt steeds meer de nadruk gelegd op het Creëen, Vertrouwen en Loslaten van oude (die je blijkbaar toch nog hebt) patronen en overtuigingen. Ik heb de laatste maanden ook heel veel mooie dingen gevonden en gelezen op internet en wil enkele in deze nieuwsbrief met je delen.

"Hyperventilatie is een hoge spirituele ervaring in plaats van een ziekte". Een erg vernieuwende kijk op hyperventilatie is de volgende site: Hyperventilatie, Mysterieuze Kracht 'uit het niets

Een andere deels zeker ook vernieuwende kijk op angst: Angst - De Arcturiërs via Suzan Caroll. vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets, 13 december 2005 met o.a. de volgende passages:

Je ego/zelf straalt nu veel angst uit, aangezien het zijn ondergang ziet aankomen. Laat deze angst los op het moment dat je die onderkent en zegen het vrij van je aura. Zing:

IK BEN HET LICHTLICHAAM, IK BEN HET LICHTLICHAAM, IK BEN HET LICHTLICHAAM

en verder:

Misschien ben je heel erg moe geweest – moe van het werken, moe van bezorgdheid, en moe van deze langzame trilling, waarin je ego en Ziel vechten om de eerste plaats in je bewustzijn. Met de afstemming op de vijf- en zesdimensionale trillingen en fragmenten van je hogere ZELF, kan het aanvoelen alsof er niet genoeg “ruimte” is in je aardse voertuig. Je bent als een te vol gepakte koffer waarvan de rits op knappen staat en je bevrijdt uit je gevangenis.

Je wordt moe van de realiteit die je ego heeft gecreëerd. Als je in staat bent om vanuit je Ziel te denken, dan ben je er niet onwelwillend tegen, aangezien het een kind is. Echter, je realiseert je dat JIJ de volwassene bent die naar het kind toegaat, en je voelt de spanning van zijn vernieuwing. Je hoofd voelt als een computer die overbelast raakt door de toevoeging van nieuwe software. Alles lijkt te langzaam te gaan en je hebt moeite om in dit nieuwe systeem te functioneren. In feite kun je af en toe “vastlopen” en moet je jezelf “afsluiten” en “opnieuw opstarten”.

Dit zijn allemaal symptomen van jouw moeite om de hogere lichtfrequenties in je fysieke lichaam te integreren. Steeds als je fysieke vorm moeite heeft met integratie, neemt angst je bewustzijn in z’n greep. Het is een algemeen sluitmechanisme om dan je aandacht op een extern drama te richten, maar je wilt dat patroon nu niet volgen. Je voelt mijn Ziel/ZELF nu in je, maar je voelt ook je ego/zelf.

Lees hier het hele artikel:

Ik ben zelf ook weer gaan schrijven op mijn eigen website Orfilan. Jaren geleden was ik geëindigd en vastgelopen in een tekst waar ik tussen Lichtwezens in een soort van overgansportaal stond voor mijn eigen spiegelbeeld. Ik kon of durfde vooralsnog niet in de spiegel te kijken tot het moment ik deze week weer ging schrijven. Mijn onderbewuste of wat dan ook had mij kennelijk ooit eens de opdracht gegeven terug te gaan naar Huis. Zoiets wat zeer velen van jullie ook voelen. Je hier niet thuis voelen en terug willen van waar je vandaan komt. Je onderbewuste gaat dat natuurlijk voor je invullen en zeker als je met spirituele dingen bezig bent, want daar is je Thuis en hier zit je vast in de materie. Toen ik tot dit inzicht kwam was dat weliswwaar ook een emotionele gebeurtenis, maar uiteindelijk kom je dan wel tot inzicht en voel je een soort van bevrijding. Want met deze overtuiging had ik ook vele andere belangrijke met name spirituele dingen weggestopt. Voor mij was dit vooral het besef dat je hier bent in een gezamenlijk Keuze die je ooit maakte met je Tweelingziel. Voor mij is deze Tweelingziel mijn Lichtlichaam. Uiteraard zijn hier vele andere benamingen voor.

Hier kun je mijn proces daarin lezen

De belangrijkste boodschap hierin wat ik net ook schreef is het loslaten en transformeren van je verkeerde en negatieve overtuigingen en patronen. Welke techniek je hier ook voor gebruikt, het komt uiteindelijk op je pad als je deze intentie ervoor hebt gemaakt. Ik gebruik hiervoor deels de Theta techniek die ik nu ook in mijn beginnende praktijk met succes toepas. Er zijn echter ook vele anderen zoals ik hierna nog een voorbeeld geef.

Angst waar je bang voor bent zit in je Gedachten, Creëer in je Gedachten een leven zonder angst en verander het in een leven vol met Liefde; vertrouw dan op je Hart dat het ook inderdaad gebeurd en laat het dan los in je emoties. Dit is wat ik schreef als vervolg en zal dit later in een artikel beter omschrijven. Dit kun je hier lezen

De humor zoals ik dat zelf vaak zo benoem en eigenlijk is dit het uiteindelijk geluk wat je met en in je meedraagt is, dat ik deze week prompt twee nachten droomde over mijn Lichtlichaam of Tweelingziel. Deze liep met mij mee in een van mijn droomreizen. De volgende droom of eigenlijk gewoon een keer opgeschreven ergens in een park 10 jaar geleden is een korte beschrijving met de ontmoeting met mijn Lichtlichaam. Het was dus eigenlijk al voorbestemd. Lees hier.

Ik hoop dat deze of gene er iets aan heeft, hoewel ik daar niet aan twijfel. En onderwijl ik deze nieuwsbrief schrijf komt er weer een mail binnen over het Creëren en het schoonmaken en veranderen van denkpatronen. Dit is het Proces dat velen van ons ondergaan en niemand hoeft hierin niet meer alleen te staan, omdat wij dit samen doen ook al ken ik jou niet persoonlijk. Het geeft in ieder geval steun en een goed en mooi gevoel dat wij samen kunnen delen.

Lees hier de advertentie

Ik dank ieder voor het lezen en hieronder mag je nog steeds je ervaringen delen voor wat jou bezig houdt.

Warme groet Peter / Orfilan

 

 
  Spirituele ontwikkeling en allerlei ongemakken  
 

Dank voor alle mails die ik ontvangen heb. Ik zal deze allemaal persoonlijk beantwoorden en deze eventueel in een van de volgende nieuwsbrieven plaatsen. Het laatste woord daarover is nog niet gezegd en geschreven.

Misschien voel je nog aanleiding hierover te berichten. Ik denk dat iedereen ook behoefte heeft aan andere ervaringen. Mail dan naar: info@startspiritueel.nl

 

 
  De Maria Magdalena Code – Het Nieuwe Evangelie van Maria Magdalena is in de tweede week van september leverbaar  
 

Een hele andere bron zijn de openbaringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena. In boekvorm gepubliceerd en geschreven door Gabriela Gaastra-Levin. Het nieuwe boek komt in september uit en heet: De Maria Magdalena Code.

Gabriela en Reint zijn blij en dankbaar dat ze in nauwe samenwerking met Maria Magdalena het boek ‘De Maria Magdalena Code’ hebben mogen ontvangen, schrijven en nu in de wereld mogen zetten. Lees hier verder

Op zaterdagavond 15 september is er de introductielezing en boekpresentatie van De Maria Magdalena Code in het centrum MEC Spirit te Baarn. Zie advertentie

Of ga rechtstreeks naar de website: Openbaringen

 

 
  Familie Karma  
 

Wij weten nu wat persoonlijke karma is en dat is zelf iets leren in dit leven over onszelf en als wij dit dan begrepen hebben, laat deze levensles automatisch los.
Wij zijn ook allemaal zelf verantwoordelijk voor onze eigen zielenevolutie groei.

Wij hebben de laatste tijd veel te maken gehad met familie karma, het reinigen ervan en dat kan van 4 generaties terug zijn. Wij halen er alles bij van onszelf, maar wij zijn vergeten dat onze ouders en overgrootouders ook een deel van die overkoepelde Universele evolutie karma zijn geweest. Laat negatieve karma wat op je pad komt LOS anders blijf je oude niet werkende energie herhalen. Wij krijgen hulp van Gidsen en Meesters en het Universum helpt ons hier ook mee.

Ouders konden niet bij hun gevoelens komen? Konden zich dus niet goed uiten?
Bij de meeste waren hun hart en hun keelchakra geblokkeerd? Velen konden niet opkomen voor zichzelf? Ze waren bang, omdat ze verschrikkelijke dingen hadden meegemaakt? Ze konden toen niet omgaan met hun verdriet en teleurstellingen?
Dit kan ook nog steeds in de kinderen en kleinkinderen zitten?

Velen van ons zijn nu verder om iets meer te begrijpen dan onze ouders + grootouders. Wij hebben hun misschien veroordeeld, de meeste waren of zijn vastgelopen om iets te veranderen aan zichzelf. Begin bij je eigen gedachtepatronen te veranderen, want anders blijven zij/wij een slachtoffer en daarom blijven zij/wij LIJDEN.

Vooral Nieuwetijdskinderen voelen op jonge leeftijd als er iets verkeerd is, en zo proberen zij op jonge leeftijd te helpen om de angst of pijn of verdriet van hun vader of moeder weg te nemen, maar ze nemen het vaak zelf over, omdat ze open staan krijgen ze er zelf problemen mee, dit behoort dan tot een familiedrama? Begrijp dit en laat dit los, want dit hoort niet meer bij je, je lijdt voor niets.

Nu zijn er heel veel mensen die onbewust hun familie karma of drama's aan het uitwerken zijn. Dit kan soms zwaar zijn, men denkt in cirkels, omdat men niet bij de KERN of BRON kunnen komen. De gedachten komen dan op, ik dacht klaar te zijn met mijn eigen stukje helen en dit had ik toch schoongemaakt en dan ineens val je weer terug midden in dat deel waarin je dacht klaar in te zijn? Laat los en transformeer wat het ook is naar liefde voor jezelf.

Ik ben er zelf ook doorheen gegaan en kon daarna ook anderen ermee helpen. Sommige mensen worden er zelfs ziek van, om op die manier hun SPIRITUELE familie karma te zuiveren. Als wij dit gaan begrijpen, hoeven wij niet meer ziek te worden, wij kunnen via onze geest inzichten krijgen en vertrouw hier op. Onze ouders en grootouders en overgrootouders konden toen nog niets veranderen?

Wij kunnen nu wel iets rechtzetten en afmaken en verantwoording voor ons zelf nemen, wij hoeven niemand de schuld te geven, als wij gaan begrijpen dat wij allemaal innerlijke kracht hebben, dan begrijpen wij ook dat angsten en schuldgevoelens en verdriet van onze ouders en van onze voorouders zijn geweest. Zij geloofden en vertrouwden niet in hun innerlijke kracht. Nu kunnen wij wel onze eigen innerlijke kracht vertrouwen en hierin geloven, wat hebben wij te verliezen om dit te accepteren. Vecht er niet tegen, wordt niet boos, wij zijn hier op Aarde om oud karma los te laten. Als onze ouders dit niet kunnen doen, doen wij dit voor hen. Ja, hoe eerder wij dit begrijpen des te eerder kunnen wij dit ook los laten, dan zijn wij allemaal vrij van oud karma, die nu geen energie meer heeft en dan zijn wij weer allemaal gezuiverd.

Wordt vooral soepel met denken, verander eigen denkpatroon, we kunnen hun situaties niet veranderen, wij kunnen wel onze gedachten hierover veranderen. Inzicht wordt pas geboren met de kracht van onze geest en deze is sterker dan we ooit gedacht hebben. Is onze geest gezond, zijn wij ook gezond. Wij weten nu ook dat onze voorouders toen geen contact hadden met hun geest en dat is wel innerlijke kracht, wij weten nu dat ons verstand en inzichten IN onze geest zit.

Als wij verstandelijk gaan denken en dat is logisch denken, als wij iets moeten gaan onderzoeken en kritisch worden en bewijzen willen, verliest dit zijn kracht. Er zijn geen bewijzen, wij mogen dit aannemen en begrijpen dat wij wel die kans hebben gekregen om zelf dingen te veranderen. De krachten van onze gedachten kunnen genezen of doden, het is iets dat wij ook zelf creëren, want als wij ons zouden overgeven aan ons vertrouwen dan worden wij geholpen, dus vecht er niet tegen, zoals onze onbewuste ouders en grootouders voor ons hebben gedaan. Hoe meer wij kwaad willen bestrijden, hoe groter het lijden wordt. Met de juiste intentie ''liefde'' kunnen wij alles genezen, dus vecht niet tegen je gevoelens.

Een geest heeft een gezond verstand en onze geest heeft inzichten. Vraag voor hulp en wij krijgen dit ook, want dit zit al IN ons, wij hebben scheppende kracht IN ons, niet een vernietigende kracht, die komt uit ons denken. Wij vernietigen door ons denken de mooiste dingen. Door zuiver te denken, komt een genezing en door zuiver denken stopt lijden. Met zuiver denken kunnen wij ook andere helpen.


Dus een spirituele familie karma kunnen wij NU zelf zuiveren. Velen kunnen zich zelf niet vergeven, daarom begin dus bij je zelf met een vergeving voor jezelf te doen en dan vergeef je hen die dit niet kunnen doen. Voel liefde voor jezelf, en voel liefde ook voor diegenen die liefde nodig hebben. Wat heeft men te verliezen om bij je zelf te beginnen en daardoor anderen ermee te helpen, het is werken met een terugwerkende kracht en het werkt. Accepteer wat op je pad komt, wees er nu klaar voor en als we een les begrepen hebben dan laat dit weer los.

Vaak hebben kinderen dezelfde les ''karma'' van een van de ouders en of grootouders ''overgenomen'' en dit kan van 4 generaties zijn? Praat met je ouders als die er nog zijn, vertel over dit familiedrama of familiekarma en vraag hoe hun ouders waren en samen wordt dit familie karma dan begrepen en dan kan er toch nog op terugwerkende kracht worden losgelaten. Begrijp dit en laat het negatieve ''drama'' ervan los en zo gemakkelijk is dit.

Men krijgt nooit iets, wat men niet aankan. Geef liefde, want dat is al positieve energie. Want wij kunnen niets geven als wij dit zelf niet IN ons hebben. Zie ook dat het hele LEVEN zelf een leerschool is, begrijpen is weten, dan kunnen al de emoties en angsten en schuldgevoelens hierover los worden gelaten en daar hebben wij het nu over. Familie Karma of familiedrama loslaten dat IS wat wij nu mogen gaan doen, doe dit met liefde, zodat wij teruggaan naar ons hart zodat ons hartchakra weer in balans komt. Wij mogen weer onze stem laten horen, dus onze keelchakra komt ook weer in balans. Wij mogen dit samen gaan doen, er is geen andere weg mogelijk, wij hebben het over familie karma of familie drama?

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

 

 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.