Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 84 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 16 februari 2007
 
 
 
  Interessante linken Grote Lichtwerkbijeenkomst in Schagen  
 

Cursussen INTUITIEF SCHILDEREN
Je leert aanvoelen welke kleur je nodig hebt; daardoor "voed" je als het ware je eigen aura. We werken met pastelkrijt en de nat-in-nat techniek. Elke woensdagavond te Antwerpen. Begeleiding: Ria Nys

Spiritueel Ondernemers Netwerk
De plek waar spiritualiteit en ondernemen samenkomen! Hier vindt u alles over spiritualiteit in organisaties.

Spirituele site
De Bron van Licht, praktijk voor spirituele genezing en cursussen. Site met gedichten, channelingen, orakels, flash en forum. Zijn er vragen? Bel of stuur een mailtje aan ons. Licht, liefde en kracht Inge & Louis.

Praktijk Licht Aandacht & Visie
Cursussen en workshops Reiki, Integrated Energy Therapy (IET), Engelen, tevens behandelingen ook met Kinesiologie en Schüssler Celzouttherapie.

energetisch in balans
healing met als doel je balans terug te vinden en van daaruit je zelfgenezendvermogen te versterken. Bloesem en omgevingremedies ontstaan in Zeeuws Vlaanderen helpen dit proces versterken.

shamanism, biodanza, healing, didgeridoo
Levenslicht, find info on spiritual and shamanistic subjects, music, mp3, songs, mantra, crystals, didgeridoo and vitalised tap-water, alternative healing, chaneling, biodanza.

Overzicht van hulpverleners in Twente.
Overzicht van hulpverleners in Twente en directe omgeving én een zeer compleet overzicht van spirituele activiteiten in Twente.

ascension lichtlichaam / healingseminars
seminars, lichtlichaam, Ascension, healing met het Eeuwig Helend Licht alsmede persoonlijke sessies.

praktijk voor reinigen en magnetiseren
Praktijk voor reinigen,magnetiseren en Tarot. Ervaren medium in het verwijderen van ongewenste entiteiten. Praktijk is gevestigd te Breda.

bewustwording en groei
2012 of niet, we zijn op weg naar een nieuw spiritueel bewustzijn. "Op weg naar de bron'. E book ter ondersteuning van het loslaten van de je belemmerende patronen en blokkades.

Centrum voor Chinese Geneeskunst
De website van longfeifengwu geeft informatie over the centrum voor chinese geneeskunst. U vind informatie over acupunctuur, aurareading, lymfe-drainage, taijiquan en qigong.

Yoga in the Light in Velp, omgev. Arnhem
Olga Wagemans geeft yoga lessen geinspireerd op de klassieke hatha yoga in het nieuwe centrum in Velp. Daarnaast worden er ook op andere locaties activiteiten georganiseerd.

vedische workshops en consulten
workshops vedische wetenschap; yoga & meditatie; consulten vedische astrologie; satsangs; studie van ramayana & bhagavad gita; ayurvedische behandelingen.

Zijnsontwikkeling van Mens Tot Mens
Op een zeker moment krijgt ieder mens de behoefte aan meer kennis over het leven, situatie's, leefomstandigheden, over wie je bent, of je je gevoel of het verstand moet volgen. Dan rijst de vraag op waar en hoe zal ik beginnen.

Vaar je eigen koers! Training/coaching
Bewustwording van jezelf en richting geven aan je leven. In je eigen kracht gaan staan en de regisseur worden over je leven. Volg je innerlijke stem (intuïtie).

Oase . Praktijk voor Rust
Bij Oase . Praktijk voor Rust kunt u o.a. terecht voor stoelmassage, mediteren, stress-counselling en een stiltedag. Leven(s)-in-Zicht geeft de mogelijkheid om te praten over alle levensvragen die u heeft.

 

Grote bijeenkomst op 18 februari 2007 te Schagen (Noord-Holland) met o.a. lezingen, meditaties, kristallen schedels, en muziek. Dit zal de eerste bijeenkomst zijn van drie die dit jaar door Ditrianum (www.ditrianum.org) zullen worden georganiseerd om de bevrijdende, transformatieve en vernieuwende energieën van dit jaar drie maal te bekrachtigen.

Dit jaar, 2007, is het jaar van loslaten, van transformatie en van vernieuwing, met als hoogtepunt het 9:9:9-portaal op 9 september. Dit portaal zal uitermate geschikt zijn om oude energieën los te laten, te transformeren, ons te verbinden met ons Heilige Hartcentrum, en ons open te stellen voor de instroming van nieuwe, verhoogde energieën.

Om dit portaal te bekrachtigen worden drie bijeenkomsten georganiseerd, de 1e op 18 februari 2007, de 2e op 27 mei 2007 en de 3e, het hoogtepunt, op 9 september 2007.

De Eerste Bijeenkomst op 18 februari duurt van 10:00 tot 17:00. Om 10:00 is het ontvangst met thee en koffie en om 10:30 begint het programma. De dag zal bestaan uit:

· lezingen/presentaties van Johan Keijser (over graancirkels in de tijd van transformatie), Joshua Shapiro & DesyRainbow (over kristallen schedels) en Frank Hoogerbeets (over Heilige Geometrie en de taal der getallen)

· meditaties, waaronder een meditatie met kristallen schedels geleid door Joshua en DesyRainbow

· artistieke werken (kristallen en artistieke foto’s van kristallen) van Jan Custers

· privésessies met kristallen schedels door Joshua Shapiro en DesyRainbow

· lunchbuffet met brood, beleg, melk, karnemelk, etc. en een warm supplement

· life muziek met o.a. de "Crystal Skull Theme" van Joshua Shapiro

De bijeenkomst zal worden gehouden in Hotel Igesz in het centrum van Schagen in de kop van Noord-Holland. Het adres is: Markt 22, 1741 BS, Schagen. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen €45,- per persoon. Je kunt je aanmelden door het bedrag over te maken op rekening 48.72.86.626 ten name van Ditrianum te ’t Zand o.v.v. “Eerste Bijeenkomst” en uw adres.

Website: Ditrianum

 

 
LICHTWERKBOEK - Grote veranderingen, in voorbereiding op 2012 en daarna

Dit voorjaar zal CND Publishing een Lichtwerkboek uitgeven met informatie over de Nieuwe Tijd na het jaar 2012 en de voorbereiding hierop. Het zal
vele levensthema’s in een geheel nieuw Licht plaatsen en een nieuwe fase inluiden die gelijk zal staan met de grote afbraak die Nu is begonnen! In het Lichtwerkboek gaat het daarom niet zozeer om de woorden die je leest, al zal de inhoud op
velen een diepe impact hebben, maar om de energie die je erachter voelt!

LICHTWERKBOEK
GROTE VERANDERINGEN, IN VOORBEREIDING OP 2012 EN DAARNA

Dit Lichtwerkboek geeft informatie over de Nieuwe Tijd na het jaar 2012 en de voorbereiding hierop. Het zal vele levensthema’s in een geheel nieuw Licht plaatsen en een nieuwe fase inluiden die gelijk zal staan met de grote afbraak die Nu is
begonnen. Het boek geeft handreikingen voor het definitief binnengaan van de vierde dimensie en het eigen maken van de lessen van de onvoorwaardelijke Liefde. De verbinding met de lagere velden van bewustzijn zal hiervoor moeten worden
losgelaten. Door je aan te schakelen op de hogere energiespiralen en het egobewustzijn niet langer te voeden, zullen de hogere dimensies binnen handbereik brengen. In dit Lichtwerkboek gaat het daarom niet zozeer om de woorden die je leest, al
zal de inhoud op velen een diepe impact hebben, maar om de energie die je erachter voelt!

DE TIJD VAN AFWACHTEN IS VOORBIJ


De vibratie van dit Lichtwerkboek zal op een hoger niveau binnenkomen en zal iedereen die hiervoor openstaat begeleiden op hun weg naar de vierde dimensie en vervolgens naar de vijfde dimensie. De tijd van afwachten is voorbij, Nu is de tijd
gekomen van actieve deelname aan het verspreiden van het Licht middels zelfwerkzaamheid. Om een Nieuwe Wereld op te bouwen zijn vele sterke handen nodig. Deze handen zijn vervuld van Licht in verbinding met de Geest met alle Lichtbroeders. Laten
wij samen op onvoorwaardelijke wijze blijven werken aan het versterken van het Lichtwerkfundament!

BIJ VOORINSCHRIJVING
Mocht u het aankomende Lichtwerkboek willen bestellen middels voorinschrijving, laat ons dit dan weten. Wij kunnen hierbij met de eerste druk rekening houden waardoor u de mogelijkheid heeft dit boek snel te ontvangen. Mocht u Lichtwerkabonnee
zijn geeft u dan ook uw ID-nummer aan ons door! Over de prijs van dit boek zullen wij u zo spoedig mogelijk berichten. Wij streven er naar om het boek eind april begin mei 2007 verzendklaar te hebben

Website: www.centrenewdimension.nl

 

Nieuw voor Friesland ?!

Welkom bij Praktijk Bergkristal voor consulten,behandelingen en cursussen.

Nieuw voor Friesland met een vraag- en een uitroepteken, wel bewust gekozen. Praktijk Bergkristal zal namelijk niet iedereen in Friesland onbekend zijn. De kans is aanwezig dat U dan aanwezig was op Friesland Natuurlijk Anders of er informatie over gelezen heeft. Ik heb daar healingen op de behandeltafel gegeven en een workshop over het hartchakra. Tijdens FNA was het idee nog aanwezig dat we naar Lemmer gingen verhuizen, maar het is uiteindelijk Bakhuizen geworden.

Praktijk Bergkristal is nieuw in die zin dat veel mensen de praktijk nog niet kennen en dat we eerst in Veendam, Groningen woonden. Ik heb daar met veel plezier gewerkt en wil dit ook weer in Friesland doen.

Na de verhuizing gaan we eerst verbouwen, zodat er een aparte praktijkruimte naast ons huis ontstaat, tot die tijd is de praktijk gesloten.

Wie weet tot ziens !

Adriana Visser / Praktijk Bergkristal

 

Astrologisch jaarartikel 2007
Geschreven door: Manuela van der Knaap

Publicatie datum: 28-01-2007

Welke potenties zijn er voor 2007 aanwezig om tot rijping te komen? Kort gezegd, 2007 draait op alle niveaus om verhoudingen, relateren, verbindingen met elkaar en de wereld om ons heen. Wij worden in 2007 extra gestimuleerd om ons bewust te worden, waar en hoe wij in relatie staan tot iets of iemand anders (bijv. ook je baan, huis, partner) en zo nodig nieuwe keuzes te maken en veranderingen door te voeren. Ook staat het onderwerp evenwicht in de breedste zin van het woord in de schijnwerpers; op alle gebieden en niveaus, waaronder het evenwicht tussen het mannelijke en vrouwelijke in jezelf, maar ook in de maatschappij, met als doel om meer eenheid te bereiken. Ook wordt van ons gevraagd om je dromen praktisch vorm te geven en structuur in je leven te creëren. Deze onderwerpen en meer worden in dit artikel uitgewerkt en uitgelegd op persoonlijk, collectief en kosmisch niveau.

Uitleg Jaarhoroscoop

De jaarhoroscoop voor 2007 heeft een prachtig mooi 'groot luchtdriehoek' tussen de Ascendant/Zwarte Maan in Weegschaal- Cheiron in Waterman-Maan in Tweelingen. Dit betekent dat de kosmische inzichten over verbindingen (relaties) die we zijn aangegaan, op een logische, abstracte en mentale manier te vatten zijn. We kunnen zelfs de neiging hebben om alles op relatiegebied te theoretiseren. Het is eenvoudig om te weten en te voelen waar wij ons bewustzijn niet gebruiken en onze plaats niet innemen, niet geaard zijn (Cheiron in Waterman). Dit gaat dus niet zo zeer gepaard met drama's maar met helderheid, weten, begrijpen en plotseling inzicht krijgen. 2007 geeft ons vele kansen om in ons bewustzijn te groeien naar meesterschap toe.

Er zal veel behoefte zijn om over bewustwording betreffende relaties te communiceren. Evenals mannen en vrouwen stereotype dingetjes. We zien al verschillende televisieprogramma's over het onderwerp Man/Vrouw. Typische mannenprogramma's en vrouwenprogramma's schieten als paddenstoelen uit de grond. Deze onderwerpen willen inzichtelijk worden, o.a. om het evenwicht tussen het mannelijke en vrouwelijk te herstellen.

Lees hier verder........

 

De energieën voor Februari 2007 - Chaos of Vrede?

Het maken van je Keuze en je richten op de Kosmische Hartslag en het Creëren van de nieuwe “Tempels van Licht”

Aartsengel Michaël door Celia Fenn - Vertaling: Jolanda Klaassen

Liefste Lichtwerkers, zoals we afgelopen maand al met jullie bespraken, is jullie planeet een chaotische en stressvolle tijd binnengegaan. De recente intense elektromagnetische Solaire activiteit van December en de transit van komeet McNaught in Januari hebben diepe turbulentie gecreëerd die zich bij vele mensen uit middels gevoelens van paniek, angst en depressie. Jullie zullen vinden, geliefden, dat naarmate de maand vordert en jullie je begeven in de richting van de periode van Mercurius’ retrograde, voor de Equinox en de Eclipsen in Maart, deze gevoelens van angst en paniek bij vele mensen zullen toenemen. De angst rondom de aanhoudende dreiging van ‘globale opwarming’ zal toenemen evenals de boosheid rondom gebeurtenissen in het Midden Oosten. Deze toenemende spanning zal een enkeling leiden naar een staat van semi-hysterie die zich zal uiten als emotionele uitbarstingen en nerveuze stress of zelfs als een breakdown. Het is belangrijk deze tijd door te brengen in Kracht! en grote Compassie en Onvoorwaardelijke Liefde te oefenen en elkaar te ondersteunen zo ver als mogelijk is voor jullie.

Lees hier verder........

 

Aardse Veranderingen & Holons
De Hathors via Tom Kenyon
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets
maart 2005

De spiraalbewegingen van jullie planeet en zonnestelsel zijn aan het versnellen en als gevolg is de tijd zoals jullie die kennen aan het vervagen. Tegelijkertijd zijn er ontwikkelingen en veranderingen op Aarde en ook in andere sectoren, die jullie bestemming en de keuzes die jullie moeten maken, beïnvloeden.

Deze veranderingen komen zo snel dat ze op de oude manier niet zijn bij te houden. Wij stellen daarom een systeem op van planetaire updates die regelmatig zullen verschijnen op deze website. Wij kunnen niet zeggen hoe vaak en in welk patroon zij zullen verschijnen. Wij adviseren daarom om deze website regelmatig te bezoeken als je geïnteresseerd bent in dergelijke onderwerpen. Omdat wij ons hiervan ter plekke een beeld vormen, zijn wij van plan om specifieke ontwikkelingen aan te roeren die jullie kunnen benutten om de stromen te doorstaan.

Het Holon

Wij gaven deze informatie tijdens verschillende workshops, maar voelen nu dat het tijd is om het iedereen aan te reiken die geïnteresseerd is. Holons zijn specifieke geometrische vormen die driedimensionaal van aard zijn en zij beïnvloeden het bewustzijn op specifieke manieren. Begrijp dat wij met bewustzijn niet jullie denken bedoelen, maar alle aspecten van het zelf, waaronder ook lichamelijke intelligentie, d.w.z., DNA.

Holons worden gecreëerd in jullie geest of verbeelding, maar zij dwingen energie om bepaalde kanten op te stromen. In verband met de toenemende verstorende krachten op jullie Aarde, willen wij jullie eenvoudige instructies geven voor twee holons.

Lees hier verder........

 

     
 
Stuur deze nieuwsbrief door . . . .
 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.