Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 

Nieuwsbrief 25 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 16 april 2004

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl

Beste mensen,

Ik wil deze nieuwsbrief beginnen met een mededeling over de laatste nieuwsbrief. De website met de Geschriften van Johdan is (misschien tijdelijk) verwijderd. Niet iedereen is blijkbaar gecharmeerd van een spirituele gedachte en hieruit blijkt maar weer, dat tegenkrachten vanuit het materiele soms een erg frustrerende werking hebben. Dit schrijf ik hier vanuit mijn eigen verantwoordelijkheid.

De laatste nieuwsbrief is door Hotmailgebruikers nogal zwart ontvangen. Deze nieuwsbrief zal wel goed overkomen, anders hoor ik dat graag. Tip: Google begint binnenkort ook met een gratis Email dienst met een veel grotere opslagcapaciteit. Ik heb (nog) geen aandelen van Google, maar heb deze week ook de functie van adSense voor Google toegevoegd aan de diverse pagina's van StartSpiritueel. Op dit moment geeft adS Google nog te weinig relevante linken naar spirituele en andere relevante websites, maar dat zal in de komende tijd zeker wel veranderen.

Ik heb nog geen besluit genomen over het al dan niet gratis toevoegen van spiritueel nieuws. Ik krijg veel binnen via mijn mail, waarvoor mijn dank en zoek naar een juiste en evenwichtige optie om deze te gaan plaatsen. Dit gaat in ieder geval wel in combinatie met een aantal toegevoegde sponsors op de websites.

Verder is er nu een Banner Exchange. Iedereen die een banner van StartSpiritueel plaatst op zijn/haar eigen website krijgt hier een gratis banner terug. Lees meer op de website. In de komende weken ga ik ook alle linken controleren. Een criterium daarbij is o.a. het teruglinken van StartSpiritueel op de geplaatste website. Alle websites zonder teruglink worden naar achteren verplaatst. Dit zal ik ook naar alle verplaatsingen doormailen. Heb je wel een link dan word je uiteraard naar voren geplaatst.

Helaas kom ik er niet aan toe om uitgebreide toevoegingen te plaatsen op CirkelsvanLicht. Er komen beslist binnenkort nieuwe artikelen en groepen en de intentie van deze Cirkels zal in de komende tijd ook steeds duidelijker worden.


Aankondiging van nieuwe websites

Lieve mensen,

Met enige trots presenteren we onze nieuwe website:

http://www.crimson-circle-holland.com

Met deze website hopen we meer gebundelde informatie te kunnen verstrekken over de channelingen van de Crimson Circle, leven en werken met en in de Nieuwe Energie.

Daarnaast hopen we een brug te slaan tussen mensen met dezelfde interesses, zodat zij ervaringen kunnen uitwisselen of elkaar kunnen vinden.

Natuurlijk zijn de Nederlandse vertalingen te vinden via de website en wordt de laatste informatie verstrekt over bijeenkomsten en lokale groepen. Eveneens kan je er informatie vinden over hoe je de maandelijkse live channelingen via je pc kunt beluisteren.

We hebben wat ervaringen en reisverslagen toegevoegd. Hier en daar zal de website nog uitgebreid worden en uitgebouwd. Wil je op de hoogte gehouden worden dan kunnen we je via onze nieuwsbrief op de hoogte houden.

De Crimson Circle is begonnen als een spirituele groep uit Colorado waar in 1999 Tobias doorkwam via Geoffrey Hoppe.

Tobias heeft de Crimson Circle (het deel van de Crimson familie op aarde) de "Klas van de Nieuwe Spirituele Energie" genoemd. Hier leren we over de dynamiek van de nieuwe bekrachtiging en verlichting. Volgens Tobias helpen wij daadwerkelijk om de architectuur van de nieuwe energie te scheppen. We leren ons Ware Zelf te integreren met ons Menselijke Zelf om zo Godmensen te worden op deze planeet. Terwijl we onze Goddelijke natuur leren kennen, leren we anderen zacht en vriendelijk om hun eigen Goddelijkheid te accepteren en te begrijpen.

Anita Boom, Joep Claessens, Jannie Duinkerken, Suzanne Dijkstra, Ellen Sombroek, Cindy Stokhorst.


The Pillars of Light - The New Earth

HARTelijk welkom op deze site! We hopen dat het jouw verbondenheid in je Hart met anderen zal sterken en dat je je thuis zult voelen! Met onze en jullie inzet, met een open Hart en een positieve intentie kunnnen we samen werkelijk de wereld veranderen!!!!
De Aarde en haar bewustzijn verandert! Wij veranderen! En dat is nodig... Vrede begint in ons Hart, van daaruit spreidt dit Licht zich verder!
Met deze website willen wij een bijdrage leveren aan het wereldwijde Ascension- en Eenheids-bewustwordingsproces aan een Netwerk van onvoorwaardelijke Liefde dat Lichtwerkers en Pillars of Light overal ter wereld helpt ontwaken, inspireren en verbinden.

Wij wensen een zo hoog mogelijke kwaliteit aan informatie en contacten te bieden. Het Netwerk waarmee we samen zouden willen werken, zal bestaan uit leden en centra wiens persoonlijk en/of zakelijk belang reeds in harmonie is met het maatschappelijk- en Eenheidsbelang. Om dat proces te ondersteunen bieden we ook diverse mogelijkheden om zelf nog meer in je kracht te komen en je eigen Licht te laten Stralen!
Geloof in wonderen, dan zullen ze bestaan!!!


Communiceren met onze Geest (Spirit)

Het vijfdedimensionale bewustzijn wordt nu al voor vele voor 2007 verwacht, dus nog eerder dan in 2012. Dus al voor 2007 wordt al bij velen dit hogere bewustzijn geactiveerd. Er zijn nu al veel mensen die in de vierdedimensionale bewustzijn zitten en dit bewustzijn is maar een kórt tussen bewustzijn naar de vijfdedimensionale bewustzijn.

Wij denken allemaal veel te klein. Maak contact met je Hogere Zelf en dan kom je al terecht in de vierdedimensionale bewustzijn. De meeste mensen zitten nú nog in de derdedimensionale bewustzijn van, materie, manipulatie, jaloezie en te grote ego's . Als je een EGO hebt, wil je niet aannemen dat je hulp buiten je zelf om krijgt en die hulp is er altijd al geweest. Als je in een derde dimensionale bewustzijn blijft denken zul je niet WETEN wat het Kosmische geluk is.

Geluk ligt heel anders dan mensen ervaren die nog in hun derde dimensionale bewustzijn denken. Ga je eigen verantwoording dragen en vraag jezelf af, van waarom ben ik eigenlijk hier op Aarde. En heeft mijn leven hier op Aarde doel of een reden. Dan weten we al dat iedereen een doel en een missie heeft en dan weten we daadwerkelijk dat er een reden is om hier op Aarde te zijn. Ga groter denken en zie dat het leven veel meer te bieden heeft als waar je tot nu toe mee bezig bent geweest.

Om in een vierdedimensionale bewustzijn te komen, weet dat je Hogere zelf al bij je is. Vraag dan aan je Hogere Zelf of deze je wil helpen, vraag dit ook aan je Engel, dit is alles wat we maar hoeven te doen, om zo in een vierde dimensionale bewustzijn te komen.

Je bent lang afgescheiden geweest van je gevoelens maar ook van je waarheden. Zoek je eigen waarheid op en zo kom je al dichter bij jezelf. Leer jezelf kennen het is echt niet zo moeilijk als jezelf wel denkt. Wij zijn bang om dichter in ons zelf te keren, bang voor wat we misschien tegen zouden komen. Angst is iets niet begrijpen, maar je zal toch ergens moeten beginnen, heb het vertrouwen dat je niets opgediend krijgt wat je nog niet aan kunt. Ben blij met de spiegels die we allemaal aangereikt krijgen, deze zijn er niet voor niets. Het gaat met fases en iedere keer word je sterker, zo bouw je innerlijke kracht op.

Vanaf nu tot 2007 zullen heel veel mensen een Multidimensionale bewustzijn hebben. DNA is bij de meeste mensen dan hersteld en zo kunnen we ook weer met onze eigen GEEST (SPIRIT) communiceren. Ja ik zeg met je eigen GEEST praten. Onze Geest is al vanaf het begin der tijden bij ons geweest, wij hebben altijd onze Geest nodig gehad anders zouden wij hier niet ZIJN. Onze geest is ook nooit bij ons weggeweest, we konden niet met onze Geest communiceren , omdat onze trillingen te laag waren.

Onze Hogere zelf is wel voor een langere perioden bij ons weggeweest, dus losgekoppeld van ons geweest en daarom moeten wij wel een Hogere Zelf weer terug activeren dus koppelen zodat wij in een hoger bewustzijn kunnen komen.

Met een vijfdedimensionale bewustzijn kunnen we opnieuw met onze eigen Geest of Spirit in onszelf communiceren. Dit is hetzelfde als bij onze Hogere Zelf. Onze geest of je kunt het ook Spirit noemen kunnen we niet los van ons denken. Want een Geest moet in ons blijven anders zouden wij er niet meer zijn. Wij
kunnen hetzelfde doen als met onze Hogere Zelf praten met ze. Wij moeten wel altijd zelf een conversatie beginnen.

Onze Hogere zelf zit in onze pijnappelklier maar onze Geest/Spirit ook, alleen zijn ze nog afgescheiden. Door te zeggen van Hogere Zelf ga kijken waar mijn Geest is komen ze al in contact met elkaar. Ze konden elkaar wel horen maar nog niet zien en als wij dit zeggen tegen hun kunnen ze bij elkaar blijven.

Het is een hele gewaarwording om dit opnieuw te mogen beleven, het verrijkt je leven. Dit is zo uniek, maar dit is wat wij kunnen doen als we willen weten of we in de vijfdedimensionale bewustzijn zijn. Vraag aan je Geest, of je Geest jou kan verstaan, krijg je antwoord van je Geest, weet je dat je in de vijfdedimensionale bewustzijn bent. Je Geest is heel iets anders dan je Hogere zelf of een Engel. Dit geeft je leven een verrijking en daarom zijn we juist hier op Aarde gekomen om deze verrijking op te doen. Dit gaat met steeds meer mensen gebeuren, de wereld blijft wel hetzelfde alleen zullen wijzelf alles heel anders gaan ervaren.

Auteur Ans Corbée: www.reiki-usui.nl/spiritueel/


Voor het spirituele nieuws en agenda zal ik in de komende tijd een bepaalde vorm zoeken. Helaas kan ik niet alles gratis doen; dus dit wordt een betaalde dienst. Meer hierover kun je binnenkort lezen op de website.
De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd en hieronder speciaal geselecteerd:
  • Spirituele Academie Shiva. Een spirituele reisgids voor jouw persoonlijke ontdekkingsreis van groei en welzijn. Het brede aanbod van Spirituele Academie Shiva geeft je de kans jouw route als een ontdekkingsreis te starten in je eigen tempo en richting.
  • Magische wereld. Als je geinteresseerd bent in spirituele zaken, is het vast geen toeval dat je op deze site bent terechtgekomen.
  • De Ontspannerij, dé praktijk die gericht is op geestelijke en lichamelijke ontspanning. De Ontspannerij verzorgt diverse massages, reiki behandelingen, voetreflex behandelingen en meditatie cursussen.
  • The mystical site. The purpose of this site is to be a platform for investigations into philosophy and mysticism. It consists of essays of a rather subjective and personal character and of more objective studies into the history of philosophy and mysticism.
  • Welkom op Spiritual-Web. Hier kun je van alles vinden over onderwerpen gerelateerd tot de spiritualiteit. Ook is er plaatst om berichten te plaatsen op het forum zodat ervaringen gedeeld kunnen worden en er oplossingen voor problemen worden aangedragen.
  • Therapeut Hub Souren. In mijn praktijk maak ik gebruik van mijn paranormale gaven, zoals heldervoelendheid, magnetiseren, kaartleggen en psychometrie (voelen op foto's en voorwerpen).
  • Give dreams a space to breathe. Created to give a place to my emotions and creations. Often related they have somewhat of a childish streak. But I think you have already figured that out by now. Don't let me bother you, just click on the menu and enjoy the things you see ...
  • Izabel's Homepage. Gedichtenbundels en informatie over edelstenen.

Ik doe nog steeds een oproep aan iedereen, die deze nieuwsbrief leest. Heb je in je familie, bij je vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit: mail dan de link van StartSpiritueel door. Dit kun je heel eenvoudig doen met de volgende link. Dank voor de moeite en daarmee help je StartSpiritueel te groeien.
De mailinglist van de drie Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link, mail deze dan naar info@a-tzi.nl of bezoek de site en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel!!

Tot ziens op de website,

Redactie van StartSpiritueel

www.startkunst.nl - www.startschrijven.nl

 

 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.