Indien dit emailbericht niet goed overkomt, klik dan hier.

Nieuwsbrief 5 - StartSpiritueel - 16 mei 2003

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl

StartSpiritueel bestaat inmiddels zo'n vier maanden en sinds deze stijd is de site behoorlijk gegroeid met vele prachtige websites. Ten eerste willen wij jullie daarvoor bedanken. Het is de eerste stap naar een "Community", waar wij nu een begin mee gaan maken. Zoals je kunt zien is niet alleen de vormgeving enigszins aangepast, maar zijn met name een aantal dingen toegevoegd om meer te kunnen aanbieden. Naast het versturen van E-cards kunnen er nu ook korte oproep/contact advertenties geplaatst worden. Plaats je advertentie! Heb je iets aan te bieden of te ruilen, of zoek je een gesprekspartner op het spirituele vlak of zelf een fijne vriendschap...zet een advertentie in Oproepjes!

StartSpiritueel is ontwikkeld voor en door mensen die geïnteresseerd zijn in alles wat met spiritualiteit te maken heeft. In deze startpagina willen wij mensen samen brengen (Community), die elkaar iets te bieden hebben op spiritueel vlak. Door ons...Kijk maar even als je het leuk vindt bij Wie Zijn Wij. (de foto's komen nog!) Wij stellen ons voor!

StartSpiritueel begint met een eigen Community. Mensen met een eigen spirituele praktijk, winkel o.i.d. krijgen één pagina binnen onze website. Je kunt hier alles vertellen over jezelf en wat je doet (bijv. praktijk aan huis). Zo wordt het mogelijk om via onze startpagina (met…vele hits…) jezelf te presenteren en gevonden te kunnen worden door personen die healing of anderszins genezing zoeken. Je krijgt dan een gewone link op volgorde per provincie (beter zoeken binnen de site) en je krijgt op volgorde in de rechterkolom een plek.

Kijk eens gezellig rond en laat je inspireren.

De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd aan StartSpiritueel (helaas kunnen wij niet iedereen opnemen in deze lijst en vragen hiervoor begrip):

Nog steeds van toepassing:

Heb je nog een mooi artikel op de kastplank liggen, klaar voor publicatie, maar nog nooit die stap genomen: probeer het eens langs deze weg. De volgende artikelen zijn onlangs toegevoegd aan StartSpiritueel en bedanken hen voor hun medewerking.

Jullie hebben inspraak: maak er gebruik van en meldt ons je ideeën. Is er iets wat er nog ontbreekt bij StartSpiritueel. Wij gaan dan kijken of we iets kunnen doen met het idee!

Wil je je afmelden voor deze nieuwsbriefmailing: beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Afmelden

Wil je je aanmelden op de nieuwsbrief voor StartKunst, beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Aanmelden Nieuwsbrief StartKunst

Wil je je aanmelden op de nieuwsbrief voor StartSchrijven, beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Aanmelden Nieuwsbrief StartSchrijven

Weet je een goede link, mail deze dan naar info@a-tzi.nl of bezoek de site en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met ons op!!

Tot ziens op de website,

Redactie van StartSpiritueel

www.startkunst.nl - www.startwinkels.nl - www.startschrijven.nl

info@a-tzi.nl
055 - 5 416 120 of 06 - 1009 7327