Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
Nieuwsbrief 71 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 18 augustus 2006
 
www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl  
 
   
 
Geplaatst 1275 spirituele links in Regio en onderwerp. Lees hier spirituele artikelen en teksten op diverse gebieden.
 
Geplaatst 322 spirituele artikelen. Lees hier spirituele artikelen en teksten op diverse gebieden.
 
Geplaatst 907 advertenties in Regio en onderwerp. Lees hier alle spirituele advertenties op regio en rubrieken.
  Nieuwe linken Nieuwe artikelen op StartSpiritueel

annekevelderman.web-log
Spirituele kunst,gedichten, film en projecten op het gebied van kunst.


Vunkuwa African Massage
Vunkuwa betekent energiestroom. De massage is een unieke Afrikaanse vaardigheid. Het is een kombinatie van deep tissue, pressure, manipulatie van de ruggegraat, harmonisering van de energie en met een focus op de blokkades in het lichaam.

Informatie over Universeel bewustzijn
De verloren lessen van Atlantis en de kinderen van de wet van EEN.Volgens De Kinderen van de Wet van Een is de tijd gekomen om de door hen goed bewaarde lessen van Atlantis voor iedereen toegankelijk te maken

Living Light, awaken to your Divinity...
Op deze website kan je vershillende cursussen vinden: Shamballa, Shekinah, Heilig Huwelijk, maar ook sessies zoals; facilitatie/ healing en Eleuthera Synchrotize System. Ben jij klaar voor je volgende stappen ? Awaken to your Divinity....

Bewustzijn, spiritualiteit en healing
Praktijk voor bewustzijn, intuïtieve ontwikkeling en paranormale consultatie.

Blancards Centrum Persoonlijke Groei
Kunstzinnige en spirituele workshops in voormalig klooster Blancards, internationaal centrum in de *ardèche, Frankrijk. Logies in volpension. Meditatie, psychosynthese, yoga en veel meer.

Spiritueel Instituut / Stichting
Ter bevordering van de algehele groei in het spirituele. Voor mensen met hun hoofd in de wolken en de voeten in de aarde.

Alles helder
De site waar esoterische onderwerpen op een heldere wijze worden weergegeven.

Het forum van StartSpiritueel
Plaats hier uw verhalen ervaringen, of reageer op reeds bestaande artikelen.

De Monade
Er zijn in deze tijd vele wegen die je naar je wezenskern voeren. De wegen die wij hanteren zijn: Spirituele schilderijen, Ziele-Engel Pasteltekeningen , Healingbijeenkomsten, Reiki, Lezingen, Workshops en Cursussen.

Tarotconsult in Haarlem
Tarotleggingen in Haarlem. Met Rider Waite Tarotkaarten. Op de website vindt u ook gedichten bij de kaarten van de tarot.

Majoraan - Persoonlijke ontwikkeling
Emotioneel lichaamswerk, reiki, begeleiding ouders en kinderen. Tekstbureau voor journalistieke en commerciele teksten over alles wat met welzijn te maken heeft. Ook teksten voor je (spirituele) organisatie! 06 33057157

Shaman's Home
Deze website is voor die mensen bedoeld, die op zoek zijn naar hulp, heling en de grond van hun bestaan. Mensen die de eerste stap gedaan hebben en nu niet zeker zijn welke weg de goede voor hen is.

Stichting LOVE, Leven Op Vertrouwen
Vertrouwen op de Christusvonk van onszelf, je daaraan overgeven, dat is het hogere doel. Dit betekent naast vertrouwen ook overgave.

Krachtig Sieraad
Sieraden met Betekenis, info over edelstenen, werking en sterrenbeelden. Ook verkoop van handgemaakte sieraden.

Agenda van het Rozenkruis in Leeuwarden
Door het organiseren van openbare activiteiten zoals cursussen en lezingen wil de geestesschool van het Gouden Rozenkruis ofwel het Lectorium Rosicrucianum de Universele Leer toegankelijk maken voor geïnteresseerden. www.rozenkruis.nl

Open dag Zuiderlichtbreda

PROGRAMMA

U bent de hele dag welkom!
10:30 ontvangst met koffie en thee

Van 11:00 tot 18:00 uur:

Cursusruimte
handanalyse, pleiadisch lichtwerk, Aura Soma,
Chakra’s, Stemexpressie

Grote groepsruimtes
Trance Healing, the Work, Dansen (5 ritmes) Atlantismeditatie, Qi-Gong, training “Leven in je Lijf “
Lezingen over: De Kracht van Nu, De Helende Reis, Intuïtief Ontwikkelen, Gevoelontwikkeling

Behandelruimtes:

Korte behandelingen, consulten en demonstraties zoals:
Magnetiseren, paranormale consulten, jassentechniek, kinesiologie, Aurareading, Focussen,
Electromagneetveld therapie, Tachyon Technologie

Op de open dag ontvangt u een uitgebreid programma
van alle activiteiten

Voor alle aanvangstijden zie www.zuiderlichtbreda.nl

OPEN DEUR ZOMERHUIS cvoa

centrum voor lichaamsbeleving en bewustzijn

OPEN DEUR
op zondag 3 september
Hartelijk welkom !

Z O M E R H U I S cvoa
PASTOOR GOETSCHALCKXSTRAAT 48
2180 EKEREN-DONK
www.zomerhuis.be info@zomerhuis.be
PROGRAMMA

 • Vanaf 11u kan je voor 10€ een korte (30 min) massage ontvangen door afgestudeerden van de massageopleiding !
 • 11u - 12u
  Minimassages voor elke dag (Leen Huysman)
 • 12u30-14u
  Introductie Massageopleiding (Ronald Bertels)
 • 14u15-15u15
  De Wijsheid van het Vrouwelijke (Leen)
 • 15u30-16u30
  Gelijk of Geluk, wat kies jij ? (Leen)
 • 16u45 - 17u30
  Massageproefjes (afgestudeerden)

DE GANSE DAG DRANKJES EN HAPJES AAN DEMOCRATISCHE PRIJZEN

www.zomerhuis.be tel 03/646 63 43 Leen Huysman
info@zomerhuis.be tel 03/646 99 54 Ronald Bertels

Energierapport Celia Fenn Juli 2006

Wereldwijde Netwerken van Licht
Aartsengel Michaël door Celia Fenn

Geliefde Lichtwerkers, en op deze manier bewegen we ons richting de vredige energieën van Juli, met de Zon in het Vierde Huis Kreeft, die de vriendelijke geruststellende Liefde van het Heilige Vrouwelijke van de Maan met zich meebrengt. Geniet van diens vriendelijkheid, want al snel zal je de opwinding en de vreugde van het nieuwe voelen wanneer de vrouwelijke Zonenergie van Leeuw de planeet binnenkomt door het Leeuwenportaal vanaf Juli de 25ste tot Augustus de 12e.

Dit is het Planetaire 'Nieuw Jaar' een tijd van Feestvieren, Vreugde en Overvloed. En zodoende is onze boodschap aan jullie op dit moment het Licht en de Liefde te celebreren. Wij zien, vanuit de Hogere Dimensies, een prachtig Netwerk van Licht en Liefde zich rond de planeet verspreiden. Terwijl de mensen ontwaken en hun bewustzijn toeneemt zodat hun innerlijke licht sterker wordt en meer toegankelijk voor anderen.

Wij weten, geliefde lichtwerkers, dat je een moeilijke tijd hebt gehad dit jaar. Met het terugnemen van je kracht en al staande in die kracht jullie je begonnen te herinneren Wie Jullie Zijn. Jullie zijn jullie kracht als Medescheppers met Spirit in beginnen te zien. We hebben tot jullie gesproken over de vaardigheden van Creatie en Manifestatie in andere berichten. Maar wij weten evenzo dat op het moment dat jullie in die kracht kwamen jullie je alles dat niet 'echt' is en alles wat een illusie is, begonnen te realiseren. Deze omsluiten patronen van medeafhankelijkheid en verslavingen die heel subtiel zijn en diep zitten, en soms heel oud zijn als een resultaat vanuit vorige levenspatronen. Daardoor komt het dat velen van jullie je moe en alleen voelen en tot een vergelijk komen met alles dat weg is gevallen in je leven. Weet dat alles dat is weg gegaan niet nodig was. Je Hogere Aspect heeft met je samengewerkt ter verzekering geen enkele illusie in de weg te laten komen op je weg tot begrip en acceptatie van Wie Je Bent. Een Menselijke Engel. Je kan samenwerken met Spirit al het nodige te ontmoeten vanuit je Binnenste. Je Sterkte en je Kracht komen vanuit je Binnenste.

Zodoende kunnen we zeggen dat het alleenzijn en de vermoeidheid slechts pauzes zijn, terwijl je al je kracht verzamelt en je hartenwens begint te creëren. Inmiddels, dierbaren, hebben jullie een duidelijkere beeld van wat nu precies jullie Hartenwens is. En als je dat allemaal duidelijk hebt, zal het gemakkelijk zijn dat te manifesteren. Er zullen geen angsten of geconditioneerde geloofspatronen zijn om deze manifestatie te voorkomen.

Maar weet, dierbaren, dat de grootste Vreugde van de Nieuwe Cyclus de creatie zal zijn van nieuwe Communiteiten en Netwerken van Licht rond de Planeet. Jullie zullen beginnen samen te komen in groepen om een bepaalde soort van lichtwerk tot stand te brengen. Er zal veel kracht aanwezig zijn binnen deze activiteiten, omdat jullie krachtig zijn. Jullie zullen werken en creëren absoluut op één lijn met je Hogere Aspect en de Bron en je zal creëren vanuit een grootse helderheid.

Daarom is het zeker een tijd om je te verblijden over alles dat tot stand is gebracht en al dat nog staat te gebeuren wanneer je verdergaat met creëren.

De Leeuwenpoort 2006: Staan in je Meesterschap
De opstelling tussen de Aarde, de Zon en Sirius brengt dit jaar een krachtige energie van Vreugde, Voltooiing en Celebratie. Op Augustus de 8ste zal je de harmonie van de 8:8:8 energie ervaren. Deze krachtige Lichtvortex zal de doorgang zijn die de '8' energie van 2006 binnenlaat, waar je de kracht oppakt en de '9' energie van 2007 waar je Meesterschap bereikt. Ja inderdaad, de energie die je ziel en spirit verheffen zal de energie zijn van de volwaardige Meester! Het zal de realisatie zijn van de erkenning van je eigen individuele vermogen een Meester van Licht en Liefde te zijn, want dat is Wat Je Bent! Je zal niemand meer toestaan jou te laten geloven en voelen minder te zijn dan dat.

Terwijl de vurige scheppende energie van het Solaire Vrouwelijke door de Leeuwenpoort binnenstroomt, laat je zelf dan binnen de Vreugde van het Goddelijke Vrouwelijke. Voel de kracht van Sekmet, en breng de vreugde van Hathor tot uitdrukking! Want het is zeker een vreugdevolle tijd. We hebben jullie in December 2005 verteld dat jullie een tijd van Voltooiing tegemoet zouden kunnen zien – en zo is het.

En nu zal deze stroom van liefdesenergie jullie leven binnenkomen. Je kan beginnen de speelsheid te voelen die je aanspoort Lichtheid, Liefde en Voorspoed in je leven te manifesteren. Het is aanwezig voor je wanneer je in de energie stapt van Wie Jij Bent – de IK BEN van je Essentiële Wezen. Met de wetenschap dat je nooit meer een tekort zal hebben aan wat dan ook.

De Energieën in Juli
Het is Volle Maan op Juli de 11e. Deze maan staat in Steenbok en representeert een ideale tijd de mannelijke Steenbokenergie te balanceren met de zachtere en meer vrouwelijke Kreeftenergie. Stel je de samenkomst voor van de God en Godin in een Heilige Verbintenis van Aarde en Hemelspanne! Stel je de Liefde, de Vreugde en de Gelukzaligheid van hun Samenkomst voor. Celebreer!

De Nieuwe Maan staat in Leeuw op 25 Juli, dit is de krachtige doorgang van de Leeuwenpoort Energie van 2006. Een goede tijd om te mediteren op de komende energieën en op hoe en wat je wenst te creëren of manifesteren in de komende cyclus.

Mercurius gaat retrograde van 4 Juli tot en met de 28 Juli - dus doe het rustig aan en ben je bewust dat communicaties uit hun verband kunnen worden getrokken en moeilijk kunnen verlopen in deze periode! Probeer begripvoller en geduldiger te zijn!

En als laatste Pluto, de transformatieplaneet, staat nog steeds 2 graden vanaf het Galactische Centrum in relatie tot de Aarde en continueert de grote Bewustzijnstransformatie op Planeet Aarde van kracht te voorzien.

- Vertaald door Leyla Güven -

Bron: www.cirkelsvanlicht.nl

Pelgrim on Jezus-Nikes
voettocht naar Santiago de Compostella over de Camino Francais

door Hans de Louter

Inleiding
Al enige jaren leefde in mij het plan om eens een pelgrimage te voet naar Santiago te maken met als doel ruimte te creëren voor andere aspecten van het leven dan zich zoal aan een kleine ondernemer voordoen; altijd maar druk bezig zijn en eigenlijk wat weinig ruimte voor mijzelf. Ik was 49 jaar (= 7 x 7) geworden in het jaar 2005 (is ook 7) dus moest het er nu maar van komen. Ik wilde graag een langere periode alleen zijn met alleen maar het wandelen en mijzelf voor de boeg; een pelgrimage als een parkeerplaats op je levenspad. Het heeft zo’n 2 jaar aan mentale en praktische voorbereiding gekost voordat ik daadwerkelijk op 25 juni 2005 met de trein op pad ging. Mijn intentie was om deze tocht zo ”basic” mogelijk te ondergaan met slechts een rugzak van maximaal 7 kilo. Dit moest maar genoeg zijn want uit religieus c.q. spiritueel inzicht leek mij iedere vorm van onnodig voorbereiden gebaseerd op angst; vertrouwen vraagt om een open geest nietwaar? Mijn steun en toeverlaat von!
d ik in een boekje, uitgegeven door de ANWB, voorzien van bezienswaardigheden en gedetailleerde wandelkaarten, een echte aanrader.
Op de vooravond van mijn vertrek schreef ik in mijn dagboek:

"Morgen ga ik de droom aan,
Wat is het toch heerlijk,
Om vol passie een kuil te graven,
Waar je onbevangen in mag springen."

Daar ik geen geoefende sportman ben en de voornemens had om een voetreis van ongeveer 800 km te gaan lopen, voelde ik mij lichtelijk verscheurd tussen een opkomende euforie; het gaat werkelijk gebeuren, en een lichte schrik om het hart; hoe zwaar zou het worden? Ook hier was vertrouwen weer volledig op zijn plaats.

26 juni, aankomst te St. Pied de Port
Een klein boemeltje brengt mij van Bayonnes naar het vertrekpunt van de Camino, St. Pied de Port, een pittoresk dorpje in Frankrijk aan de oostzijde van de Pyreneeën.
We arriveerden met een handjevol pelgrims uit diverse landen en het trof me dat de sfeer onderling direct al zo vriendelijk en vol respect was, waar ik overigens de gehele tocht van genoten heb. De Camino: "een mooie kleine wereld op de grote aarde".
Na me ingeschreven te hebben bij een Nederlands steunpunt aldaar, het “Accueil Saint Jacques”, heb ik een passend onderkomen gevonden bij Madame Camino,
een hoogbejaarde vriendelijke dame die me gastvrij ontving in een oud, maar prachtig etablissement met een passende geur van antiekwas en parfum.
De avond vooraf gaande aan de eerste wandeling heb ik getracht mijzelf enigszins voor te bereiden op wat zou kunnen gaan komen en heb Spirit gevraagd om samen te lopen en Hij heeft toegestemd; "laat mijn invulling open zijn".

Bron: www.cirkelsvanlicht.nl

Als je het Universeel Bewustzijn hebt, dan ben je bewust één met alle dingen in het Universum.

De meeste mensen zullen op dit moment zulke abstracte begrippen wellicht niet begrijpen
(en je kunt het ook niet echt begrijpen totdat je het bereikt hebt).
Gelukkig is er een heel eenvoudige, makkelijke manier om te begrijpen wat Universeel Bewustzijn voor ons en de wereld – indirect - betekent.
Door de effecten ervan te observeren kun je begrijpen, herkennen en waarderen hoe waardevol en belangrijk het is.
Er kunnen heel tastbare en duidelijk herkenbare veranderingen waargenomen worden in het leven van een persoon wiens hoger bewustzijn ontwaakt, of die volledig het Universeel Bewustzijn heeft bereikt.
Het zijn ‘echte veranderingen van je wereld’, die op elk fatsoenlijk mens betrekking kunnen hebben en waarover iedereen het eens is dat ze ‘goed’ zijn.
Wat zijn dit voor veranderingen en hoe gebeuren ze? Een ontwaking van het bewustzijn, zoals net besproken,
resulteert in
waarlijk spiritueler worden.
Als je bewustzijn zich voorbij jezelf begint uit te breiden, ga je beseffen (niet gewoon geloven of ‘vertrouwen hebben’) dat er meer achter het leven en het Universum schuil gaat.
De Schepping is niet zomaar toevallig.
Er is Eén Groot Iets achter dit alles. Het is in alles aanwezig, inclusief in jou en in alle andere mensen, dieren en al het overige leven,
zelfs in de Aarde en in het Universum.
Terwijl je Universeel/Spiritueel bewustzijn groeit, begin je de onderliggende verbanden van alles meer en meer te begrijpen,
totdat je uiteindelijk tot het besef komt dat anderen werkelijk een deel van jou zijn en jij een deel van hen bent en dat
jullie SAMEN één zijn.
Broeders en Zusters – allemaal Kinderen van Eén Universele God.
Als je spiritueel bewustzijn groeit, voel je en ben je ook een expressie van Onzelfzuchtige
Liefde en de goede spirituele eigenschappen van de ‘echte wereld’, die afspiegelingen zijn van Onzelfzuchtig Liefhebben – Zorgzaamheid, Vriendelijkheid, Mededogen, Geven en Geen Kwaad doen.
DIT zijn kwaliteiten die echt belangrijk ZIJN en dit zijn tevens de kenmerken van WARE SPIRITUALITEIT.
Vreemd genoeg werkt het naar twee kanten.
Zoals de ontwikkeling van spiritueel bewustzijn Onzelfzuchtige Liefde voortbrengt,
brengt Onzelfzuchtige Liefde ook spiritueel bewustzijn voort. In feite is een van de voornaamste dingen die spiritueel bewustzijn bewerkstelligt de ontwikkeling van jouw Onzelfzuchtige Liefde voor anderen, dat je Onzelfzuchtige Liefde voelt en dat je oefent in vriendelijkheid, in zorgzaamheid, geven en geen kwaad doen. Het is dus uitermate belangrijk dat de lessen de potentie hebben om de lezers te stimuleren en te inspireren om te doen wat nodig is om uiteindelijk deze ware spirituele kwaliteiten in hun leven tot uitdrukking te brengen.

Lees meer op: www.cirkelsvanlicht.nl

Spirituele Ontwikkeling

In dit Aquariustijdperk ontdekken steeds meer mensen dat er meer is tussen hemel en aarde. Niet meer alleen de carrière, huisje-boompje-beestje, en het materiële staan voorop, maar de verdieping, persoonlijke ontwikkeling, het geestelijke nemen een steeds belangrijker plaats in het leven van de mens in.

De spirituele ontwikkelingscursussen worden op vele plaatsen aangeboden en de alternatieve winkeltjes en spirituele boekhandels krijgen eindelijk de plaats die hun toebehoort. Een mooie ontwikkeling die volkomen past in het tijdbeeld.

Toch schuilt hierin een ‘gevaar’, er zit een addertje onder het gras. De spirituele ontwikkeling, het zoeken naar contact met Gene Zijde, met de sferen, hangt heel nauw samen met het ont-wikkelen van het Zelf. Ontwikkelen betekent hier niets anders dat het verwijderen van wikkels om het Zelf. Populair gezegd het verminderen van het menselijk Ego.

Ego is dat deel van de mens dat anderen nodig heeft om zichzelf te voorzien van een eigenwaarde. Het wil ‘gezien’ worden soms, maar ook een zogenaamd ‘bescheiden’ persoon heeft last van het Ego. Alle onzekerheden en minderwaardigheids gevoelens in de mens zijn trucjes van het Ego. Elke mens bezit enkele van die onzekerheden en het is belangrijk om daaraan te werken, en ze onder ogen te zien.

Tenminste, als men prijst stelt op een evenwichtige “spirituele ontwikkeling.”

Het weren van pijn, het wegstoppen van alle onzekerheden heeft geen nut, want wat weggestopt wordt, wil eruit, wordt sterker. Wat wel helpt is zorgen dat je die kern van het Zelf leert kennen en de lagen van het ego van die kern gaat af-wikkelen. Het Zelf zit in-gewikkeld in vele lagen van het ego. Als je het Zelf ont-wikkelt, vermindert de rol die het ego in je leven speelt steeds meer. Het Zelf IS, heeft niets nodig, ook geen anderen, omdat het Zelf al één is met alles.

Men stort zich mijns inziens soms te vroeg op het idee dat men gaven heeft, en vergeet dan zichzelf te ont-wikkelen. Daardoor bestaat de kans dat een deel van wat men op paranormaal vlak doet onzuiver blijft.

Men hoeft niet eens per se een spirituele ontwikkelingscursus te doen, maar wat men wel per se moet doen is het Zelf ontdekken, die lagen van het ego afpellen. Het gaat hierbij overigens beslist niet om het onderdrukken of afleggen van het ego, maar om het doorzien van de rol die het speelt in je leven, waardoor je vervolgens 'Zelfbeschikking' verkrijgt. Daarmee verkrijg je de keuze waardoor je je leven wilt laten leiden en hóe je dat leven wilt leiden. Door bewustzijn van zowel het ego als het zelf kun je als mens zelf bepalen welk van de twee het leidend principe van je leven mag zijn.

Op zich is er met een spirituele ontwikkelingscursus niets mis, als het maar gepaard gaat met een persoonlijke ontwikkeling. Als men werkelijk het ego gaat afwikkelen, het Zelf gaat ontwikkelen, dan blijft er iets heel zuivers over, het Zelf, en dat hééft contact met de sferen, met het Al, dat Zelf is nooit afgescheiden geweest. Een spirituele ontwikkelingscursus kan dan een bijkomend prettige samenkomst van gelijkgestemden zijn, waarin men nog verder leert wat ons allemaal aan mogelijkheden ter beschikking staat.

Elke mens heeft de potentie tot helderheid. Slechts weinig mensen kiezen ervoor om dat Zelf werkelijk te ontdekken. Waarom? Omdat men dan zijn Ego moet inleveren...

Men beseft soms niet dat het ook alleen het ego is dat inlevert, niet het Zelf.

Wat het ego inlevert, krijgt het Zelf dubbel en dwars terug. Maar men is nog vaak bang voor het onbekende. Het Ego voelt vertrouwd, het Zelf mag nog ontdekt worden.

De uitdaging van ons menselijk bestaan, de reden waarom wij hier op aarde zijn, is naast de persoonlijke taken en opgaven, in de basis voor ons allen gelijk: bewustwording en de daarmee gepaard gaande zelfbeschikking.

Zodra men het pad van bewustwording betreedt wordt de afgescheidenheid steeds verder opgeheven en hebben wij steeds verder toegang tot de sferen, de bron, het licht, hoe je het ook noemen wilt. Het is wel een ontwikkeling die een leven lang duurt, door zelfgenoegzaamheid stagneert de spirituele groei.

Tot slot een passend citaat van mevrouw H.P. Blavatsky:

 • Het occultisme is geen magie, hoewel de magie een van zijn gereedschappen vormt.
 • Het occultisme is niet het verwerven van vermogens, zij het paranormaal of intellectueel,
 • hoewel beide hem ten dienste staan.
 • Noch is het occultisme het zoeken naar geluk, zoals de mensen dit woord begrijpen;
 • want de eerste stap is opoffering,
 • de tweede verzaking.
 • Occultisme is de wetenschap van het leven,
 • de kunst om te leven.
 • Niemand kan boven zijn eigen individuele mislukkingen uitstijgen, zonder, hoe weinig ook, het geheel waarvan hij deel uitmaakt te verheffen.
 • Op dezelfde wijze kan niemand zondigen, of lijden onder de gevolgen daarvan, in zijn eentje.
 • In werkelijkheid bestaat er niet zoiets als “Afgescheidenheid’.

(H.P. Blavatsky: De Stem van de Stilte)

© 2001-2006, Heel de Wereld - www.heeldewereld.com

Bron: www.cirkelsvanlicht.nl

 

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.