Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 95 - StartSpiritueel - 19 september 2008
 
 
 
  Laatste linken: Nieuws en artikelen:  
 

INKAPAD EN NATUURBELEVING
Met Intentie, gewaarwording de overvloed van energie hanteren voor het welzijn van jezelf en de omgeving. Verbindend met de natuur en zijn krachtplaatsen kan er ene gigantisch energieveld gecreerd worden.

healing, reading, kristalchakralegging
Energetische Lichtwerk Praktijk "Amathyst" vor healing, reading werken en verkoop van kristallen.

Massagepraktijk Friesland
Diverse massagevormen gericht op uw welzijn, maar therapeutische massages behoren eveneens tot de mogelijkheden. Ik ben erkend en gediplomeerd therapeute. Gun het jezelf !

EZI /Emotionele Zielen Integratie
Yvonne Belle werkt als EZI therapeut en paranormaal medium, Ze geeft workshops in de EZI therapie.

Centrum voor healing, cursussen en workshops
Cursussen: Shamballa healer/teacher, healing en kristallen, pendelen, soundhealing Individuele behandelingen: aurahealing, Spiritual Response Therapie (SRT) en Quantum Touch. Ook edelsteenverkoop. Gevestigd te Sauwerd.

Geluk is een keuze
Energetische therapie en coaching voor een snel resultaat. Ik help je je zelfhelend vermogen te gebruiken zodat je geestelijke en lichamelijke blokkades zelf kunt opsporen en oplossen. Tip: lees mijn boek 'Geluk is een keuze'.

LenSoMy Alternatieve Geneeswijze
Ik ben Ruud Pruyssers en ik ben (aspirant Master) Reiki-Master in het Usui systeem en Eclectisch therapeut. Een Eclectisch therapeut werkt met een unieke combinatie van Regressie therapie, Energetische therapie en Spirituele therapie.

Reconnection & Tachyon energy practitioner
Deze site gaat volledig over Tachyon energie en Reconnection healing. Deze vormen van healing werken op de gehele mens maar kunnen ook voor symptomen ingezet worden.

"Centrum van Kracht"
Behalve ayurvedische massages ben ik Reiki-Master en werk met de biotensor. Het Automatische Schrift is daar bijgekomen waarbij ik via het contact met mijn vader een doorgeefluikje mag zijn voor velen in Liefde. Hou van jezelf , Martha

Spiritele coaching en meer...
Wanneer je even niet meer weet welke weg je moet opgaan, als je bent vastgelopen of andere vragen hebt. Kijk op de site voor meer info. Wanneer je een uitkering hebt en je wilt graag gecoached worden, schroom dan niet om contact op te nemen.

Esther Henderiks Bewustwording Inzicht Heling
Mijn naam is Esther Henderiks en ik geef als medium spirituele consulten in Middelburg. Gidsen of overleden dierbaren leggen contact met mij om u op een liefdevolle manier inzicht te geven in uzelf en waarom bepaalde dingen u overkomen.

Praktijk Awakening: Reconnection, Coaching
Heeft je arts geen oplossing voor je klachten? Uitgedokterd maar niet genezen? Lijkt het alsof niemand je kan helpen? Praktijk Awakening heeft de middelen om je te helpen: Coaching, Reconnective Healing, The Reconnection. Zie website.

PEGASUS LIGHT FORCE: Ascensie & Persoonlijke Groei
Wij zijn allemaal Goddelijk en verdienen overvloed, liefde en respect. Mijn behandelingen, readings, meditaties, cursussen en initiaties, dienen om je in contact te brengen met je eigen kracht, je liefde, je intuïtie en je Hogere Zelf.

Voor het opheffen van emotionele blokkades.
Zit je niet lekker in je vel? Gaan de dingen, thuis of op school, niet zo goed als dat je graag zou willen? Met NEI kom je weer in je eigen kracht te staan. Je kunt alles weer aan!

Tarotcursus voor beginners en gevorderden
Eenvoudig kennismaken met de Tarot. Je leert de kaarten kennen op een manier die goed te onthouden is. Kleine groepjes van 5/7 personen. Prijs: € 135 voor 5 lessen van 2 uur. Organiseer je een groepje dan mag je uiteraard zelf gratis.

persoonlijke informatie over chakra's en aura
Een reading is een ondersteuning in jouw groeiproces.Groeien doen we doorlopend. Bewust richting geven aan onze groei wordt makkelijker door deze informatie. Speciale aandacht is er voor zwangeren en het ongeboren kind.

Praktijk voor Healing en Bewustwording
Healingsessies met lichtinstrumenten en eventueel handoplegging. Verlicht en hernieuwd lichaamscellen en herinneringen. Huisreiniging van donkere energieen en entiteiten en kosmisch zuiveren van huis en omgeving.

Beste mensen,

Eindelijk weer een nieuwsbrief van StartSpiritueel. Vanaf nu kun je weer spiritueel nieuws toesturen via de mail. Wil je je eigen diensten beter promoten kun je een aparte Xtra nieuwsbrief aanvragen of anderszins promoten op StartSpiritueel. Voor meer info kijk je op deze pagina.

Je kunt gratis een of meerdere advertenties plaatsen in je eigen regio. Als je bij het plaatsen steeds dezelfde naam gebruikt worden deze ook op een pagina samengevoegd. Daarnaast kun je ook je eigen informatie toevoegen bovenaan deze pagina. De kosten hiervoor zijn 45 euro per jaar. De link (dus je eigen agenda) kun je daarmee als url op je eigen website plaatsen. Bijvoorbeeld de agenda van AngelaNatuurlijk.

Ik ben ook benieuwd wat jij mist of graag zou willen toevoegen op StartSpiritueel. Ideeën zijn dus altijd welkom.

Verder is er een begin gemaakt met thema's. Er worden onderwerpen toegevoegd over therapieën, spirituele thema's en boekbesprekingen. Interessant is de nieuwe pagina over Eckhart Tolle. Ieder die een actueel en boeiend onderwerp heeft kan teksten en afbeeldingen toesturen, waarmee deze onder de eigen naam (en website) worden geplaatst.

Er zijn weer nieuwe artikelen geplaatst:

De Acht Verschuivingen Van Verlichting - deel 1
Het Engelenwezen Kryon gechanneld door Lee Carroll
20 Oktober 2007
vertaling Annelie v Eijk

Om de lezer te helpen, is deze boodschap opnieuw gechanneld [door Lee en Kryon] en aangepast voor een beter begrip. Vaak bevat datgene wat er live in de zaal gebeurd een energie, die een soort van communcatie in zich draagt, die de gelezen tekst niet bevat. Geniet daarom van deze boodschap die gegeven werd in Mexico City.

Gegroet geliefden, ik ben Kryon van de Magnetische Dienstverlening. Waar denk je, komt de menselijke emotie vandaan? Waar denk je, komt liefde vandaan? Ik zeg je - het is een deel van God in jou! Hoe komt het dat je je zo voelt wanneer je zoveel van elkaar houdt? Je denkt dat het allemaal menselijk is, of niet? Nee. Dat is het Godsdeel in jou dat geactiveerd wordt van Mens tot Mens. Zelfs de Mensen die niet in God geloven kunnen niets doen aan het feit dat het toch zo is. Je gelooft misschien ook niet in een nier, maar toch heb je er een. Jullie zijn wezens met een vrije keuze en dus ben je vrij om te accepteren wat er op dit moment gaande is of niet. Jullie zijn geheel vrij en Spirit zal niet naar je toekomen en je aanraken om je dit te laten geloven. Dit is ons geschenk aan jou - vrije keuze.

Het gezelschap vult deze plek! Zie je, wanneer ik naar zo'n plek als deze kom dan voel ik de liefde voor de mensheid. Misschien geloof je de dingen niet die ik vertel? Waarheid is wat het is, ongeacht wat je ook kiest om in te geloven en de waarheid is dat er spirituelen zijn die boven alles van jullie houden.

Lees verder >>

De "Gouden Indigo" Activering
Aartsengel Michaël via Celia Fenn
vertaald uit het Engels door Ulla Mertens
Juli 2008

Geliefde Lichtwerkers, terwijl jullie de maand juli binnengaan, bevinden jullie je in het proces van het integreren van de nieuwe Lichtcodes die op het tijdstip van de Zonnewende vanuit de Grote Centrale Zon ontvangen werden. Dit Gouden Licht van Verheven Compassievolle Liefde komt de Aarderasters binnen en creëert een Straling die oude herinneringen en nieuwe richtingen activeert in degenen van jullie die ervoor openstaan om deze Golven van Gouden Liefde van de Bron te ontvangen.

Terwijl jullie door deze Stralende Liefde omringd worden, activeren jullie oude zielsherinneringen van Lemurië, van een tijd toen de Paradijs Codes van Liefde en Evenwicht volledig geactiveerd waren op de Planeet. Een deel van jullie herkent deze Gouden energie en kijkt er met verwondering en vreugde naar terug, en wacht op de terugkeer van het Paradijs op de Planeet. Maar, geliefde zielen, jullie kunnen niet achteruit gaan, want de beweging van jullie evolutie is altijd in richting van nieuwe uitdrukkingen van Goddelijke Liefde. Dus kunnen we zeggen dat, terwijl jullie de energie van Lemurië volledig binnen je Wezen zullen integreren en herinneren, je ook geactiveerd wordt door de nieuwe Lichtcodes om de toekomstige “Nieuwe Aarde” op jullie “Blauwe Ster Aarde” te creëren. Dit zal een nieuwe en opwindende Planetaire Paradijsgemeenschap zijn. Het zal anders zijn dan al wat de Aarde ooit gezien heeft. Het zal jullie creatie en keuze zijn terwijl jullie met Spirit mede-scheppen.

Lees verder >>

Wilde jij al vaker contact met engelen?
Zou jij je beschermengelen willen leren kennen?
Wil je weten wat engelen voor jou kunnen betekenen?

Op deze avonden over engelen leer je hoe je contact kunt maken met engelen, je beschermengelen en met aartsengelen. Je kunt ervaren op welke manier jouw communicatie met engelen verloopt.Daarna kun je leren hoe je engelen om hulp kunt vragen op je verdere levenspad, met je spirituele groei, met relaties, je carrière, maar ook hoe je engelen kunt vragen er voor jou en je dierbaren te zijn...Wanneer je iets hebt met engelen maar niet weet waar te beginnen, dan zijn deze avonden waarschijnlijk echt iets voor jou!

Startdatum : 16-10-2008 Einddatum : 18-12-2008

Website: http://www.luma.nu - Assen

Magnified Healing 1e fase workshop

Magnified Healing® is een zeer oud genezingssysteem dat eerder alleen voor ver gevorderde spirituele leraren toegankelijk was en gebruikt werd. Doordat energetische veranderingen momenteel zeer snel plaatsvinden is er voor veel meer mensen behoefte aan een geneeswijze die versneld helpt bij het opruimen van onze blokkades.

Magnified Healing is in 1992 aan Gisèle King en Kathryn Anderson doorgegeven via de opgestegen Dame Meester Kwan Yin om de mensheid op Aarde te helpen met haar spirituele vooruitgang. Zij is een lichtmeester die op verschillende manieren de mensheid spiritueel verder wil helpen.
Magnified Healing is een vijfde dimensie systeem, wat inhoudt dat het direct komt van de hoogste bron en doorwerkt op alle niveaus van bewustzijn. Hierdoor kan zeer krachtige en diepgaande genezing ontstaan. Ook wordt met dit systeem karma verwerkt en opgelost .

<< Lees verder >>

Training Energiewerk

Vermoeidheid en gebrek aan concentratie. Bij iedereen kan er een andere oorzaak voor zijn. Denk maar aan de huidige wereld waarin we leven. Er is heel veel informatie te verkrijgen. Bijna alles is mogelijk en moet zo snel mogelijk gebeuren, want tijd is belangrijk en tijd gaat snel voorbij. Bijna al onze wensen kunnen we zelf verwezenlijken en dat doen we dan ook. Alles willen we meemaken, niets willen we missen en dus doen we overal aan mee.

<< Lees verder >>

Tijd voor nu - gesprek met Eckhart Tolle

Hij belandde op een plek waar de meeste mensen zelden of nooit komen: het hier en nu. En Eckhart Tolle is vast van plan daar te blijven. Want in het nu bestaan geen problemen: die hebben alles met toekomst en verleden te maken. Tijn Touber sprak met de man die het levende bewijs van zijn woorden is. ‘Iedere handeling die vanuit het nu ontstaat, zal precies juist zijn.’

De man in het bed is panisch van angst. Voor de zoveelste keer wordt hij midden in de nacht wakker met die ene, zich steeds herhalende gedachte: ‘Ik kan niet meer met mijzelf leven’. Al jaren wordt hij heen en weer geslingerd tussen ondragelijke spanningen en zelfmoordneigingen.

Hij is nog geen dertig, maar de wereld is voor hem nu al een kille, vijandige plek waar hij zo snel mogelijk vandaan wil. Het liefst wil hij oplossen, voorgoed verdwijnen. Deze nacht is de pijn nog heviger dan anders. ‘Ik kan niet langer met mijzelf leven, ik kan niet meer met mijzelf leven’, bonkt het in zijn hoofd. Dan gebeurt er iets vreemds. Plotseling komt er een andere gedachte in hem op: als ik niet met mijzelf kan leven, dan moeten er twee ‘ikken’ zijn: de ‘ik’ en het ‘zelf’ waarmee ‘ik’ niet kan leven. ‘Misschien’, denkt hij, ‘is slechts één van hen echt.’

<< Lees verder >>

Dood is transformatie

ZET ook je EGO terug IN je hart dit is voor je eigen ZIEL transformatie. Dan schijnt het LICHT en de ZON ook weer in je eigen HART. Dan kun je ook weer hindernissen overwinnen en zo bevrijdt je van je angsten en bange voorgevoelens en dan kun je ook beter omgaan met de dood. Angsten en emoties houden onze zielengroeiproces tegen. Begrijp dit, dan leven wij op Aarde in het LICHT en niet in de DUISTERNIS want begrijpen = weten.

Een ZIEL kent zijn eigen wensen en afspraken en een ander kan dit niet invullen. Iedere ZIEL heeft behoefte aan geestelijke spirituele groei en een persoon zelf is hier misschien niet bewust ervan, maar hun ziel wel. Wij hebben géén aandacht voor onze ziel, want wij zijn nog teveel met onze buitenkant bezig. Wij kunnen niet in iemands innerlijke agenda kijken, daarom is iedereen voor zich zelf verantwoordelijk. Ons leven is niet voor niets geleefd als wij aan onze eigen zielengroei werken. Wij zijn niet meer bang voor de dood en als wij realiseren en ook accepteren dat wij ook een deel van De Schepper de Almacht IN ons hebben.

Als wij verdrietig blijven houden wij onze geliefde die naar het LICHT gaan tegen. Zie de dood niet als een einde, geloof en vertrouw in het leven ZELF, wij blijven bestaan ook in andere Dimensies. Geloof ook dat je teruggaat naar het LICHT, daar zien wij weer onze geestelijke familie terug. Plaats je gevoelens terug IN je HART, dan ben je beschermd, dan verdwijnen ook je angsten. Wij waren van ons zelf afgekeerd en dus niet meer beschermd, daar zijn toen die angsten door ontstaan. Weet als wij een deur van angst dicht doen, gaat een ander bewustzijns deur IN ons open en dan geloven + vertrouwen wij weer in ons zelf.

Niemand is alleen, want iedereen heeft een Engelbewaarder die ons beschermt. Door beter te luisteren begrijpen wij beter, wat onze eigen levenslessen zijn. De duistere kant van ons leven is, dat iedereen bang is voor een lijdensweg en dit is ook begrijpelijk. Maar als wij geestelijk bewuster zouden zijn, dan leven wij niet in het duister, dan LEVEN wij hier OP Aarde in het LICHT en dan krijgen wij ook geen lijdensweg. Door angsten houden wij deuren van ons eigen hoge bewustzijn dicht. Begrijp dat de dood niet het einde is van ons. Door ANGSTEN sterven wij bijna iedere dag een beetje, daarom accepteer de dood, dit houden wij niet tegen, dit hoort bij het leven. Angst voor de dood ontstaat al van kind af aan, dan hebben wij geen geestelijke of spirituele kennis van onze ouders of opvoeders meegekregen en zijn deze mensen ook geestelijk onbewust gebleven.
De dood betekent een nieuw begin, als iemand heen gaat laat deze persoon alleen zijn Aards lichaam achter op Aarde. Dan hebben wij een licht lichaam nodig, dit zit al in ons Aards lichaam, is het voertuig terug naar het LICHT. Het loslaten van angsten voor de dood betekent werkelijk een innerlijke bevrijding.

Dromen over de dood symboliseert een geestelijke ontwikkeling. Via onze eigen hoge zelf bewustzijn worden wij bewust over geestelijke ontwikkeling. Vraag ook hulp aan je eigen engelbewaarder dan kunnen angsten genezen als wij begrijpen waar de wortels van onze onzekerheid vandaan is gekomen, want daar LIGT onze angst. Daardoor werden wij ''onbewust'' en keerde van ons zelf af en hadden toen geen ziels bescherming meer. Daarom keer ook weer terug naar je eigen HART dan zijn wij ook weer beschermd.

Wij hebben onze eigen vaste overtuigingen en ideeën, maar door een verandering kan onze hele wereld in elkaar storten. Vaak wordt het ons pas achteraf duidelijk waarom dingen moesten gebeuren. Iedereen gaat door een geestelijke bewustzijnsdeur, dit is nodig voor iedereen zijn eigen spirituele zielengroei. Als wij niet mee veranderen worden wij ziek, want dan moeten wij onze lessen op de harde en moeilijke manier leren. Negatief TRANSFORMEREN naar positief.

Door doodangsten ontstaat er apathie, deze angsten verkrampen ons van binnen. Daardoor ontstaat er ook ONGELOOF omdat er geen vertrouwen IN je eigen BRON is, en ook geen geloof + vertrouwen meer is IN de BRON en DE Schepper Zelf. De dood hoort bij het leven, is overgaan naar een ander geestelijk leven. Angsten verlammen, dan worden wij afgesneden van onze gevoelens en ook afgesneden van DE BRON = DE ALMACHT waar wij allen ook vandaan komen.

Zonder vertrouwen ontstaat er afasie, dit betekent dat deze mensen niet het vermogen of kracht hebben om deze onmacht te veranderen en te verwoorden. Deze mensen zitten gevangen in zich zelf, tracht dit verstandelijk te bevatten door weer te vertrouwen op je eigen OERSTERKE BASIS. Onbegrip en onmacht manifesteren zich in verdriet, boosheid, angsten en is gebaseerd op diep HART gevoelens van ons 'INNER KIND" die wij niet met woorden kunnen uitdrukken.

Nu kunnen wij veel meer bewerkstelligen en ook voor ons innerlijk kind, omdat er veel meer mogelijkheden zijn. Wij kunnen een spirituele healing doen en dit bewerkstelligen wij door een vergeving te doen voor onszelf.

ZEG 10 X IK vergeef mijzelf voor mijn angsten of ongeloof die ik niet meer wil.

Wij kunnen werkelijk een vergeving doen voor al onze problemen en voor onze eigen negatieve gedachtes.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

 
     
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.