Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar
www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 


Nieuwsbrief 57 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 2 januari 2006

www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl


Beste mensen,

Het nieuwe jaar weer begonnen en daarvoor de allerbeste wensen van mij voor 2006. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden.

StartSpiritueel bestaat inmiddels alweer zo'n 3 jaar en als webmaster heb ik dat met veel aandacht en passie gedaan. Eveneens een goede reden om weer eens andere dingen te gaan doen. In samenwerking met StartOpzoek, waarvoor ook de advertentie mogelijkheden voor StartSpiritueel zijn gemaakt, gaan we de linken op alle startpagina's ook automatiseren. Dit is al gedaan voor www.start-links.nl In de loop van het voorjaar zal dit project klaar zijn. Tot die tijd is het aanmelden van een link uiteraard nog wel mogelijk.

Hartelijke groet,

Peter Terpstra


Yourmandala.com / Multidimensional Art

On these pages I wish to share with you my pilgrimage through life using art as an expression of my Heart and Soul.

Creating images was the first area , where I learned about the Joy of making the Invisible Visible and not judging my own work.

It took me 44 years , the Book 'Drawing with Children : a creative teaching and learning method that works for adults , too' by Mona Brookes and my two teenage children as co-creators to get to this point of just doing it for.

Program for the Seminar 'Passion is Creation'

January 21, 2006 in Kona , Big Island

8.00 - 10.00 AM
Registration
10.00 - 10.30 Opening Ceremony - Kahuna Kalei'iliahi
10.30 - 12.30 Judith Moore on
Divine Alchemy - Unlocking the DNA Codes of Creation.
12.30 - 2.00 PM Lunch break
2.00 - 2.30 Music
2.30 - 3.33 Grandma Chandra on Love is All
3.33 - 5.30 Joan Ocean & Jean-Luc Bozzoli on
Dolphins, Portals and Star Beings
Including Jean-Luc's latest film
5.30 - 7.30 Dinner break
7.30 - 9.00 Trish Regan & Doug Hackett on
Be the Vision


Het eerste Shamballa Festival !
op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2006

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2006 zullen we voor de eerste keer het Shamballa Festival organiseren. Het festival begint 's zaterdags om 10.00 uur en eindigt zondag om 18.00 uur. Overdag zijn ze voorstellingen, workshops, demonstraties, kraampjes met producten, informatiestands, etc. Zaterdagavond is het tijd voor eten, kampvuur, ontmoeting, muziek en een drankje, en spontane momenten met de energieën.
Maaltijden, snacks en drankjes worden verkocht. Meegebrachte etenswaren en drinken zijn niet toegestaan.

Midden in de natuur...
Het festival wordt gehouden in 'Den Broam', een midden in de natuur gelegen huis in Buurse (bij Haaksbergen, ten zuiden van Enschede). Dit huis heeft verschillende ruimtes, slaapkamers, buitenterrein en kampeer-mogelijkheid. Je kan dus een overnachting in het huis boeken of de eigen tent meenemen. Het is ook mogelijk om één dag te komen.

Kennismaken met Shamballa...
De samenbindende factor is natuurlijk Shamballa. We willen graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Shamballa, maar ook laten zien dat je de energieën kan combineren met welke toepassing dan ook: remedies, massage, kristallen, yoga, noem maar op.

We nodigen je uit!
Als je bezoekers zo'n manier van omgaan met de energieën wil laten ervaren, kan je een ruimte huren voor één of meerdere dagdelen. De opzet is dat er in de meerdere ruimten tegelijk iets wordt aangeboden, zodat mensen verschillende workshops kunnen bezoeken en kunnen afwisselen.

Informatie, tips, ideeën
Voor vragen, tips, ideeën enzovoort bel je vanaf 2 januari op werkdagen tussen 16.00 en 17.00 uur met Krijn Koetsveld: 074-2509520 of mail je naar cobos@inn.nl

Websites
Informatie over het Shamballa Festival komt ook de websites www.cobos.nl en www.shamballa.nu beschikbaar.


Initieel zou ik een kort artikel schrijven over de Vitruviusman van Leonardo da Vinci, het is een uitgegroeid tot een soort special die getuige is van een reis door het land van de grootmeester. Door middel van zijn schilderijen, bouwwerken en tekeningen leerde ik de man wat dieper kennen en zo ook meer waarderen. In deze special vind je daar enkele indrukken van. Ik raad je aan om de artikelen in volgorde te lezen zodat je niet voor onbekende begrippen komt te staan.

Over da Vinci valt nog zo ontzettend veel meer te zeggen dat er een apart deel is besteed aan verwijzende hyperlinks. In ieder geval meer dan voldoende om de digitale Leonardo-honger te bevredigen. Je vindt er zelfs volledige online musea waar je van achter je computerscherm kunt genieten van de restanten van de kunstenaar en visionair.

Verwacht overigens niet veel Dan Brown-verwijzingen. Deze reeks gaat hoofdzakelijk over leven en werk van de renaissanceman. Enkele van zijn kunstwerken worden besproken en ontleed. Links en rechts kun je misschien ook iets oppikken van Sacrale Geometrie, voor elk wat wils, maar weinig Dan Brown. Daar zijn al plaatsen genoeg voor en zoveel had The Da Vinci Code nu ook weer niet met da Vinci zelf te maken. Hoe dan ook, veel lees- en kijkplezier!

Benieuwd geworden? Klik HIER voor de da Vinci special!


Laatste advertentie geplaatst op: StartSpiritueel
 • astrologie en healings consulten/ spirituele ontwikkelings cursussen
  • Al meer dan 15 jaar heb ik een praktijk waar ik Astrologie gebruik als basis. De horoscoop kun je zien als leidraad voor jou levenspad. Dus zit je met balangrijke levensvragen dan kun je met een geboortehoroscoop antwoorden vinden. Daarnaast geef ik healings d.m.v. energie overdracht. Live of via foto's. Ook organiseer ik diverse spirituele cursussen, O.A. Godinnen in de vrouw, vrouw en spirituele overgang, spirituele ontwikkeling en astrologie. Die cursussen geef ik ook in weekeinden of soms speciale locaties in het buitenland. Verder werk ik met kruiden, bach remedies, tarot, paragnostische waarnemingen, gipsafdrukken van lichaam en het naar intiuitie beschilderen; yvonneweeber@xs4all.nl
 • Diksha Mantra Chakra en Satsang workshop
  • Zondag 29 januari organiseert Deep/Bhakti Music een Diksha Mantra Chakra en Satsang workshop in Amsterdam (Watergraafsmeer - Betondorp) Aanvang 13:00 uur Graag vooraf aanmelden. Meer info op www.bhakti.nl of 06 - 17278519; mukti@wanadoo.nl
 • Mantra Meezingconcert in Eindhoven
  • Op 8 januari geeft Deep een Mantra Meezingconcert in Eindhoven in centrum Aquamarijn Stratumse Dijk 57 Aanvang 19.00 uur Entree 7,50 Kaarten verkrijgbaar in Aquamarijn Meer info op www.bhakti.nl of 06 - 17278519; www.bhakti.nl
 • De Vier Inzichten
  • Wees onberispelijk in je woorden, Vat niets persoonlijk op, Ga niet uit van veronderstellingen en Doe altijd je best. Deze 4 simpele, maar zo doeltreffende Inzichten van de Tolteken vormen de basis voor de healingtrajecten die René Nagtegaal aanbiedt. De kennis van de Tolteken komt voort uit dezelfde wezenlijke waarheid waarop alle heilige esoterische tradities over de hele wereld gebaseerd zijn. Men kan de Tolteekse wijsheid het beste omschrijven als een wijze van leven die opvalt door een directe toegang tot geluk en liefde. Voor meer informatie kijk op www.devierinzichten.nl of mail naar info@devierinzichten.nl
 • The Work of Byron Katie
  • The Work of Byron Katie is een eenvoudig en radicaal proces, met als resultaat vrijheid en geluk ongeacht de omstandigheden. Tijdens deze dag leer je the Work toepassen op je relaties. Het resultaat is dat je bij iedereen vrij en gelukkig kunt zijn. Zondag 15 januari van 10.30 tot 17.00 in Amsterdam, Vlaardingenlaan 9. Meer informatie The Work of Byron Katie www.viervragen.nl en www.thework.com


De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd:
 • LichtEngelen. Spirituele website met een basis wat belangrijk is en wat je goed kan gebruiken bij je spirituele zoektocht. Het helpt je inzicht krijgen in jezelf en ook in het spirituele.
 • De Kabbalist. Het verhaal van Chaim Vital, de man die de geheimen van de kabbala ontsluierde.
 • ArtDezign. Alles over Zandcirkels en hun energie door Richard van Rijswijk, Heilige Geometrie en Drunvalo Melchizedek.
 • Audarya Dhaam tempel (ISKCON Rotterdam) om kennis te maken met bhakti yoga, mantra meditatie, vegetarisch koken, etc. Een ruim aanbod in lezingen, cursussen, etc. Er is een ruim assortiment spirituele boeken verkrijgbaar.
 • Door mij gefotografeerde Orbs, hemelenergieën en je kunt er een tarotreading laten doen. Klik hier voor Reiki en Prana healing, tevens Reiki cursus.
 • Schoonheidssalon Laminaria. Ook het adres voor reiki en/of een Bachbloesemtherapie.
 • Aquariusage.coM. Nieuws artikelen voor meer bewustzijn.
 • Paranormaal beurs Namaste Zoetermeer, 800m2 beursruimte met een diversiteit aan paranormale disciplines en alternatieve geneeswijzen.
 • Karunika. Vedisch spiritueel centrum in Amsterdam. Voor diverse massage's en behandelingen. Karmavrije vegetarische snacks en drinks. Ook zaalverhuur voor therapeuten, masseurs etc.
 • Mijn Regenbooghart. Mooie verhalen en gedichten ivm spirituele bewustwording... Uitleg over enkele energetische geneeswijzen (healing, SAM, bloesemremedies, IET) Mogelijkheid tot individuele coaching door holistisch spiritueel psychotherapeute.
 • Nieuwe Vleugels...Praktijk voor spirituele begeleiding, therapie en healing in Liempde (tussen Den Bosch en Eindhoven).

Start Spiritueel is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van new age, reiki, workshops, healing, bewustwording, ontplooi-ing, groei en zelfontwikkeling. Op weg naar een nieuw spiritueel bewustzijn.
Start Kunst is een Banner StartPagina met heel veel linken op het gebied van schilderkunst, beeldende kunst, fotografie, cursussen, kunstnieuws, galeries, kunstwerken, kunstagenda en exposities.
Start Schrijven is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van schrijven, dichten, verhalen, gedichten, proza, poëzie, columns, artikelen en verder alles wat met schrijven en schrijfkunst te maken heeft.
Start-Single is een Banner StartPagina voor singles: een overzicht van linken van en voor singles. Alleenstaanden activiteiten, dagtrips, events, informatie, nieuws, dating, vakantie, weblogs, reizen en coaching. Kortom alles wat alleenstaanden interesseert.
Start Winkels is een Banner StartPagina voor winkels, leveranciers, kleine zelfstandigen, detailhandel, aanverwante diensten en producten (o.a. bloemen en tuinen, kleding, boeken, computers, hobby, voeding, wonen, muziek en hun klanten.

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van Start-Single: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website,

Webmaster StartSpiritueel


 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.