Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 

Nieuwsbrief 32 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 22 oktober 2004

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl

Beste Afgezanten van het Licht,

Zo wil ik deze keer met de nieuwsbrief beginnen met als bijgaande tekst: de epiloog uit het boek van Barbara Marciniak "Onze levende bibliotheek: Aarde. Ook voor mij geldt, dat loslaten en nieuwe leercyclussen aanvaarden niet altijd te voorspellen is en zeker niet altijd te volgen.

Wees erop bedacht dat zelfs in de nieuwe denkbeelden die je begint te begrijpen, structuur en beperking voorkomt. Niettemin geeft elk nieuw "waagstuk" dat je onderneemt je een nieuw perspectief op de toppen van je bestaan terwijl goddelijke leerstellingen zich vandaag in jouw hele eigen versie van het leven uitspelen. Vraag jezelf af welk hoofdstuk er afgesloten wordt als je dit deel van je leven bekijkt, dit moment van het steeds uitdijende nu. Wat heb je ondernomen dat je naar precies dit moment in de tijd heeft gebracht om het leven verder te ervaren? Inspireer jezelf om verder het moment in te gaan door oude ontdekkingen los te laten, en tot in je kern van je wezen te vertrouwen dat er een nieuwe leercyclus wacht. Ga voorwaarts vrienden, en verhef je hart. Leer op je eigen manier het verleden in te gaan door het voortdurend uitdijende, spontane, synchrone moment. Een nieuwe cyclus van bestaan wacht jullie. Gebruik het gereedschap van de gedachte om je te leiden op de nieuwe supersnelweg van het bewustzijn. Geen enkele technologie zal ooit jullie eigen biologisch/spirituele wezen overtreffen. Velen van jullie zal deze tijd misschien verdrietig stemmen naarmate het "loslaten" een steeds grotere uitdaging vormt. Naar beste vermogen hebben wij de sleutels van bewustzijn aangereikt om deze tumultueuze tijden in je eigen leven en dat van Aarde te overleven. Dat jullie in wijsheid mogen groeien en bloeien.

Jullie onzichtbare vrienden en collega's in het onbekende,

De Pleiadiërs ( dat laatste woord kent Microsoft Word nog niet)


Voor mij is StartSpiritueel ook een voortdurende uitdaging, leerproces en zeker ook de vraag waar behoefte aan is om nieuwe informatie en websites te vergaren en in te delen. Vanaf het begin was het "Community-idee" erg belangrijk met juist het oog op de éénheid en Vereniging binnen spiritualiteit. Daarom heb ik een MSN Forum opgestart voor de bezoekers van StartSpiritueel. Het doel is niet zozeer een spiritueel forum te zijn (want die zijn er genoeg - zie diverse forums ), maar juist een ontmoetingsplaats om contacten te leggen binnen de website zelf. Hoe dit verder zal uitgroeien is voor mij ook een vraag, maar wel een nieuwe uitdaging.

Ik nodig jullie daarom uit een bezoek te brengen: http://groups.msn.com/StartSpiritueel


Onlangs was ik zelf ook op zoek binnen StartSpiritueel en kwam uiteindelijk terecht op een overzichtspagina met een agenda, die regelmatig wordt bijgehouden. Dat bracht mij op het idee hier een overzicht van te maken per provincie, regio, stad. Ik heb hier al een aantal agenda's aan toegevoegd. Iedereen met een aparte agenda pagina, die regelmatig wordt bijgehouden, kan deze link aanmelden. Vermeld er dan een korte omschrijving en provincie, regio of stad bij.

Ik hoop dat velen hiermee de weg naar een cursus, lezing of workshop zullen vinden.

Groet,

Peter / StartSpiritueel


De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd en hieronder speciaal geselecteerd:
  • Cirkel van liefde. Goddelijke energie wordt via mijn handen naar u gestuurd. Blokkades worden opgeheven. Beelden en boodschappen vergezellen de healing. Als "trainings" vorm geef ik Reiki door, in al zijn eenvoud. Mikao Usui is mijn Gids.
  • MULIOSZO. Anja van der Veen-Onstwedder. Natuurgeneeskundig specialist, Iriscopist, Verzamelpuntcorrectietherapeute, Urineanalyse, Ontstoring en Ontzuring, Bioresonantie en Chromotherapic Flowers.
  • Auris organiseert workshops: Bouw je eigen sjamanentrommel/djembé, drumcircles, drumverhuur, reparaties, import trommels, Native American Flutes en Oorkaarsen. Verder Informatie over sjamanisme trommelbouw, en kruiden.
  • Informatie site over reiki bij Irene. Praktijk aan huis gevestigd in Heerhugowaard.
  • Makia, het centrum voor persoonlijke groei en verandering, is gericht op het geven van ondersteuning aan mensen die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Er wordt gewerkt op mentaal, lichamelijk, emotioneel of spiritueel niveau.
  • Goudenregen: gesprekstehrapeuten en magnetiseur. Er zijn dingen tussen hemel en aarde die wij als mens nooit kunnen begrijpen. Het magnetiseren of helen met de handen zal nooit wetenschappelijk verklaard kunnen worden.
  • Reiki Nijmegen. Mooie site met veel informatie over reiki, paranormaal, aura's, chakra's en nog veel meer. Reiki cursussen en paranormaal consult.

Oproep aan iedereen, die deze nieuwsbrief leest. Heb je in je familie, bij je vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit: mail dan de link van StartSpiritueel door. Dit kun je heel eenvoudig doen met de volgende link. Dank voor de moeite en daarmee help je StartSpiritueel te groeien.
De mailinglist van de drie Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link, mail deze dan naar info@a-tzi.nl of bezoek de site en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel!!

Tot ziens op de website,

Redactie van StartSpiritueel

www.startkunst.nl - www.startschrijven.nl

 

 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.