Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 

Nieuwsbrief 50 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 22 augustus 2005

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl

Beste mensen,

Met de vakantie weer bijna achter de deur hierbij weer een nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrieven zijn dan weer vanaf 2 september iedere twee weken te bewonderen. Ik hoop dat iedereen al dan niet van de zon heeft genoten, die zich helaas vaak genoeg heeft schuil gehouden. Voor mij was het ook een zomer met avonturen en belevenissen en ondervonden dat een workshop ook gewoon op straat zelf ligt. Daar hoef je dus niet altijd een dure workshop voor te volgen.

Het volgende bericht stuurde ik onlangs naar de nieuwswebsite: www.nu.nl Helaas kreeg ik daar geen bericht van terug.

Tiende planeet,

Volgens bronnen uit de wetenschap over de Sumerische Kleitabletten en andere literatuur op dit gebied is het bestaan van een Tiende Planeet al veel langer bekend en beschreven. Volgens deze gegevens draait deze planeet een veel langere baan om de zon dan de andere voor ons bekende planeten. Meer betekend is dat deze Tiende Planeet een andere draairichting heeft.

De NASA zegt nu, dat ze deze planeet al in 2001 heeft ontdekt en komt nu met het verhaal dat ze met een telescoop de planeet nu wel beter kan zien en onderzoeken.

Als je het voorgaande met elkaar in overweging neemt, kan de NASA dit feit ook niet meer ontkennen, omdat deze planeet zich in zijn tegenoverliggende baan richting de aarde beweegt. Dat betekent: dat straks steeds meer mensen met kleinere telescopen deze planeet kunnen waarnemen en sterker nog: dat we over een aantal jaren tijdelijk een tweede maan met het blote oog kunnen aanschouwen. Dat zou vanuit een romantisch idee overigens ook wel aardig zijn.

Ik wil echter niet ingaan op de consequenties hiervan, maar feit is wel dat veel mensen hiervan op de hoogte zijn. Jammer dat het algemene nieuws hier niet zo goed van op de hoogte is en er niet over schrijft.

Bronnen zijn er genoeg te vinden op internet en bijvoorbeeld het boek van Zecharia Sitchin: de Twaalfde Planeet

Of het klopt weet ik niet, maar denk dat de mogelijkheid dat het gaat gebeuren zeker aanwezig. Vandaar het artikel van www.niburu.nl hieronder afgedrukt.


N i b u r u Artikel

Nieuwe of toch oude planeet in ons zonnestelsel?
Niburu is op dit moment misschien wel het meest besproken onderwerp in de wereld van de wetenschap, astronomen en de wereldregering.

Professor Zecharia Sitchin wordt door velen beschouwd als de grootste historicus aller tijden. Zijn boeken "the earth cronicles" worden op een aantal Amerikaanse universiteiten onderwezen en zijn in dertien talen vertaald. Zecharia Sitchin is expert op het gebied van sumerische kleitabletten. Stichin zijn belangrijkste ontdekking is dat onze planeet sinds 450.000 jaar meerdere malen bezocht werd door de Annunaki (zij die van de hemel naar de aarde zijn gekomen).

Er is een lijst van de Sumeriers van wat zij allemaal hebben uitgevonden, dit is een soort opsomming van onze beschaving. Ze bedachten het schrift, het schoolsysteem, het tweedekamer stelsel etc. De Sumeriers zeggen dat deze beschaving hen was bijgebracht door wezens die vanuit de hemel op de aarde waren beland. De Annunaki (ook wel reuzen genoemd) zijn de bewoners van de planeet Niburu, de tiende planeet binnen ons zonnestelsel. Iedere 3600 jaar komt deze planeet met haar ovale baan om de zon, dicht bij ons in de buurt. Uit de kleitabletten blijkt dat de mensheid door de Annunaki naar hun beeld en gelijkenis gecre?d is. Zecheria Stichin heeft echter nog nooit officieel een datum genoemd voor de terugkeer van Niburu. Toch lijkt hij er van overtuigd dat Niburu nabij is. De terugkeer van Niburu zal voor velen een nieuw begin betekenen.

In het jaar 1987 heeft de NASA een officiële aankondiging gedaan over het bestaan van een nieuwe planeet. Op 7 Oktober 1999 ontdekte een Britse wetenschapper de tiende planeet. Dit concludeerde hij naar het bestuderen van 13 kometen wiens banen verstoord waren door nog een grote onbekende planeet in de baan rond onze zon. In de Science Journaal heeft de Nederlandse astronoom 'Govert schilling' een artikel geschreven die zo begon: "koers komeet duid op mysterieuze planeet" Discovery news melde op Juni 2001: Large object discovered orbiting sun.

Wetenschappers in Rusland hebben in 2000 bijeenkomsten gehouden waar werd gediscuteerd over de planeet deze was ontdekt door 1 van Ruslands grootste observatorium. Dit leidde tot het 2003 probleem. Top officials stelden een commissie samen om het (probleem) te onderzoeken. Dr. Dmitriev toont aan dat alle planeten in ons zonnestelsel opmerkelijke veranderingen ondergaan. Zoals:

Mars : de atmosfeer is aanzienlijk dikker geworden (twee keer zo dik)
Maan : begint een atmosfeer te krijgen samengesteld uit natrium. Dr. Dmitriev verklaard: "rond de maan bevindt zich een 6.000 km dikke natrium laag, deze laag is nog nooit eerder gemeten. De laag is nieuw.
Aarde : in bovenste laag van de atmosfeer begint zich HO gas te vormen, gas hoort hier in deze hoeveelheid helemaal niet voor te komen.
Venus : duidelijke stijging in lichtsterkte en helderheid.
Jupiter : grote energie uitstoot dat een ge?iseerde stralingsbuis kunnen waarnemen welke gevormd wordt tussen haar maan IO. Deze energiestraal is recentelijk gefotografeerd.
Ook is het magnetische veld meer dan verdubbeld.

Onderzoeken geven aan dat Uranus en Neptunes recentelijk een poolshift hebben ondergaan. Toen de Vogager 2 Uranus en Neptunes passeerde bleek dat de noordelijke en zuidelijke magnetische polen verplaatst waren. Na metingen kwam naar voren dat de polen 40 tot 50 graden verschoven waren. Dit is een aanzienlijke verandering t.o.v de roterende pool.

De terugkeer van Niburu en de effecten van deze verschijning zijn uitgebreid terug te vinden in onze geschiedkundige geschriften. De bijbel, Hopi legendes, Maya overlevingen, Sumerische geschriften etc. Ze beschrijven allemaal drie dagen duisternis. Dit wordt verklaard door enorme zwaartekracht effecten van het magnetische veld van de planeet Niburu op de aarde. Deze effecten zorgen ervoor dat de rotatie van de aarde ongeveer drie dagen stopt. Het mag wel duidelijk zijn dat we hier over een enorme planeet praten. De effecten van zwaartekracht en de magnetische velden van deze planeet zijn enorm, de oppervlakken van andere planeten wordt compleet verstoord als Niburu passeert.

Over de hele wereld maken we groeiende verstoringen in de weerpatronen mee, waardoor oogsten mislukken. De activiteit van de vulkanen heeft sterk toegenomen. Aardbevingen komen vaker voor en zijn zwaarder, 7.0 op de schaal van richter.De rotatie van de aarde is langzaam aan het vertragen, de zeespiegel stijgt, bossen sterven af. Veel diersoorten worden inmiddels met uitsterven bedreigt. Ziektes en bacteri?heersen over onze planeet.

Kortom aanwijzingen voor mogelijke terugkeer van Niburu zijn er in overvloed te vinden in ons dagelijks leven. Wordt het niet eens tijd bewust te worden van de tijd waarin we leven??????

Waarom houd de media en politiek dit voor ons verborgen????

Stel je nou eens voor dat dit daadwerkelijk naar buiten komt (leven op een andere planeet die naar de aarde komt) dan valt de hele wereld zoals die ons voorgelegd wordt ineens voor al deze mensen in duigen. Alle wereldleiders verliezen hun machtspositie omdat hun universele en natuurlijke kennis ontbreekt. Het gaat uiteindelijk allemaal om macht en geld. En de rijkswetenschap, wereldleiders brengen dit niet naar buiten omdat ze bang zijn voor massa hysterie". Wij en velen met ons wereldwijd brengen deze onderwerpen naar buiten omdat iedereen recht heeft op de waarheid.

Bron: http://www.niburu.nl/

http://www.nasa.gov/vision/universe/solarsystem/newplanet-072905.html

http://www.seriewoordenaar.nl/seriewoordenaar/content/lees.asp?InleidingKey=71

http://www.dcca.nl/art/planeet12-nl.htm


Epiloog 1: www.orfilan.nl

Dit korte stukje hieronder is opgeschreven begin 1984. In de tien jaren daarop volgend heb ik sporadisch verder geschreven. De laatste jaren is het verhaal overgegaan in een ander verhaal. Het verhaal van Kivar in het epos van Eichilos, wat in wezen antwoord wil geven op het eerste verhaal. Waar ik mij over verwonder is de vraag wat "echt" of "onecht" is in dit leven. Wat zogenaamd "echt" is, blijkt voor mijn gevoel niet zo te zijn en daarbij mijn eigen spiegel op de wereld niet vergetend. Zo is mijn eigen bijgaande verhaal in mijn herinnering wel "echt". Of dat uiteindelijk wezenlijk belangrijk is, laat ik in het midden. Spiritualiteit en/of "het leven" is vaak ook humor en soms anders zoals het zich in de zgn. werkelijkheid afspeelt.

Ik heb veel over deze mogelijkheden nagedacht, maar nu ik jullie ontmoet gaat dat boven mijn verstand. Wie zijn jullie?

"Dat is moeilijk te zeggen. Wij zijn personificaties van wat eens was en wat hopelijk (zelfs wij hopen dat) eens zal zijn. Een soort tussenvorm. Je kunt ons misschien vergelijken met sommige overleveringen van indianen of zigeuners in vroeger tijd. Een realiteit, hoewel dat voor hen zelfs niet altijd een realiteit in aardse vorm was".

Je spreekt een beetje moeilijk.

"Ja voor ons is spreken en uitleggen moeilijk, omdat wij niet van deze wereld zijn. Wij komen en gaan, maar zijn in dat opzicht essentieel voor jullie; hoewel veel van jullie soort dat misschien niet eens waard zijn. Zonder ons zouden jullie niet kunnen overleven".

Ja dat begrijp ik, maar waar leven jullie dan?

"Nou wij leven in een andere wereld dan jullie; hoewel van dezelfde hoedanigheid toch in een andere dimensie en leiden daar een soort zwerversbestaan, omdat dit noodzakelijk is voor jullie voortbestaan. Wij ruimen de troep op van jullie, snap je"?

Dit zei Julio met zo'n ernst alsof ik mijzelf schaamde voor alles wat er in deze wereld voor narigheid was.

"Ook wij zoeken, anders dan jullie naar een formule voor de overgangsvormen tussen hier en bij jullie, die voor ons heel gewoon, maar voor jullie stervelingen nog lang niet mogelijk is".

Hierna volgt een verhaal, misschien niet helemaal goed geschreven of bij het eerste lezen ervan niet geheel duidelijk, maar wel van een schoonheid - althans zo is het beleefd - waarvan de glans alleen nog maar gevoeld kan worden in een traan van ontroering en herinnering. Dit is voor mij de enigste, maar wel ultieme belofte voor de komende transformatie: een nieuwe dimensie in een andere tijd en een andere wereld. Een verhaal over leven en dood, door elkaar heen en zich tegelijkertijd afspelend in een materiele wereld zoals de onze en in vele andere dimensies.

Wat eens opgeschreven is, zal ik later in het "lege Boek" van Kivar worden gepubliceerd. Van het begin tot het einde en dan vervolgend. Nu zijn deze woorden, die volgen alleen nog duidelijk voor mijzelf.De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd:
  • Het Reiki Huys: voor innerlijke rust en bewustwording. ontmoetingsplaats voor iedereen die zichzelf wil verdiepen, een fysieke kwaal of onbalans in het lichaam wil transformeren en daardoor wil groeien.
  • De Zilverster, Praktijk voor Zijnsoriëntatie. Voor meditatie, energetisch lichaamswerk, levensvragen, omgaan met stress, coaching en begeleiding. Van Peter Hofstee, Zijnsgeoriënteerde therapeut en coach i.o.
  • Zwangerschapscoaching begeleidt vrouwen (zowel individueel als tijdens een cursus) om tijdens hun zwangerschap in hun eigen kracht te gaan staan en zo te komen tot een fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid.
  • Rebalancing, een dynamische vorm van lichaamswerk die je leert ervaren wat er is. Het geeft bewustzijn op ingesleten patronen die je levenshouding bepalen en je beperken. Rebalancing helpt je weer te leven en keuzes te maken vanuit vrijheid.
  • Reiki Website. Door het geven van Reiki cursussen willen we een bijdrage leveren aan meer harmonie, liefde en begrip in de wereld. Het doel is diegenen te dienen, te leren en te coachen, die hun grenzen willen verkennen en doorbreken.
  • Poppihex verzorgt een zeer kleinschalige tarotcursus van maximaal 6 leerlingen en geeft informatie over de neofieten-opleiding van de Witte Wyven Witchcraft die schriftelijk gevolgd kan worden of in een coven inUtrecht, Rotterdam en Gorkum.
  • Reiki praktijk Eveline en Rene , Heerlen, zuid-Limburg.
  • Op zoek naar een alternatief hulpverlener of therapeut? Ga dan naar http://www.alternatievehulpverleners.nl
  • Marja My Lotus. O.a Mediteren, Kaartleggen, Psychometri, Reiki. In dit alles geef ik cursussen en consulten.
  • Alinde ondersteunt is een praktijk voor alternatieve ondersteuning en coaching.

Start Spiritueel is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van new age, reiki, workshops, healing, bewustwording, ontplooi-ing, groei en zelfontwikkeling. Op weg naar een nieuw spiritueel bewustzijn.
Start Kunst is een Banner StartPagina met heel veel linken op het gebied van schilderkunst, beeldende kunst, fotografie, cursussen, kunstnieuws, galeries, kunstwerken, kunstagenda en exposities.
Start Schrijven is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van schrijven, dichten, verhalen, gedichten, proza, poëzie, columns, artikelen en verder alles wat met schrijven en schrijfkunst te maken heeft.
Start-Single is een Banner StartPagina voor singles: een overzicht van linken van en voor singles. Alleenstaanden activiteiten, dagtrips, events, informatie, nieuws, dating, vakantie, weblogs, reizen en coaching. Kortom alles wat alleenstaanden interesseert.
Start Winkels is een Banner StartPagina voor winkels, leveranciers, kleine zelfstandigen, detailhandel, aanverwante diensten en producten (o.a. bloemen en tuinen, kleding, boeken, computers, hobby, voeding, wonen, muziek en hun klanten.

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van Start-Single: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website,

Webmaster StartSpiritueel


 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.