Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
Nieuwsbrief 75 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 23 september 2006
 
www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl  
 
   
 
Geplaatst 1314 spirituele links in Regio en onderwerp. Meld hier je link aan
 
Geplaatst 417 spirituele artikelen. Plaats hier een artikel
 
Geplaatst 937 advertenties in Regio. Plaats hier een advertentie
  Nieuwe linken Nieuwe artikelen op StartSpiritueel

Mamasch, praktijk voor kinesiologie
De praktijk voor toegepaste kinesiologie MAMASCH in Assen. Wij geven ook cursussen TfH Touch for Health, Stress Release, Woordblind en Leefblind, en workshops voor hypersensitieve mensen, zowel jong als oud, i.s.m. stichting de HEmEL.

Informatie
Mijn werk als medium en magnetiseur en mijn ervaring met borstkanker (ervaringsdeskundige). Voor alle vragen waar je mee zit en een gesprek bel: 0900-5888907. Verder staan er links op naar groei en spirtiueel bewustzijn.

Reiki, Trancehealing, spiritualiteit
Een site vol informatie over Reiki, Trancehealing, spiritualiteit, bewustzijn, kaartjes trekken en nog veel meer.

Kanker: voeding, vechten, veranderen
Een website die het totaalproces van kanker weergeeft. Na kanker mijn ontwikkeling tot spirituele coach. Met al je zorgen en vragen kun je me bellen: 0900-0401146 (80 cpm)

Time2Relax voor ontspanning
Time2Relax voor ontspanning in deze haastige tijd. Op zoek naar een lekkere ontspanningsmassage, Reiki of Hotstone massage? Time2Relax bied het u!

Boeddha beelden
Phoenix Decorations is producent en groothandel in Boeddha-beelden, van kleine tot hele grote beelden!Ook voor particulier! Unieke beelden ,echt de moeite waard eens te kijken!

Transpersoonlijke praktijk Groningen
Transpersoonlijke therapie geeft een nieuw perspectief door het onderzoeken van uw werkelijkheid; dit betekent een luisterend oor zonder oordeel vooraf.

Cursussen Spiritualiteit Groningen
de Ruimte biedt u de mogelijkheid om een ervaringsgerichte, innerlijke ontwikkelingsweg te volgen: van bewustwording naar spiritualiteit naar mystiek.

Panta Rei Limburg
Panta Rei Limburg is een praktijk voor Reiki, Wellness Massage, Hotstone Massage en Personal Coaching.

spiritueel centrum
Centrum de Blauwe Roos is een spiritueel centrum aan de rand van Eindhoven. De doelstelling van het centrum is het uitdragen van boodschappen, door middel van lezingen en workshops, die opbouwend en vormend zijn in het leven van alledag.

Lichaamswerk, bewustzijn en ontspanning
Praktijk voor Holisitic Pulsing Voor bewustwording, ontspanning, opheffen van blokkades en laten stromen van energieën.

De praktijk voor Reiki in Haarlem
Reikimaster met ruime ervagin nodigt je graag uit voor een reiki behandeling. Ervaar de rust en de stilte in jezelf, neem nieuwe energie op en maak nieuwe keuzes..

site van het heksencafe in Zwolle
Site met allerleiinformatie over het heksencafe in zwolle, en heksenrij en wicca in het algemeen. We hebben ook een gezellig forum.

Reiki Praktijk Balans te Soest
Kijk op de site wat Reiki (en kleurentherapie )voor jou persoonlijk betekenen kan! Wees welkom. voor behandelingen en cursussen.

Reiki behandelaar in Dordrecht
Healingangels.nl is een site in opbouw met als kern Reiki volgens het Dr. Mikao Usui principe. Ook andere geneeswijzen zullen worden toegevoegd, echter alleen wanneer bewezen is dat deze daadwerkelijk doen wat ze beloven. Erg kritisch dus.

De Kristallen schedels nodigen je uit!
Kristallen Schedels komen 'samen' naar je toe! 3-daags festival van 13-15 oktober te Rilland-Bath, Zeeland Met Internationale sprekers/carekeepers, workshops, lezingen, privé-sessies en meer. Info en tickets: info@ crystalskullevents.org

Spirituele- Energie
Rainbow-vzw wil een oaze zijn waar de zoekende mens een Regenboogbrug vindt aan betaalbare prijven voor zijn persoonlijke ontwikkeling. Coaching Spiritueel wegwijs- Géometrie-kristallen- Bio-saneren-opleiding-Spiritual-Art

De wet van Manifestatie

Ik heb onlangs een interessante ontdekking gedaan met betrekking tot de Wet van Manifestatie, die ik graag wil delen, omdat ik denk dat het een ontdekking is waar meer mensen iets aan kunnen hebben.

De wet van manifestatie luidt: Alles waar je aan denkt, waar je over praat, waar je aandacht aan schenkt, moet zich manifesteren. Heb je die wet eenmaal door dan is het heel makkelijk om je droomhuis, je droombaan of wat je maar wilt te manifesteren. Er zijn echter een aantal aandachtspunten.

Je moet het gevoel hebben dat je recht hebt op dat droomhuis, dat je het waard bent. Wanneer je denkt: daar heb ik geen geld voor; al werk ik nog zo hard, dat lukt nooit; waarom zou het universum mij een droomhuis schenken, daar ben ik niet goed genoeg voor et cetera dan zal het universum je droom niet manifesteren. Kortom, je moet tot in het diepste van je wezen voelen dat je je droomhuis waard bent en dat je er recht op hebt. Voor het universum is het niet moeilijk om je droomhuis te manifesteren, maar jij moet wel openstaan om het te kunnen ontvangen. Veel mensen denken dat ze voor dat soort luxe hard moeten werken. Dat is niet zo. Het is een kwestie van vragen en het universum gaat aan de slag om je wens te verwezenlijken. Je moet er wel in geloven en er vertrouwen in hebben. Dat vind ik nou zo moeilijk.

Nu ben ik uiterst goed in het manifesteren van spinnen. Ik loop door mijn huis en speur de muren af, want ik weet gewoon dat er weer zo’n enge dikke rondloopt.

Nu had ik er pas nog 2 achter elkaar. Dat ging zo. Er zit een dikke spin in de keuken. Ik denk bij mezelf “die is niet alleen, die zijn met zijn tweeën.” En ja hoor, de volgende dag kwam ik nummer twee tegen. Ik wordt daar kriebelig van, want ik heb het niet zo op spinnen. Had ik maar gedacht: “Zo, dat hebben we ook weer gehad!” Maar nee, ik dacht: “Straks lopen ze nog door mijn slaapkamer”. Tot nu toe ben ik in dit huis alleen spinnen beneden tegengekomen, nog nooit boven. De volgende dag, ’s avonds, grote dikke spin op mijn slaapkamer! Ik bedacht me dat ik toch wel uiterst bedreven ben in het manifesteren van spinnen, waarom lukt bijvoorbeeld een zak geld dan niet? En ik kreeg antwoord. Eigenlijk meer vraag. De vraag luidde: “Hoe voel je je wanneer je die spin aan het manifesteren bent?” Mijn antwoord: “Angstig!” En gelijk daarop realiseerde ik mij dat ik er wel de hele dag mee bezig ben, met dat speurend rondkijken en er de hele dag aan denk. Vervolgens bedacht ik dat wa!
nneer ik de hele dag aan een zak geld zou denken, ik misschien die zak geld zou manifesteren. En toen viel het kwartje. Ik weet het zeker dat er binnenkor weer een spin door mijn huis wandelt. Ik speur, ik kijk zoekend rond, want ik ben er absoluut zeker van dat er zo weer een door mijn huis loopt. Daarop volgde een soort kosmische bevestiging: “Dat gevoel van zekerheid, voel dat wanneer je aan een zak geld denkt en die zak geld zal zich manifesteren.”

Dat leek mij niet zo moeilijk. Het viel echter niet mee. Hoe ziet een zak geld eruit? Een spin kan ik moeiteloos visualiseren. Een zak geld bleek wat moeilijker. Het is me al vaker opgevallen dat er wat mij betreft meer energie zit aan negatieve zaken, omdat ik daar een soort zekerheid bij voel. Je zegt tegen jezelf: “Het zal toch niet waar zijn…” en je voelt een soort zekerheid dat het helaas wel waar is. Positieve gebeurtenissen daar hoop ik wel op, maar nooit al te hard, want het zou op een teleurstelling kunnen uitdraaien. Gelukkig heb ik daar iets op gevonden. Ik oefen me nu in het manifesteren. De oefening bestaat hieruit dat je ’ s avonds 5 dingen opschrijft om te manifesteren. Dit zijn gewoon 5 dingen waarvan je verwacht dat ze die dag gaan gebeuren. Ook dat viel niet mee. Want de meeste dingen heb je zelf in de hand. Ik kook het avondeten zelf. Dus is dat wel een gebeurtenis om de manifestatie van te verwachten? Het haalt het naar mijn idee niet bij de manifestatie !
van een goed gevulde zak met geld. Maar echt, probeer het maar. Bedenk 5 dingen die je gaat manifesteren en voel die zekerheid. Die zekerheid is niet zo moeilijk om te voelen bij dingen die je toch zelf moet doen. En hier komt dan de clou: je manifesteert alles zelf. Of het nu gaat om een zak geld, een spin of een droomhuis.

Ik heb dit een tijdje gedaan en mijn eerste lijstje zag er zo uit:

Kop koffie (drink ik altijd ’s ochtends)
Schone badkamer
Schone gang en trap
Tostie (’t was een maandag en het oude brood moet op)
Gebakken aardappeltjes (die had ik nog liggen en moesten ook op).
Alles moeiteloos gemanifesteerd, zelfs die schone badkamer.

Nu denk je vast, maar dat was niet zo moeilijk. Nee, dat was het ook niet. Maar ik kreeg er wel het gevoel van dat ik positieve gebeurtenissen KAN manifesteren. Het is positieve indoctrinatie van je Ku, je Lager Zelf.

Na een week 5 dingen per dag moeiteloos gemanifesteerd te hebben, ga je hier mee door, maar dan voeg je van tijd tot tijd iets toe waar je niet zelf de hand in hebt. Je kunt bijvoorbeeld aan je lijstje op maandag toevoegen: Deze week manifesteer ik een onverwachts gebakje. Wanneer je werkt en er zijn regelmatig mensen jarig, is dat ook niet zo moeilijk, maar dat geeft niet.

Stel dat je een partner zoekt. Dan schrijf je na een maand of 2: Deze week heb ik een onverwachte ontmoeting met een leuke man. En dan wacht je rustig af op wat er gaat komen. Als het mee zit, heb je dan niet meer het gevoel dat het niet kan, dat het toch niet gaat gebeuren. Je staat meer open voor de mogelijkheid. En daar gaat het om. Wat dat gevoel dat je wensen geen werkelijkheid kunnen worden is de reden waarom ze ook geen werkelijkheid worden.

Boekentip

De kracht in jezelf
J. Murphy

Wil je meer weten over hoe dat werkt met je Lager Zelf of onbewuste of hoe je dat wilt noemen, dan kan ik het boek De Kracht in Jezelf van dr. Joseph Murphy van harte aanbevelen. Ik zou dit boek nooit gekocht hebben, ware het niet dat het in een boekwinkel uit de kast viel, pardoes voor mijn voeten, in zo’n gang met stellingen aan weerszijde waar ik gewoon doorheen liep. Dus niets aanraakte of wat dan ook. Murphy legt helder en duidelijk uit hoe we creëren op basis van de inhouden van ons onderbewustzijn en hoe je negatieve tendensen kunt veranderen. Het voorwoord begint met de veelbelovende zin: “Hoe dit boek wonderen in uw leven kan bewerkstelligen.” Koop het, lees het en pas het toe! Het is niet moeilijk en kost je hooguit 10 minuten per dag.

Bron: NELLY VAN DER WERFF
www.webtarot.nl

Zaterdag 23 september, Zigeunerfeest , 21:00-02:00

Deze avond staat helemaal in het teken van Zigeuners.
Zoals jullie misschien wel begrijpen heeft een beetje Flierefluiter wel een zwak voor een volk dat zich vrij voelt om de wereld te verkennen en het leven te vieren op hun manier.
Dat gaan wij ook doen en de band Zingari (www.zingari.nl) is het zinderende muzikale hart van de avond. Zij spelen muziek uit alle windstreken zoals swing manouche, rumba gitana, gypsy-samba en flamenco.
Vóóraf, tussendoor en tot het eind gaat DJ Peter (www.orfilan.nl) achter de draaitafel de sfeer zetten.
Natuurlijk ontbreken de hapjes niet en wie weet gaat nog iemand in een glazen bol kijken of de kaarten schudden om antwoord op jouw levensvragen te geven.

Café De Flierefluiter
Marktstraat 22
7311 LH Apeldoorn
info@cafedeflierefluiter.nl
055-5215371 / 06-53726030

Openbaring en Gebed van Maria naar aanleiding van de herdenking van 11 - 9 - 2001

Maria: “Lieve mensen op Aarde. Ik wil samen met jullie de gebeurtenissen en alle betrokkenen van 11 september 2001 herdenken en ook opnieuw vanuit een spirituele perspectief doorvoelen. Wat er toen met de gehele mensheid gebeurde, heeft een keerpunt betekend op het gebied van bewustzijnsontwikkeling over de hele wereld. Het is te vergelijken met de energetische impact die de Tweede Wereldoorlog in het algemeen en het gooien van de twee kernbommen op Japan in het bijzonder hebben gehad. De gebeurtenissen van ‘11-09-01’ in de Verenigde Staten laten de zelfvernietigingdrang zien die de mensheid als grote familie op dit moment ervaart. Ook tonen deze gebeurtenissen het onvermogen van de wereldleiders aan om werkelijk met elkaar te willen communiceren.
Door ‘11-09-01’ is het patroon van slachtoffers en daders, dat aan het collectieve bewustzijn van de mensheid ten grondslag ligt, heel manifest geworden. Het is echter ook duidelijk geworden wat voor effect het voor de mensheid als geheel heeft wanneer het zich door dit patroon laat leiden. In elke geweldssituatie, zowel bij een klassieke oorlog als bij een terroristische aanval, zijn er geen echte winnaars of verliezers. Vanuit het menselijke niveau bezien is er voor alle partijen verlies. Op spiritueel niveau openen zich echter nieuwe mogelijkheden voor bewustzijnsontwikkeling voor alle betrokkenen, waardoor we ook van ‘winst’ mogen spreken. Niettemin is het zo dat op welke wijze de slachtoffer- en daderrollen ook gespeeld en ingevuld worden er altijd pijn gecreëerd wordt. En naarmate de betrokkenen elkaar over en weer steeds opnieuw aanvallen er nog meer pijn ontstaat. Een duidelijk voorbeeld hiervan is de oorlogssituatie in het Midden-Oosten waar schijnbaar geen eind aan!
lijkt te kunnen komen. Het is een uitdaging voor de hele mensheid om uit de gebeurtenissen van ‘11-09-01’ een aantal spirituele lessen te halen. Als Goddelijke Moeder van alle volkeren heb ik de intentie om een bijdrage te leveren aan dit leerproces en wil ik hieronder een aantal aandachtpunten met jullie bespreken. Aandachtspunten die ik overigens ook kan samenvatten in de uitdrukking:

Jullie zijn één grote familie en met zijn allen zijn jullie ÉÉN!

Elk land of elke religieuze of etnische groep is Goddelijk en reflecteert een specifiek aspect van God dat op Aarde een bepaalde vorm aanneemt. Al deze groepen hebben een eigen bestaansrecht. Dit recht kan hen niet ontnomen worden door een andere groep. Geen enkel aspect van God kan een ander doen verdwijnen. Elke groep vertegenwoordigt een bepaalde kwaliteit die een eigen functie heeft binnen de gehele mensheid. Zoals ieder mens heeft ook iedere groep behoefte aan erkenning, waardering en aan ‘het er mogen zijn’. Dit laatste nu kan alleen zo zijn als er wederzijds respect is. Respect bouwt vertrouwen op. En acceptatie van elkaar is de basis voor het ontwikkelen van onvoorwaardelijke liefde.
Veel volkeren op Aarde zijn op dit moment bang voor elkaar. Ze zien de andere groep of het andere land als een bedreiging voor het eigen bestaan. Deze angst speelt voornamelijk als er duidelijk verschillen bestaan op het gebied van normen en waarden in het algemeen en de gelijkwaardigheid van vrouwen en mannen in het bijzonder, denk maar aan de spanningen tussen de islamitische en westerse wereld.

Er ligt een uitdaging voor alle groepen en volkeren om zich te realiseren dat jullie het samen ‘moeten’ doen. Jullie kunnen met elkaar een weg vinden voor jullie gemeenschappelijke problemen. En dat kan eigenlijk alleen als jullie vanuit eenheidsbewustzijn naar jezelf en naar elkaar kijken, vanuit het perspectief dat jullie samen één grote familie vormen. Daarvoor is nodig dat jullie de slachtoffer- en daderrollen en vooral ‘het gelijk willen krijgen’ loslaten. Tot nu toe zijn er verschillende organisaties van mensen die het eigen belang boven het belang van het geheel stelden, zelfs wanneer ze in het openbaar iets anders pretendeerden.
Omdat de mensheid onmiskenbaar steeds meer een ontwikkeling in bewustzijn in de richting van eenheid meemaakt, zal het op den duur steeds minder mogelijk zijn om vanuit de oude patronen te functioneren. Er is op zielsniveau een collectieve beslissing genomen, door alle geïncarneerde mensen en ook door alle zielen die betrokken zijn bij het ontwikkelen van de Aarde, om samen deel te nemen aan een groeiproces om Eenheid en verbroedering op deze planeet te veroorzaken. En deze beslissing maakt dat alle plannen en activiteiten die bewust het oude paradigma van slachtoffers en daders bevorderen en ook bewust het eigen belang boven het collectieve belang stellen steeds minder ruimte zullen krijgen om zich te ontwikkelen en manifesteren. Het handelen in harmonie met het geheel wordt de beste weg, ook voor het dienen van het eigen belang. Alle geïncarneerde mensen op Aarde zien op zielsniveau hun leven als een stap naar het bewust worden van de eigen Goddelijkheid. Alle belemmeringe!
n en mogelijkheden die zij op deze weg tegenkomen vormen een bijdrage aan dit proces, ongeacht of ze vanuit dualiteit of vanuit eenheid zijn ontstaan. Al jullie handelingen zullen jullie verder brengen om de keuze die jullie op zielsniveau al gemaakt hebben gestand te doen, namelijk het openen van je hart en het je bewust worden van je eigen Goddelijkheid. Ik, Maria, en ook Jezus en Maria Magdalena, staan altijd voor jullie klaar om jullie in dit proces te ondersteunen. Als bijdrage geven wij alvast jullie het volgende gebed:

Lieve mensen op Aarde
Goddelijk groep waar ik een deel van ben
Laat ons ons hart openen
En de schoonheid in elkaar zien
En in alle volkeren en groepen
Die deel van de mensheid uitmaken
Laat ons onze eenheid en onze Goddelijkheid herkennen
En laat het collectieve Hogere Zelf van de mensheid
Ons leiden in de ontmoeting met onze ware kracht
De onvoorwaardelijke liefde van ons Goddelijk hart
Laat ons onszelf bewonderen
En genieten van alle aspecten van God
Die in alle mensen en groepen vertegenwoordigd zijn
Laat ons onszelf openen om de eenheid tussen alle mensen
In ons hart toe te laten
Voor nu en voor altijd
Amen

In liefde en licht
Maria, ook namens Jezus en Maria Magdalena.”

(Deze doorgeving van Maria werd door Gabriela Gaastra-Levin vorige week ontvangen naar aanleiding van de wereldwijde herdenking van de slachtoffers van de terroristische aanslagen op 11 september 2001 in de Verenigde Staten. Voor meer openbaringen kijk op www.openbaringen.com)

Kundalini energie

Van dit unieke energiesysteem worden wij ons steeds meer bewust. Het heet de KUNDALINI en loopt langs onze hele rug en zit al in ons LICHT LICHAAM en heeft de Heilige geometrie in zich. De Kundalini is ook heel erg flexibel, vaak worden er YOGA oefeningen gedaan om deze energie goed te laten doorstromen. Hoe beter dat deze energie doorstroomt hoe gezonder wij ook zijn.

Ieder mens heeft deze innerlijke kracht van de KUNDALINI in zich zitten en het zit in ons lichtlichaam dat zich in allerlei kleine en grote vormen aanpast. Wij hebben ons Aards lichaam over dit licht lichaam, omdat ons lichtlichaam te licht is voor de Aarde en wij een vervoerslichaam nodig hebben hier op Aarde. Dit lichaam hebben wij al van ons allereerste begin, wij zijn nooit zonder dit lichtlichaam geweest, want onze ZIEL - GEEST/SPIRIT - HOGERE ZELF - DNA - CHAKRAS zitten in dit lichtlichaam en dit zit nu ook IN ons Aards lichaam.

KUNDALINI is een krachtige energie en is niet zichtbaar, maar is wel heel flexibel. De chakras zijn niet hetzelfde als de Kundalini maar deze Kundalini energie heeft wel 4 stations waar de heilige geometrie sterker door stroomt. Deze KUNDALINI energie werkt optimaal goed als iedere chakra ook schoon is.

De energie van de KANDALINI loopt door het midden van ons lichaam en door alle chakras en de Kundalini heeft de kracht als wij met onze gedachtekrachten iets willen veranderen dit wordt door deze Kundalini energie gedaan. De sleutel van een gezond mens is, LAAT LOS van alle psychische en emotionele problemen, want die zetten zich vast in onze chakras en veroorzaken ziekten die wij kunnen voorkomen door op TIJD iets LOS TE LATEN, want vasthouden van negatieviteit kan fataal voor ons worden. Ook onthechten van iets of iemand en dit voelt als een ware bevrijding, het geeft meer ruimte voor onszelf, alles doen wij voor onszelf. Wij kunnen alles veranderen als wij dit zelf willen. Als wij 'n probleem begrijpen, mogen wij dit veranderen of LOSLATEN.

Als iemand ziek is kan diegene NIET volledig genezen, als er geen verandering is in hun bewustzijn en denkwijze. Wij mogen gaan inzien dat een ziekte ons iets wilt zeggen, van hoe wij in het leven zelf staan. Zijn wij positief ingesteld, dan zijn onze chakras ook in balans, dan kan de Kundalini energie er ook doorstromen. Dus daarom is het zo belangrijk dat wij meer van onze chakras afweten, want als wij meer geestelijk bewust zouden zijn, weten wij dat in de Kundalini de Heilige Geometrie zit en zijn wij geestelijk wakker en daardoor meer geïnformeerd. Dan zijn wij ook beter in contact met onszelf en gaan ontdekken welke chakras uit balans zijn en wat wij kunnen veranderen in onszelf. Wij zijn wie wij denken te zijn en als wij negatief zijn, zien wij dit ook terug in onze chakras. Wijzelf bepalen wat in de chakras komt, bijvoorbeeld verdriet, boosheid, emoties en ook kwetsbaarheid en jalousie die de blokkades veroorzaken, omdat dit negatieve energie is. Transformeer deze negatieve energie naar positieve energie en dan laten wij dit LOS uit onze chakras.

Alle chakras zijn verbonden met elkaar en ze kunnen ons een duidelijk beeld geven over onze gezondheid. Bijvoorbeeld als het hart chakra niet in balans is, dan kunnen wij hartproblemen krijgen; dan stroomt de Kundalini energie daar niet door en wij hebben deze krachtige energie nodig en dit betekent dat wijzelf ons eigen Kundalini energie verstoppen door onze negatieve gedachten. Een deel van het gehele systeem functioneert dan niet goed meer en blokkades treden op.

Alles heeft invloed op de chakras, als er te weinig positieve energie door de chakras stroomt, zijn de chakras niet gezond en uit balans, dit is heel duidelijk. Zodra de blokkades zijn opgelost (dus begrepen) laat het uit het chakra systeem automatisch los en de positieve energie wordt hersteld en kan weer doorstromen. Geestelijke bewust zijn is zo belangrijk voor het weten hoe alles functioneert. Bij geestelijk wakker worden, wordt mee bedoelt: zien wie wat wij zijn, zien wij wat wij doen met ons zelf, zien wij wat de eventuele problemen zijn en die dan oplossen en zo worden wij steeds bewuster van alles.

www.spiritualwisdom.nl

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.