Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
Nieuwsbrief 77 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 24 oktober 2006
 
www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl  
 
   
  Seminar DNA 1&2 Thèta-techniek - 17, 18 en 19 november 2006

 

StartSpiritueel organiseert samen met partners hooggekwaliceerde trainingen en workshops aan. Cirkels Trainingen en Workshops

Leven vanuit de gedachte en het gevoel dat wij spirituele wezens zijn en onderweg naar nieuwe ervaringen en nieuwe dimensies. Ook een groei naar spiritueel en multidimensionaal bewustzijn en leren omgaan en opnieuw ervaren van kosmische liefdes energie. Thema's die de laatste jaren voorbij komen nu wij samen op weg zijn naar een 5-dimensonaal bewustzijn.

De hernieuwde transformaties naar een 12 dna-strengen brengen ons misschien eerst in verwarring. Naarmate trainingen echter meer en meer gebaseerd zijn op een vernieuwende kijk op spiritualiteit en wij niet langer blijven hangen in oude patronen en dogma's zullen wij in deze Licht en Liefde kunnen leven en groeien.

Dat is op weg naar een nieuw spiritueel bewustzijn. Vanuit deze visie organiseren wij trainingen en workshops verspreid over Nederland en België op locaties, die wij zelf beoordelen en uitzoeken.

  Thèta-helingtechniek & DNA activatie
 

Thèta-heling is een eenvoudige en effectieve voorouderlijke helingtechniek die ons verbindt en heelt door de krachtige samenwerking van ons lichaam, onderbewustzijn en geest.
Het is een snelle effectieve werkwijze waarmee verbinding wordt gemaakt met de werkelijkheid achter tijd en ruimte.

Bij Thèta-heling gaat de facilitator in een diepe staat van het onderbewustzijn door gebruik te maken van de Thèta-hersengolven. In deze staat van "ZIJN" heeft de facilitator direct toegang tot de ‘Levenskracht’, ook wel "De Schepper Van Al Wat IS" of het "Godsbewustzijn" genoemd, waardoor alle veranderingen mogelijk zijn. Thèta-heling stelt ons in staat om volledig de gaven en kwaliteiten te ontvangen die het universum voor ons heeft, waardoor we uiteindelijk allemaal onze DNA activeren voor persoonlijke en planetaire transformatie en heling.

Thèta-heling staat ons toe om liefhebbende, gepassioneerde krachtige Multidimensionale Wezens te zijn, verbonden met de grootste kracht van het universum.
Het geeft toegang tot onze aangeboren psychische capaciteiten toegepast met wijsheid en kennis waarmee we onszelf en de medemens van dienst zijn.
Door het creëren van een gelukkig vervullend leven creëren we een betere wereld.

De Thèta-techniek brengt ons direct tot de kern van een probleem of klacht. Hierdoor wordt gewerkt met de kern van het eigen innerlijke wezen. Vanuit ervaringen op verschillende niveaus kunnen verouderde waarheden of overtuigingen onbewust meegedragen worden in ons genetische veld.

Voorbeeld:
Als ouders of voorouders oorlog en honger hebben meegemaakt kan er in de genetische overtuiging zitten dat er niet genoeg eten is. Een dergelijke overtuiging kan worden gezien als een programma dat ons als mens in de weg staat in het NU.

Voorbeeld:
Tot zeven generaties kunnen we op historisch niveau belemmerende overtuigingen met ons meedragen. Daarnaast kunnen we beperkt worden door culturele en collectieve waarheden en overtuigingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het calvinisme dat veel mensen onbewust met zich meedragen.

Bij de Thèta-techniek wordt het programma van deze overtuigingen weggehaald en daarvoor in de plaats kan een ander programma worden gezet. Deze techniek faciliteert het herprogrammeren van ongewenste overtuigingen en waarden, waardoor de gewenste realiteit gecreëerd wordt.

Thèta-heling ondersteunt onze zielswensen zoals;
geluk, vreugde, liefde, emotionele en psychische balans, fysieke gezondheid, versnelde groei van bewustzijn en spirituele evolutie.
Leven vanuit ons hogere zelf en volledig aanwezig zijn in elk moment, werkelijk vrij, door het loslaten en opruimen van het verleden wat ons niet langer dient.

Met de Thèta-helingtechniek is het mogelijk om:

 • Beperkende en verouderde overtuigingen te veranderen in positieve ondersteunende overtuigingen.
 • Gevoelens te ervaren zoals: onvoorwaardelijke liefde, veiligheid, vreugde, geluk, waardigheid, vergeving, zelfrespect, enzovoort.
 • Vrij te worden van onze diepste angsten, veilig te voelen, beschermd en vrij te zijn.
 • Psychische, emotionele, mentale en fysieke disbalans en of ziektes vrij te maken.
 • Je hernieuwd in balans te brengen en je gezond te voelen.
 • Uit te vinden welke overtuigingen de blokkade vormen voor bijvoorbeeld; het hebben van meer geld; het behouden van een relatie; het vinden van een fijne baan; gewichtsproblemen; enzovoort.
 • Vrij te komen van negatieve gevoelens omtrent vorige relaties.
 • Energieën en eigenzinnige wezens los te laten.
 • Zielsfragmenten terug te halen.
 • Chakra’s schoon te maken van oude emoties en energieën.Verbinding te maken met het Hogere Zelf.
 • Een zielsverwant of partner te creëren.
 • Verbonden te voelen met de Bron, Alles Wat Is, het Goddelijke.
 • In verbinding te zijn met Beschermengelen en Geleide Gidsen.
 • Het DNA te activeren en omdraaiing van het verouderingsproces in gang te zetten.
 • Te werken aan gedrag of gezondheidsproblemen van je huisdieren.
  Bacteriële en virale defecten of infecties, allergieën en genetische defecten en nog veel meer ziektes te helen.

Dit alles en meer met de onuitputtelijke kracht van onvoorwaardelijke Liefde.

De technieken zijn toegankelijk voor iedereen die interesse heeft zowel beginners en/of professionals. Zij zijn eenvoudig te leren en toe te passen en werken goed samen met andere vormen van heling of energetisch werk.

Seminar DNA 1&2

De Thèta-helingtechniek heeft al duizenden mensen over de hele wereld ondersteund met het oplossen van hun dagelijkse problematiek, zowel op emotioneel, sociaal en fysiek gebied. De grondlegster van deze techniek in de huidige vorm is Vianna Stibal.
Wij, Baukjen Ploegstra & Joop de Boer, zijn in 2004 opgeleid tot facilitator en na een groot aantal sessies met cliënten hebben we de opleiding tot docent gevolgd bij Vianna Stibal. Als gecertificeerde en geautoriseerde docenten leiden we geïnteresseerden op tot Thèta-facilitator.

De Thèta-techniek kun je zowel voor jezelf als voor anderen gebruiken, waarbij je kunt denken aan familie, vrienden, dieren en planten maar ook aan toepassingen binnen een professionele setting. Of het nu om grote of kleine problemen gaat, meer plezier en vreugde toevoegen aan het leven is voor velen de leukste uitdaging. Onze ervaring is dat iedereen de Thèta-techniek kan leren en toepassen en dat deze goed samen kan worden toegepast met andere vormen van heling of energetisch werk.

In dit seminar wordt je opgeleid tot Thèta-facilitator. Een Thèta-facilitator stel zich in verbinding met de universele helende kracht van het ‘AL’ en schep de ruimte waarin een cliënt tot heling kan komen. Als facilitator voer je zelf geen heling uit, je ondersteunt de cliënt in de persoonlijke groei en creëert daarvoor de ruimte en veiligheid zodat datgene wat geheeld wil worden, kan helen.

Tijdens deze 3 daagse opleiding leer en ervaar je het volgende:

 • Hoe je in 30 seconden de Thèta-hersengolfstaat bereikt
 • Om de Thèta-techniek en de DNA activering praktisch toe te passen
 • Het op het diepste cellulaire herinneringsniveau, op kern-,genetisch-,historisch- en zielsniveau te identificeren, verwijderen en wijzigen van verouderde overtuigingen, gedachtepatronen die het levensdoel niet langer dienen.
 • Het gebruik maken van de psychische lichaamsscan als gereedschap bij het stellen van prioriteiten binnen het helingsproces
 • Het faciliteren van een groepsheling
 • Het faciliteren van heling op afstand
 • Het loslaten van energieën en eigenzinnige wezens
 • Het activeren van de jeugd- en vitaliteitchromosomen en de 10 slapende DNA strengen en daarmee vernieuwen van de originele genetische blauwdruk.
 • Deze 10 DNA strengen liggen al duizenden jaren inactief door de terugval in het bewustzijn.

De Thèta-techniek is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft zowel beginners en/of professionals.
Het is eenvoudig te leren en toe te passen en werken goed samen met andere vormen van heling of energetisch werk. De opleiding is praktisch en interactief. Tevens bieden wij praktijkdagen aan de gecertificeerde facilitators.

Duur: 3 dagen van 10:00 tot 17:00 uur.
Prijs: € 359,= inclusief werkboek ongeveer 58 pagina’s, certificaat, koffie/thee/fruit en versnaperingen.

Klik hier om je aan te melden


Stuur deze Nieuwsbrief door naar vrienden

 

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.