Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar
www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 


Nieuwsbrief 60 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 24 februari 2006

www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl


Zigeuneravond verzorgd door DJ Orfilan (webmaster StartSpiritueel)

Als webmaster van StartSpiritueel wil ik iedereen van harte uit te nodigen voor een speciale zigeuneravond in Café De Flierefluiter aan de Marktstraat 22 te Apeldoorn (centrum).

Vrijdag 24 februari, 21:00 - 01:00, Zigeuneravond verzorgd door DJ Orfilan

Zigeunermuziek in alle soorten en maten.
Laat je meeslepen op de gevoelige en soms wilde snaren van bekende en vaak onverwachte zigeunermuziek.

Voél die zigeuner in jezelf en verkleed je desnoods (dresscode is gewenst, maar niet verplicht).

Er zijn diverse boeken in te zien om het mysterie van de Roma, de gypsies te ontrafelen.

Hans de Louter ( www.hansdelouter.nl ) speelt op de piano een eigen mix van zigeunermuziek.

Er is iemand die de tarot- of zigeuner kaarten voor jou legt.

En hoogstwaarschijnlijk een creatieve act met een glazen bol.

DJ Orfilan zal beginnen met een verhaal en jij schrijft op jou manier het verhaal verder...

En wie weet nog meer verrassingen............

De toegang is uiteraard gratis

Tot vrijdag – latcho ghès – www.orfilan.nl


Voor wat betreft de website StartSpiritueel:

  • Het automatisch aanmelden van nieuwe linken gaat over het algemeen goed. Het zelf plaatsen van de afbeeldingen werkt helaas nog niet; daar wordt nog aan gewerkt. Nu plaats ik de afbeeldingen nog zelf.
  • De functie "Mijn Agenda" is nu bijna klaar. Een aantal aanmeldingen zal ik binnenkort online zetten. Meld je hiievoor aan, zodat er een goed en uitgebreid overzicht komt van cursussen, workshops, lezingen en nog veel meer.

Verspreid Reiniging over de wereld, onvoorwaardelijk!


Purification / Reiniging


Voordat we onszelf kunnen helen, moeten we eerst met onszelf in het reinekomen. De energie van Reiniging helpt je om jezelf te vergeven voor het maken van keuzes die je op dat moment niet geheel begreep. Als je jezelf hebt bevrijd van spijt en zelfmedelijden, kun je beginnen om jezelf te helen, waarna je automatisch iedereen om je heen heelt met stralende,
onvoorwaardelijke liefde.

Reinig jezelf!

De spanning in de wereld is groeiende. Sla een willekeurige krant open, kijk het late nieuws en wat we zien - als we goed kijken - is een wereld in overgang. De afstand tussen de lichte en de donkere kant in de wereld groeit snel. Maar zouden we niet allemaal omringd willen zijn door licht en liefde?

Zoals de aarde zichzelf reinigt met water, wind en regen, zo moeten wij onszelf reinigen om ons voor te bereiden op onze eigen persoonlijke overgang. Zoals de Aarde 'pijn lijdt', zo moeten wij ons realiseren dat we 'pijn' zullen voelen als we dit proces van reiniging durven te beginnen. Gooi oude gewoontes overboord, zogenoemde programma's, die we dag in dag uit gebruiken zonder dat we dit doorhebben.

Een krachtige manier om dit te bereiken is door het gebruik van Heilige Geometrie. De wetenschap heeft al lang geleden bewezen dat ons lichaam een geometrisch vormgegeven systeem is. Ons onderbewustzijn herkent complexe Heilige Geometrische symbolen, die al sinds mensenheugenis worden gebruikt. Ondanks dat ons bewustzijn het niet zal begrijpen, en het zelfs vreemd zal vinden, heeft Heilige Geometrie een krachtig effect op ons mentale welzijn en ons fysieke lichaam.

Deze code, Reiniging genaamd, wordt gepubliceerd met als enige doel om mensen met deze reiniging te helpen.

Er berust geen copyright op, dus kopieer het! Gebruik het als achtergrond op je computer. Stuur het door naar zo veel mogelijk mensen (je krijgt hier geen extra's voor, geen wensen vervuld, gewoon doen)

Download de hogere resolutie en gebruik het voor brochures, folders, flyers, promotionele acties of wat je ook maar te binnen schiet. Print het en plak het aan de muur. Geen enkel bedrijf of organisatie heeft hier belang bij, alleen ieder persoon die een glimp opvangt van de Heilige Geometrie. Verspreid Reiniging over de wereld, onvoorwaardelijk.

Alle informatie en download bestanden vind je op www.share-purification.com


## Eén Miljoen zegeningen in 100 dagen ##

De film 'May You be Blessed', gemaakt door Kate Nowak, is een meditatief experiment die hier aan jou wordt aangeboden om te bekijken en te gebruiken. Het is haar geschenk aan jou, van het ene hart naar het andere.

Denk je eens in dat gevoelens van welbevinden, opgeroepen door deze film, zouden worden ondervonden door miljoenen mensen op de hele wereld, waarbij iedereen erin slaagt om zijn of haar eigen vibratie te verhogen en daardoor degenen met wie zij in contact komen, ook te zegenen. De impact daarvan op de wereld zal niet minder dan verbazingwekkend zijn.

Klik op onderstaande link om Kate's initiatief te ondervinden en, als het jou aanspreekt te gebruiken en door te geven aan anderen.

http://home.tiscali.nl/runningfox/Speciaal/speciaal18.htm

Met dank aan de nieuwsbrief van Hans Brockhuis

The spiritual world of 'Running Fox'StartKunst
StartSchrijven
StartWinkels
Start-Single
Start-Links (Toevoegen van een tekstlink)

Start Spiritueel is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van new age, reiki, workshops, healing, bewustwording, ontplooi-ing, groei en zelfontwikkeling. Op weg naar een nieuw spiritueel bewustzijn.
Start Kunst is een Banner StartPagina met heel veel linken op het gebied van schilderkunst, beeldende kunst, fotografie, cursussen, kunstnieuws, galeries, kunstwerken, kunstagenda en exposities.
Start Schrijven is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van schrijven, dichten, verhalen, gedichten, proza, poëzie, columns, artikelen en verder alles wat met schrijven en schrijfkunst te maken heeft.
Start-Single is een Banner StartPagina voor singles: een overzicht van linken van en voor singles. Alleenstaanden activiteiten, dagtrips, events, informatie, nieuws, dating, vakantie, weblogs, reizen en coaching. Kortom alles wat alleenstaanden interesseert.
Start Winkels is een Banner StartPagina voor winkels, leveranciers, kleine zelfstandigen, detailhandel, aanverwante diensten en producten (o.a. bloemen en tuinen, kleding, boeken, computers, hobby, voeding, wonen, muziek en hun klanten.

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van Start-Single: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website,

Webmaster StartSpiritueel


 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.