Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 

Nieuwsbrief 28 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 25 augustus 2004

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl

Beste mensen,

Het is wat stilletjes geweest rond StartSpiritueel. Dat is ook niet zo verwonderlijk met de zon hoog aan de hemel en dan staat de computer uit en zit de webmaster gezellig op een terrasje ofzo. Nu met de augustus onweersbuien en een naderende herfst ga ik weer vol enthousiasme en nieuwe ideeën aan het werk om deze en de andere twee startpagina's een nieuw aanzien te geven.

Er zijn nog genoeg linken te plaatsen op StartSpiritueel en als je dat nog niet gedaan hebt of andere mensen kent met een spirituele website: een link plaatsen op StartSpiritueel is gratis en zonder verdere verplichtingen. Alleen een link op een voorkeurspositie (nr. 1 t/m 10) en op onderwerp kost een gering bedrag om de kosten van deze startpagina te drukken.

Een hele goede verbetering is de nieuwe zoekfunctie van Google op de hoofdpagina. Je kunt hier makkelijk zoeken binnen StartSpiritueel. Nieuwe linken worden binnen 1 a 2 weken automatisch toegevoegd. Google zoekt op de beschrijving, die bij iedere link staat. Daarom een advies voor iedereen die een link heeft toegevoegd: Kijk of je de beschrijving van je eigen toegevoegde website kunt verbeteren en daarom ook beter gezocht en gevonden kan worden. Stuur je nieuwe tekst (3 a 4 regels) naar info@a-tzi.nl

De BoekenHoek van StartSpiritueel zal de komende maanden ook ingrijpend worden gewijzigd. De laatste tijd heb ik daar weinig mee gedaan en mijn excuses voor een aantal nog niet gereageerde aanvragen. Deze worden binnenkort allemaal opnieuw aangeschreven.

Dat geldt ook voor CirkelsvanLicht waar ik nieuwe artikelen ga toevoegen en hier en daar het bestand ga opschonen. Een extra belangrijke toevoeging zal zijn: Overzicht LichtCirkels. Een voorbeeld hiervan is: Op 9 september starten wij, een avondlichtcirkel in Zuidlaren (Dr) die begint rond 19.30 uur. Verder zijn wij bereid om op andere tijdstippen met groepen te werken met lichtwerk. Informatie: Margo Schmidt, 050- 40 27 223 of info@regenboognetwerk.nl , die nu vermeld staat op de hoofdpagina. Deze worden dan op dezelfde manier per provincie onderverdeeld.


Promoot je eigen website en daarmee ook StartSpiritueel met de Banner Exchange:

Bij plaatsing van een banner op jouw website, krijg je op de hoofdpagina van StartSpiritueel een banner teruggeplaatst. Naar aanleiding van een aantal vragen: Je kunt op de hoofdpagina scrollen naar beneden waar veel meer informatie staat.


Plaats je eigen spirituele nieuws op StartSpiritueel:

 • Plaats een oproepje (dit is gratis en deze worden doorgaans binnen een aantal werkdagen geplaatst)
 • Gebruik de Agenda
 • Of ga naar het speciale Gastenboek om langere teksten te plaatsen.

Ik ben nog op zoek naar een aantal zgn. "webmasters" ingedeeld per provincie. Deze mensen gaan voor StartSpiritueel op zoek naar nieuwe linken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door mensen op een website te mailen en te wijzen op de mogelijkheden van StartSpiritueel.


Tot zover deze nieuwsbrief. De volgende keer met meer spiritueel nieuws en andere nieuwe zaken. Ik ga weer vol enthousiasme aan de slag en ben benieuwd naar alle nieuwe ontwikkelingen.

Hartelijke groet,

Peter, webmaster van StartSpiritueel en CirkelsvanLicht


De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd en hieronder speciaal geselecteerd:
 • Lichtfontein is een spiritueel centrum in Assen.
  Er worden jaarlijks diverse cursussen, lezingen, opleidingen, themadagen en workshops gegeven. Tevens is er de shop voor spirituele artikelen, edelstenen, aromatherapie, meditatiekussens etc.
 • Carla van Maanen, Paragnoste en Reiki Master volgens Usui Shiki Rhyoho, Pendelparagnost en Kristal & Kleurentherapeut. Verder ben ik veel bezig om verdwaalde zielen naar het Licht te begeleiden.
 • Welkom op de website van Barbara: Paragnost & Medium. Alle antwoorden zitten in jezelf maar soms heb je iemand nodig die je bij moeilijke kruispunten, beslissingen of andere situatie's in je leven het je weer duidelijk en begrijpelijk kan laten inzien.
 • Een open geloofsgemeenschap is een ontmoetingsplaats voor modern, ondogmatisch denkende mensen die, al dan niet lid van een kerkgenootschap, religieuze oriëntatie zoeken en zich samen met anderen in vragen van geloof en maatschappij verdiepen.
 • BLiYA vzw - Sacrale Dans & Tranformatiespel (Myriam Van de Ven). De vereniging heeft tot doel jongeren- en volwassenenvorming te organiseren voor spirituele bewustwording en bezield leven vanuit het hart.
 • Margriet Workshops. Kristallen en Kleuren, Mediteren, Cursus Reiki, Reiki Crystal Healing en Mandala's.
 • Veronica vd Stelt, Aurareader en Paragnoste. Is er meer tussen hemel en aarde? Ben sinds ik mijn kan heugen paranormaal begaafd, ook al heb ik dat niet altijd als een gave ervaren.
 • Massagestudio Welbehagen vormt de gerealiseerde "droom" van JOS en GREETJE. Praktijk te Houten voor voetreflex, solo/duo-ontspanningsmassages en chakra-balancering.
 • Alphaforce houdt zich bezig met communicatie op basis van NLP. NLP is een krachtig gereedschap wat de mogelijk biedt om op relatief eenvoudige wijze onze communicatie aanmerkelijk te verbeteren. Niet alleen met onszelf maar ook met de "buitenwereld".
 • Natuurlijk Ontmoeten: Onze ware natuur is onvoorwaardelijk aanwezig voor al wat is. Natuurlijk aanwezig zijn in een ontmoeting, precies zoals we nu zijn is vrijheid om nu te leven. Vrijheid om het leven uit zichzelf naar haar diepste vervulling te laten stromen.
 • Kinderyoga centrum Jip & Jan. De opleiding, training en workshops worden gegeven door Helen Purperhart. Een veel gehoorde uitspraak is: ‘Het is bevrijdend en het geeft veel plezier' en ‘Het brengt weer een stukje kind bij me naar boven'.

Ik doe nog steeds een oproep aan iedereen, die deze nieuwsbrief leest. Heb je in je familie, bij je vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit: mail dan de link van StartSpiritueel door. Dit kun je heel eenvoudig doen met de volgende link. Dank voor de moeite en daarmee help je StartSpiritueel te groeien.
De mailinglist van de drie Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link, mail deze dan naar info@a-tzi.nl of bezoek de site en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel!!

Tot ziens op de website,

Redactie van StartSpiritueel

www.startkunst.nl - www.startschrijven.nl

 

 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.