Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 96 - StartSpiritueel - 25 september 2008
 
 
 
  Nieuws en artikelen:  
 

Beste mensen,

Zoals vorige week al vermeld heb ik een nieuw item toegevoegd op StartSpiritueel. Daar zijn sinds vorige week weer twee onderwerpen bijgekomen, te weten:

Reconnective Healing™:
Reconnective Healing™ een krachtige nieuwe manier, die lichaam en geest kunnen helen. Reconnective Healing™ is sterk verschillend van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing en overtreft elke techniek waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

Eric Pearl zegt hierover: "Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

The Reconnection™ verbindt ons met nieuwe "axiatonal" lijnen die ons in staat stellen unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze healing en uiteindelijk voor onze evolutie.

<< Lees verder >>

Channelings - De Arcturiërs

Ze communiceren met ons, telepathisch, via channelings en via onze droomtoestand, echter alleen als een persoon dit wil. Ze zijn ook in staat om healings te geven als iemand daarom vraagt, d.m.v. hun lichttechnologieën. Ze hebben technologieën beschikbaar voor ascensie en persoonlijke zuivering. Ze hebben ook hele geavanceerde technologieën voor de zuivering van moeder Aarde.

De Arcturiërs laten ons weten dat er een Goddelijke Blauwdruk bestaat voor de Aarde. Om deze te realiseren is het belangrijk dat elk mens zijn eigen Goddelijke Blauwdruk realiseert. Het is aan ieder mens om te werken werken aan zijn of haar ascensieproces, waarbij ze graag assisteren, zoals met Bijgaande healing: << lees verder >>

De Arcturische Corridor
De Arcturiërs via Suzan Caroll

vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets
11 september 2008

Geliefde Leden van het Planetaire Ascensie-team,

Gefeliciteerd! Jullie hebben het hogere frequentielicht ontvangen en geïntegreerd in jullie aardse voertuig en jullie persoonlijke chakra’s afgestemd op de planetaire chakra’s van Gaia. Om deze reden zijn wij, de Arcturiërs, naar jullie toegekomen om jullie eraan te herinneren aan het verbond dat jullie met ons hebben gesloten voordat jullie je huidige fysieke voertuig aannamen. Jullie waren in jullie hoger dimensionale Zelf in voorbereiding op jullie driedimensionale realiteit van jullie huidige aardse leven toen jullie ons, het Arcturische Collectieve Bewustzijn, aanriepen. Jullie wisten dat deze realiteit heel belangrijk zou zijn, want jullie gaven je vrijwillig op om leden te zijn van de “grondbemanning” van het Planetaire Ascensie-team.

Jullie waren je ervan bewust dat jullie huidige realiteit een grote kans bood voor de verruiming van jullie bewustzijn, maar jullie wisten ook dat jullie heel gemakkelijk konden verdwalen in de illusies van de derde dimensie en de belofte van jullie Ziel konden vergeten. Daarom vroegen jullie ons contact met jullie te maken zodra jullie onze roep konden ontvangen om jullie te herinneren aan jullie verbond. Omdat jullie je bewustzijn zozeer hebben verruimd, kunnen wij nu contact met jullie maken. Toen wij contact met jullie hadden voor jullie huidige leven beloofden jullie onze communicaties te delen met zoveel mogelijk mensen. Wij willen jullie laten weten dat wij dankbaar zijn dat wij met anderen kunnen communiceren via jullie, en wij staan volledig achter jullie, en zijn ook in jullie.

Laat ons elk moment van jullie leven toe in jullie ontwakend bewustzijn. Voel onze communicaties die via jullie kruin binnenstromen en worden weergegeven op het scherm van jullie derde oog. Laat onze energie naar buiten stromen via jullie voeten, handen en hart. Voel ons vanuit de kern van Gaia’s Aarde en vanuit de rand van haar atmosfeer. WEES EEN met ons Arcturische Collectieve Bewustzijn in elke emotie, gedachte, handeling en emanatie. Zie ons gezicht als je in de spiegel kijkt. Voel onze stap terwijl je door het leven gaat en onze aanraking als je jullie wereld ervaart. Wij zijn altijd bij jullie.

Wij, de Arcturiërs, willen jullie eraan herinneren dat wij door de Galactische Federatie zijn uitgekozen om de Beschermers te zijn van Gaia tijdens haar en haar bewoners’ overgang via de vierde naar de vijfde dimensie en verder. De bewoners van Arcturus ascendeerden aeonen geleden voorbij de derde dimensie, en onze ster zal dat binnenkort ook doen. Sindsdien zijn wij beschermers voor diegenen die het hoogste pad van Zuiver Bewustzijn willen volgen. Feitelijk hebben in jullie huidige tijd velen van onze soort fysieke lichamen aangenomen om te helpen bij Gaia’s planetaire ascensie. Omdat wij resoneren op de vijfde dimensie en hoger is het aannemen van een fysiek lichaam een grote opoffering, maar een die wij vreugdevol brengen.

<< Lees verder >>

Alle channelings van Suzan Caroll

Reis door de Chakra's

Op woensdag 15 oktober begint weer een "Reis door de Chakra's".
Deze Reis is ontwikkeld tezamen met Anodea Judith en het centrum "Life is Good".

De Reis beslaat 8 bijeenkomsten waarin we elke Chakra individueel gaan behandelen middels oefeningen, lezing, meditatie en inzichtopdrachten voor thuis. Basis van de reis is niet het bekende rijtje leren van Chakra gerelateerde kleuren-edelstenen-elementen, etc... maar de processen welk binnen een Chakra ontstaan en welke invloed jij als persoon daarop hebt om zodoende meer in balans te komen. Niet alleen per Chakra maar ook binnen het gehele Chakra kanaal.

De data van de Reis zijn:
Introductie 22 oktober
Perineum 29 oktober
Sacraal 5 november
Zonnevlecht 12 november
Hart 19 november
Keel 26 november
Derde oog 3 december
Kruin 10 december

De avond begint om 20:30 uur en duurt tot 23:00 uur.
De kosten zijn 160 euro per persoon inclusief cursusmateriaal.

Website: Reiki Lotus

Workshop Paranormal research

Interesse in het paranormale neemt ontzettend snel toe! Cursus mediumschap is bijzonder, maar dit is ook een stuk dat niet vergeten mag worden. Geen zweven maar iets onder de realiteit brengen. Bewijzen dat iets onverklaarbaar is. Verschillende facetten leren te kennen en herkennen.
Een gecertificeerd onderzoeker worden wie wil dit niet! Bij de PSH krijg je hiermee zelfs een streepje voor op iedereen die het niet heeft. Alleen al, omdat je dan meer vakkundig bent en ervaring telt in het onderzoeken en leven. << Lees verder >>

Cursus van dertien lessen: Rozenkruis en Gnosis

In deze cursus wordt ingegaan op de belangrijkste ideeën en inzichten van de wijsbegeerte van de School van het Gouden Rozenkruis. Het is een kennismaking met een moderne gnostiek Christelijke leer. Een leer die spreekt van de wijsheid die in een eeuwige stroom naar de mens uitgaat om hem te voeren tot de innerlijke gnosis, die als kennis in het hart kan worden ervaren. In het hart ligt de goddelijke vonk, de essentie van ieder mens.

Wat kan die essentie anders zijn dan de Ziel?. Want wanneer de ziel – dat is de alomtegenwoordige, innerlijke mens – ontbreekt, wat blijft er dan over?

Wie het bestaan van de ziel in zijn hart heeft ontdekt, die mens heeft in zichzelf een nieuwe kracht vrijgemaakt. Een kracht die zijn gedachten onweerstaanbaar telkens weer lijkt te trekken naar het in hem zelf gelegen mysterie. De ziel, kleiner dan klein en groter dan groot, ligt daar verborgen in het hart.

Maar de ziel die verborgen ligt in een lichaam, is gebonden aan dat lichaam. Zij kan er niet in wonen. Zij is niet de beheerser van het lichaam. Wonen kan zij slechts in de stilte van een van deze wereld afgewende kalme geest; in een mens waarin een totale verandering plaatsvindt.
Deze verandering, dit proces van transfiguratie, wordt in deze dertiendelige cursus uitvoerig belicht. << Lees verder >>

Nogmaals: Boek: "De Binnenste Kring"

Over het verhaal van De Binnenste Kring.

Het verhaal van 'De Binnenste Kring' neemt je mee in de ervaringswereld van de twee hoofdpersonen Aya en Lahiri, in hun zoektocht naar Zichzelf en naar God.

Aya is dat geboren is in het land Manas. (Westerse cultuur.)
Als kind voelt Aya zich daar niet thuis, omdat niemand haar begrijpt. Ze voelt emotionele onderstromen bij mensen, ziet aura's om mensen heen en ze heeft contact met onzichtbare andere werelden. Ze groeit op met een diep verlangen om 'erbij te horen', waardoor ze in haar leven keuzes maakt die niet goed bij haar aard passen. Haar gevoeligheid verdwijnt en ze gaat 'meedraaien' in de normale maatschappij.
Aya is voorbestemd om een belangrijke Goddelijke opdracht te volbrengen.
Ze leert 'de wereld van het verstand' en 'de wereld van het gevoel' goed kennen, als onzichtbare voorbereiding op haar toekomstige taak.
Via onverwachtse spannende wendingen leidt 'het leven' Aya uiteindelijk naar haar lotsbestemming.

Bestellen op: Website: www.debinnensteKring.nl

Innerlijke Transformatie
door Trienke Minkema

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met onze dromen. We stappen als het ware onze droomwereld binnen. Daar gaan wij voelen en ervaren. De droom-energie gaat weer stromen en zo kunnen we achterhalen wat de droom voor ons betekent.

In ieder mens is alle wijsheid, het onbewuste weten, aanwezig. We komen er niet altijd even gemakkelijk bij maar in een veilige en liefdevolle omgeving, waar met respect en in gelijkwaardigheid wordt gedeeld, kan dit weten weer voor ons beschikbaar worden.

Deze cursus is geschikt voor diegene die, op een creatieve manier, oude patronen wil doorbreken om eindelijk zijn/hare ware zelf te vinden en te gaan leven. Die het verleden in vrede achter zich wil laten. Die de ‘nieuwe mens’ in zich geboren wil laten worden.
We laten ons inspireren door onze eigen dromen en zelfgemaakte transformatiekaarten.

Datum: Zaterdag 13 december
Tijd: 10:00 - 17:00
Prijs: € 90,= inclusief koffie, thee en een biologisch-vegetarische lunch en alle materialen
In samenwerking met: Trienke Minkema

Website: http://www.dekleineholte.nl

 

 
     
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.