Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 93 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 26 oktober 2007
 
 
 
  Laatste linken Vernieuwde website:
Edelsteencentrum: "Osiris-Het Michaëlkristal"
 
 

spirituele tekeningen met een boodschap

Agenda van Het Gouden Rozenkruis
Het Gouden Rozenkruis organiseert activiteiten waar informatie wordt verstrekt over de grondbeginselen van de gnostieke weg in deze tijd.

Informatie spiritueel , paranormaal ontw
Informatie, ontwikkeling en hulp op spiritueel en paranormaal vlak.

Natuur, cultuur en bezinning
Weer even op adem komen in de rust, mooie natuur en met een interessant thema. O.a. gregoriaans, poëzie, orgelmuziek.

energie therapie, oa. shamballa, quantum
Voor alles wat - letterlijk en figuurlijk - vast zit en met zachte hand, los moet komen. Heel jezelf met behulp van energie, ik help je ermee in contact te komen!

ZEON, praktijk in Groningen
Praktijk voor Zelfontplooiing en Ontspanning. Individuele therapie, relatietherapie, groepstherapie, assertiviteits trainingen, emotietrainingen, ontspannings trainingen, individuele sessie familie opstellingen.

Praktijk Alternatieve Geneeswijzen
Reiki-behandelingen en cursussen. Coaching: Emotionele-spirituele begelijding. Oorkaars therapie & Lichaamskaars therapie. Bach Bloesem Therapie.

Steungroep R.I.N. Real Indian Nation. Zet zich in voor Indianen die het minder goed hebben in Reservaten d.m.v. Hulpgoederen en / of Donatie.

Crystaljoy praktijk
Praktijk crystaljoy ondersteunt en begeleidt bij het opheffen van blokkades op spiritueel, emotioneel, psychisch en fysiek vlak via thèta therapie, dna activatie en inverse wave therapie.

Vlindervrij; avonden, beurzen, consulten
Vlindervrij organiseert de New Age Dag , avonden , workshops en tarotdagen .Kijk voor meer info op de site !

Shin-Do
In deze workshop leer je in je eigen kracht te komen en te blijven. Je zult niet meer afhankelijk zijn van de energie van anderen en jij laat je ook niet meer door de energie van anderen beïnvloeden. Het maakt je vrij en krachtig in lichaam en geest.

Deze website geeft meer informatie over: uitgeverij osiris, edelstenen en kristallen, michaelkristallen, waterzuivering, het ashtar command, het kind van de toekomst en zoutkristallen uit de Himalaya. Heel veel van deze producten zijn bij ons te bestellen.

Wat is Het Licht? Een Intentie van Liefde en Vrede in ieders eigen hart en het zich eigen maken, dat wij geen van God verlaten planeet zijn, maar... in een constante verbinding kunnen zijn met datgene waar wij uit voortkomen: de Grote Bron, De Ene, de Zee van Kennis en Wijsheid, ook wel God de Vader/en... niet te vergeten, Moeder genoemd. Wij zijn deel van die Bron. Deze Aardeplaneet is een prachtige Leerplaneet met alles erop en eraan; als een grote leerspeeltuin, werkend, spelend, genietend van alles wat de Aarde (Gaia) ons maar te bieden heeft, ZO is het bedoeld! Een ieder heeft een taak, anders werd hij/zij hier niet geboren. Die taak is meewerken, ieder op zijn/haar eigen wijze als een klein onderdeeltje van het grote Goddelijke Plan ter verheffening van de Aarde in het Grote Universele Geheel en... persoonlijke zielegroei. Grote voorbeelden, die hier op Aarde leefden, begeleiden ons nog steeds, in naam van De Allerhoogste, nu vanuit de Rijken van Het Licht. (God heeft ook zijn secretarissen en secretaresses; er is een grote Ordening.)

Wij zijn dus niet alleen... en zeker geen 'van God verlaten planeet'. Integendeel. Wellicht heeft u iets aan datgene wat ik u kan bieden; ook uit veelzijdige eigen ervaring, intuïtieve kennis en onderzoek opgedaan en me "geleid wetend". Vaak komt informatie tevoorschijn, die voor u van belang kan zijn tijdens een gesprek of ontmoeting met U.

Tonnie Eijkenboom

 

 
Boek: Edelstenen en kristallen voor de 21e eeuw

Tekst achterkant boek:
We zijn op weg een kristallen mens te worden....
U leest praktijk-herinneringen uit Atlantis en Egtpte; met edelstenen en kristallen. De rozenkwartsgrot o.a. Jeugdherinneringen in dit leven; kristallen vervulden een grote rol; ook voor ouders van nieuwetijdskinderen. Reisverslagen o.a. Banff Canada, Michaël-conclaaf: "de blauwdruk voor de Aarde: geactiveerd en neergezet!" Kristallen naar Languedoc de Katharen, Israël, Kreta enz. Kristallen speelden er altijd een grote rol bij. De Galactische Federatie: Hulp aan de Aarde Hoe werkt dat? Ervaring met Energetische Kristalinfusie in 'n nood-situatie: genezingsafdeling Planeet Arcturus, van buiten deze Aarde. Een Atlantisch kristal werkte voor Nederland….drinkwater!
Een Hoorn des Overvloeds-visioen met 22 Energielagen. Eerst met 17, jaren geleden, nu 22. Per laag en bijbehorende kristallen en edelstenen uitgelegd met de bijbehorende "stem" van het kristal of de edelsteen! En muziek…
Energiestralen die ons extra helpen en regelmatig over ons worden uitgestort en dat los gezien van de planeetstralen!
Een opsomming van de Stralen en de bijbehorende Aartsengelen, Meesters, Elohim en hun verblijfplaatsen op deze Aarde. Met bijpassende kristallen en/of edelstenen! En muziek bij elke Aartsengel, Chohan enz. Is er verschil nu en 10 jaar geleden in Kristallen? Nou en of! Gecodeerde Kristallen bollen met een Eigen Naam, een Eigen unieke Identiteit voor NU. (net als kristallen schedels)

Dit edelsteenboek past in deze Nieuwe Tijd. Vandaar ook….veel informatie over de veranderingen die in deze tijd plaats vinden. Wat is ons DNA? Hoeveel "lichamen" hebben we? Hoe zit het met de Transformatie en bewustzijn nu van ons?
Wat zijn Michaëlkristallen? Wat betekenen ze voor ons?
12 dec. 2012 nadert! Let op, er is óók…een dáárná! Ja ja!

Boek: Edelstenen en kristallen voor de 21e eeuw
2007: 1e uitgave
Prijs: 27 euro (incl. 66 kleurenfoto's van kristallen en edelstenen)

Bestellen

 

Boek: "De Kinderen van de Wet van Een"

de verloren lessen van Atlantis

ISBN 13-978-90-811572-1-6

prijs € 27.50

Het boek ‘The Children of the Law of One & the Lost Teachings of Atlantis’ is vertaald in het Nederlands en is vanaf 15 oktober a.s. verkrijgbaar in de boekhandel en via internet.

Dit boek gaat over het terugkeren naar Eenheid via onzelfzuchtige liefde. Ons idee dat we afgescheiden zijn van alles geeft ons een ik gevoel en geen wij gevoel. Daardoor gaat ons ego met ons op de loop en is onze wereld zoals die er nu uitziet. Via de weg van onzelfzuchtige liefde, goed zijn voor anderen, niemand kwaad doen en zorgzaam zijn voor elkaar kunnen we terugkeren naar die Eenheid. Het behandelt met name ook onze diep ingesleten patronen en overtuigingen die we van jan en alle man meegekregen hebben. Om nog meer inzicht te krijgen in wat dit boek te bieden heeft volgt hieronder de betreffende achterflaptekst.

Als je gelooft in Onzelfzuchtige Liefde
dan is dit boek Thuiskomen.

<< Meer info over dit boek >>

 

De spirituele datingsite

Aanmelden is gratis!

Door jezelf aan te melden kun je in contact komen met de leukste mensen. Misschien vind je wel de ware, of gewoon een paar leuke vrienden bij jou uit de omgeving.

Dè spirituele datingsite

SpiriDate.nl is een online ontmoetingsplek voor spirituele mensen waar je een eigen persoonlijke profiel aan kunt maken.

www.spiridate.nl

 

Nieuw Forum: Atlantis en Lemurië gevoel

In dit forum wil ik, Peter (Orfilan) graag van gedachten wisselen over het Atlantis en Lemurië gevoel.

Het kan best handig zijn om te weten wat dit voor gevoel is.
Een gevoel met die naam zou ik niet direct in mezelf herkennen, bedoel ik en zelfs al ben ik de enige die het gevoel niet herkent, dan vraag ik als enige wat het wil zeggen.

Zoals ik eerder al opriep in een van de nieuwsbrieven van StartSpiritueel:

Ga hier naar het forum van Rainbow Dimensions

 

 
Nieuw artikel: Zielsgeweten
 
 

Ons geweten staat IN contact met DE werkelijke waarheid

Onderliggende angst of schuldgevoelens zijn problemen die meestal IN ons onderbewustzijn komen of beter gezegd nog IN ons GEWETEN zitten, ons geweten heeft contact met ons waarheidsbewustzijn. In ons onderbewustzijn zitten onze ''ongecontroleerde'' gedachten en daden, die nog NIET veranderd zijn. Als wij NIET in de juiste realiteit leven, dan beleven wij ook de werkelijkheid NIET. Dit worden dan onderliggende gewetens problemen waaruit angst en schuldgevoelens en kwetsbaarheid door ontstaan omdat wij NIET met onze eerlijke Ziels overtuiging leven. Dan ZIEN + HOREN wij ook NIET de echte waarheid.

Wij zijn zelf BAAS over onze gedachten en overtuigingen, daarom geef ze geen vrije wil, weet ZELF wat de werkelijke waarheid IS en wordt bewuster en leef IN de werkelijkheid, dan krijgen wij de werkelijke waarheid te zien en te horen. Als wij leven volgens het bestemmingsplan van onze ziel, moeten onze gedachten en overtuigingen MET de waarheid overeen komen. Daarom zijn vaak illusies of dromen iets dat wij graag verwezenlijkt zien zoals wij dit zelf graag willen. Daarom is communicatie ook veel belangrijker, dan weten wij ook precies wat er met de werkelijkheid bedoeld wordt, leef IN de werkelijke bestaande realiteit.

Als wij niet afgestemd zijn op onze ZIELS-KERN kan dit psychische problemen veroorzaken, waarvan het bestaan weer terug te halen is. Stem dan af OP je eigen waarheidsfrequentie, dat IN contact staat met je ZIEL en GEWETEN. De vraag IS nu, komt angst voort UIT een slecht geweten, of door overtuigingen dat tegen ons geweten ingaat. Dus als wij gaan begrijpen waar het probleem vandaan komt zijn wij bevrijdt, omdat ons geweten dan gereinigd kan worden. Ons geweten heeft een rechtvaardigheids gehalte IN zich en als wij TEGEN ons geweten IN gaan, raakt dit de KERN van onze ZIEL. Onze ZIEL heeft contact met ons geweten en kent de werkelijke toedracht en dat is de waarheid. Dit maakt mensen kwetsbaar en overgevoelig, omdat ze niet weten waar deze gevoelens vandaan komen. De ZIEL laat ons weten/voelen dat wij nog iets zelf mogen reinigen.

Doe een VERGEVING voor iets dat wij nu NIET meer kunnen veranderen. Omdat oude beloftes, of oude schuldgevoelens, of oude overtuigingen waar wij ook geen weet meer van hebben hiermee gereinigd kan worden. Als wij bewuster zouden zijn gaan er onzichtbare deuren open waar onze bewustzijns ''sleutels'' van ZIJN. Bewustzijns bezitten een allesomvattende wijsheid dat uit het bewustzijn van onze GEEST komt. Daarom Geestelijke wijsheid is Spiritualiteit en heeft een alles omvattende kennis die wij ook gaan begrijpen met onze eigen bewustzijns.

Er zijn groepen die zich tegen alles en iedereen gekeerd hebben. Dit heeft een OERPIJN veroorzaakt waar wij nu nog onder lijden. Er zijn nog steeds heilige oorlogen en deze mensen voelen niet met hun HART, en hun ziel kan ZO niet overgaan. Daarom vergeef jezelf, dat IS de eerste stap naar vrede IN je zelf. Deze Zielen Evolutie heeft al voor veel veranderingen gezorgd, want waar wij van overtuigd waren dat de waarheid bevatte, IS niet meer dezelfde waarheid die wij dachten, want nu blijkt dat onze oude vertrouwde overtuigingen die we van vroeger hadden, NU heel anders blijken te zijn. Blijf niet doorgaan met iets, waar je geen voldoening meer uitkrijgt. Want onze ZIEL laat ons dit voelen, dat waar je nu mee bezig bent niet juist voor je is. Luister hier na, want dan spreekt het GEWETEN van je eigen ZIEL, vertrouw erop, leef IN de tegenwoordige tijd.

Ieder GELOOF heeft goede aspecten en wat fout is komen we te WETEN via ons GEWETEN. Haal uit ieder geloof wat goed voelt voor jezelf. Dan zou dit in de toekomst een COLLECTIEF GELOOF kunnen worden. Dan kunnen wij allemaal hetzelfde vertrouwen en geloven en zo brengen wij iedereen samen met inzichten en levenswijsheden, dat IS spiritualiteit waar iedereen zich IN kan vinden en er ook gelukkig bij kan voelen, daar gaat het toch om, vrijheid van geloof is zó belangrijk, daarom vindt de waarheid IN alles maar vooral IN jezelf.

Vindt ook de waarheid over onze Schepping en over onze Schepper die een Scheppende KRACHT met LICHT + ENERGIE heeft, dit IS Etherisch en dus ook mysterieus voor de mens. De BRON van Geestelijke manifestaties wordt door het menselijke vermogen niet begrepen, omdat het onzichtbaar voor ons is. Als wij onze Schepper ontkennen, er niet IN geloven, geloven wij ook niet IN onze eigen Scheppingsgeschiedenis. Universeel Bewustzijn is de BRON van AL ER IS.

Het Universele Geestelijk bewustzijn IS bovenzintuiglijk en reikt boven alles uit, IS oneindig, alwetend en bezit een allesomvattende WAARHEID en daar kunnen wij ook op afstemmen. Universele ENERGIE + LICHT kunnen wij ons ook op afstemmem en zal altijd blijven bestaan en IS verbonden met alles. De Schepper heeft alles gecreëerd, wij ZIJN alleen een klein deeltje van de Schepper ZELF. Daarom ZIJN wij ook een onderdeel van dit Grote Geestelijke Bewustzijn. De Schepper - God - Vader straft de mensheid niet, de mens doet dit zelf. Wij kunnen met onze gedachten een hel creëren en wij kunnen met onze gedachten een hemel creëren en zo kunnen wij begrijpen hoe sterk onze Gedachten wel zijn.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

 
     
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.