Indien dit emailbericht niet goed overkomt, klik dan hier.

Nieuwsbrief 13 - StartSpiritueel - 26 september 2003

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl

Beste Mensen,

Ik wil iedereen bedanken, die zich opnieuw heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Mijn vraag is of je deze nieuwsbrief wilt doorsturen.

Ik wil nog één maal terugkomen op het feit, dat StartSpiritueel is beschuldigd van Spam en begin daarom met een Citaat van XS4all (staat ook op de website).

Spammen is het ongevraagd verzenden van grote hoeveelheden e-mail met dezelfde inhoud en/of het ongevraagd in grote aantallen nieuwsgroepen op het internet posten van een bericht met dezelfde inhoud. De inhoud van het bericht doet daarbij niet terzake. Of het nu reclame is of een oproep tot wereldvrede, bij spammen gaat het alleen om het volume.

Ik heb besloten mij aan de regelgeving te houden, omdat ik nou eenmaal op deze wereldbol leef en mij aan de regels van het spel moet houden. Ik ben er ook van overtuigd, dat ik meer doe dan alleen een website in de lucht houden. Het in liefde uitdragen van spiritualiteit op alle gebieden en dimensies is een van de belangrijkste taken, waar de huidige ontwikkeling van de mensheid mee te maken heeft en zal krijgen. Daar ben ik óók maar een heel klein schakeltje in. Maar alle schakels (Cirkels) vormen samen een groot Lichtveld en deze zal alleen maar groter worden. Iedereen op deze aarde, die er weet van heeft (en dat zijn er miljoenen) worden zich steeds bewuster hiervan.

Alle websites en daarmee bewegingen en methoden om spiritualiteit uit te dragen vormen geen enkele bedreiging voor elkaar. Juist deze eenheidsbeleving zal zich steeds dieper ingraven in het bewustzijn van deze Aarde. Goed uiteindelijk komt deze beweging van de "Aarde" zelf, maar dat is een ander verhaal en laat ik over aan alle mooie en boeiende websites, die iets te vertellen hebben over dit onderwerp.

Mijn bescheiden mening is dan ook: dat een boodschap voor wereldvrede nooit en te nimmer Spam kan zijn. Reden genoeg om de heren (meestal geen dames), die deze regels opstellen in liefde en zonder oordeel ervan te doordringen dat de evolutie van het bewustzijn en de mensheid zich niet aan het commerciële spel houdt. De bewustzijnsverandering naar de vierde dimensie is hoe dan ook onafwendbaar en alle informatie hierover is toegankelijk en ieder heeft de vrije keuze hierover te lezen.

De conclusie van dit verhaal is: dat ik geen enkel mailadres meer toevoeg en iedereen zich zelfstandig moet aanmelden.

Een "spiegel" van de wens die je doet, kan ook een boodschap voor wereldvrede zijn: Loslaten en transformeren. Wat over blijft is alleen het gevoel in liefde.

Doe een wens ....Laat datgene los wat je graag wilt .... Gooi alles in de glazen bol van Merlijn en transformeer ....Klik daarvoor op de wensbol van Merlijn.

In Licht en Liefde

Peter / Orfilan


Nieuws van StarSpiritueel:

Nieuwe artikelen op CirkelsvanLicht:

De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd aan StartSpiritueel (helaas kunnen wij niet iedereen opnemen in deze lijst en vragen hiervoor begrip):


StartSpiritueel voegt geen enkel mailadres meer zelfstandig toe. Deze mailinglist gaat nu via de website van: YourMailinglistProvider.Com

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief voor StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief voor StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link, mail deze dan naar info@a-tzi.nl of bezoek de site en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel!!

Tot ziens op de website,

Redactie van StartSpiritueel

www.startkunst.nl - www.startschrijven.nl

info@a-tzi.nl
055 - 5 416 120 of 06 - 1009 7327