Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 100 - StartSpiritueel - 27 oktober 2008
 
 
 
  De 100e nieuwsbrief van StartSpiritueel  
 

Beste mensen,

Alweer de 100e nieuwsbrief van StartSpiritueel. Een goede reden om even bij stil te staan. Ik heb deze nieuwsbrieven altijd met veel plezier en toewijding gemaakt voor zover andere werkzaamheden dat toelieten. Want in feite heb ik deze nieuwsbrieven altijd belangeloos gedaan en uiteraard met Liefde en enthousiasme voor het uitdragen van spiritualiteit. Dit jaar zijn er tot half september geen nieuwsbrieven meer uitgestuurd door ziekte en andere belangrijke zaken. Dit heeft uiteindelijk wel geleid tot een hernieuwd inzicht en intentie om verder te werken aan StartSpiritueel. Met name de thema pagina's zijn daar een voorbeeld van. De komende tijd zal daar dan ook veel nieuws te lezen zijn.

Ziekte is altijd een kans, de mogelijkheid nieuwe keuzes te maken. Het maakt dan niet uit of je met 3 dagen griep in bed ligt of meerdere weken in het ziekenhuis voor wat dan ook. Ziek of niet ziek het zijn en blijven boeiende tijden met steeds nieuwe en hernieuwde inzichten en openbaringen. Deze wil ik de komende nieuwsbrieven ook samenbundelen en een beter inzicht geven in wat er speelt (of niet) en dit samenbrengen met overzichtspagina's over tal van onderwerpen. Dus nog zat (leuk) werk te doen op spiritueel gebied.

Er zijn ook promotie pagina's om jou eigen workshops, diensten e.d. aan te bieden. Het plaatsen van advertenties is gratis, maar je kunt ook denken aan allerlei betaalde (en betaalbare) diensten om jezelf te promoten. Een goed voorbeeld zijn de uitgebreide linken. Voor de promotie onderdelen kun je kijken op deze pagina.

 

 
  Link aanmelden Uitgebreid (ook als je geen eigen website hebt)  
 

Een uitgebreide linkpagina is een extra pagina op StartSpiritueel met info over jouw spirituele website, die vervolgens wordt aangemeld in een van de provincies.

Voordelen:

  • Je link wordt veel beter gevonden op internet
  • Deze pagina wordt opnieuw aangemeld en staat weer bovenaan de lijst in de provincie
  • De oude aangemelde link blijft gewoon staan
  • Toevoeging op een algemene overzichtspagina per specialisme (later)
  • Ook aanmelden als je geen eigen website hebt

Nieuw is nu ook dat je meerdere subpagina's kan aanvragen. Deze worden dan gelinkt via een eigen navigatie op deze pagina.

<< Lees hier meer >>

 

 
  Shekinah Festival - zaterdag 1 november a.s.  
 

Op zaterdag 1 november a.s. wordt in Centrum De Grote Bunte in Nunspeet het eerste Shekinah Festival gehouden.

Deze woorden kwamen naar voren bij de aftrap voor het Shekinah Festival en staan voor de energie waarin het Festival gestalte zal krijgen.

De organisatie is in handen van een team van 5 mensen die hun kwaliteiten inbrengen en daarmee gezamenlijk gestalte gaan geven aan de inhoud en vormgeving van het Shekinah Festival.

Maar met deze 5 mensen begint het pas. Inbreng en ideeën van anderen maken het verhaal compleet. De Shekinah energie nodigt immers uit om samen te delen, samen te bouwen, samen iets in de wereld te zetten. Ons eerste doel was dan ook dat het een feest zal zijn van samenkomen, ontmoeten en delen.

En dat wordt het! Alle workshopgevers zijn geïnspireerd door de Shekinah energie. Zij zijn hun eigen weg gegaan en hebben hun eigen manier gevonden om zichzelf, de energie en het bewust zijn in de wereld te zetten. Dat laten ze tijdens het Festival zien. Zij nodigen je allen van harte uit om dit samen te vieren en te beleven.

<< lees meer >>

 

 
  Opleiding Egyptian Healing / Egyptian Ankh opleiding december 2008  
 

De datum voor de 1e basis Ankh Egypian Healing opleiding is bij voldoende deelname 12-13-14 december 2008.
De 1e specialisten opleiding begint op 28-29-30 november 2008.
Er is een mogelijkheid om te overnachten tegen een vriendelijke prijs 22.50 per nacht incl ontbijt , maar kan iemand die in de buurt woont natuurlijk ook naar huis, aan het eind van de dag.

Het eten s,avonds is tegen een lage prijs,mogelijk in een eet gelegenheid aan de overkant van de slaapgelegenheid, zodat degene die in de groepsenergie wil blijven dan niet naar huis hoeft.
Na het eten is er natuurlijk volop gelegenheid in het uitwisselen van de opgedane ervaringen.
Het is de bedoeling dat er zaterdagavond door Peter ieen klein klank intro wordt gegeven ,ook kunnen er dan vragen worden beantwoord.
Het avond eten kan in de buurt worden gedaan ,apart of gezamelijk de kosten daarvoor zijn voor u zelf.

Opleiding Egyptian Healing vanuit de Masterkey
In samenwerking met Peter Gouw van Praktijk Positief.

<< lees meer >>

 

 
  Hoe ga je om met kinderen die aangeven dat ze hier eigenlijk niet op aarde willen zijn?  
 

Veel Zielen die in deze tijd geincarneerd zijn, die nu nog kinderen zijn, zijn Zielen met een andere frequentie. Zijn Zielen met een ander bewustzijn, zijn Zielen die hier komen met een ander doel. Wanneer deze Ziel een uiteindelijk opgroeien en puber zijn, dan komen vaak de innerlijke conflicten. De innerlijke gevoelsstroom van deze kinderen is zodanig gericht op een heell ander doel, dat dit absoluut niet in overeenstemming is met dat wat ze op deze wereld aantreffen. Het conflict hierin is voor dit soort kinderen enorm.

De angst om hier in zichzelf een leven te moeten aanbieden, is vaak zo groot dat dit soort kinderen dit niet aankan. Wat de mensen in de omgeving van dit soort kinderen kunnen doen is: het luisteren, het aanhoren, maar ook het aanbieden van de positieve energie op deze wereld. Het ook kunnen laten zien dat er ook een andere kant is op deze aarde en dat er niet alleen maar gefocust hoeft te worden vanuit de angst, vanuit de levensangst, vanuit de incarnatie-angst van dit kind. Want juist dit kind vraagt om een enorme veiligheid, maar vraagt ook om een ander soort van structuur. Wanneer de structuren in uw wereld niet passen bij dit soort kinderen, zult u heel dicht naast deze kinderen moeten gaan staan. Zal er met open hart gesproken moeten gaan worden, zal er vanuit het hart geluisterd moeten gaan worden en zult u vanuit uw diepste gevoel weten wat deze kinderen zou kunnen helpen.

<< lees verder >>

 

 
  Mindfulnesstrainingen - Wat is mindfulness?  
 

Mindfulness is met aandacht in het leven staan, in het hier en nu, met alles wat er is, zonder oordeel.
Wij leven vaak op de automatische piloot, er zijn zoveel dingen die onze aandacht en inzet vragen. We zijn meestal bezig met wat zich in de toekomst zal voordoen of wat zich in het verleden voordeed, met fantasieën, gedachten of piekeren en oordelen.
Mindfulness helpt je in het hier en nu te zijn en te zien wat er werkelijk is en niet wat je wenst dat er is.. Als je je bewust bent van je lichaamssensaties of gedachten of gevoelens kun je ook een bewuste keuze maken of je er wel of niet iets mee wilt doen en reageer je niet vanuit een automatisme.
Heb je de neiging tot somberheid of angst dan werken hierin ook je automatische gedachten mee, deze opsporen en er bewust mee om leren gaan helpt je je goed te voelen.
Pijn. Ook bij pijn zijn we geneigd erover te piekeren, negatieve gedachten te hebben, we trachten het te vermijden. Door bewust aandacht te richten op de pijn zonder oordelende gedachten, verandert er veel en wordt het hanteerbaar.

<< Lees verder >>

 

 
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.