Indien dit emailbericht niet goed overkomt, klik dan hier.

Nieuwsbrief 7 - StartSpiritueel - 27 juni 2003

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl

De zomer komt er aan. Vakantie. Rust. Even lekker ontspannen.

Na een periode van hard werken en voorbereiden van de startpagina's StartKunst, StartSpiritueel en StartWinkels en StartSchrijven…komt er nu een tijd van zelfstandigheid. Dat betekent dat ik StartSpiritueel ga verlaten als redactielid en medewerker.

Ik heb een mooie tijd om naar terug te kijken met zeer veel Wonderlijke Ontmoetingen en leerzame momenten.

Heel blij ben ik met een goed gevoel te kunnen blijven meekijken naar de ontwikkeling van deze mooie, leuke, liefdevolle en gezellige Startpagina voor alles wat met Spiritualiteit te maken heeft. Voor Peter betekent het, dat hij voortaan zelf de Wind onder Vleugels van StartSpiritueel is. Voor mij betekent het dat ik Uit-vlieg…net zoals de jonge vogels in de zomer.

Ik ga mijn werk voortzetten op mijn eigen website, Marina's Spiritual Website. Deze wordt nu dan ook aangepast en veranderd om dit mogelijk te maken (met dank aan Peter!).

Groeien heet dit.
Ook is er, als je groeien Wilt en Mag...Dan het Loslaten.
Ik doe dat dan ook in Liefde.
Zo is het ook allemaal begonnen, in Liefde.
Een einde is er niet...

Het Verleden is geschiedenis
De Toekomst een mysterie
Het Heden een Geschenk

Ik dank jullie voor jullie liefdevolle reacties en bijdragen aan StartSpiritueel en hoop jullie te mogen ontmoeten op mijn eigen website.

In omarming van Licht en Liefde, MarinaEen afscheid is altijd een nieuw begin en daarom geen afscheid. In de zelfstandigheid kun je alleen maar groeien. Ik bedank Marina voor haar geïnspireerde inzet en waardevolle ideeën voor de startpagina's. Marina gaat als (Nieuwetijds) medium zelfstandig verder onder haar eigen website en ik wens haar veel geluk en wijsheid toe als medium en lichtwerker.

In het moment van het loslaten in liefde ontstaat juist de liefde. En hieruit ontstaan alleen maar mooie dingen, zoals de nieuwe opzet van de spirituele artikelen: "Cirkels van Licht". Ik bedank iedereen nogmaals voor de mooie teksten, die inmiddels geplaatst zijn of nog gaan worden. In de aanraking van al deze woorden krijgen de cirkels vorm en zal het Licht alleen maar toenemen.

Met liefde iedereen groetend, Peter


Als je geen website hebt en toch op internet wilt, krijg je bij Community een eigen pagina. Dat geldt ook als je wilt adverteren of een belangrijke mededeling wilt doen. De kosten zijn laag: kijk maar eens bij Community of bekijk de voorbeelden hieronder.

Voor deze keer even geen website van de maand.

De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd aan StartSpiritueel (helaas kunnen wij niet iedereen opnemen in deze lijst en vragen hiervoor begrip):

Wil je je afmelden voor deze nieuwsbriefmailing: beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Afmelden

Wil je je aanmelden op de nieuwsbrief voor StartKunst, beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Aanmelden Nieuwsbrief StartKunst

Wil je je aanmelden op de nieuwsbrief voor StartSchrijven, beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Aanmelden Nieuwsbrief StartSchrijven

Weet je een goede link, mail deze dan naar info@a-tzi.nl of bezoek de site en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel!!

Tot ziens op de website,

Redactie van StartSpiritueel

www.startkunst.nl - www.startschrijven.nl

info@a-tzi.nl
055 - 5 416 120 of 06 - 1009 7327