Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 

Nieuwsbrief 53 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 28 oktober 2005

Themanummer: DNA, Transformatie en healing, deel 2

www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl


Beste mensen,

Vanwege een aantal vragen heb ik besloten een tweede nummer te wijden aan het DNA verschijnsel . Veel leesplezier toegewenst.


DNA symptomen

Veel mensen voelen sommige van de DNA veranderingssymptomen. Velen rennen in paniek naar hun huisarts en meestal krijgen ze te horen dat er niets mis is met hen. Dat is de waarheid, al die symptomen zijn tijdelijk en wijzen erop dat er lichamelijke DNA activeringen plaatsvinden.

Wij hebben allemaal een dubbele DNA. Door onze DNA opnieuw te activeren kunnen er veranderingen plaatsvinden en wij zullen dit op verschillende manieren merken. Het moet een positieve verandering zijn, hoewel deze verandering fysiek, mentale, emotioneel verkeerd geïnterpreteerd kan worden en sommige mensen bang maakt. Iets wat wij nog niet begrijpen, kan angst veroorzaken en daarom hier wat meer informaties wat een DNA activeren voor ons betekent. Wij hebben nog tot 2012 voordat dit proces in het geheel geactiveerd is. Onze 12 DNA strengen veranderen niet, onze DNA wordt weer opnieuw geactiveerd.

Doordat onze DNA geactiveerd zal worden zullen wij ook beter in staat zijn onze lessen te leren, niet door lijden zoals de vorige eeuw maar door transformaties. Oude dogma's kunnen niet langer bestaan, en deze zullen veranderen.

Degenen die gekozen hebben juist nu in deze tijd te leven hier op Aarde, zijn de voorlopers van een bijna nieuwe RAS. We ontvangen hulp van onze hogere zelf en engel. Wij zijn in staat om naar binnen te keren en naar die innerlijke stem te luisteren. Hoe meer we in overeenstemming zijn met de veranderingen die nu aan de gang zijn te beter wij ons gaan voelen.

Er kunnen enkele neveneffecten van deze DNA veranderingen zijn. Het voelt soms aan alsof je niet hier bent. Je kunt je uitgeput voelen omdat we letterlijk van cellen veranderen, en de rest van onze cellen worden vernieuwd. Je hebt veel rust nodig. Mentale verwarring en geen concentratie. Pijnen in je lichaam waar voor geen duidelijke oorzaak voor is en veel emoties..
Het zijn niet alleen de mensen die veranderen, maar alle levensvormen op Aarde zullen meeveranderen. Deze nieuwe staat van zijn vereist daarom dat we fysiek, mentaal en emotioneel los zijn van de 3de Dimensie concepten en begrippen.

Loslaten is een belangrijk deel van dit veranderingsproces, want je kunt niet de oude waarden en manier van zijn meenemen naar een compleet nieuw leven. Het is daarom ook geen wonder dat men veel ongerustheid en angst voelt omdat deze veranderingen al aan de gang zijn, hoewel velen zich er nog niet van bewust zijn.

Tijdelijke lichamelijke problemen. Enkele symptomen zijn: Griepachtige symptomen- verhoging- zweten- zere botten en gewrichten, etc. maar die niet reageren op antibiotica. Migraine hoofdpijnen en sterke pijnen die pijnstillers niet kunnen verlichten. Spontane diarree. Loopneus met niezen dat 24 uur duur. Duizeligheid. Tuitende oren (oorsuizingen) Hartkloppingen.

Lichamelijke vibraties, vooral 's nachts. Hevige spiertrekkingen gepaard met pijn, vaak in de rug. Tintelen van armen, handen, benen of voeten. Verlies van spierkracht, veroorzaakt door veranderingen in het circulatiesysteem. Ademhalingsmoeilijkheden. Vermoeid voelen - of uitgeput na kleine inspanning. Veel willen slapen. Depressie zonder reden, graven in het verleden, kijken naar relaties, duidelijkheid krijgen over persoonlijke kwesties. Spanning, en stress niveaus, omdat je voelt dat er iets aan de hand is, maar niet weet wat het is.

Herken dat zelfs wanneer je hartkloppingen of ademhalingsmoeilijkheden hebt, dat het je HART of KEEL chakra is en dat de symptomen tijdelijk zijn. Je gaat echt niet dood; je verandert alleen! Ga echter niet alleen op mijn woord af. Zoek medische leiding als je onzeker bent.

Dus wij hoeven maar enkele symptomen te voelen die hierboven vermeld staan. De meeste symptomen lijken slechts een paar weken te duren en zijn verdwenen. Sommige symptomen kunnen terugkomen. Niet iedereen ondergaat die veranderingen even gelijktijdig.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON www.reiki-usui.nl/spiritueel/


RECTIFICATIE vorige nieuwsbrief: Frequencies of Brilliance met Trudy de Jong

Frequencies of Brilliance is een krachtige, lichte energie die het trillingsniveau in ons lichaam beïnvloedt en verhoogt, het DNA verbetert, en ongebruikte delen van de hersenen wekt en activeert. Hierdoor wordt groei, ontwikkeling en genezing op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau bevordert. De sessies worden gegeven op een massagetafel, waarbij bepaalde punten op of boven het lichaam licht aangeraakt worden, het activeren van energetische portalen.

De Frequencies of Brilliance sessies worden door Trudy de Jong gegeven in Rotterdam, Amsterdam, 's-Gravendeel en Nijmegen. Een sessie duurt 60 tot 75 minuten en kost 50 euro.

Praktijk voor Shiatsu en Frequencies of Brilliance
trudyjong@yahoo.co.uk
www.laatjelichtschijnen.nl


quantum Transformatie

Quantum-transformatie, blok 1+2 Quantum-transformatie is bestemd voor het werken aan jezelf. Om meer harmonie, verbondenheid en liefde met jezelf en andere te ervaren. We hebben allemaal nog tegenstellingen in onszelf, deze beinvloeden onze kijk op de wereld. Tijdens de training (blok 1+2, level 1) leer je werken op gestagneerde energie; je leest de energie: de informatie en zet deze gestagneerde energie om (wat een transformatie als gevolg heeft) hier- door onstaat neutraliteit. We hebben allemaal tegenstellingen in ons zelf, delen die nog niet in balans zijn en van- uit dualiteit handelen, wel-niet, goed- fout. Dualiteit kan je ook omschrijven als een verdeeldheid die nog in jezelf aanwezig is en een overdreven reactie veroorzaakt. Het zijn parallellen van tegenstellingen in jezelf, een conflict in emotie. Dualiteit veroorzaakt een onbalans. We zien de wereld waarin het lijkt of alles van elkaar is gescheiden. We nemen waar met onze vijf zintuigen en met ons verstand; we bezien dat wat 'buiten ons' is en we observeren daarbij het leven vanuit een dusdanig perspec- tief, dat dit ook ons beeld bevestigt. Op het moment dat je dualiteit gaat oplossen ontstaat er harmonie en neutraliteit. Het is het werken volgens de principe van de kwantumfysica, er wordt gewerkt op gestagneerde energie dmv transformatie. Deze verhinderen je je mogelijkheden na te streven en te gebruiken. Door het opheffen ontstaat er meer ruimte en vrijheid. Letterlijk wordt de emotionele beladenheid gewist. We hebben allemaal onbewuste aspecten die ons leven bepalen en beinvloeden. Deze komen overeen met de ervaringen uit onze kinderjaren en het nu, maar ook spelen overtuigingen die diep in onzelf aanwezig zijn een rol in hoe we het leven waarnemen.

De technieken van QT kan voor elk specifiek onderwerp waaraan je zou willen werken worden gebruikt. Zoals voor onzekerheid, twijfel, tweestrijd, innerlijk kind, lichamelijke klachten, functioneren in (intieme) relaties en op het werk, groei en spirituele ontwikkeling.

Het enige dat aan een gedachte kracht geeft en invloed op je uit oefent is jouw identificatie ermee. Je verbindt je met een bepaalde overtuiging. Op het moment dat je een beperkte overtuiging verandert zal je meer vrijheid ervaren. Hoe werkt een gedachte, hoe creeren wij met onze gedachte? De training is de eerste stap in het bewustworden en geeft inzicht in hoe wij onszelf dagelijks sturen. Je gaat steeds meer jezelf waarnemen, als een observer en kan hierbij steeds beter onderscheidt maken tussen een gevoel en een emotie, wat van jou is en van een ander. Hierdoor sta je meer in je kracht. Je wordt bewust van oude conditioneringen die nog in jezelf aanwezig zijn, beoordelingen en veroordelingen en concepten van afgescheidenheid, meer aanwezig in je lichaam. Zolang je vanuit dualiteit blijft handelen, heeft dit stagnatie als gevolg en belemmert dit je verdere ontwikkeling. Door oefening leer je om je emoties te transformeren, maar ook om bewust te creeren. We verplaatsen ons van dualiteit naar non-dualiteit, dmv het schoonmaken van energie.

Activatie van transformatie chakra's vinden plaats. We gaan werken op coderingen, grids waar we nog mee verbonden zijn en een vertekend beeld geven, opheffen van frequenties ontkoppen van timetables.

Bron: Silver Instituut


Nieuwe Aarde Healing Technieken voor de 21ste Eeuw
door Celia Fenn

We zijn in de laatste paar jaren door grote v eranderingen gegaan. Deze veranderingen hebben ons fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam beïnvloedt. Omwille van deze veranderingen, heeft Aartsengel Michael deze informatie gestuurd om jullie te helpen bij jullie veranderings- en genezingsproces wanneer jullie de Nieuwe Aarde binnengaan. De Genezings- en Evenwichtprocessen van de toekomst zullen anders zijn dan die uit het verleden. En dit is begrijpelijk, gezien ons Nieuwe Kristal lichaam anders functioneert dan de biologische vorm van de Oude Aarde.

De basisverschillen die wij hieronder zullen bespreken, zijn dat Kristal wezens een volledig geactiveerde en verbonden DNA toegang hebben, en in staat zijn om met de basis Heilige Geometrie Vorm (mal) van hun eigen Energie Golfvorm Patronen te werken en ze ook willekeurig te veranderen.

De Oude Benadering van Genezing
Jullie oude Geneestechnieken en -methodes waren dikwijls gebaseerd op het opsporen en behandelen van verwondingen. Dit kon gedaan worden in de vorm van "energie blokkades" in de aura of het fysiek lichaam, te vinden en op te lossen.
Dit was, en is, doeltreffend om de energiestroom en de functie van het energieveld en fysiek wezen van de persoon te herstellen. Maar, het ondersteunt en werkt in wat we de Oude Energie Vorm zouden kunnen noemen.

Dit is het patroon van Menselijk functioneren dat opgeslagen is in jullie DNA en aan jullie werd doorgegeven via je ouders, die het op hun beurt van hun ouders doorgekregen hebben. Deze DNA omvat alle familiekronieken van stoornis en ziekte die jullie als individu kunnen krijgen en aantrekken in jullie creatie van ervaringen in je Aardse incarnatie.

Deze fysieke manifestaties van ziekte waren dikwijls verbonden met, of zelfs het product van, emotionele en mentale geloofspatronen van zonde en karma, en hun bijbehorende geloofssystemen van schuld, straf en "terugbetaling". Deze geloofssystemen zijn ook in het DNA gecodeerd op de emotionele en mentale niveaus en samen vormen zij de "Oude Energie Vorm".

Dus - als jullie genezing en in evenwicht brengen ondergaan - zal het niet echt doeltreffend zijn als jullie nog steeds gebruik maken van een vorm die degeneratieve ziektes en ongemak als geaccepteerde delen van de "menselijke conditie" of "ervaring" inhoudt.

Jullie DNA en de Vorm van Perfecte Gezondheid
De aard en de functie van jullie DNA vanuit Spiritueel perspectief begrijpen, zal jullie helpen begrijpen hoe je op de meest doeltreffende wijze met helende energieën kunt werken.
Wat Mensen DNA noemen is in feite een enorm uitgebreide bibliotheek of informatiecentrum dat de heilige geometrische vorm opslaat en bijhoudt voor elke incarnatie en elk leven.

Het Fysiek Lichaam houdt de DNA kronieken voor het Fysiek voertuig bij - maar elk van jullie verfijnde energielichamen houdt een gelijkaardige set van DNA kronieken bij.

De meest Oude Aarde Mensen waren enkel met hun Fysiek, Emotioneel en Mentaal lichaam met de DNA kronieken "verbonden". Zij waren niet verbonden met hun Spiritueel of Kosmisch DNA.

Een deel van de verandering naar de Kristal staat is de "herverbinding" of "herbedrading" van het wezen om de Spirituele of Kosmische DNA in te sluiten. Dit betekent dat het Kristal wezen toegang heeft tot de volledige set DNA kronieken, ook gekend als de Akasha Kronieken, voor hun eigen individueel wezen en ook voor de Planeet, het Zonnesysteem en de Melkweg. In dit stadium zullen de meesten onder jullie niet het vermogen hebben om deze te bereiken, maar jullie zullen het ontwikkelen wanneer jullie veranderen en overgaan naar je volle potentieel.

Dus - wanneer jullie je met je DNA verbonden hebben door de transitie naar de Kristal Staat toe te laten - kunnen jullie toegang krijgen tot de Vorm van Perfecte Gezondheid en welzijn dat het Origineel Ontwerp is voor Menselijke Wezens op deze Planeet.

Het is daar in jullie eigenste set van DNA kronieken, en ook in de Algemene Ontwerp Vorm voor de Menselijke Soort dat een deel is van de eigen DNA kronieken van de Planeet. Jullie kunnen deze Vorm bereiken door achterwaarts bewegen, de DNA ketting omlaag tot de "Bron Code" of Origineel Ontwerp - of jullie kunnen voorwaarts bewegen naar de Toekomst, de ketting omhoog om je te verbinden met je Toekomstige Zelf als deze Perfect Vorm te leven.

DNA en Heilige Geometrie - Vijf Punt Symmetrie als het patroon van Organisch Leven op Aarde.
De Vorm van Organisch Leven op deze Planeet is gebaseerd op wat gekend is als Vijf Punt Symmetrie of het Pentagoon of Pentagram.
Als jullie naar de hier bijgevoegde afbeeldingen van de DNA kijk en - zullen jullie het pentagoon of pentagram patroon herkennen. En dat het Fraktaal Mathematisch ontwerp van de DNA uit tien cirkelvormige patronen bestaat (2x5).

Hetgeen twee strengen van fysieke DNA in de typische spiraal formatie vertegenwoordigt. Dit Fraktaal ontwerp of patroon van de DNA is de toegang of code voor de Vorm van Perfecte Gezondheid op het Materieel Vlak.

21ste Eeuw Zelfhulp Technieken
Door gebruik te maken van deze informatie is het mogelijk met je eigen genezing en transformatie te werken door de volgende technieken te gebruiken:

Ontspan in een Meditatieve of Alfa staat en visualiseer jezelf in perfecte gezondheid. Je geeft je lichaam te kennen dat dit de Vorm of het Patroon is dat je in deze incarnatie wilt overbrengen. Vraag je Hoger Zelf en je Leiding met je samen te werken om je verstoorde Oude Aarde Vorm door een nieuwe Kristal Vorm voor Perfecte Gezondheid te vervangen.

Gebruik makend van de bovenstaande DNA afbeeldingen, vraag je je Hoger Zelf en Leiding om alle DNA codes te verbinden of "te ontsteken" zodat je toegang krijgt tot de Originele Ontwerp Vorm voor Perfecte Gezondheid op de Planeet Aarde. Stel je voor dat je achterwaarts of voorwaarts kunt gaan langs deze ketting van kronieken tot je je verbindt met de perfectie van het Origineel Ontwerp. Vraag dan om weer geholpen te worden om in die Vorm te bewegen en neem het aan als jou Energie Vorm in het huidig moment.

Omdat je met Energie en Licht werkt, kun je ook kleuren gebruiken als hulp bij de healing en de meditatie. De "nieuwe" kleuren die de toegang tot multi-dimensioneel Kristal of Perfecte Vorm staat vertegenwoordigen zijn Goud, Zilver, Aquamarijn, Magenta, Koper of Rood/Goud, Indigo-Violet en Perzik-Oranje. Visualiseer dat deze kleuren door je lichaam stromen en elke cel in je lichaam activeren.

Werk met Muziek en Geluid. Als je weet hoe met klanken te werken, gebruik dan klanken om heldere en sterke klankfrequenties naar je lichaam en energieveld te sturen. Selecteer anders muziek waarvan je voelt dat het frequenties van rust, harmonie en vrede draagt wat voor jou een Perfecte Gezondheid vertegenwoordigt.
Jullie moeten voorbereid zijn om op weerstand te stoten, gezien jullie psyche "investeringen" kan hebben om aan de oude energie vast te houden.

Jullie kunnen diepe onderbewuste redenen hebben om ziekte en ongemak nodig te hebben, hetgeen jullie zullen moeten begrijpen en loslaten als deel van dit proces. Jullie zouden je kunnen afvragen: "Wat is mijn reden om aan een patroon van ongemak en ziekte vast te houden?" En vraag ook je Innerlijke Leiding en Hoger Zelf wat je moet weten om de weerstand los te laten.

Wees Voorbereid op de "Herbedrading" en Veranderingen
Theoretisch, zouden jullie in staat moeten zijn om de Vormen onmiddellijk om te wisselen en te veranderen. Maar, omdat een lange geschiedenis van vervormde of verstoorde patronen zekere veranderingen in het fysiek en spiritueel functioneren van het menselijke wezen veroorzaakt hebben, zou een onmiddellijke verandering waarschijnlijk het systeem "opblazen" en een enorme schok bij het individu veroorzaken.
Om deze reden wordt de wissel van een Vorm naar de andere geleidelijk gedaan. De Hogere Engelen aspecten helpen jullie om geleidelijk aan een proces van herbedrading te ondergaan, wat betekent de meridianen die gesloten waren te openen en effectief nieuwe meridianen of energiekanalen te creëren om de nieuwe energieën te dragen die dit lichaam of deze vorm nu manifesteert.

Begrijp dat toen jullie in verstoorde patronen bewogen en niet langer aspecten van jullie DNA en energie meridiaansystemen gebruikten, ze wegkwijnden en "uitstierven". Nu, wanneer jullie weer toegang krijgen tot deze energieën door je DNA codes weer te ontsteken, moeten de energiesystemen weer in jullie lichaam hergecreëerd en opgericht worden.

Dit kan een erg stresserend en uitputtend proces zijn, dus zullen jullie je eraan moeten verwachten dat het niet onmiddellijk bereikt zal worden en dat jullie fysieke symptomen van de veranderingen zullen ervaren.

De Symptomen van Herbedrading en Veranderingen in de Vorm
Dit zijn enkele van de symptomen die jullie kunnen ervaren als deel van dit proces:

Het meest opwindende symptoom is de toegang tot hogere niveaus van informatie en kennis. Dit wordt vaak ervaren als een snel openen van paranormale begaafdheid, wat niets anders is dan toegang tot de Spirituele DNA of Codes van de Hogere niveaus. Dit kan echter desoriënterend en beangstigend zijn wanneer het te snel gebeurt. Geniet van de spanning, maar probeer ook geaard en bewust te blijven.

's Nachts niet kunnen slapen en wakker worden om 3 uur. Dit wijst erop dat het systeem overgestimuleerd is door de hoeveelheid energie die door de nieuw gecreëerde of geopende meridianen stroomt.

Het lichaam kan vibreren en er kan een gevoel van "elektrische stroom" zijn die door de armen en benen loopt. Dit is symptomatisch voor de nieuwe energiemeridianen die in het energieveld geopend worden en de verhoogde energiestroom die aan het hele wezen geleverd wordt.

Een brandende pijn of een tintelend gevoel langs de ruggengraat. Dit wijst erop dat de energiestroom zich langs de wervelkolom integreert wanneer elke chakra "on line" komt te staan in het nieuwe energiesysteem.

Emotionele symptomen kunnen angst en depressie inhouden. Oude angst energieën die losgelaten moeten worden en nieuwe patronen die in de plaats komen. Dit is dikwijls een punt van weerstand, gezien mensen zulke gewoontes van angst en bezorgdheid ontwikkeld hebben die verbonden zijn met overleving dat het dikwijls heel moeilijk is om het los te laten en het geloofspatroon van liefde, veiligheid en vertrouwen aan te nemen.

Veranderingen in het Mentale lichaam en herbedrading op dit niveau veroorzaakt verteringsstoornissen en pijn. Dit kan ook diarree inhouden, wanneer oude energieën losgelaten en verwijderd worden.

Dikwijls ervaart het lichaam griepachtige symptomen, geconcentreerd op de borst en de sinussen. Dit wijst op intense zuivering op de niveaus van het hart, de keel en voorhoofdchakra's in het proces van herverbinding en herbedrading van het Spiritueel DNA met de DNA- en chakrasystemen van de Fysieke, Mentale en Emotionele niveaus.
De grote vraag die altijd gesteld wordt is "Hoelang gaat het duren?".

Er is geen "vastgestelde" tijd voor deze transitie. Het kan en zal enkele jaren in beslag nemen om het te af te maken. De meeste mensen die ermee ingestemd hebben de wissel van de Oude Energie Vorm naar de Nieuwe Energie Vorm te maken zijn nog steeds in het proces van hun verandering.

Jullie kunnen echter het proces versnellen door de bovenstaande technieken te gebruiken en door mee te werken met het veranderingsproces. Ook door jullie fysiek systeem sterk te houden zoals hier beneden wordt besproken.

Ondersteuning voor het Proces
Jullie zullen het transitieproces ook helpen wanneer jullie deze basis stappen volgen:

Geef je lichaam voldoende slaap en rust. Het transitie en herbedrading proces kan stresserend en uitputtend zijn.

Voeding. Probeer gezond te eten en eet een evenwichtig dieet rijk aan proteïnen. Het lichaam gaat aminozuren gebruiken in het ontstekingsproces van de DNA codes en de systeem-herbedrading.

Aanvullingen en Healing Remedies: De beste genezingshulp voor dit proces zijn Bloem Remedies, Celzouten en een Ayurvedisch kruidenmengsel Heilig Basilicum genaamd.

Bach Bloesem Remedies zijn wijd beschikbaar. Hun "Rescue Remedy" helpt bij stress en trauma door snelle veranderingen. "Mosterd" helpt bij depressie, en "Mimulus/Maskerbloem" en "Esp/ratelpopulier" bij angst en schriktoestanden.

Celzouten worden het best gebruikt als combinatie van alle 12 celzouten. Deze zijn niet duur en helpen het lichaam bij het vervangen en regenereren.

Heilig Basilicum is een Ayurvedische kruidenaanvulling die traditioneel in India gebruikt wordt om gezond te blijven gedurende het proces van verlichting en spirituele uitbreiding, wat dit proces is. De aanvulling ondersteunt het fysiek lichaam en helpt licht en energie gemakkelijker en sneller naar binnen te brengen.

Verdere Interessante Informatie over Geluidsgolven, DNA en Dolfijnen van het Sirius Instituut in Hawaii.
Tetrahedron, LLC Health Science Communications for People Around the World NEWS RELEASE Date Mailed: October 5, 2004 For Immediate Release Contact: Elaine Zacky-208/265-2575; 800/336-9266

Expertens Verbinden DNA met Dolfijn-Menselijke Communicatie en Opmerkelijke Genezingen
Puna, Hawaii - Behalve de blauwdruk van het leven zijnd, speelt DNA volgens een team van onderzoekers van cetaceeën (dolfijnen en walvissen) in het Sirius Instituut op het Grote Eiland Hawaii een krachtige rol in de nieuw ontdekte communicatie tussen dolfijnen en mensen.
Een lopende studie aldaar toont dat deze zeezoogdieren geluidssignalen ontvangen en uitzenden die het vermogen hebben de genetische dubbele spiraal te beïnvloeden, en door natuurlijke biotechnologie te gebruiken kunnen dolfijnen mensen genezen terwijl ze "sonogenetisch" dichtbij hen zwemmen.

Veertien jaar van multidisciplinaire studie in deze tak van het Mens-Dolfijn Fonds tonen aan dat de uitdrukking van DNA, traditioneel als de "blauwdruk van leven" beschouwd, veranderd kan worden door het geluid en de elektromagnetische velden die door dolfijnen voortgebracht worden. Een verrassend rapport, deze maand in DNA gepubliceerd: Piraten van de Heilige Spiraal (Tetrahedron, LLC; 1-888-508-4787), door onderzoeksleider Dr. Michael Hyson en anderen, onderzoekt het spoelontwerp van de DNA, vibratie actie, en "elektrogenetische" functies gedurende bio-akoestische communicatie tussen dolfijnen en mensen.

De akoestische en elektromagnetische effecten van de dolfijn op het menselijk lichaam via DNA kunnen goed verklaren hoe opmerkelijk genezingen, dikwijls door zwemmers gemeld nadat zij contacten met dolfijnen hadden, plaatsgevonden hebben.

Nieuw onderzoek toont aan dat DNA geactiveerd wordt door golven en deeltjes van versterkt geluid en licht die, meer dan chemicaliën of medicamenten, genen "aan" of "uit" schakelen. Bovendien wordt genetische erfenis energetisch "bio-akoestisch en elektromagnetisch" uitgezonden via speciale watermolecules die de elektrogenetische matrix van de DNA vormen. Deze hydro-elektrische structuren gevormd als piramides, hexagonen en pentagonen, leiden het genezingsproces. In dit geval vindt dolfijn geassisteerde therapie plaats in een onderzeese omgeving - elektrochemisch gelijk aan menselijk bloedserum - hetgeen volgens de onderzoekers de energetische effecten vergroot.

Deze resultaten ondersteunen volgens Paradise Newland, stichter van het Sirius Instituut, dolfijn-begeleidend onderwater kindergeboorte pionier en stichter van de Cetaceeën Gemenebest, een nieuwe kijk op dolfijnen en walvissen als "mensen van de zee."

"De Cetaceeën hebben gedurende miljoenen jaren ingewikkelde talen gehad, de grootste hersenen, tellen tot de grootste schepsels waar ook, en hebben een geschiedenis van vriendschap, medewerking en zelfs partnerschap met mensen," zegt ze. Deze feiten ondersteunen de noodzaak om een wetgeving te verordenen, volgens Ms. Newland, die dolfijnen en walvissen als "bewuste wezens" benoemd en hen " volledige bescherming onder menselijke wetten geeft." Het Gemenebest brengt dit wetenschappelijk en politieke agenda naar voren om het behoud van de Cetaceeën aan te moedigen, gekruiste wezens-communicatie, en hun toenemende deelname in onze wereld.

"Ervaringen met dolfijnen gedurende 40 jaar," zegt Dr. Hyson, "hebben mij getoond dat dolfijnen meer 'mens' zijn dan velen onder ons. Zij zijn meevoelend, telepatisch, en dikwijls bereid om mensen te helpen genezen. Wij zullen dit onderzoek gebruiken om de rechten van de Cetaceeën te helpen oprichten in een proces gelijkend op hoe de Australische Aboriginals hun mensenrechten op leven verworven hebben.

Het onderzoek van Dr. Hyson over de mechanismen van dolfijn-geassisteerde therapieën is inbegrepen in het nieuwe 550-bladzijden boek ($29.15) verkrijgbaar via speciale bestelling van de kleine pers en uitgelezen boekhandels. Het is geschreven voor "intelligente leken en daarboven."

NOTA VOOR DE JOURNALISTEN: Voor recensie kopieën van Dr. Hysons mede-geschreven boek, DNA: Piraten van de Heilige Spiraal, of interviews met hem, bel aub Elaine Zacky at 1-800-336-9266. 206 north 4th Ave. Ste. 147 . Sandpoint, ID 83864 . 208-265-2575 . (FAX) 208-265-2775

© 2004-5 Celia Fenn

This work is licensed under a Creative Commons License.

Bron vertaling: StartChildStartopZoek is een zoek- en gebruikersvriendelijke advertentie site van Nederland en BelgiŽ. Daarnaast vind je hier een groot overzicht van linken op onderwerp en veel nieuws op onderwerp. Op StartOpZoek kun je naast producten ook je diensten aanbieden.


De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd:
  • Espavo Praktijk. Zicht op je Ware Zelf. Spirituele, Intuïtieve & Energetische Bewustwording. Energie-therapie. Massage-therapie. LichtWezen Meester Essences. In je eigen kracht komen (en blijven) staan.
  • Reiki praktijk Den-Haag. Voor diepe ontspanning en innerlijke rust.
  • Seventh heaven is een web-log die vooral in het teken zal staan van spiritualiteit. Spirituele onderwerpen, gedichten, ervaringen uitwisselen, etc...
  • ICI Magnetisering: magnetiseren, masseren, warmte, energie, kracht en liefde.
  • Spiritueel onderweg.
  • Ga hier naar het spiritueel forum.

Start Spiritueel is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van new age, reiki, workshops, healing, bewustwording, ontplooi-ing, groei en zelfontwikkeling. Op weg naar een nieuw spiritueel bewustzijn.
Start Kunst is een Banner StartPagina met heel veel linken op het gebied van schilderkunst, beeldende kunst, fotografie, cursussen, kunstnieuws, galeries, kunstwerken, kunstagenda en exposities.
Start Schrijven is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van schrijven, dichten, verhalen, gedichten, proza, poëzie, columns, artikelen en verder alles wat met schrijven en schrijfkunst te maken heeft.
Start-Single is een Banner StartPagina voor singles: een overzicht van linken van en voor singles. Alleenstaanden activiteiten, dagtrips, events, informatie, nieuws, dating, vakantie, weblogs, reizen en coaching. Kortom alles wat alleenstaanden interesseert.
Start Winkels is een Banner StartPagina voor winkels, leveranciers, kleine zelfstandigen, detailhandel, aanverwante diensten en producten (o.a. bloemen en tuinen, kleding, boeken, computers, hobby, voeding, wonen, muziek en hun klanten.

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van Start-Single: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website,

Webmaster StartSpiritueel


 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.