Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 102 - StartSpiritueel - 28 november 2008
 
 
 
     
 

Beste mensen,

Er zijn de laatste 2 weken weer een heel aantal nieuwe artikelen geplaatst; evenals vele linken en advertenties. Mocht je zelf artikelen willen plaatsen, gebruik dan steeds dezelfde naam zodat deze ook allemaal samen komen te staan in een groep. Zoals bijv. in het nieuwe artikel van Celia Fenn. Hier zie je dat ik ook de lettergrootte heb aangepast dus beter leesbaar. Binnenkort komt er ook een printvriendelijke pagina.

Hieronder ook een nieuwe workshop van Orpheus Creations. Binnenkort ook hier meer nieuws over het nieuwe boek van Hans Brockhuis. Kortom er is weer zoveel te lezen en te doen in de komende wintermaanden.

 

 
  Kuthumi Lal Singh School  
 

“Who Cares?”

10-11 Januari 2009

Amsterdam

Wesley De Herdt & Paulus Kuiper

De Kuthumi Lal Singh School ''Who Cares?'' gaat over het loslaten van jouw krachtcentra, zoals de mind, sexuele energie, spiritualiteit, lichaam, geld en bewustzijn. Kuthumi zal op een luchtige manier deze vormen bespiegelen, breken en loslaten. Om werkelijk helemaal in het Nu te gaan staan, functioneren en creëren. Het instappen van makkelijkheid en simpelheid van je creatorschap.

Het zal een 2 daagse reis zijn, met channels, adem, humor, zang, muziek en spel. De energie van Kuthumi zal via deze vormen van media binnengebracht worden, om jou de mogelijkheid te bieden om de "kracht'' uit je leven los te laten. Om nieuwe vormen van expansie van je ''Ik ben'' en ''Ik ben al wie ik ben'' aanwezigheid in beweging te zetten, zodat jouw leven op een makkelijke en simpele manier gaat manifesteren.

Het is voorbij gaan aan de drama's in je leven, die vanuit deze krachtcentra zijn gecreëerd. De drama's uit je mind, sexuele energie, spiritualiteit, lichaam, geld en bewustzijn. Het is vanuit jezelf zien hoe deze energie dynamieken in je leven zich ontvouwen en hoe je deze herkent, erkent en loslaat.

De energie van deze school zal door Wesley De Herdt en Paulus Kuiper gefaciliteerd worden. De humor van Kuthumi zal door beiden worden belichaamd en in vormen van channelen overgebracht worden in inbody-channels, zang, muziek en adem.

<< Lees verder >>

 

 
  Workshop ''luister naar de wijsheid van de kristallen''  
 

Moeder Aarde heeft ons verschillende prachtige geschenken gegeven.
Eén daarvan is de enorme diversiteit kristallen vanuit het mineralen-rijk.
Steeds meer ontwaakte zielen voelen zich aangetrokken tot deze schitterende, levende organismen, die ieder zijn eigen verhaal vertelt.
Vanuit verbinding met je harten-energie, kun je gaan ervaren dat kristallen je op een gegeven moment 'roepen'
Dat betekend dat de tijd gekomen is om met het kristal te gaan samen werken, om het als sieraad bewust te gaan dragen of het een plek aan te bieden in je huis.

<< Lees verder >>

 

 
  Vooraankondiging: Boek - Het avontuur van het leven  
 

Op 14 december 2008 verschijnt:

Het avontuur van het leven

Korte verhalen op basis van de Nada Kronieken

Door Hans Brockhuis

<< Lees meer >>

 

 
  Zielenwens  
 

Onze ZIEL is onze eigen binnenste kern en dit zijn wij ook zelf. In onze Ziel zit ons Hoge Zelf bewustzijn en onze Engelbewaarder en levensbegeleidster en ons innerlijk kind en ook onze persoonlijkheid en EGO zit in onze ziel. Onze Ziel is onze binnenste zelf, daar zit ook onze GEEST met ons 10delig 5de Bewustzijn in, dit hebben wij ook allemaal meegekregen bij ons allereerste bestaan. Alles wat wij denken en doen wordt opgevangen in onze ziel. Iedere ziel gaat momenteel door zijn eigen ziels evolutie groei proces heen. Mensen zijn vaak onrustig en ontevreden en dit is onmacht, want de Mens begrijpt niet wat zijn eigen zielen wens is. De Mens heeft voor zijn geboorte geweten wat zijn zielen wens was en is dit nu vergeten. De zielenwens is, weer naar binnen keren, is bewust worden van je eigen innerlijke zelf. Iedereen heeft een zuivere fundering in zich, dit kunnen wij activeren door erop te vertrouwen, want dit komt uit onze binnenste KERN.

<< Lees verder >>

 

 
     
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.