Indien dit emailbericht niet goed overkomt, klik dan hier.

Nieuwsbrief 12 - StartSpiritueel - 29 augustus 2003

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl

Beste Mensen,

Deze nieuwsbrief is 2 weken uitgesteld, omdat de UPC StartSpiritueel heeft beschuldigd van zgn. Spam. Dit kan twee oorzaken hebben: als eerste de grote hoeveelheden virussen die rondwaren. Via mailadressen en nieuwsbrieven kunnen ongevraagd commerciële spams meegestuurd worden zonder dat de eigenaar hier weet van heeft. Mocht dit gebeurd zijn, betreuren wij dat zeer van StartSpiritueel. Ik krijg zelf ook vele mails van mensen uit de mailinglist met een virus in de attachment, zonder dat iemand dat zelf weet. Ik adviseer iedereen dan ook een geschikte antivirus programma te gebruiken.

Een andere oorzaak is misschien het volgende: StarSpiritueel verzamelt relevante e-mail adressen op het internet. Ik ga hier zeer omzichtig mee om, maar niettemin kan het zijn, dat mensen niet geïnteresseerd zijn in deze nieuwsbrieven. Ik vraag daarom iedereen vriendelijk, die geen interesse heeft in deze nieuwsbrief zich af te melden door deze mail te beantwoorden. Op dit moment controleer ik de mailinglist nog handmatig: dus dubbele adressen en/of andere menselijke fouten kunnen daarom voorkomen.


De artikelen van StartSpiritueel zijn in het vervolg ook via een achterdeur te bereiken en wel op: www.cirkelsvanlicht.nl Deze artikelen zijn nu opgesplitst op naam van de schrijver en op onderwerp. Toegevoegd zijn artikelen over Nieuwetijdskinderen en de Mer-Ka-Ba of het Lichtlichaam. Nieuwe artikelen worden gaandeweg toegevoegd. Heb je ideeën of wil je hieraan meewerken laat het me weten.

StartSpritueel begint komende week met het aanbieden van een nieuwe versie van een eigen website. Wat betreft prijs en mogelijkheden ligt deze tussen een (enkelvoudige) Community pagina en een website vormgegeven zoals bijv. www.startspiritueel.nl/marina/ Je krijgt dan een aantal pagina's binnen het kader van StartSpiritueel, maar wel met een eigen internetadres. Je eigen site kan dan ook gezocht en gevonden worden met een zoekmachine zoals bijv. Google. "De Praktijk" van Marije Vlieger krijgt de primeur. Lees meer in de volgende nieuwsbrief of kijk binnenkort op de Community pagina.


Nieuws van StarSpiritueel:

De volgende websites zijn o.a. onlangs toegevoegd aan StartSpiritueel (helaas kunnen wij niet iedereen opnemen in deze lijst en vragen hiervoor begrip):

In Liefde en Wijsheid

Peter


Wil je je afmelden voor deze nieuwsbriefmailing: beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Afmelden

Wil je je aanmelden op de nieuwsbrief voor StartKunst, beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Aanmelden Nieuwsbrief StartKunst

Wil je je aanmelden op de nieuwsbrief voor StartSchrijven, beantwoord dan deze mail en zet in het onderwerp of subject: Aanmelden Nieuwsbrief StartSchrijven

Weet je een goede link, mail deze dan naar info@a-tzi.nl of bezoek de site en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel!!

Tot ziens op de website,

Redactie van StartSpiritueel

www.startkunst.nl - www.startschrijven.nl

info@a-tzi.nl
055 - 5 416 120 of 06 - 1009 7327