Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm

 

Nieuwsbrief 48 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 3 juli 2005

Welkom op de startpagina voor spiritualiteit: www.startspiritueel.nl en www.cirkelsvanlicht.nl


Beste mensen,

Ondanks de soms gezellige zomerdrukte op sommige Apeldoornse terrasjes begint de portal StartopZoek steeds meer vorm te krijgen. Het advertentie systeem krijgt ook meer gestalte en zal komende maand al een eerste testfase ondergaan.

Daartussendoor plaats ik nog af en toe mooie teksten op de website van Ans Corbée, waarvan ik het artikel over vertrouwen hieronder heb meegenomen. Daaronder ook de laatste nieuwsbrief van Marina van MarinaMasters.

Neem alvast een kijkje op StartopZoek en plaats een link, lees het nieuws en Zoek & Vind.


Vertrouwen (Artikel geplaats op de website van Ans Corbée)

Hebben we vertrouwen in iets, dan komt het altijd goed. Dit komt dat vanuit ons binnenste deze signalen worden opgevangen, onze ZIEL en GEEST hoort dit ook. Wijzelf ZIJN de baas over onszelf. Willen wij iets, dan gebeurt dit ook, want dan vangt onze ZIEL en GEEST dit op. Dit is de wisselwerking van ons bestaan van ons gehele ZIJN, wij hebben hulp en dat zit al in ons. Vertrouwen we daarop dan zijn wij gelukkige mensen en dan hebben we geen hulp van buitenmeer nodig.

Er zijn mensen die kunnen alleen maar leven door te denken, God Jezus en Maria helpt me wel. NEE: wij hebben allemaal hetzelfde in ons binnenste als onze "Creaters" en dat is 1 CHRISTUS en 1 ''GEEST of SPIRIT'' met 1 HOGERE ZELF en 1 ZIEL enz. Zodat wij uit onszelf alles kunnen leren en begrijpen omdat wij zelf al 1 TOTAAL mens ZIJN.

Wij zijn gecreëerd precies hetzelfde als onze CREATERS. Zij vertrouwen in zich zelf, respecteren zichzelf, houden van zichzelf. Onze Creaters; willen dat wij dit ook doen, zo zijn wij allemaal gecreëerd met dezelfde hulp in ons binnenste.

Horen we stemmen, dan komt deze wijze stem vanuit ons binnenste, want hulp van buiten horen we niet. Vertrouw erop dat wij zelf alle wijsheid al in onszelf hebben en dat we geen hulp van buiten nodig hebben en Zo zijn wij geschapen. Dachten we werkelijk dat God en Jezus enz ons hand vast zouden blijven houden. NEE, we hebben allemaal innerlijke hulp gekregen, die ons met alles kan helpen. Vertrouwen is een magisch woord het kan ons leven gelukkig maken. Wij kunnen naar ons binnen luisteren en daar ook om hulp vragen, dit is VERTROUWEN.

Als wij vertrouwen hebben dat wijzelf al de hulp in onszelf hebben zitten, zijn wij heel gelukkige mensen. Want vertrouwen is het allermooiste GESCHENK wat wij onszelf kunnen geven. Denk eens na wat vertrouwen ons kan geven, het geeft ons zoveel meer ruimte in onszelf en we kunnen dan ook een grotere plaats hier op Aarde innemen omdat vertrouwen ons zoveel meer rust in onszelf geeft. We hoeven niet meer naar informaties te zoeken buiten onszelf. NEE, informaties die we horen krijgen we vanuit onszelf. VERTROUW hierop, dan pas komen we in balans. We noemen dit innerlijk horen en het lijkt bijna of dat wijzelf die woorden zeggen die we horen, luister eens goed, zijn dat onze woorden wel. Dat is vertrouwen hebben in onze innerlijke hulp en die hebben we allemaal gekregen.

Er zijn veel helpers bezig om de Aarde in een hoger bewustzijn te brengen. Als de Aarde in een hoger bewustzijn is, komen de mensen vanzelf al in een hoger bewustzijn. De Aarde en de mensheid zijn met elkaar verbonden en doordat de Aarde in een lager bewustzijn was gekomen, vielen wij mensen ook in een lager bewustzijn. Zo kunnen we begrijpen hoe belangrijk de Aarde is voor ons.

Er zijn misschien helpers die we voelen, dit zijn de Lichtwerkers die de Aarde ZELF aan het helen dus aan het verzorgen zijn en dit is ook hard nodig. Doordat wij ook verbonden zijn met de Aarde, begrijpen wij ook als wij mensen in een hoger bewustzijn komen de Aarde dit ook doet. Daar helpen wij de Aarde ook mee, want dit is een wisselwerking met de Aarde en de mensheid. Dit heeft weer met vertrouwen te maken. Begin bij jezelf en wij zien de resultaten terug op Aarde en in iedereen en dit noemen wij vertrouwen hebben. Alles begint al bij 1 gedachten, vertrouwen is 1 van de voornaamste aspecten van ons totale zijn.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON www.reiki-usui.nl/spiritueel/


Nieuw! Het Tweede Spirituele Alfabet Spel

Nog niet in de winkel verkrijgbaar maar je kunt kennismaken op de site van Het Spirituele Alfabet. Als je onderstaande link kiest dan kom je op de keuzepagina van “kaartje trekken”. Hier staan het eerste spirituele alfabet spel en het nieuwe, het Tweede, naast elkaar. Dit spel biedt weer zo'n 60 begrippen als uitbreiding op het eerste spel. Ik streef ernaar uiteindelijk een zo compleet mogelijke verklaring te scheppen van psychologisch/spirituele begrippen (vandaar "Begrippen verklaard" als subtitel op de kaarten). Het zijn de beelden en aspecten die ons allen drijven en waar we soms behoorlijk in vast kunnen zitten en mee kunnen worstelen.

Klik hier voor het proberen van Het Tweede Spirituele Alfabet Spel: http://www.hetspirituelealfabet.nl/kaarttrekken2.htm

Laat me weten wat je er van vind. Ik stel je reactie op prijs!

Ik plaats commitments op de site van Het Spirituele Alfabet. Ik heb er een aparte pagina aan gewijd.

Klik hier voor je commitment: http://www.hetspirituelealfabet.nl/commitment.htm

Met vriendelijke groet,

Martin van Blitterswijk

Het Spirituele Alfabet

www.hetspirituelealfabet.nl


Lieve mensen,

Hier een extra berichtje van Suzy Mulders - Spiritual Breakthrough

Op ZONDAG 3 JULI gaat de NEW EARTH CIRCLE van start, een geweldig, nieuw (kostenloos) initiatief, opgericht door Spiritueel WegWijs (www.spiritueelwegwijs.be) met de bedoeling om wereldwijd een gigantisch helingsnetwerk te creëren, dit via het INTERNET. Het gaat eerst van start in Nederland en België en breidt zich na verloop van tijd uit over heel de wereld. De deelnemers stemmen zich dagelijks rond 22.00 U op elkaar af via een mooie on-line meditatie (een JAVA-applicatie) en bundelen op die wijze hun licht en liefde voor zowel een planetaire transformatie als voor individuele groei en heling.

Ik kan je de meditatie van harte aanbevelen. Ze is heel krachtig en geïnspireerd en je kan zelf je eigen muziek kiezen. Bovendien krijg je dagelijks de mogelijkheid om je eigen wensen of vragen in de helingskring te gooien. Door je deelname verbindt je je energetisch met honderden, en straks duizenden andere nieuwetijdsmensen (over heel de wereld) en krijg je er veel voor terug. Je hebt niet langer meer het gevoel dat je in je spirituele proces er ‘alleen’ voor staat, maar je voelt je gesteund door vele anderen die op hetzelfde moment met jou in de meditatie verbonden worden. Een heel fijne ervaring die niet enkel jezelf, maar vooral ook de aarde ten goede komt ...

Wat ook leuk is, is dat je dagelijks op een statistiek kan zien hoeveel mensen er die dag samen met jou in afstemming zijn geweest. Zo kan je dus de evolutie en de uitbreiding van de New Earth Circle meevolgen aan de hand van duidelijke cijfers....

Wil je meer informatie en eventueel meedoen met dit prachtige initiatief , ga dan kijken op hun nieuwe site met prachtige muziek. Je kan er de New Earth meditatie meteen uitproberen. Zet best je hoofdtelefoon op om er optimaal van te kunnen genieten.

http://home2.pi.be/brus01/New_Earth_Circle.htm (indien deze link niet rechtstreeks werkt, kan je hem best even kopieren in de adresbalk van je browser)

Geef alsjeblieft deze oproep door aan (spirituele) vrienden en kennissen opdat deze helende Cirkel ‘vleugels’ zou krijgen en zoveel mogelijk mensen zal kunnen ondersteunen in hun (soms pijnlijke) groeiprocessen. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de Energie...

Ik zend jullie mijn warmste groeten. Moge de toekomst gebouwd worden op ons collectieve Licht.

Suzy Mulders,


Marina'sMasters
NewsLetter

June 30, 2005

Dear BeLoved,

In this Newletter I am Glad to share with You a Channeling from
MasterMichael, through Ronna Herman.

Read the whole Channeling here :

Community Enlighten the Master in You ((current events))In Love and Light,

Marina

www.marinasmasters.com

MESSAGES FROM ARCHANGEL MICHAEL LM-7-2005
TRANSMITTED THROUGH RONNA HERMAN

DEVELOPING NON-ATTACHMENT

Beloved Masters,

Each advanced level of ascension/evolution contains higher truths, along with new challenges and opportunities to attain self-mastery. Self-discipline, heightened awareness and determination are required; however, the more you bring your ego-desire body under control and allow your Higher Self to guide you, the easier the process will become.
As you expand your awareness and begin to view life from a higher vantage point, your perspective changes. You no longer focus on the negative or what is wrong in your life/world as you develop a positive outlook and begin to see the good in others. You learn to appreciate the beauty of nature and what is right with the world, and you also develop a sense of wonder and thanksgiving for the many miracles that manifest for you and those around you.
One of the most difficult things for you to accomplish is to let go of old outmoded, preconceived thought patterns and habits. Ingrained habits, traditional standards, as well as social, racial, and religious influences of the past are only some of the shackles you must release as you become “freed Spirits” within a newly emerging reality. Humanity as a whole, as well as individually, is still trapped in half-truths and concepts that originated thousands of years ago. Each of you is a composite of all your experiences, not just past lives, but experiences you have had from the time you first externalized into an individualized conscious aspect of the Creator. Many of these thought patterns have no place in your new world of expanded consciousness, and you must release these negative influences if you are to continue your forward momentum upon the spiral of ascension into the higher realms of Light/wisdom.
It is again time to take an inventory, dear hearts. Review what you have released during the past five years of your time. What outmoded ideas/habits/responsibilities have you released and what has replaced them? What do you still need to release or disconnect from?
• Have you learned that you are no longer a victim of fate, and that you are in control of your own destiny? What are you doing with your newly found power?
There is no one or no thing “out there” doing anything to you or for you. You have been gifted with all the tools of creation and are entitled to all the beauty, bounty and opulence of this universe. It is your Divine birthright. We can assist you, guide and inspire you; however, you are the composer and builder of your world and the reality in which you exist. Each and every day you are projecting thought forms, feelings and intention which will influence and construct your reality of tomorrow. If you do not like what you have created and what you are experiencing at the moment, change your attitude and your thought patterns to a higher frequency and watch your world change for the better. Remember, as you acquire skills in focusing your thoughts and practice deliberate, step-by-step action, your power to create will accelerate exponentially, both positively and negatively.
• Are you becoming more comfortable as a cocreator of your life’s experiences and are you now willing to take credit/responsibility for both the positive and negative experiences in your life?

You can monitor and determine what kind of thought forms you are radiating forth from you by the people you draw into your awareness. Are you experiencing a lot of negative feedback or interaction with those around you? Are you still allowing people to take advantage of you in order to feel worthy? When you do things for others, how often do you feel harmonious and loving afterward? How often do you feel resentful or exploited? It would be better to not do something for another person than to do it for the wrong reasons. Remember it is the vibrational patterns that you are projecting that determine the “rightness” of action, not the action itself. In the process of returning to balance and harmony, there must be a balance in everything. There is an “energy exchange” in every thought you have and everything you do. If you constantly give to another person without receiving some kind of positive energy exchange in return, an imbalance develops which soon manifests as resentment or guilt, and often a sense of superiority or inferiority. It becomes impossible to radiate unconditional love to another person under such conditions.
• Have you gone through the process of releasing everything and everyone in your world to its/their greatest good? This is one of the tests/challenges you must experience during your journey to self-mastery. This does not that mean that you will have to give up anything or anyone, but you may be tested to see if you truly mean what you say. Holding on to people or things, and resisting change are the major cause of human pain and suffering. In truth, you do not own anything and certainly not anyone. All you are assured of is “a moment in time,” or the present “NOW MOMENT.”

Everything and everyone in your life could disappear from sight in a flash, just as you could. We do not wish to make you fearful; however, what we are trying to instill in your consciousness is that everything in your reality of today is transitory. What are you holding on to that still brings you pain or discomfort? What lessons are still to be learned from the pain these things bring you? Isn’t it time to let go of the suffering and claim ease and grace?
• Do you own your possessions or do they own you?

Are you so deeply in debt or so obligated to others that you have no time to enjoy life? Do you spend all your time taking care of, cleaning, fixing or paying for your possessions? Remember, we have told you, things do not make you happy; most often, they only bring a moment’s satisfaction and then you are looking for something or someone else to satisfy your ego-desire body. Happiness, joy and satisfaction come from within. What you are yearning for is a “quality of life,” or a “state of Being.”
How long has it been since you took a walk in nature; since you took time to gaze at the stars or the beautiful cloud formations in the sky; since you walked barefoot in the grass and attuned to the heartbeat of Mother Earth? How long has it been since you sat quietly and listened to the birds sing, or watched the people around you as you endeavored to sense what they were feeling or the frequency patterns they were emanating?
In your fast-paced existence, isn’t it time to slow down and experience the perfection of the moment? In doing so, you are creating more perfect moments instead of a more frenetic lifestyle which has become the norm for so many people in today’s world.
• Do you constantly have to be entertained or have outside stimulation to keep from being bored with your life situation?

• What can you let go of in order to simplify your life and make your everyday experiences more enjoyable?

• How often do you spend time in solitude enjoying your own thoughts/company?

• Do you always have to have music, the television or some outside distraction to keep from “thinking” and getting to know yourself?

DO YOU ENJOY BEING ALONE WITH YOURSELF?

You must learn to enter the “Silence of Self” in order to connect with Spirit. Your Higher Self and God Self are waiting for you to tap into the magical Light stream of Divine consciousness. We sense the yearnings of so many millions of dear souls who wish to communicate with their Higher Self and with us, and yet, it is so simple. All you have to do is state your intention and then practice going into the silence and stillness within so we can clear the pathways and strengthen the connection that is already there, a connection which has atrophied from mis- or non-use.
• What negative habits have you released? What positive habits have you replaced them with and what are the results you have noticed? You will find it becomes easier and easier to release negative habits and thought forms as you begin to see the results of your positive actions. You will automatically begin to fine-tune your everyday conscious actions as you become an “observer” of your thoughts and intent, and are “aware” of the thought patterns you are projecting as well as the words you use. Always use words of empowerment and monitor your “mind chatter.”
• Has it become easier to practice “unconditional love” rather than loving with conditions? You must first forgive yourself and practice unconditional love of Self before you can practice unconditional love for others. You cannot project or give what you do not have within. This does not mean that you do not strive to better yourself or achieve a higher level of self-mastery. It means that you accept and love yourself the way you are at the moment as you strive to integrate more of your Divinity and the Lightness of Spirit.

• Remember, heal the past, script your future, live in the moment.

Fear of the future is a result of not trusting yourself and the decisions you have made or will make. This is a result of deep-seated memories of failures or painful experiences of the past ( in this or many other lifetimes). Guilt and shame are also ego-driven emotions of not achieving intended goals or perfection in the past. Fear, guilt and shame are often directed toward other people in your lives who are mirroring back to you the vibrational patterns you need to balance in order to let go of those past patterns/experiences.
When you learn to radiate balanced, loving energy, it will be reflected back to you by the people you interact with, and also through your everyday experiences.
•Determine what attachments you have which no longer serve your highest good and are holding you back. Make a concerted effort to release those attachments and fill the vacancies with pure crystalline Light substance.

• Remember to use the power of the Violet Flame of transformation. Use this magic elixir often to assist in the transmutation of negative/imbalanced vibrational patterns.

• Endeavor to sever any “cords of attachment” that you still have with people in your life. With your inner vision, see these cords of attachment returning to the other person and be consciously aware when someone is trying to tap into your solar power center.

With loving intent, return the energy to the sender.

• Endeavor to view life and circumstances around you with detachment. Be an observer and reserve judgment. Seek and live by your own truth as you know it.

Beloveds, you are in an intense phase of transition in which you are letting go of all the negativity of the past from the deepest core level of your Being.

Old energies, symptoms, thought forms and possibly pain are roiling up into your consciousness and within your bodily form in order to be transmuted.

You have built a strong probable future through your intent, and you are being challenged to see if you are ready to bring your dreams/desires to fruition.

Take some time to determine what kind of probable future you have built and if you do not like your design, CHANGE IT, for if you do not, as surely as there is a tomorrow, what you have envisioned will become your reality.

We have been with you since you were birthed into consciousness in this universe, and we will be with you throughout eternity.

From the heart center of our Father/Mother God blessings without end are showered down upon you.

You are loved profoundly,

I AM Archangel Michael.

Web Site: www.RonnaStar.comStart Spiritueel is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van new age, reiki, workshops, healing, bewustwording, ontplooi-ing, groei en zelfontwikkeling. Op weg naar een nieuw spiritueel bewustzijn.
Start Kunst is een Banner StartPagina met heel veel linken op het gebied van schilderkunst, beeldende kunst, fotografie, cursussen, kunstnieuws, galeries, kunstwerken, kunstagenda en exposities.
Start Schrijven is een Banner StartPagina met veel linken op het gebied van schrijven, dichten, verhalen, gedichten, proza, poëzie, columns, artikelen en verder alles wat met schrijven en schrijfkunst te maken heeft.
Start-Single is een Banner StartPagina voor singles: een overzicht van linken van en voor singles. Alleenstaanden activiteiten, dagtrips, events, informatie, nieuws, dating, vakantie, weblogs, reizen en coaching. Kortom alles wat alleenstaanden interesseert.
Start Winkels is een Banner StartPagina voor winkels, leveranciers, kleine zelfstandigen, detailhandel, aanverwante diensten en producten (o.a. bloemen en tuinen, kleding, boeken, computers, hobby, voeding, wonen, muziek en hun klanten.

De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van Start-Single: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website,

Webmaster StartSpiritueel


 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.