Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 82 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 5 januari 2007
 
 
 
  Nieuwe linken    
 

Praktijk magnetiseren Assen
Ik ben van vele markten thuis, maar magnetiseren is toch wel mijn ding. Ik mag me inmiddels ervaringsdeskundige noemen op het gebied van depressies em trauma verwerking. Verder kunt U uiteraard met allerlei klachten bij mij komen!

Zijnsontwikkeling van Mens Tot Mens
Op een zeker moment krijgt ieder mens de behoefte aan meer kennis over het leven, situatie's, leefomstandigheden, over wie je bent, of je je gevoel of het verstand moet volgen. Dan rijst de vraag op waar en hoe zal ik beginnen.

Praktijk voor Massage en Massagetherapie
'Te-Do' is een in Leeuwarden gevestigde praktijk voor massage, massagetherapie en lichaamstherapie, cursussen en workshops. Ook voor Hydromed-, HotStone-, stoel- en babymassage. Uitgangspunten: liefdevol, aandachtig, zorgvuldig.

Regressie- en Reincarnatietherapie
Tesso Holst - Praktijk voor Regressie- en Reincarnatietherapie, Healing, Coaching en Counseling te Driebergen.

Centrum Lothlórien
Ga op ontdekkingstocht in een wereld van energie en bewustzijn. Voor diverse mogelijkheden op het gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Bezoek onze online-shop voor ondersteunende middelen en cadeau-ideeën.

Het spirituele forum van Nanny en Eddy
Een heel leuk en leerzaam forum met veel intersante onderwerpen echt de moeite waard om eens een bezoekje te brengen ook in de chat worden vaak leuke dingen gedaan zoals kaartjes leggen en nog veel meer

Klankheling, Kom in een hogere trilling
Onder begeleiding van klanken word je uitgenodigd mee te gaan naar een trilling waar je kunt ontspannen en loslaten. Er wordt gevoeld, gezien en gehoord wat iedere deelnemer mag ontvangen. Vanuit deze afstemming maak je contact met je innerlijke klank.

Bijeenkomsten voor Innerlijke Groei
The Project Network is een platform voor sprekers, ideeën en programma's die de wereld positief veranderen, die u inspireren en u ondersteunen bij uw persoonlijke groei.

Bewustwording, Ontwikkeling, Levenskunst
Mhartiste is een groepsaccomodatie waar hart in zit. Voor zowel trainers als deelnemers bieden wij uitstekende overnachtings mogelijkheden. Goede, vegetarische keuken. Ruimte voor rust, groei en verbinding.

Alle activiteiten van Vuurvogel
Kennismaking en agenda Spiritueel & healingcentrum Vuurvogel. Het centrum is van start gegaan in september 2006 en de website wordt regelmatig aangepast.

Reiki, Bachbloesems consulten
Flora's Secret is de naam van mijn praktijk voor Bachbloesem consulten, Reiki, NEI, Magnetiseren. De praktijk is in Vlissingen.

Cirkel van de Godin
De cirkel van de Godin is een stichting van autonome heksencirkels die samenwerken volgens een basis gedachten goed. Via onze website willen wij duidelijk maken wie wij zijn, hoe wij werken en wat onze doelstelling is.

Boekbesprekingen Esoterie en wijsheden
Op deze niet commerciele site bespreek ik boeken welke my persoonlijk hebben aangesproken en geef ze een unieke waardering. Verder op deze site informatie over BDE en wijsheden van o.a. Ghandi, Boeddha, Sai Baba en vele anderen.

Padwerk: Psychologie en Spiritualiteit
De 258 padwerklezingen beschrijven een moderne en praktische weg naar zelfkennis en zelfontwikkeling. Ze helpen je in te zien met welk gedrag en met welke houdingen, opvattingen, misvattingen, emoties en wilsbeslissingen je je eigen leven schept.

 

 

De beste wensen voor 2007

Hierbij weer de eerste NieuwsBrief van het nieuwe jaar.

 

 
De Aphrodite van Santorini

Alexander, een succesvolle journalist die ongewild nieuwe wegen moet inslaan, heeft vanaf zijn vroege jeugd zijn best gedaan zijn gevoelens buiten te sluiten. Alleen zo kon hij zijn dromen over een bijzondere wereld met een betoverende, spirituele vrouw uitbannen. Dromen die altijd eindigden in felle pijn, in angst en onzekerheid.

Leonne zoekt al tien jaar tevergeefs naar haar spoorloos verdwenen zoon Tim. Om het verdriet te verdrijven stort ze zich op haar werk voor Slachtofferhulp en probeert de puinhopen van een vermiste zoon en een gestrande relatie te boven te komen. Ze ontmoeten elkaar tijdens een vakantie op het wonderbaarlijke eiland Santorini en voelen daar, dat er meer is dan alleen het hier en nu. Samen komen ze tot een gruwelijke ontdekking...

’Het schijnsel van de maan verlichtte de contouren van hun lichamen, die glinsterden van het zoete zweet, in elkaar over gingen en tot een voldane, ontspannen rust kwamen. Hij streelde haar wang, teder en geruststellend. Ze wiegden heen en weer in elkanders armen en wisten dat wat er zojuist was gebeurd grote gevolgen zou hebben. Niet alleen voor henzelf, maar voor iedereen die behoorde tot het volk van De Ene en tot de Zonen van Belial.’

Lees verder op de website

 

Worden Wij Wakker ?

Over de verborgen krachten achter het wereld toneel… ( Isbn 9020284118 ) door Marcel Messing

Velen vermoeden dat er meer aan de hand is in de wereld dan wij door de politiek en media krijgen voorgeschoteld. Steeds vaker worden wij geconfronteerd met berichten die niet alleen de waarheid verhult, maar ons ook in de angstgreep houdt van de “war on terror”. Voor onze `veiligheid` worden er vergaande technieken ontwikkeld waarmee ons hele doen en laten precies kan worden nagegaan.

`Big brother is watching you` via camera’s, internet, telephone, bank, et cetera, wordt een totale controle en bewustzijnsmanipulatie uiteindelijk mogelijk door de implantatie van de onderhuidse microchip? In plaats van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde,verbonden met de ascensie van onze planeet rond 2012, pogen tegenkrachten een nieuwe wereldorde te vestigen, waarin de mens tot slaaf geworden is. Doemdenken? Complottheorie? Sciencefiction? Aan de hand van choquerende feiten worden de verborgen krachten achter het wereldtoneel blootgelegd, maar door inzicht, bewustwording en liefde kunnen wij een tegenwicht vormen.

Verder aanbod komen: ontsluiering van machtstructuren achter de zichtbare macht

Een onthullend en uitstekend gedocumenteerd boek.

Boek (reeds 2e druk binnen 1 maand!)


Naar aanleiding van het zeer onthullende boek Worden Wij Wakker? van Marcel Messing is een dvd gemaakt
om zo de belangrijke boodschap de samenleving in te krijgen.


Bekijk als u wilt de Video via:

http://video.google.nl/videoplay?docid=-8237556361616002934&q=worden+wij+wakker

Korte Bio:

??Marcel Messing (geboren 1945) studeerde antropologie, filosofie en vergelijkende godsdienstwetenschap.
Hij is auteur van 20 boeken en talloze artikelen, medewerker van Prana en Inzicht.

Hij was als stafdocent en decaan werkzaam in het Hoger Beroeps Onderwijs, hierna jaren wetenschappelijk medewerker van de Bibliotheca Philosophica Hermetica te Amsterdam.

Messing treedt als spreker in verschillende landen op, en staat bekend om zijn synthese tussen oosterse en westerse wijsheid. Diverse boeken zijn van hem vertaald en hij genoot onderricht van o.a. Tibetaanse rinpoche's.

Verder zet hij zich in als voorzitter van de door hem opgerichte 'Stichting Lindenhof' dat al jaren nauw betrokken is bij diverse ontwikkelingsprojecten in India en Polen. Marcel Messing woonde in de Franse Pyreneeën waar hij 11 jaar onderzoek naar de Katharen.

 

helderziende nieuwetijds-kinderen

De helderziende nieuwetijds-kinderen van nu zijn onder meer door zanger-gitarist James Twyman in de belangstelling geraakt. Twyman wordt wel de vredestroubadour genoemd. In 2002 verscheen er een boek van James Twyman, genaamd "Emissary of Love : the Psychic Children Speak to the World". Het ging over de reis die J. Twyman ondernam in de bergen van Bulgarije waar hij een groep kinderen ontmoette die leken te beschikken over verbazingwekkende, geestelijke gaven. Die kinderen zijn van mening dat zij naar de Aarde zijn gekomen om ons hart te openen. Zij beschouwen zichzelf als Afgezanten van Liefde. Een van de kinderen wordt door Twyman Thomas genoemd. Wanneer Twyman in de Verenigde Staten is teruggekeerd, ontvangt hij langs telepathische weg boodschappen van de dan tienjarige Thomas. Hij besluit deze boodschappen via internet te verspreiden. Hieruit valt op te maken dat de helderziende kinderen zelf het gevoel hebben dat zij hier op de aarde zijn om de mensheid te helpen bij een grote verschuiving in bewustzijn. Dit is wat James Twyman er zelf over vertelt :

"Er gingen enkele maanden voorbij toen ik plotseling tijdens een meditatie de aanwezigheid van Thomas in mezelf 'voelde'. Het was de eerste keer dat ik zulk een ervaring had en het was het begin van een reeks lange gesprekken die hij met me had over de rol van de Nieuwe Kinderen (ook wel Indigo Kinderen of Kristalkinderen genoemd) in verband met het helen van de wereld. Deze geweldige lessen, allen afkomstig van de geest van Thomas, zijn het resultaat van deze dialoog."

"Thomas bevestigde dat er momenteel duizenden kinderen in de wereld zijn die dezelfde gave delen, het vermogen om zich met diegenen te verbinden die hen helpen om het Grote Werk te voltooien. Alle helderziende kinderen die ik ontmoet heb, hebben in een of andere variatie allemaal dezelfde vraag die ze willen stellen: Wat zou je doen als je zou weten als je een afgezant van liefde bent ? In andere woorden: wat zou je doen als je wist dat je al verlicht bent, dat dat de basis is van je hele zijn, maar dat je je ogen altijd gesloten hebt voor die realiteit. Als we die vraag kunnen beantwoorden en er naar kunnen leven, gebeurt de rest vanzelf. "

"... Kinderen hebben de neiging om meer open te staan als ze jong zijn omdat ze nog geen groot sociaal leven hebben. Veel kinderen zijn paranormaal begaafd, maar verliezen die gave als ze ouder worden. Het raakt verder op de achtergrond omdat je een groter sociaal leven krijgt. Ik raad mensen aan om kinderen en volwassenen te benaderen alsof ze al verlicht zijn, alsof ze Buddha zijn, alsof ze Christus zijn. Op spiritueel niveau spreek je dat deel van hen aan dat dat werkelijk is. "

"Ik denk dat deze kinderen ons de weg wijzen. Ze planten zaadjes in ons hart en in onze geest. Ze laten ons zien wie we werkelijk zijn en hoe we in vrede kunnen leven. Wat de kinderen zeggen is in essentie hetzelfde als wat ik in 1995 hoorde in Bosnië van de afgezanten van het licht. Je bent er klaar voor. Je bent klaar om te weten dat je een afgezant van liefde bent. We staan aan de vooravond van een revolutie en een evolutie in bewustzijn. Dat we het er over hebben, betekent al dat het gebeurt. "

Lees hier verder....

 

INDIGORADIO aanwezig op de Speciale Cirkeldag:
"De Bron van de Cirkel"

Zaterdag 13 januari 2007 is Indigoradio-aanwezig bij de speciale cirkeldag "De Bron van de Cirkel". Indigoradio zal die dag reportages maken en aanwezig zijn met een informatiestand. Tijdens deze dag zullen meerdere gerenormeerde sprekers aanwezig zijn:

Janet Ossebaard: Graancirkels en de Rol van het Leger (nieuw): http://www.circularsite.com
Bert Janssen: Heilige Geometrie en de Kracht van Manifestatie (nieuw): http://www.bertjanssen.nl/
Johan Keijser: De Kosmische Betekenis van Graancirkels (nieuw): http://www.taalvangraancirkels.nl
Richard van Rijswijk: Zandcirkels - Boodschappen van de Arcturianen (nieuw): http://www.artdezign.nl
John Consemulder en Renske Skills - lezingen + 'geometriemuziek en -dans' (nieuw): http://www.john-consemulder.com/ + http://www.universelelichaamstaal.nl

De lezingendag wordt van 10.00 tot 17.00 uur gehouden in: Kerkelijk Centrum 'De Bron' aan de Hugo de Vrieslaan 2, 1097 ED Amsterdam
Bereikbaar via bus 15 vanaf Amstelstation. Circa 15 minuten lopen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Prijs: € 36,- voorinschrijving t/m 9 januari 2007
Voorinschrijving: € 36,-- overmaken giro 9690294 t.n.v. Centrum Machu Picchu te Ede o.v.v. Cirkeldag. Aan de zaal is de toegang € 40,-
info/opgave: cirkeldag@cmp-shee.com

In de uitzending van Qir van donderdag 11 januari 2007, tussen 21.00 en 22.00 uur, zullen meerdere sprekers van die dag geinterviewd worden.

 

Ditrianum Media Center
Aankondiging: Grote bijeenkomst op 18 februari 2007 te Schagen (Noord-Holland) met o.a. lezingen, meditaties, kristallen schedels, en muziek. Dit zal de eerste bijeenkomst zijn van drie die dit jaar door Ditrianum zullen worden georganiseerd om de bevrijdende, transformatieve en vernieuwende energieën van dit jaar drie maal te bekrachtigen. Binnenkort zal het volledige programma en de wijze van aanmelding op de website verschijnen.

Ditrianum Media Center
media center for the new age
www.ditrianum.org

 

Dutch Angel Day op 8 september

Wij zullen ook dit jaar weer mee doen met de International Angel Day en daarvoor in Nederland de 2e Dutch Angel Day organiseren als deel van deze wereldwijde engelendag. We zijn al druk met de voorbereidingen om er voor te zorgen dat het weer een mooie dag wordt.

Kijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen of om je in te schrijven op de Dutch Angel Day pagina.

 

  Het Portaal naar je Heilige Hart Openen  
  Aartsengel Michaël via Ronna Herman
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets
4 januari 2007

Geliefde meesters, jullie reis in de dichtheid is nogal een reis geweest, en heeft volgens jullie tijdrekening miljoenen jaren geduurd. Wij hebben uitgelegd hoe jullie, terwijl jullie steeds verder doordrongen in de grote leegte en duisternis van de ruimte, hielpen deze leegte te vullen met Licht, substantie, kleuren en vormen die jullie grootste voorstellingsvermogen te boven gaan. En vervolgens, overeenkomstig het Goddelijke plan, begaven jullie je in elke nieuwe realiteit die jullie hielpen vorm te geven opdat jullie de schepping in al haar prachtige, verschillende vormen konden ervaren. Aldus begon de manifestatie van vaste materie door middel van de zuivere gedachte die voortkwam uit de Geest van de Opperste Schepper, en later uit de geest van de Vader/Moeder God van elk universum, en uiteindelijk door middel van jullie eigen gedachten naarmate jullie je steeds verder verwijderden van de zuivere Bron van de hele schepping.

Lees hier verder....

 
     
 
Stuur deze nieuwsbrief door . . . .
 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartGeluk: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Tot ziens op de website, Peter

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.