Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 92 - StartSpiritueel en CirkelsvanLicht - 5 oktober 2007
 
 
 
  Laatste linken Persoonlijke verhalen, ervaringen, gedachten over Atlantis, Lemurië  
 

spiritualiteit en gezondheid
Van harte welkom op ons warm forum. Het forum gaat over spiritualiteit en gezondheid. Hopelijk mogen we je snel begroeten op ons forum.

Your SoulMandala, Multidimensional Art
Your SoulMandala. Making the Unvisible Visible by creating a Multidimensional Personal Mandala for people is one of my passions.

Een vrolijke, duidelijke site over Reiki
Reikicentrum Zuid Holland bestaat al meer dan 10 jaar. Serrie Nieuwhoff, lid van de ReikiAlliance, geeft volgens de traditionele Usui Methode Reiki-I en II cursussen en de Masteropleiding en prive-behandelingen in Delft /Zuid Holland en heel Nederland.

De nieuwe aarde healingen en opleidingen
Deze site "De Nieuwe Aarde" wil haar steentje bijdragen aan spirituele bewustwording door lezingen, cursussen, opleidingen en healingen te organiseren die tevens informatie verschaffen over de tijd waarin we nu leven via de Jassentechniek en TS Healing.

personal coaching vanuit The Secret
Droom uw leven, leef uw dromen. Onderzoek uw eigen wensen en manifesteer ze in uw leven met gebruikmaking van de wet van de aantrekkingskracht.

Spiritueel gespreks forum
Mijn Spiritualiteit is een van de grotere forums van Nederland. Allerlei onderwerpen komen aan bod, vragen over zelfontwikkeling, ervaringen van anderen, antwoorden van mediums.

Staman-therapie in Rijssen en Amsterdam
Gesprekstherapie, Hypnotherapie, Relatietherapie, Droomwerk, Danstherapie, Swingend Fit en Afvallen.

Spirituele Roman
De Binnenste Kring brengt iedereen heel moeiteloos naar een diepere laag in zichzelf, met een ruimere kijk op jezelf en de wereld om je heen tot gevolg. Dit alles op een ontspannen manier, in een spannend, boeiend en meeslepend verhaal.

ZEON, praktijk in Groningen
Praktijk voor Zelfontplooiing en Ontspanning. Individuele therapie, relatietherapie, groepstherapie, assertiviteitstrainingen, emotietrainingen, ontspanningstrainingen, individuele sessie familie opstellingen.

Quantum-Touch Workshops
Leer zelf op eenvoudige wijze Quantum-Touch, een bijzondere healingsmethode met resultaten die je blijven verbazen! Het is door iedereen te leren en nog leuk om te doen ook.

Creatieve Coaching
LUMUSCOACHING Peins Friesland CREATIEVE COACHING geeft toegang tot een inspirerend ontwikkelingsproces waarin je werkt aan jouw thema's en uitdagingen die leiden tot nieuwe inzichten en perspectieven.

angelsspirit de weg naar jouw balans
behalve aurahealing kunt u ook terecht voor chakrahealing,reiki en reiki cursussen en de helende reis ( the yourny)

Deze nieuwsbrief wil ik wijden aan bovenstaande titel en mensen op te roepen en te delen over dit onderwerp. Wat ik eerder deed over spirituele ontwikkeling en allerlei ongemakken. In mijn eigen leven kom ik hier en daar in gesprekken wel in gevoel dicht bij de ander met thema's als "ik voel mij hier niet thuis" of "je anders voelen als de ander" en ga zo maar door. Het gevoel wat ik dan ervaar is een gevoel van herkenning en op dat moment kun je ook je eigen ervaringen delen. Voor iemand die dit niet kent of ervaart is het soms moeizaam uitleggen. En verder wat is er mooier als je spirituele familie van herkenning tegen te komen. Niet dat andere mensen dan niet interessant zijn, maar juist deze mensen geven je een meerwaarde, iets extra's. Ook in de theta techniek kom ik misschien juist ook deze mensen tegen waarin je in de spiegel van de ander ziet en onderliggende overtuigingen probeert op te sporen en deze vaak op het gebied van Atlantis ligt. Misschien ook niet zo verwonderlijk, omdat de principes van deze helingstechniek zijn basis heeft in de Atlantis en de Lemurië periode. Alleen wat geavanceerder. Het is nu de kunst voor mij en vele anderen om deze techniek op een onzelfzuchtige en met Liefde verder te onderzoeken en toe te passen.

Wij zijn op zoek naar jouw ervaringen, emoties, gevoelens of wat dan ook op het gebied van Atlantis of Lemurië . Goed er zijn veel boeken hierover geschreven, wetenschappers zijn op zoek naar de overblijfselen hiervan op deze aarde wat naar mening niet zal lukken, want het kan ook zijn dat deze cultuur in een heel andere aardse dimensie heeft bestaan.

Voor mij ligt de ervaring in het gevoel van een heimwee naar iets wat ik niet precies nader kan beschrijven echter wel kan uitdrukken in mijn eigen verhaal: "De scheiding der Zielen".

Ik werd mij een menigte gewaar, die alle stonden te wachten op iets dat enerzijds afschuwelijk kon zijn, maar aan de andere kant een liefdevol ritueel. Ik stond zelf voor een indrukwekkende poort met aan weerszijden twee hoge torens. Ik liep er naar toe, maar bleef op de drempel van de deur staan. Niemand zag mij en ik begreep ook dat ik nauwgezet moest opletten, want ook deze situatie scheen belangrijk voor mij.
Er stonden twee lange tafels, parallel aan elkaar en iets schuin naar achter van elkaar toe weglopend. Aan de voorkant van de twee tafels stond een vrouw, een priesteres scheen het mij toe geheel in het wit gekleed. Er werden twee mensen onder zachte aandrang aangevoerd. Aan de ene kant vrij, maar ook weer gedwongen door een onbekende macht en ik begreep ook dat deze twee mensen een rituele handeling moesten ondergaan. Ik probeerde diep in mijn eigen herinnering te graven naar iets waar zich dit zou moeten afspelen, maar niets wat mij bekend was deed mij denken aan deze taferelen. Iets in mij gaf echter wel een verklaring, dat hier op een rituele wijze een scheiding van zielen plaats vond. Dan was het ook niet vreemd, dat mijn gevoelens zo tegengesteld reageerden. Want deze oerzielen waren zich nog niet geheel bewust van hun omgeving en deze rituele handelingen en de mogelijke gevolgen hiervan. Toch ondergingen zij deze plechtigheden min of meer vrijwillig met de belofte van een bewustzijnsverruiming, maar het verliezen van je eigen tegendeel. Zo ging ieder zielsdeel zijn en haar eigen weg, op weg naar een eigen bewustzijn. Een vrouw links van de linker tafel weglopend en een man rechts van de rechter tafel. Steeds verder weg van elkaar tot aan het eind van de tafel de scheiding compleet was en herinnering aan de verbondenheid verdwenen was. Zo was alles voor de grens een eenheid van onpersoonlijk en liefdevol Licht tot aan het moment na het passeren van de twee tafels. Ieder Lichtwezen stond hier met de hoopvolle verwachting om als een gedeelde persoonlijkheid door de poort naar het land erachter te gaan.

<< Lees verder >>

 

 
Boek: "De Kinderen van de Wet van Een"

de verloren lessen van Atlantis

ISBN 13-978-90-811572-1-6

prijs € 27.50

Het boek ‘The Children of the Law of One & the Lost Teachings of Atlantis’ is vertaald in het Nederlands en is vanaf 15 oktober a.s. verkrijgbaar in de boekhandel en via internet.

Dit boek gaat over het terugkeren naar Eenheid via onzelfzuchtige liefde. Ons idee dat we afgescheiden zijn van alles geeft ons een ik gevoel en geen wij gevoel. Daardoor gaat ons ego met ons op de loop en is onze wereld zoals die er nu uitziet. Via de weg van onzelfzuchtige liefde, goed zijn voor anderen, niemand kwaad doen en zorgzaam zijn voor elkaar kunnen we terugkeren naar die Eenheid. Het behandelt met name ook onze diep ingesleten patronen en overtuigingen die we van jan en alle man meegekregen hebben. Om nog meer inzicht te krijgen in wat dit boek te bieden heeft volgt hieronder de betreffende achterflaptekst.

Tekst achterflap

De meeste mensen zijn zich ervan 'bewust' dat ze een individueel zelf zijn en geloven daarnaast dat hun individuele zelf afgescheiden is van andere mensen en al het andere in het Universum. Dit leidt vanzelfsprekend tot 'zelfzucht'. Zelfzucht is de oorzaak van alle problemen en de wortel van alle 'kwaad' dat op Aarde bestaat. Daar waar afgescheidenheid en zelfzucht zijn, zal ruzie, oorlog, disharmonie en onrecht zijn; wordt er van anderen genomen en worden andere wezens en het milieu geschaad. Kijk maar om je heen.

Jon Peniel was in zijn jeugd wanhopig op zoek naar een manier om in deze hond-eet-hond maatschappij te overleven. Ergens diep vanbinnen wist hij dat er een andere manier moest zijn om met elkaar te leven. In een van zijn donkerste dagen werd hem via een vreemde tv-uitzending de weg gewezen naar een klooster in Tibet. Eenmaal daar aangekomen leert hij via de Lessen van de Kinderen van de Wet van Een (afkomstig uit Atlantis) wat onzelfzuchtige liefde is, hoe je een liefdevol en zorgzaam mens wordt, waarom de wereld is zoals ze nu is en waarom de natuur reageert zoals ze nu reageert. Hoe de Universele Wetten en de Wetten van Oorzaak en Gevolg werken, wat de ware betekenis is van Genesis, de gevallen engelen en de 'Tuin van Eden', wat onze connectie is met Atlantis en Lumerië en krijgt hij een boeiende uitleg van het verhaal van Adam en Eva, over zielenmaten en wat relaties kunnen zijn als je de Universele Wetten volgt.

In dit boek worden je sleutels aangereikt om je illusie van afgescheidenheid te gaan zien en af te breken, krijg je een duidelijk beeld hoe programmeringen en overtuigingen je in hun greep houden en hoe je dat kunt veranderen. Jon neemt je mee op zijn persoonlijke innerlijke reis en laat je op een niet mis te verstane manier, maar ook met humor en liefde zien en voelen waar de knelpunten zitten en wat je eraan kunt doen.

Als we in een liefdevolle wereld willen leven, zullen we zelf moeten veranderen in de onzelfzuchtige, vriendelijke, zorgzame en liefdevolle wezens die in een dergelijke wereld leven.

Als je gelooft in Onzelfzuchtige Liefde
dan is dit boek Thuiskomen.

<< Je kunt het boek hier bestellen >>

 

Visioen uit Atlantis

Onze SCHEPPER heeft al in het ATLANTISCHE Tijdperk een VISIOEN aan de Mensheid geopenbaard. Om de Mensheid iets duidelijk te maken over ZIJN eigen Schepping. Dit werd toen niet begrepen, NU kunnen wij dit wel begrijpen.

1) Dit VISIOEN die toen aan ons is geopenbaard, heeft ons in de war gebracht? Nu begrijpen wij dit beter. Wij mogen nu werkelijk zelf verantwoording gaan nemen voor onszelf. Wij mogen op onszelf concentreren, dan pas ontvangen wij antwoorden die IN het Atlantische Tijdperk aan ons geopenbaard zijn. Dan gaan wij ons eigen scheppingsverhaal begrijpen. Wij ZIJN een INDIVIDU en mogen ook alles voor onszelf doen. Wij komen thuis. Wij gaan daarom ook ZELF werken aan onze eigen juiste hart fundering, door vertrouwen en geloven IN onszelf.

2) Liefde activeert EENHEID in ons hart. Met de juiste ''hart'' intenties komen wij IN balans en kunnen dan de CODE van onze eigen schepping ontcijferen. Wij hebben bij ons allereerste bestaan, deze CODE ''informatie'' al gekregen en dit zit al in onze 5de HARTCHAKRA, iedereen heeft deze CODE gekregen. Deze fundering zit al IN ons eigen hart, daar gaat dit visioen vanuit Atlantis over. Wij zijn gecreëerd UIT liefde, zonder liefde is er geen positieve energie. Denk niet, maar VOEL en WEET via je hart, dan hebben wij de juiste sleutel gevonden. Geloof + vertrouw dat alles in ons zit, dan activeren wij ook anderen bewustzijns.

3) Wij kunnen NIETS geven, als dit nog niet IN onszelf IS geactiveerd? Dit is niet egoïstisch als wij eerst voor onszelf zorgen, dit is OPKOMEN voor onszelf en dat IS nodig. Als wij kinderen willen, zorg eerst dat jezelf IN balans bent, voordat je verantwoording neemt voor een ander. Ben je al een ouder, dan mag je toch nog iets veranderen aan jezelf. Je kunt niets geven, wat jezelf niet hebt?

4) De ontcijferende CODE. Voel de juiste gevoelens dan weten en voelen wij de waarheid ook, dan activeren wij alles vanuit ons hart en dan gaat alles zoals de natuurlijke schepping bedoeld is. Dit kunnen wij alleen zelf doen, alles IS ons gegeven vanuit ons allereerste bestaan, nu mogen wij zelf baasje over onszelf zijn, dan creëren wij een eeuwig bestaan voor onszelf. Dit IS dan vertrouwen op de Scheppende Kracht die al IN ons zit. Als wij dit begrijpen, hebben wij goed aan onszelf gewerkt en de CODE voor ons eeuwige bestaan zelf ontcijferd.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
www.spiritualwisdom.nl

     
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.