Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 101 - StartSpiritueel - 7 november 2008
 
 
 
  Karma in een nieuw jasje ??  
 

"Kryon, ik ben in de war. Waar is God in dit alles?" Precies daar waar je nooit zou kijken, want God is het concept van een liefdevolle familie van spirituele hulp die ergens voorbij de sluier is. God is liefde, en toch kun je die volheid nooit echt buiten jezelf vinden. Het is een constante zoektocht en de mensheid is al sinds de schepping op zoek naar God.
En nu onthul ik nogmaals dat het systeem van God zich binnenin jou bevindt, en dat de essentie van jouw goddelijkheid in het interdimensionale DNA zit, binnenin je eigen lichaam. Wees stil, en weet dat je God bent. Laat de zoektocht eindigen en vier de overwinning van het vinden van de waarheid op de meest onwaarschijnlijke plaats…….binnenin jou. (Klik hier voor hele artikel)

Nou was ik al bijna mijn hele leven aan het zoeken naar God buiten mij, evenals verbinding, theta-healing, overgave, allemaal leek het ergens daarbuiten te zijn. Nee het blijkt al die tijd of misschien is dat eerlijker gezegd juist de laatste decennia juist in ons te zitten. Veel wat in de beginjaren van de new-age 'nog' niet kon, blijkt nu eenvoudiger. Het lijkt in ieder geval eenvoudiger. Gewoon doen en erin geloven....Toch? Maar wat zit er dan in ons?

Angst waar je bang voor bent zit in je Gedachten, Creëer in je Gedachten een leven zonder angst en verander het in een leven vol met Liefde; vertrouw dan op je Hart dat het ook inderdaad gebeurd en laat het dan los in je emoties. (bron orfilan.nl)

Iets creëren met je gedachten of commanderen volgens de theta-healing is niet zo moeilijk, de meesten hebben dan nog wel een of andere visualisatie waarmee het lijkt alsof het is gecreëerd. Volgens de theta-healing is dat dan ook een regel. Iets moeilijker is het om er in te geloven dat het ook daadwerkelijk is gebeurd. Nou ja geloof is ons met de kerk ingebakken en voor mij iets waar je afhankelijk van bent. Toch geeft het voor veel mensen een vorm van rust.

Moeilijker is echter vertrouwen, want wat is dat eigenlijk? Kun je het vastpakken, nee het is niet iets.... net zoals angst niet iets is, maar wel wat je ervaart. Je kunt zeggen angst overvalt mij, maar dat geldt ook voor vertrouwen althans zo ervaar ik dat. Gaande weg het schrijven van dit stukje tekst is mijn vertrouwen toegenomen. Waarom? Omdat ik steeds meer ervaar dat God, of de stilte, het dna of hoe je het ook wilt noemen in mij zit of beter dat je het zelf bent. En dat is eigenlijk wel net zo handig want hiermee is eigenlijk alles te creëren .

 

 
  Therapeuten Beurs in Apeldoorn komens weekend  
 

Voor wie komend weekend in de buurt van Apeldoorn is. In de Americahal is het weer de jaarlijkse therapeutenbeurs.

<< lees advertentie >>

 

 
  26-30 nov 5 daagse Merlin opleiding - Elohim Centre - Veelerveen  
 

Merlin helpt de planeet en mensen Ontwaken en komt met de hoogste, pure Goddelijke Magie sinds de tijd van Lemurië! Werken met de Merlin healing voelt vertrouwd!

Een groot Elohim-, en Druïdisch Hemels Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën vind je op vernieuwende wijze terug in Merlin`s Magie. Merlin werkt met hen die de onschuld van het hart, het plezier van het innerlijke kind zowel als het kosmische in zichzelf willen laten stromen. Voorbij alle niveau`s van Creatie, gebaseerd op Goddelijke Wilskracht, healt Merlin-Merlina alle energiesystemen van fysiek tot kosmisch

De grootste wonderen lijken in een handomdraai te lukken.
Om met zoveel creatief en speels gemak te kunnen Co-creëren voor het Goddelijke Plan is goed gegrond en kosmisch open zijn, nodig. Opgetild in een Universeel Bewustzijn door Merlin, ervaren we geen afgescheidenheid, maar een oneindige realiteit. Beperkende gezichtspunten lossen op in de toverwereld van Merlijn. In kosmische Eénheid kan alle Magie en healing in een handomdraai plaatsvinden. Voor hen die er aan toe zijn staan de deuren van de Hof van Eden open. Ons onware ego zal stap voor stap oplossen in onze Ware Magische Natuur en die van Merlin. Uiteindelijk zullen we Merlin en Liefde-Magie belichamen.

<< Lees hier verder >>

 

 
  Hoe versta jij de taal van Engelen?  
  Wil je graag leren omgaan met Engelen. Of met je eigen Hoofdgids? Er zijn veel mogelijkheden omdat te doen.

Engel op een wolk
Als je stil bent in jezelf je gedachten dus stop zet, dan kun jij jezelf trainen om te luisteren naar war Engelen je vertellen. Het is heerlijk om te leren dat je nooit alleen bent en dat je altijd van advies kan worden voorzien als je het nodig hebt.

Leren luisteren naar de taal van Engelen kun je ook in groepsverband oefenen, tijdens de workshop Wandelen met Engelen op 16 november. Er zal tijdens deze dag een televisieploeg meelopen van de RVU. Als je dat vervelend vindt wordt je buiten beeld gehouden.

<< Lees hier verder >>

 

 
  EEN zijn voor 2012  
 

De Mensheid hoeft niet te wachten tot 2012, voor een bewustzijnsverandering. Wij mogen de waarheid weer weten en gaan geestelijke intelligentie begrijpen. De Mens is niet leeg van binnen, iedereen heeft een innerlijk ZELF, dit is ons 10voudig 5de Dimensionaal Bewustzijn: een Tienvoudig stelselsysteem. Iedereen heeft dit ook in zich: 10 Master-cellen + 10voudig Chakra systeem + 10voudig Zintuigen systeem + 10voudig DNA systeem + 10voudig Kundalini energie ''zenuwstelsel''. De 10 innerlijke antennes vangen alles op van hoe wij zelf denken en voelen. Denken wij positief werkt alles goed, dan trekken wij positief aan, denken wij negatief werkt alles fout, dan trekken wij zelf negativiteit aan. Er zijn niet 7 maar 10 hoofdchakras: herken de 8ste + 9de + 10de Chakras dan worden wij EEN.

Deze informaties zijn niet nieuw, de Mensheid was er niet meer bewust van. Alle bewustzijns zijn beschermd gebleven door de Heilige Geometrie, zo kan het waarheidbewustzijn blijven bestaan. Persoonlijke gegevens zijn óók beschermd gebleven door de Heilige Geometrie in onze Hoge Zelf Bewustzijn + 10delig DNA systeem. Wij kunnen onze spirituele familie herkennen als wij weer EEN zijn, dan zijn onze gevoelens + weten EEN met ons hart + ziel en herkennen wij hen weer.

<< Lees hier verder >>

 

 
     
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  De mailinglist van de Startpagina's gaat via de website van: YourMailinglistProvider  
 

Er zijn drie afzonderlijke mailinglisten, waar je je apart voor moet aanmelden.

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartKunst: volg dan deze link

Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSchrijven: volg dan deze link

Weet je een goede link: bezoek de website en meld je link aan.

Voor op- en aanmerkingen: neem contact met op met StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)

Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.