Indien dit emailbericht niet goed overkomt, ga dan naar www.startspiritueel.nl/nieuwsbrief/nbspiritueel.htm
 
 
Nieuwsbrief 110 - StartSpiritueel - 7 februari 2009
 
 
 
  Tao tekst 46  
 

Als we de voorkeur geven aan de Tao, kunnen we galopperende paarden gebruiken voor het bemesten van onze akkers.
Als de Tao niet wordt gevolgd, dan gedijen er oorlogspaarden.
Er bestaat geen groter ongeluk dan onbegrensde verlangens.
Er bestaat geen groter kwaad dan ontevredenheid.
Er bestaat geen groter drama dan hebzucht.
Wie tevreden is met tevredenheid,
die is altijd tevreden.

Bron: Tekensvanleven.nl

 

 
  DE BETEKENIS VAN HET LYMFATISCH SYSTEEM ALGEMEEN  
 

ENERGETISCHE, SPIRITUELE PSYCHOLOGISCHE EN ASTROLOGISCHE GEGEVENS OVER HET LYMFATISCH EN AFWEERSYSTEEM

DE BETEKENIS VAN HET LYMFATISCH SYSTEEM ALGEMEEN

Lymfatisch systeem
Lympha is latijns voor water.Weefselreiniging door uitspoeling. Lymfocyten (=politie= mars) drijven met de stroom mee naar de lymfestations. De lymfeknopen zijn de politieposten van het lichaam.

Oorzaken
De oorzaak van een ontregeld lymfesysteem ligt in het zichzelf niet erkennen als een eenheid van lichaam en geest. Daarbij kan de nadruk teveel op de geest liggen, waardoor je het contact met het hier en nu verliest en geen contact meer kan maken met het aardse. Een teveel benadrukt het lichaam en uit zich in een overdreven sterk seksueel driftleven, sterke begeerten en lustgevoelens. Je voelt je onvoldaan en wenst steeds meer te bezitten.

Oplossing
Structuur aanbrengen op alle niveaus. Je lichaam weer met je ziel verbinden en je lichaam via de geest voeden. Weer een mens uit een stuk zijn. Door evenwicht is het mogelijk alles onder controle te krijgen waardoor alles in je lijf naar de juiste plaats gebracht wordt en wat te veel is, afgevoerd wordt.
Hiermee wordt de psychologische symboliek van het lymfestelsel duidelijk. Wie zich laat leiden door zijn hogere zelf en daarbij stevig met zijn voeten in de aarde staat bereikt een evenwicht van lichaam en geest. Een immuniteit van het aardse lichaam door het volledig afgestemd zijn op ons diepste zelf. Door deze verbinding sta je in je kracht, het centrum van je zelf.

<< Lees verder >>

Angela Dol heeft een Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen en Astrologie in Apeldoorn.
Website: www.angelanatuurlijk.nl

 

 
  Cosmic&Flower Chakraoliën  
 

De unieke lijn van deze 7 Cosmic & Flower chakra oliën zijn een combinatie van 7 heilige Egyptische chakra oliën en een Cosmic & Flower Energy.

De 7 chakra oliën:
Sakkara is het oudste complex met koningsgraven, waaronder de allereerste Piramide van Djoser. In 2002 werden daar twee graven uit de periode 2.300 jaar v. Chr. geopend van overleden artsen van het Koninklijke hof. In deze graven vond men tabletten van het fi jnste albast met 7 kleine vulopeningen met daaronder de inscripties van de 7 heilige oliën der Farao`s in hiërogliefen geschreven.

Stuitchakra olie Rode Amber van Cosmic&Flower Chakraoliën
Ik Ben en Ik Heb

Het Egyptische geloof bestaat uit de mystieke band die de mens verbindt met zijn omgeving, de natuur, het menselijk leven en de kosmos. Voor de Egyptenaren bestond er geen verschil tussen heilige en wereldse handelingen zoals wij mensen dat gewend zijn. Elke handeling, hoe gewoon en aards ook, werd beschouwd als een aards symbool voor een specifi eke Goddelijke handeling. Rode Amber werkt op fysiek niveau. Reinigt disharmonie van de Stuitchakra membramen en het Etherische Lichaam. Het geheim van Rode Amber is dat het de mensheid helpt om de drie fysieke lagen, het fysieke- emotionele- en mentale lichaam, in balans te laten samen werken. Hierdoor komt men stevig verankert in het leven te staan en kan men zelfverzekerd elementaire levens vragen, zoals wie ben ik, waar kom ik vandaan en wat is wat is mijn levenspad uitwerken.

Activeert de Ik Ben kracht, waardoor men in kan gaan zien wat men nodig heeft om zichzelf gelukkig te voelen. Geeft inzicht hoe men zichzelf en anderen kan helpen. Stelt in staat om het dagelijkse leven te accepteren en om zich vrij en fl exibel hierin te kunnen bewegen. Geeft inzicht in de basis van een probleem, werkt op het niveau van het probleem en laat inzien waarom men dit naar zich toetrekt. Brengt in contact met het mens zijn en stelt in staat om het fysieke lichaam te accepteren. Helpt om zichzelf lief te hebben en voorkomt dat men zich onthoudt van datgene wat men nodig heeft. Harmoniseert geven en nemen en het zichzelf wegcijferen. Bevordert de creativiteit en geeft het gevoel een kind van Moeder Aarde te zijn.

Krachtwoorden toegevoegde Cosmic&Flower Energy: Zuivert belastende onbewuste en bewuste emoties op zielsniveau.

Gebruik advies: hoofdzakelijk als massage- huid of badolie en
als parfum.

Bestel hier een van de chakra olië

 

 
  Nieuw op StartSpiritueel: Thema Chakra's  
 

Op de themapagina's heb ik informatie bij elkaar gebracht over de 7 chakra's.

1e Basis chakra

Ik ben mij ervan bewust dat volgens recente spirituele aanwijzingen er sprake is van een 10, 12 of 13-delige Chakra Systeem. Op zich is dit niet zo relevant, omdat naar mijn mening de 7 chakra's de basischakra's zijn en blijven. Daartussen zitten als het ware overgangen, drempels, weerstanden die chakra's met elkaar verbinden. Hierover zal ik later meer schrijven of als er iemand een mooi artikel heeft hierover hoor ik dat graag.

Tevens zijn op deze pagina de Cosmic&Flower Chakraoliën beschreven.

 

 
  Agenda Promotie:  
 

Je kunt hier een Agenda overzicht aanvragen zoals dit voorbeeld laat zien.

  • Alle geplaatste advertenties op een pagina (zie voorbeeld)
  • De kosten hiervoor bedragen: 45 euro incl. btw per jaar
  • Aanbieding: Agenda + banner in regio: Kosten: (45 + 25) 55 euro incl. btw per jaar
  • Aanvragen via de mail

1. Maak het bedrag (45 of 55 euro) over op: Postbank 951 28 56 t.a.v. A-Tzi te Apeldoorn

2. Stuur een mail naar info@startspiritueel.nl met de url van de website.

Voorbeeld

3. Daarna krijg je een formulier toegestuurd voor het plaatsen van je eigen advertenties op naam.

4. Voor meer promotie klik hier

 

 
  Nú aanmelden voor EKR-symposium Zuid op 28 maart 2009  
 

Van diepe put naar stille bron

Tot vrijdag 6 maart kunt u zich nog aanmelden voor het jaarlijkse symposium van de Stichting Dr. Elisabeth Kübler-Ross, regio Zuid. Dat vindt plaats op zaterdag 28 maart 2009 in Roermond.
Ieder jaar is er veel belangstelling voor dit symposium, vanwege de inhoud en de bijzondere sfeer.

Joke Goudswaard tekent dit jaar voor de themalezing ‘Van diepe put tot stille bron’. Het EKR-symposium begint om 9.30 uur in het schoolgebouw van ROC Gilde Opleidingen in Roermond. Na de lunchpauze kunnen de aanwezigen kiezen uit een 14-tal workshops, variërend van Klankhealing tot Mindfullness. Rond 16.30 uur is de afsluiting.

Themalezing
Joke Goudswaard hanteert in haar themalezing de betekenis van beeldentaal en rituelen in het rouwproces als leidraad. Rituelen verwijzen naar het grotere geheel, waar we uit voort komen en weer naar terug gaan. Rituelen kunnen ons helpen te leren omgaan met wat ondraaglijk is.

Joke Goudswaard (1950) heeft ruime ervaring met een eigen praktijk als gesprekstherapeut voor rouwverwerking, biografische gesprekken en relatiethema’s.

Aanmelding
Aanmelding is mogelijk door € 45 (incl. lunch) over te maken op girorekening 216557, Stichting EKR o.v.v. ‘Van diepe put tot stille bron’. Donateurs betalen €37,50. Om een keuze uit de workshops te maken kunt u het programma telefonisch of per e-mail aanvragen bij:

EKR Huis Zutphen
Tel. 0575 – 545 703
e-mail: info@kubler-ross.nl
www.kubler-ross.nl

 

 
  Galactic Healing-dag  
 

Op dinsdag 10 februari 2009 geven Tonjoeska en Nanco een krachtige "Galactic Healing-dag".

We beginnen met een meditatie om af te stemmen op de Aarde en de Kosmos, bespreken dan de intenties, waar kom je vandaag voor? van waaruit we 's middags in groepjes gaan healen. De hele middag staat in het teken van healen. Tonjoeska en Nanco van the Galactic Heart Centre zullen hun healingskwaliteiten aanbieden en zullen de healings begeleiden, waarin niet alleen energiebehandelingen centraal staan, maar ook eventuele (multidimensionale) reading/coaching etc. Een fijne, energetische dag waarin het goed mogelijk is om door bepaalde stukken heen te breken, en je zelfliefde op een dieper niveau te gaan ervaren. Maximaal 14 personen. Investering in jezelf: 40 euro Tijd: 11:30 tot 17:00 uur aanmelden via: galacticheartcentre@gmail.com

Website: Galactic Heart Centre

 

 
  KOSMISCHE DEELTJES VAN WAARHEID  
 

De wedergeboorte van de Aarde
De Groep gechanneld door Steve Rother
Januari 2009
Vertaling ArjunA.
Groeten van Thuis.

Magisch Moment.
Dit moment is magisch. Deze ruimte is magisch omdat jullie daarvoor gezorgd hebben. Jullie hebben intentioneel besloten een magische ervaring op deze planeet op te doen, en dat staat nu te gebeuren.

Een voor een worden jullie aangezet dingen te doen die je graag doet, jullie worden aangezet tot de heilige contracten die jullie voor je zelf hebben gepland. Jullie wisten wat je wilde doen, en jullie zetten de koers uit. Jullie plaatsten een sluier tussen beide hersenhelften om je herinneringen aan Thuis volledig te wissen, om te vergeten wie je bent en met welke macht je bent bekleed.

Vervolgens kwamen jullie op Aarde om verstoppertje te spelen. Jullie botsten op muren en tegen anderen, alsmaar denkend dat je het verkeerd of fout hebt gedaan. Eigenlijk waren jullie alleen maar aan het dwalen in ene poging die verbinding te vinden, dat deel van Thuis waarmee jullie via je Hoger Zelf volkomen bent verbonden.

Dat wordt nu steeds belangrijker. Wij willen jullie er vandaag op verschillende niveaus een overzicht op geven. Wij zullen jullie iets laten zien van wat er zowel op kosmisch als op Aards niveau gaande is. Dan zullen we jullie de mogelijkheden op persoonlijk niveau vertellen, want vele van jullie zijn er nu klaar voor.

Jullie hebben je zelf op de klifrand geplaatst, wachtend op een zacht briesje om je er overheen te duwen. Welnu, die zachte bries is zojuist gepasseerd. Wij staan er om bekend mensen zachtjes van de klif af te duwen. Dat is iets wat wij graag doen als we onze vleugels spreiden; jullie er aan herinneren wie je werkelijk bent.

Dit keer zullen we jullie niet het overzicht geven van wat jullie te wachten staat, evenmin van wat jullie toekomst behelst of wat jullie bestemming is. We geven jullie simpelweg de richting waarheen je gaat, alsook een overzicht van wat er zoal plaatsvindt op Aarde om dit een plaats te geven

<< Lees verder >>

 

 
     
 

Stuur deze nieuwsbrief door . . . .

 
  Wil je je aan- of afmelden op de nieuwsbrief van StartSpiritueel: volg dan deze link  
     
 

Heb je een spirituele website: meld hier je link aan.
(Heb je nog geen spirituele website: neem dan contact op met mij)

Voor op- en aanmerkingen: StartSpiritueel

Warme groet, Peter / Orfilan (www.orfilan.nl)
Webmaster StartSpiritueel

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, kun je je hieronder afmelden op de nieuwsbrief.